BuitenlandCorona

Tests Nederlands coronavaccin stilgelegd: proefpersoon ziek

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse farmareus Johnson & Johnson is op een tegenslag gestuit bij de ontwikkeling van een coronavaccin. De tests met het vaccin zijn stilgelegd, kondigde het bedrijf maandag aan. De farmaceut, waartoe ook het Nederlandse Janssen behoort, maakte bekend dat een persoon onverwacht ziek is geworden.

Johnson & Johnson laat een externe veiligheidscommissie onderzoek doen naar de ziekte van de proefpersoon. Het bedrijf zegt er ook bij dat ‘negatieve effecten zoals ziekte niet ongebruikelijk zijn bij dit soort medische proeven’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De farmareus wil verder geen details geven. “We moeten de privacy van de deelnemer respecteren,” aldus het bedrijf in een verklaring.

Enkele dagen geleden schafte de Europese Commissie alvast 200 miljoen coronavaccins aan van Janssen, met een optie op nog eens 200 miljoen vaccins. Nederland zal 7,8 miljoen doses van het vaccin krijgen, liet minister De Jonge van Volksgezondheid weten. Het vaccin wordt deels in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.

Vertrouwen neemt af

De Jonge schreef op 13 augustus op social media: “We zijn uiteindelijk pas beschermd tegen het coronavirus als er een vaccin is. Gelukkig worden er veelbelovende stappen gezet. Met farmaceut Janssen zijn vandaag afspraken gemaakt over een mogelijk vaccin.”

Eerder legde AstraZeneca, een andere farmaceut, tests met een coronavaccin stil nadat een proefpersoon ziek was geworden. De persoon vertoonde symptomen van transverse myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg.

Wereldwijd neemt het vertrouwen in het vaccin af. Uit sommige peilingen blijkt dat ongeveer de helft van de mensen het niet zal nemen.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ron
ron
3 jaren geleden

Had dit al gelezen ja over het ziek worden van een proefpersoon en wellicht meerdere?? Maar wees niet bang, die vaccins gaan er nooit komen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

GEEN VACCINE !
GEEN PCR TEST !
GEEN MONDKAPJE !
GEEN RUTTE !
GEEN HUGO !
GEEN GRAPPENHAUS!

Nederland weer Nederland, zonder nazi kabinet RUTTE !! GAME OVER VOOR DEZE GEVAARLIJKE CRIMINELEN!!

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Het grote doel is : de grote reset!

Iedereen slaaf en de speciale groep van wereldleiders (onzichtbaar) altijd de baas.

sinds 9/11 testen deze onzichtbare, de wereld op onderdrukbaarheid van haar burgers. Dit gaat
ze ,waarschijnlijk naar eigen verbazing, enorm makkelijk af. Er is geen fysieke oorlog meer nodig.

Het gemak waarmee grote groepen domme burgers roept, hier alsjeblieft mij privacy, organen, stemrecht op referenda, belastinggeld, bewegingsruimte etc. is ultragevaarlijk en uiteraard bereikt m.m.w. MSM, artiesten, (oneerlijke = overbodig om te zeggen maar toch) politici etc.

Tegengeluiden gaan het hopelijk winnen en lijken in omvang toe te nemen.

Komende verkiezingen moet opgeroepen worden om te boycotten massaal. Want onze Mark Loegoshenko is gevaarlijker dan de Loegoshenko uit Wit-Rusland!!

Stemmen per post….nou dan weet u wel de uitslag

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Er is al een geweldig ‘vaccin’ namelijk HCQ dat ook goed schijnt te werken als profylaxe en zeer waarschijnlijk veiliger is dan het vaccin.
Zie zelfzorgcovid19.nl

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x