CoronaBuitenland

Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel jonge gevaccineerden sterven tijdens het sporten

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Er komen veel berichten voorbij over jonge gevaccineerde mensen die tijdens het sporten dood neervallen. Dat is niet vreemd, zei arts Richard Urso in gesprek met Bright Light News.

Tijdens het sporten versoepelen de zogeheten tight junctions, waarna lipide nanodeeltjes erlangs kunnen en de wand van de cellen rond het hart kunnen bereiken. Dat gaat een stuk lastiger als je niet aan het sporten bent, stelde Urso.

Totaal ongekend

De arts voegde toe dat pericyten, die deel uitmaken van de haarvaten, vol met ACE2-receptoren zitten. Die maken veel spike-eiwit aan na vaccinatie, dat wordt verspreid via de gap junctions in het hart. Vervolgens kan myocarditis, oftewel ontsteking van de hartspier, optreden.

“Dit is het topje van de ijsberg,” benadrukte Urso. “Dit is totaal ongekend.” Hij verwacht dat steeds meer mensen zullen inzien dat deze vaccins zeer gevaarlijk zijn.

40 procent hoger dan normaal

De arts citeerde de directeur van de Amerikaanse levensverzekeraar OneAmerica, die eind vorig jaar tijdens een nieuwsconferentie zei dat de sterfte onder 18- tot 64-jarigen maar liefst 40 procent hoger dan normaal ligt. “We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica.”

Hoogste oversterfte uit de geschiedenis

Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, wees er daarnaast op dat in de tweede helft van 2021 zo’n 61.000 Amerikaanse millennials (25-44 jaar) zijn overleden na vaccinatie. De oversterfte in deze groep bedroeg 84 procent. Volgens Dowd is dat de hoogste oversterfte uit de geschiedenis.

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

And the beat goes on, and the beat goes on…

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
2 maanden geleden

De tijd leert ons het gevaar v.d. z.g.n “vaccinaties” zoals deze gen-tech-therapie word benoemd door de “gezondheidsautoriteiten.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Volgens Hugo een geschenk van God. Maar satanisten bedoelen met alles wat ze zeggen 180 graden de andere kant. Omkering van waarden. Als Hugo God zegt bedoeld hij satan.

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Ik vrees dat de komende jaren heel veel verdriet en woede gaat brengen. Maar de verantwoordelijke zullen niet ontsnappen daar zorgen de Wappies wel voor, wij zullen er voor zorgen dat zij de straf krijgen die ze verdienen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x