Homepagina » Mens en Dier » Influencer bij Lange Frans: ‘De democratie is gevallen. Dat moet je gewoon zeggen!’
influencer
Foto: YouTube/Lange Frans

Influencer bij Lange Frans: ‘De democratie is gevallen. Dat moet je gewoon zeggen!’

Comedian en influencer Tisjeboy Jay werd naar eigen zeggen wakker na 9/11. Een vriend van hem uit Irak vertelde hem wat daar allemaal gebeurde na de aanslagen; hoeveel goud de Amerikaanse soldaten meenamen en andere dingen waar je in de mainstream media niets over hoorde. Vanaf dat moment was het duidelijk voor hem dat de media er niet zijn om ons te informeren, maar te manipuleren en te sturen in een bepaalde richting.

Hij verdiepte zich ook in de coronacrisis en stuitte op veel dingen die volgens hem niet kloppen. “Wat de waarheid is voor heel veel mensen in Nederland en de mainstream media, is dat het coronavirus een killervirus is dat we nog nooit hebben gezien en daar heb ik een andere mening over. Ik denk dat het geen killervirus is, maar een virus dat vergelijkbaar is met de griep.”

Democratie is gevallen

“Ik geloof niet dat de 1,5 meter doorslaggevend is om dit virus te beperken,” zei hij onlangs in talkshow Op1. “Dat is mijn waarheid. En die is niet gebaseerd op lariekoek of dat ik gewoon zomaar dingen zeg, maar ik heb andere informatiebronnen. Het RIVM heeft informatiebronnen, net als de WHO. Daarom volgen alle landen dezelfde regels, omdat de WHO de regels bepaalt.”

De influencer hoopt dat de aangekondigde coronaspoedwet er niet gaat komen, zo liet hij in de podcast van Lange Frans weten. “Normaal gesproken zouden burgers in een democratische rechtsstaat iets te zeggen moeten hebben over wat er gaat gebeuren. Dat kan niet meer sinds het referendum is afgeschaft. Dan is dus bij deze de democratie gevallen. We leven niet meer in een democratie. We leven in een dictatuur. Dat moet je gewoon zeggen! De democratie bestaat gewoon niet meer, vind ik.”

Bekijk het gesprek tussen Lange Frans en Tisjeboy Jay hieronder:

[Lange Frans]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jan doornbos schreef:

  Joh… Dictatuur, nazi Staat, allemaal goed. Maar…nu de oplossing en ideeën voor concreet verzet.

  0 likes
 • Rob schreef:

  Voor zover ik het kan zien is er nooit een echte democratie geweest. Als ik het houd bij de tijd vanaf na de 2de W.O. dan is er in ieder geval vanaf dat moment geen democratie geweest. Het volk heeft nooit iets te zeggen gehad over belastingen, inflatie, huurverhogingen, de bouw van infrastructuur en nog veel meer. Het enige wat het volk mocht doen is stemmen. Maar nu wordt het duidelijk dat politici van begin af aan al niet door het volk zijn gekozen maar door de elite is geselecteerd. Een koningshuis met Nazies (drie koninginnen die met Nazies zijn getrouwd) die tot de elite behoren en overal een vinger in de pap hebben als het om de wereld gaat is de kern van ons land. De politiek is altijd onder de macht van de elite geweest. Democratie werd altijd in mooie woorden uitgelegd maar het volk heeft nooit iets te zeggen gehad in dit land. Probeer eens een huurverhoging ongedaan te krijgen. Dat krijg je niet gedaan. Het is gewoon betalen of oprotten uit de woning. De band Het Goede Doel zong ooit een lied over vriendschap: Vriendschap is een illusie, een pakketje schroot met een dun laagje chroom. Democratie is in wezen net zo’n pakketje schroot met een dun laagje chroom. Het is een concept dat door de heersende macht is verzonnen en heeft niets met het volk te maken. Het is de illusie dat het volk iets te zeggen heeft maar het volk heeft nooit iets te zeggen gehad. En in een macht structuur zal het volk ook nooit iets te zeggen krijgen.

  0 likes
  • Mikkel schreef:

   Helemaal mee eens!

   0 likes
  • Peter schreef:

   Ik denk steeds aan zo’n oude carousel diaprojector. Steeds een ander plaatje maar altijd dezelfde bak met dia’s. Zo draaien de vier hoofdpartijen VDD, D66,CDA en PvdA al decennia rond, en daar komt nóóit een nieuw plaatje tussen. Dus een nieuwe ideologie zoals Mens & Spirit of SOPN, heeft gewoon ZERO kans om ooit iets te worden in een dergelijk systeem. Wat is het toch buitengewoon rot bedacht, en zó effectief. Maar niet meer voor lang…

   0 likes
 • Hein schreef:

  Daar ben ik al jaren achter, maar wat belangrijker is, hoe bereik je meer mensen.
  Best lastig om gebrainwashed volk bewust te maken.

  0 likes
 • Toeval schreef:

  Coronavirus 2003 Movie:A Coincidence? CoViD-19 Pandemic

  https://www.youtube.com/watch?v=IOBQLlnc7XY&feature=youtu.be

  Tot in elk detail is de agenda, plandemie uitgerold.

  0 likes
  • duitinzakje schreef:

   Waauw!!

   Dit heet ‘predictive programming’ zoiets als 911 al aankondigen in cartoons en zo

   Ik heb eens gelezen dat satanisten al hun daden van tevoren moeten aankondigen zodat zij achteraf kunnen zeggen ‘Je had het kunnen weten. Je hebt niets gedaan dus is het je eigen schuld.’

   Perversiteit kent geen grenzen.

   0 likes
 • Johan schreef:

  30 jaar geleden was een stewardess/steward nog een beroep met aanzien. Ik waardeer jullie beroep! Maar he is hard werken en niet de ultieme baan (ik heb ook niet de ultieme baan). Nu gaan de m.s.m. journalisten dezelfde gang. ‘Zelfingenomen hotshots’ die ons vertellen wat er aan de hand is. Journalistiek is reclame geworden voor de politiek…. dat noemen ze ‘propaganda’. Rust zacht… Minister President.

  0 likes
 • Anne nauta schreef:

  Geweldig mannen ga zo door!

  0 likes
 • Marjan Jansen schreef:

  Net als de laatste 2e kamer verkiezingen in 2017, VVD33 zetels en PVV 20 zetels , je zou verwachten dat ze o.a. met de PVV gaan regeren , maar nee ze negeren gewoon een heel groot deel van de Nederlandse bevolking (die op PVV gestemd hebben) hoezo democratie?? en niet ermee komen dat het de vorige keer mislukt is met de PVV . Het hele land gaat naar de afgrond , vooral door al die gelukszoekers die hier zogenaamd asiel komen aanvragen.De hele gezondheidszorg is uitgehold , de politie idem , criminelen krijgen bijna geen gevangenisstraf meer , nee een enkelband of taakstraf , ja dat maakt nogal indruk haha!! Nederland luilekkerland ja voor de migrant maar niet voor de hardwerkende Nederlander , die heeft nergens meer recht op lijkt het wel , we hebben alleen maar recht om het potje te spekken ,zodat ze het weer kunnen uitgeven , mensen wordt toch eens wakker en stem geen VVD meer , de grootste uitzuigers ,altijd al geweest ,die zijn er alleen maar voor de elite!!

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  GOD.
  Gold
  Oill
  Drugs

  Usa is faltering so to speak. China won.

  0 likes
 • :adrianus-johannes.. schreef:

  “”hoeveel goud de Amerikaanse soldaten meenamen en andere dingen waar je in de mainstream media niets over hoorde””
  ja ja ook niks van goed gelovigen die van in de koran mensen die alle aan hun verbonden geschiedenis opblazen en slopen tot stof laten vergaan, hun aloude geschidenis..
  wij hier hebben ook beelden storm gehad! maar was toch dat gelovigen onder elkaar niet voor elkaar, er konden zijn.. sloopten beelden geloof niet de huizen van geloof zelf..
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Beeldenstorm
  heden nu wordt langzaam heel het midden oosten van alle koran geloof ontdaan..
  het schenden van mensen recht art.18
  iets in die koran (kan) zal wel eens ons wat in ons laten ontwaken, wat machthebbers niet goed gezind is.. kan toch.. hier is lezen op de juiste manier wel vereist met als bijbel, veda`s etc.etc. en lees ze als je het uiteindelijk begrijp komen ze allemaal van de zelfde schrijver..

  0 likes
 • Willem schreef:

  Heb dit gesprek gezien en die jongen is 26 en daar moet de jeugd het echt van hebben,daar nemen ze wat van aan. Niet van ouwe zakken zoals ik, dan is het ja hoor opa dahaaag ouwe lul 🙂

  0 likes
 • x

  Check Also

  chinese

  Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

  Een Chinese viroloog die naar de Verenigde ...

  berlijn

  Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

  Dit was het beeld in Berlijn, waar ...

  >