GezondheidCorona

Doorbraak: Dit eenvoudige middel doodt het coronavirus binnen 48 uur

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een middel tegen hoofdluis dat overal ter wereld verkrijgbaar is, blijkt het coronavirus in het lab binnen 48 uur te doden.

De Australische Monash-universiteit heeft aangetoond dat een enkele dosis van het middel ivermectine (merknaam Stromectol) al genoeg is om het coronavirus te doden.

“We hebben ontdekt dat een enkele dosis al het genetische materiaal van het virus binnen 48 uur verwijdert,” zei dr. Kylie Wagstaff van Monash Biomedicine Discovery.

Aanzienlijk verzwakt

Al na 24 uur was het virus aanzienlijk verzwakt, voegde ze toe.

Het is niet precies duidelijk hoe ivermectine Covid-19 uitschakelt. Waarschijnlijk zorgt het middel ervoor dat lichaamscellen zich gemakkelijker van het virus kunnen ontdoen.

Nu we te maken hebben met een pandemie en er nog geen goedgekeurde behandeling is, kunnen we mensen mogelijk eerder helpen met een middel dat al wereldwijd verkrijgbaar is, aldus dr. Wagstaff.

Ook effectief tegen hiv en influenza

Er is nu geld nodig om het medicijn op mensen te testen zodat onder meer de juiste dosering kan worden bepaald.

Ivermectine blijkt ook effectief te zijn tegen virussen zoals hiv, dengue en influenza.

Doorbraak

De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het tijdschrift Antiviral Research.

Dr. Wagstaff bereikte in 2012 een doorbraak toen ze ontdekte dat ivermectine virussen bestrijdt. Al sinds het begin van de corona-uitbraak onderzoekt ze of het middel ook werkt tegen Covid-19.

[Daily Mail]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit is niet interessant voor de grote pillenfabrieken.

Die willen heel veel geld gaan verdienen, aan deze gecreeerde Corona-Hype.

Kassa, desnoods wordt er nog een nieuw griepje bedacht.

C0okies
C0okies
2 jaren geleden

De woordvoerder van MSD, Jurgen Theissen meldt in een gesprek dat ivermectine niet geschikt is om bij mensen het COVID-19 virus te bestrijden.

Philip
Philip
2 jaren geleden

Ik heb zelf voor een chemie/pharma bedrijf gewerkt, het product dat we produceerden was goed tegen alle influences (werd trouwens verscheept naar de VS)
In het product zat een klein zakje op een ketel van 6200 liter, puur vergif, als we van dat goedje op ons kregen of indamden, dan waren we binnen een paar maanden dood.
De redenering is en dat klopt ook wel, je hebt een beetje vergif nodig om die virussen/bacteriën te doden.
Het probleem is, dat alles wat we eten/drinken, doen of niet doen, vergif is, uiteindelijk word het dan een grote dosis vergif waar we dagelijks aan worden blootgesteld/innemen en dat kan ook weer niet goed zijn.

Alex
Alex
2 jaren geleden

Whilst shown to be effective in the lab environment, Ivermectin cannot be used in humans for COVID-19 until further testing and clinical trials have been completed to establish the effectiveness of the drug at levels safe for human dosing.

The potential use of Ivermectin to combat COVID-19 remains unproven, and depends on pre-clinical testing and clinical trials to progress the work.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x