Buitenaards

Wetenschapper: ‘Bewijs voor leven op Mars vernietigd’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astrobioloog Richard Hoover werkte meer dan 46 jaar voor NASA. Hij werd vooral bekend vanwege zijn onderzoek naar microfossielen in meteorieten.

Hoover, die buitenaards leven in meteorieten zegt te hebben gevonden, is momenteel verbonden aan de Athens State University en de Universiteit van Buckingham.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik ben er zeker van dat leven niet beperkt is tot de aarde omdat ik resten van levensvormen heb gevonden die geen aardse herkomst hebben,” zei Hoover.

Over een vermeend organisme dat door Marsrover Opportunity is gefotografeerd zei Hoover het volgende: “In 2004 maakte Opportunity een foto van een fascinerende structuur met eigenschappen die doen denken aan organismen die op aarde bekend staan als zeelelies, dus het zijn dieren! Enkele uren na het maken van de foto werd de steen met het mogelijke fossiel van een zeer interessant organisme vernietigd door een stuk gereedschap van de Marswagen.”

De structuur zou zijn vernietigd om ‘in de steen naar koolstof te zoeken’. “Eenieder die werkzaam is als paleontoloog weet echter dat je niet naar koolstof hoeft te zoeken om een fossiel te vinden,” legde Hoover uit.

Bron: Openminds.tv Foto: Open Minds

Gerelateerd:

 

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
r
r
10 jaren geleden

buitenaarts leven? alles is leven tot het met kleinste en grootse toe, het micro verbergt het grootste ,het grootste verbergt het kleinste
in een groot steen of wat dan ook verbergt zich het kleinste deze samenklontering word zo het grootste
alles word geboren uit het stof, het stof zelf is de aanzet tot leven.
dus uit het stof ,de steen, een stuk hout, vuur, water, lucht, aarde,
alles heeft een leven, het is het leven uit en van stof, en dit allemaal keert terug tot stof alles wat men ziet of het nu een steen hout of wat dan ook is leven ..er is niks wonderbaarlijker dan dit, alleen word de mens nu beetje bij beetje wakker, en iemand die echt wakker is verbaast zich niet als er buitenaardse leven bestaat, in een steen een stuk hout of een meteoor in dat alles verbergt zich leven en over het vernietigen van het leven is al helemaal niet waar. als men iets niet kan vinden wil niet zeggen dat het leven is vernietigt ,alleen het past niet in het beeld van hoe het leven gezien word door de ogen van wetenschap ,stof is stof,
zo heb je een vaste materie die lijkt alsof het dood is ,maar voor het stof zelf, het deeltje bestaat dat [dood]niet eens wat niet beweegt wil niet zeggen dat het niet bestaat het bestaat gewoon.. alleen men raakt al gouw in vervoering als men leven vind wat betrekking heeft op het leven hoe en wij het willen zien..

Sander
Sander
10 jaren geleden

”“In 2004 maakte Opportunity een foto van een fascinerende structuur met eigenschappen die doen denken aan organismen die op aarde bekend staan als zeelelies, dus het zijn dieren! ”

Probeert deze man hier met dit ”argument” de laatste stuiptrekkingen van hetgeen ze vroeger retorica noemde te vernietigen? Ik zag eens een keer een steen die me sterk deed denken aan een schildpad, is het daarom een schildpad (en dus een dier) ? Kort maar krachtig, nee.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden
barsoomx
barsoomx
10 jaren geleden

Wij van de Barsoom Stealth Authority zijn verantwoordelijk voor het desintegreren van enige bewijzen van ons bestaan, niet de zogenaamd intelligente geesten van jullie NASA.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x