Het Complot

Dit is het werk van de slaafjes van Soros en onze corrupte overheid. Was geweld in Charlottesville een false flag?

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Complottheoretici stellen dat de Unite the Right-betoging in Charlottesville in de staat Virginia een false flag was, uitgevoerd door de Democraten en de diepe staat.

De bekendste onder hen is Alex Jones, die ook heeft gezegd dat de 9/11-aanslagen en de schietpartij op de Sandy Hook-basisschool in 2012 een false flag waren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Op zaterdag plaatste hij een video waarin hij stelde dat de rellen in Virginia bedoeld waren om de staat van beleg uit te roepen en om bijeenkomsten van conservatieven te verbieden.

Agent-provocateur

In een video van ruim een uur sprak hij onder meer over de vermeende betrokkenheid van miljardair George Soros, de globalisten, elites en de Democraten.

Jones leek op een bepaald punt te suggereren dat het Southern Poverty Law Center verantwoordelijk was voor de bomaanslag in Oklahoma City in 1995.

Hij claimde ook dat de media geen aandacht hadden besteed aan de wijdverbreide aanvallen op de families van Trump-aanhangers in Washington DC tijdens de inauguratie in januari.

Sommigen beweren nu dat James Fields, de man die zaterdag met zijn auto inreed op een groep mensen in Charlottesville, een agent-provocateur was die door de overheid werd ingezet om chaos te veroorzaken.

CIA

“De CIA heeft die auto in de menigte gereden,” schreef iemand op internetforum 4chan. “De CIA heeft die helikopter laten crashen.”

“Lijkt op het perfecte plan om sympathie te winnen voor gewelddadig links, terwijl rechts wordt gedemoniseerd,” schreef een andere gebruiker.

Sommigen zeiden zelfs dat Soros betrokken was bij de demonstratie omdat hij afgelopen zaterdag jarig was.

“Ik denk dat dit een false flag was,” schreef Christine Ramirez op social media-platform Gab. “Helaas zijn er mensen bij om het leven gekomen en gewond geraakt.”

“Dit is het werk van de slaafjes van Soros en onze corrupte overheid,” voegde ze toe.

Soros

Anderen merkten op dat Soros financiële steun biedt aan de American Civil Liberties Union, die een rechtszaak had aangespannen om de betoging tegen te houden.

Sommigen denken dat de organisatie handelde in opdracht van Soros. Anderen zijn van mening dat de diepe staat er bij betrokken was.

“Twijfelt er nog iemand aan dat de diepe staat auto’s en vrachtwagens kan overnemen om ze te laten inrijden op menigtes?” schreef Reddit-gebruiker ShareThisMeme.

“Ik zeg niet dat dat is gebeurd, maar als het ze uitkomt zullen ze het zo doen,” klonk het nog.


[Newsweek]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Amerika… (Pinokkio land)… wat daar aan de macht is, is totaal geschift in de kop. Hier moet een einde aankomen voordat alles kapot is. Wat zeker is, zij zullen doorgaan tot het bittere eind wat inhoud dat wij een front moeten vormen gezamelijk. 1 tegen hun is niet mogelijk, met ons allen tegen hun wellicht wel.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Is Soros joods?

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

raadpleeg Wikipedia.

Jammer dat Jones soms wat overdrijft, serieuze onthullingen haast in het belachelijke trekt. (haast onvermijdelijk om toegang tot de touwtjestrekkers te blijven houden).

Wat Jones stelt, is feitelijk inderdaad helemaal waar. Stadsbestuur riep de noodtoestand uit.
Dat opende de mogelijkheid de toestemming voor het protest alsnog IN TE TREKKEN, vervolgens het protest ‘unlawful’ te noemen, en de politie het protest te laten beeindigen – voor het had kunnen aanvangen; en de deelnemers uit het park te zetten – en aldoende in de armen te laten lopen van de grote overmacht van 100-en geweldadige relschoppers. BML en Antifa activisten, gewapend met verfbommetjes, stokken, projectielen (gevulde cola-blikjes, e.d.), traangas

the police were called off as soon as things started turning violent. Content originally published at iBankCoin.com

“But when the tear gas started to fly, thrown by protesters, the police themselves began to evacuate then. I asked the guy who was in charge, “Where you going?” He said, “We’re leaving. It’s too dangerous.” They had a chance to nip this thing in the bud and they chose not to.“
Antifa showed up with cement-filled cans and other weapons with plans to violently protest the event – creating a dangerous atmosphere which the police did nothing to control.
There is video now circulating showing his car being attacked before he plowed into protestors. He was fleeing a scene of violence in fear for his life. First responders that arrested him and now the video confirms this.

Naar Soros’ beproefde strategie van ‘Kleurenrevoluties’ is ook nu weer Twitter m.n. efficient gebruikt om de database relschoppers te bereiken, mobiliseren en instrueren.

De media verzwijgen allen zorgvuldig, = afgestemd, de geweldadigheden van BML en Antifa leden bij het belagen van de vreedzame protestbijeenkomst.
De media gooien allemaal zoveel mogelijk de term ‘white supremacist’ er tussen.

Onze media betrappen we voortdurend op heter daad op propaganda, feitenvrije stemmingmakerij, ophitsing, drama-TV.
Antifa Leader , Says He’ll be Killing More White People!
“We want to make an aggressive show of force for the whole world, and we need as many men as we can get.”
https://www.dailystormer.com/the-juice-is-on-the-loose-antifa-leader-celebrates-oj-simpson-release-says-hell-be-killing-more-white-people/

Die gasten zijn op oorlogspad, het is ze menens. Weten dat ze alle steun hebben van de corrupte media, en dito overheden, ngo’s, progressieve idioten, en de globalisten.

What they are NOT telling you about the Virginia riots. Video HERE
Something isn’t right here…

George Soros of MoveOn.org was advertising for protesters too:
Read the rest along with Tweet quotes HERE: https://youtu.be/j9xH6LVJyBc https://speedtalk.com/forum/viewtopic.php?t=50637

Ongegrond zo laatdunkend te doen over de serieuzen onder de alt-media. De gevestigde media venten allemaal sterk overeenkomstige ‘Story Telling’ uit, feitenvrije fabels over een complot van boze witte mannen; dat zouden (allemaal) nazi’s zijn, KKK ook nog.
Veel hysterische kwalificaties, weinig nuchtere verslaggeving en journalistiek speurwerk.

Kort onderzoek leidde al tot uitstekende reportages van alt-media, als ook niet altijd integere titels als BCC, FoxNews, USAToday. e.d.. Al met al voldoende om goed een oordeel te kunnen vormen.

J. Hofmans
J. Hofmans
6 jaren geleden

Als ze dergelijke uitlatingen nou keer op keer ook m.b.t. de nep aanslagen door moslims doen, dan wordt het een ander verhaal. 9 van de 10 (zo niet, alle) aanslagen is gewoon het werk van de regering. Maar dan hoor ik niemand klagen, behalve de mensen die op een aantal websites (zoals deze) wel weten hoe het zit.

Geloof me, ik doe niet mee aan dat links en rechts onzin, maar laten we wel telkens proberen de waarheid te volgen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x