UFO

Boek Coen Vermeeren: UFO’s bestaan gewoon (video)

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr.ir. Coen Vermeeren, docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, is één van de weinigen op academisch niveau die durft te verkondigen dat het UFO-fenomeen serieus moet worden genomen.

Hij schreef er onlangs een naslagwerk over. Zijn boek is een perfecte handleiding om zelf op onderzoek te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Onder meer is te lezen welke landen hun UFO-files inmiddels hebben vrijgegeven en welke piloten en astronauten zelf onverklaarbare zaken hebben waargenomen.

Vermeeren heeft inmiddels te maken gehad met ridiculisatie, sommige collega’s van hem gingen plotseling liever een blokje om en ook werd hij zwart gemaakt op de nationale televisie zonder dat er überhaupt inhoudelijk werd ingegaan op zijn bevindingen.

Waarom het UFO-fenomeen serieus moet worden genomen ziet u in onderstaande video, die verwerkt zal worden in een documentaire.

“Hoewel we al vele jaren horen over onbekende objecten in ons luchtruim, brengt Vermeerens uitdagende overzicht van wat we hierover weten en niet weten ons tot een belangrijke conclusie: we moeten de vele getuigen serieus nemen en onze wetenschappers hier onderzoek naar laten doen.” – Prof.dr. Herman Wijffels, econoom

“Een echte ingenieur laat bij voorbaat alle vooroordelen vallen. Bij een controversieel onderwerp als UFO’s is het een verademing een boek te lezen van een serieus onderzoeker als Coen Vermeeren. Ook omdat het naast interessante materie, op een prettig leesbare manier geschreven is.” – Ir. Edward P. Heerema, president Allseas Groep

“Een dringende oproep aan de lezer om de huidige crises in economie, wetenschap en zingeving te bestrijden met openheid, ontvankelijkheid en integriteit. Het zijn tenslotte de afwijkende ervaringen, ideeën en mensen die het verschil maken. Het fascinerende UFO-dossier laat zien hoe het niet moet. Gelukkig is het nooit te laat om te leten.” – Prof.dr.ir. Michel van Tooren, vliegtuigbouwkundige

Bron: YouTube/VanMosselMedia nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
max1
max1
11 jaren geleden

Ik heb veel bewondering voor Coen Vermeeren. In het academische wereldje worden over het algemeen geen ruimdenkende meningen getolereerd.”Outside the box” denken wordt daar niet echt gewaardeerd. Dat hij in dit milieu tegen de stroom opzwemt is zeer prijzenswaardig.

Lilian
Lilian
11 jaren geleden

Het boek is niet verkrijgbaar via bol.com, waar de link in het artikel naar verwijst…

lauke
lauke
11 jaren geleden

voor mij is het ongetwijfeld dat UFO s bestaan,, maar om echt onderzoek te kunnen verrichten zou je toch eerst de oorsprong van UFO s moeten weten ,, we komen niet veel verder zo, op vage filmpjes en ooggetuige na,,

Robert
Robert
11 jaren geleden

Coen Vermeeren …… Respect !!!!!

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x