CoronaBuitenland

In Groot-Brittannië zakt het verhaal over de coronaprikken in elkaar: ‘Zelden zo’n welkome krantenkop gezien’

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De Britse Daily Telegraph pakte woensdag groots uit: er is een ‘baanbrekende’ rechtszaak aangespannen tegen AstraZeneca, de maker van één van de coronavaccins. Het vaccin was ‘gebrekkig’, zo wordt gesteld. Niets hierover in de Nederlandse media.

Jamie Scott, die een permanente hersenbeschadiging heeft overgehouden aan het coronavaccin van AstraZeneca, heeft de farmareus voor de rechter gesleept. Hij kan niet meer werken als gevolg van een bloedprop.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ook de weduwnaar van Alpa Tailor, die stierf na de prik van AstraZeneca, heeft een zaak aangespannen.

Testzaken

Het gaat om twee testzaken, die de weg kunnen plaveien naar zo’n 80 andere zaken tegen de vaccinmaker. De slachtoffers eisen miljoenen van AstraZeneca.

Boris Johnson noemde het vaccin ‘een triomf voor de Britse wetenschap’. Het wordt inmiddels niet meer gebruikt in Groot-Brittannië.

In de maanden na de uitrol van het vaccin kwamen zeer ernstige bijwerkingen aan het licht. AstraZeneca ontkent dat het brein van Scott is beschadigd door de prik.

Arrogant, sinister en ondemocratisch

Scott claimt op zijn beurt dat het vaccin ‘gebrekkig’ en onveilig was. Hij overleed bijna nadat hij het vaccin had gekregen. Na een zware hersenbloeding belden artsen zijn vrouw Kate tot drie keer toe om afscheid te komen nemen in het ziekenhuis.

“De overheid zei tegen ons dat het vaccin veilig en effectief was, maar wat er is gebeurd met Jamie heeft zijn leven veranderd en het AstraZeneca-vaccin is daar de oorzaak van,” zei Kate.

Telegraph-columnist Isabel Oakeshott gooit er vandaag nog een vernietigend opiniestuk achteraan. De overheid was tijdens de vaccinatiecampagne ‘arrogant, sinister en ondemocratisch’, schrijft ze.

Zelden zo’n welkome krantenkop gezien

Machtsdronken ministers zagen het als een race en wilden de ‘eerste’ zijn. Ze hadden geen oog meer voor nevenschade, aldus Oakeshott.

“Het tij is aan het keren. De mainstream media brengen nu verhalen die ze de afgelopen drie jaar hebben weggedrukt. Ze weten dat ze de waarheid niet voor eeuwig kunnen verbergen,” zegt het Australische oud-parlementslid Craig Kelly.

Het Britse parlementslid Andrew Bridgen, die onlangs nog in een vrijwel lege plenaire zaal oreerde over de gevaren van de coronaprikken, laat weten dat hij zelden zo’n welkome krantenkop heeft gezien.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 180 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dubito
Dubito
5 maanden geleden

Ik kijk uit naar eenzelfde kop in de Volgkrant over Pfizer. Met daaronder de koppen van Keulemans en Koopmans, afgevoerd in een politiebusje.

Nog even tuig, nog even. Het gaat hard nu.

Joop Visser
Joop Visser
5 maanden geleden

Eindelijk?

IER
IER
5 maanden geleden

Ook de andere wereldwijde corona-vaccins zijn even slecht, gevaarlijk en dodelijk. Gelukkig worden de msm lieden wakker. Ze voelen wellicht de waarschuwing aankomen, die aankomend is. Degene die doorgaan met de valse informatie over deze vaccinaties, als degenen die ze blijven opdringen -overigens ook wat betreft de abortus en de omvang daarvan-, hebben grote kans dat ze de waarschuwing niet zullen overleven. Dat beginnen ze te voelen en vergeet niet, de tegenkrachten die steeds sterker worden.Gelukkig maar. Zelf de oorlog Israël en Gaza heeft de wortel zitten in deze vaccinaties. Vergeet niet dat het zeer waarschijnlijk is dat de gruwel gods is opgericht, juist in het heilige land. Dat iedereen zich voorbereidt op de waarschuwing

Snappie nr 1
Snappie nr 1
5 maanden geleden

Goedzo! 👍
Nu Nederigland nog !

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x