Gezondheid

Vele duizenden Canadese vrouwen op spoedeisende hulp na HPV-vaccin

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe wetenschappelijke studie van de Canadese overheid is gebleken dat bijna 10 procent van de Canadese vrouwen op de spoedeisende hulp belandt na inenting tegen baarmoederhalskanker. De studie is gepubliceerd in het blad Vaccine.

Opmerkelijk is dat het volgens de wetenschappers om ‘een laag aantal’ gaat en dat de bevindingen ‘in lijn zijn met het beeld dat elders wordt geschetst’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Ander beeld

Xianfang C. Liu en zijn collega’s volgden tijdens het onderzoek 195.270 vrouwen uit de provincie Alberta die een HPV-vaccinatie hadden gekregen. Van alle vrouwen moesten er binnen 42 dagen na de inenting 958 in het ziekenhuis worden opgenomen en nog eens 19.351 belandden op de spoedeisende hulp. Dat is 9,9 procent van het totale aantal.

Vaak wordt gezegd dat HPV-vaccinaties veilig zijn en geen risico’s met zich meebrengen. Dit onderzoek, dat is gefinancierd door de Canadese overheid, laat een heel ander beeld zien: vele duizenden Canadese meisjes en vrouwen die binnen enkele weken na de vaccinatie naar het ziekenhuis moeten.

Alarmbellen

De wetenschappers vinden dit kennelijk normaal. Hoe hoog moet het percentage zijn voordat er alarmbellen afgaan? Als 10 procent van de consumenten die een bepaald product kopen binnen 42 dagen na aankoop op de spoedeisende hulp belandt, zou je normaal gesproken een nationale rel verwachten. Maar als het over vaccins gaat, wordt er nauwelijks ruchtbaarheid aan gegeven.

Studie: Adverse events following HPV vaccination, Alberta 2006–2014

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mevrouw Stemband
Mevrouw Stemband
7 jaren geleden

Er wordt zeer duidelijk gesteld dat het NA inenting is niet DOOR. Een zeer wezenlijk verschil; correlatie vs causaliteit

Natuurlijk snapt Mike Adams van wie het bron artikel is dit ook dondersgoed, dus ik vraag me af waarom hij dit soort misleidende informatie de wereld in wil sturen.
Wat zegt het onderzoek bijvoorbeeld echt over de veiligheid:

“We found an AEFI rate (37.4/100,000 doses) that was substantially less than that from reports from the American Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) (53.9/100,000 doses).”

Dus geen 10 % maar slechts 0.0374% van de vrouwen hebben bijwerkingen gekregen DOOR het vaccin.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De zoveelste misdaad vanuit een overheid.

Rene DH
Rene DH
7 jaren geleden

De schrijver van dit artikel heeft het onderzoek waarschijnlijk niet goed begrepen.

Van de 195.270 vrouwen die ingeënt zijn, zijn er binnen zes weken na de inenting 958 in het ziekenhuis en 19,351 op de spoedeisende hulp terecht zijn gekomen, door welke oorzaak dan ook. Het gaat hierbij dus om ongevallen, vergiftiging, ziekte, alles bij elkaar. Hier zitten dus ook zaken als botbreuken en zwangerschappen bij. Mensen komen nu eenmaal in ziekenhuizen en op de spoedeisende hulp. Deze telling staat dus merendeels los van de inenting.

Van al deze gevallen bleken er 192 gerelateerd aan de inenting (zogeheten AEFI, adverse events following immunization), waarvan bijna helft een allergische reactie was (90 gevallen) en de belangrijkste andere sympotomen jeuk (32), pijn/zwelling (23) of overig (34). In vijf gevallen leidde de inenting tot een ziekenhuisopname. Van de 198 gevallen is 171 keer ook vastgelegd wat de uiteindelijke gevolgen waren, en dat was in al deze 171 gevallen volledig herstel.

Berenbotje
Berenbotje
7 jaren geleden

Het rottige is dat je vaccinatie niet mag weigeren! Tenminste, niet voor babies en peuters, heb ik begrepen.

Back to top button
36
0
We lezen graag je reactie!x