Paranormaal

Vermiste vrouw gevonden door helderziende. Zo ging ze te werk

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een helderziende uit de staat New York is geroemd als held nadat ze haar gave had gebruikt om een vermiste vrouw op te sporen.

De 84-jarige Marlene Martin, die lijdt aan dementie, leek na een spelletje bingo in haar woonplaats Lockport van de aardbodem te zijn verdwenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje op Facebook en trok de aandacht van de lokale helderziende Juanita Szafranski, die haar hulp aanbood.

Foto

Toen ze aankwam op de plek waar de vrouw voor het laatst was gezien, kreeg ze een foto van Martin te zien.

“Ze toonden me een foto en vervolgens begon ik te voelen,” zei Szafranski tegen de Niagara Gazette. “Ik weet waar ik naar moet zoeken.”

Terwijl de paragnost haar instinct volgde, probeerde de politie de vrouw tevergeefs te vinden met behulp van honden en een speciale drone.

Rechte eind

Szafranski ‘kreeg plotseling door dat Martin aan het rusten was in een bebost gebied’ in de buurt van een specifieke straat.

Ze bleek het bij het rechte eind te hebben, want toen ze naar het gebied ging trof ze de vrouw er aan. De oude vrouw had slechts enkele kleinde verwondingen opgelopen.

‘Dit is wat ik doe’

Hoewel critici zullen beweren dat ze gewoon geluk had, is Martins familie van mening dat de gave van Szafranski van doorslaggevend belang is geweest.

“Zonder haar zouden we mijn moeder waarschijnlijk nooit hebben gevonden,” zei Martins dochter.

Szafranski was bijna verbijsterd dat anderen het zo bijzonder vonden. “Dit is wat ik doe,” zei ze. “Ik doe niet anders.”

[Niagara Gazette]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lichtwezen
lichtwezen
5 jaren geleden

Jozef Rulof heeft dit ook eens gedemonstreerd bij een vermist mens dat jammer genoeg verdronken was in een Nederlandse rivier.
Hij “zag” dat diegene, rekening houdende met de stroming en de tijd dat het lijk op die plaats op dat tijdstiip aan zou spoelen. Dit kwam dan ook perfect volgens de voorspelling uit. Daarna werd hij boosaardig aangevallen en hem het verwijt gemaakt dat de mens toch maar mooi dood was. Hij is dan ook hierna met het “zien” voor derden gestopt.
Leer meer over de mediamieke wetten in de vorm van o.a. de 27 boeken, die Jozef Rulof vanuit de Universiteit van Christus heeft mogen ontvangen: http://www..rulof.org

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x