Mens en Dier

Influencer bij Lange Frans: ‘De democratie is gevallen. Dat moet je gewoon zeggen!’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Comedian en influencer Tisjeboy Jay werd naar eigen zeggen wakker na 9/11. Een vriend van hem uit Irak vertelde hem wat daar allemaal gebeurde na de aanslagen; hoeveel goud de Amerikaanse soldaten meenamen en andere dingen waar je in de mainstream media niets over hoorde. Vanaf dat moment was het duidelijk voor hem dat de media er niet zijn om ons te informeren, maar te manipuleren en te sturen in een bepaalde richting.

Hij verdiepte zich ook in de coronacrisis en stuitte op veel dingen die volgens hem niet kloppen. “Wat de waarheid is voor heel veel mensen in Nederland en de mainstream media, is dat het coronavirus een killervirus is dat we nog nooit hebben gezien en daar heb ik een andere mening over. Ik denk dat het geen killervirus is, maar een virus dat vergelijkbaar is met de griep.”

Democratie is gevallen

“Ik geloof niet dat de 1,5 meter doorslaggevend is om dit virus te beperken,” zei hij onlangs in talkshow Op1. “Dat is mijn waarheid. En die is niet gebaseerd op lariekoek of dat ik gewoon zomaar dingen zeg, maar ik heb andere informatiebronnen. Het RIVM heeft informatiebronnen, net als de WHO. Daarom volgen alle landen dezelfde regels, omdat de WHO de regels bepaalt.”

De influencer hoopt dat de aangekondigde coronaspoedwet er niet gaat komen, zo liet hij in de podcast van Lange Frans weten. “Normaal gesproken zouden burgers in een democratische rechtsstaat iets te zeggen moeten hebben over wat er gaat gebeuren. Dat kan niet meer sinds het referendum is afgeschaft. Dan is dus bij deze de democratie gevallen. We leven niet meer in een democratie. We leven in een dictatuur. Dat moet je gewoon zeggen! De democratie bestaat gewoon niet meer, vind ik.”

Bekijk het gesprek tussen Lange Frans en Tisjeboy Jay hieronder:

[Lange Frans]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
1 jaar geleden

Joh… Dictatuur, nazi Staat, allemaal goed. Maar…nu de oplossing en ideeën voor concreet verzet.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Voor zover ik het kan zien is er nooit een echte democratie geweest. Als ik het houd bij de tijd vanaf na de 2de W.O. dan is er in ieder geval vanaf dat moment geen democratie geweest. Het volk heeft nooit iets te zeggen gehad over belastingen, inflatie, huurverhogingen, de bouw van infrastructuur en nog veel meer. Het enige wat het volk mocht doen is stemmen. Maar nu wordt het duidelijk dat politici van begin af aan al niet door het volk zijn gekozen maar door de elite is geselecteerd. Een koningshuis met Nazies (drie koninginnen die met Nazies zijn getrouwd) die tot de elite behoren en overal een vinger in de pap hebben als het om de wereld gaat is de kern van ons land. De politiek is altijd onder de macht van de elite geweest. Democratie werd altijd in mooie woorden uitgelegd maar het volk heeft nooit iets te zeggen gehad in dit land. Probeer eens een huurverhoging ongedaan te krijgen. Dat krijg je niet gedaan. Het is gewoon betalen of oprotten uit de woning. De band Het Goede Doel zong ooit een lied over vriendschap: Vriendschap is een illusie, een pakketje schroot met een dun laagje chroom. Democratie is in wezen net zo’n pakketje schroot met een dun laagje chroom. Het is een concept dat door de heersende macht is verzonnen en heeft niets met het volk te maken. Het is de illusie dat het volk iets te zeggen heeft maar het volk heeft nooit iets te zeggen gehad. En in een macht structuur zal het volk ook nooit iets te zeggen krijgen.

Hein
Hein
1 jaar geleden

Daar ben ik al jaren achter, maar wat belangrijker is, hoe bereik je meer mensen.
Best lastig om gebrainwashed volk bewust te maken.

Toeval
Toeval
1 jaar geleden

Coronavirus 2003 Movie:A Coincidence? CoViD-19 Pandemic

https://www.youtube.com/watch?v=IOBQLlnc7XY&feature=youtu.be

Tot in elk detail is de agenda, plandemie uitgerold.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x