Buitenland

Zo valt het verhaal over de eerste omikrondode uiteen

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder deze maand meldde het Verenigd Koninkrijk voor het eerst dat een patiënt was overleden die besmet was met de omikronvariant van het coronavirus. Het lijkt erop dat de Britse regering de eerste in de wereld is die een sterfgeval rapporteert, schreven de Nederlandse media.

In de Britse media verschenen ook artikelen waarin werd geclaimd dat de man ongevaccineerd was. Ze baseerden zich daarbij op de uitspraken van ene John, die beweert de stiefzoon van de patiënt te zijn.

Geen sterfgevallen

John zei op radiozender LBC dat zijn stiefvader niet was gevaccineerd en dat hij zich niet had laten inenten omdat hij dacht dat ‘het een complot was’. De media namen het gretig over.

Volgens John overleed zijn stiefvader in een ziekenhuis in Northampton. Na de uitzending van LBC zag Northampton General Hospital (NGH) zich genoodzaakt te reageren op de uitspraken. Een woordvoerder van de NHS Northamptonshire CCG (Clinical Commissioning Group) zei dat ‘er in Northamptonshire op dit moment geen sterfgevallen als gevolg van omikron zijn geregistreerd’, schrijft de Northampton Chronicle.

Niemand

Dus het ziekenhuis waar deze ongevaccineerde patiënt zou zijn overleden aan of met omikron, zegt dat daar niemand is overleden aan of met omikron.

[Summit News]

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

Deze hele corona hoax was voor mij 2 jaar geleden al een verzinsel het werd helemaal duidelijk toen ze hydrox in hivermaktine hebben verboden die geen drol kosten
Nu komt farmaceutische industrie zelf met een pil die 3000 euro kost voor een behandeling.nou ik neem die pil ook niet wie weet wat voor strond daar in zit ik vertrouw die farmaceutische bedrijven in artsen niet meer

Ron
Ron
1 jaar geleden

bevestiging We hebben geen ministerie van Volksgezondheid, we hebben een ministerie van Farmaceutische ziekte(verspreiding) in plaats van bestrijding. Daarvoor bestaat er nu 2G of een CST ticket.

JohnRe
JohnRe
1 jaar geleden

Als je luistert naar het verhaal van professor Capel: heel besmettelijk en heel ongevaarlijk. Dus allemaal onzin om de mensheid bang te houden en de agenda uit te rollen.

wakkere
wakkere
1 jaar geleden

Al 2 jaar dit lxlverhaal aangehoord. Tijd dat mensen stoppen met deze shit te geloven.
Als iedereen nu een muilkorf aan spiegel van zijn auto hangt en laat zien dat we er klaar mee zijn, Gewoon doen iedereen als actie!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x