BuitenlandCorona

Zweden registreert meer dan 30.000 gevallen van ‘ernstige’ bijwerkingen door coronavaccins

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Zweden wordt een sterke toename van het aantal gevallen van bijwerkingen door de coronavaccins waargenomen. Het land heeft meer dan 30.000 gevallen geregistreerd. Vooral na de AstraZeneca-prik krijgen mensen last van heftige bijwerkingen.

Het Zweedse geneesmiddelenagentschap Läkemedelsverket meldde dat er tot afgelopen week 31.844 meldingen met bijwerkingen waren binnengekomen. In Zweden zijn drie verschillende coronavaccins beschikbaar: die van Moderna, Pfizer en AstraZeneca.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ongeveer 63 procent van de meldingen met bijwerkingen heeft betrekking op het AstraZeneca-vaccin. Ebba Hallberg van het Zweedse geneesmiddelenagentschap zei tegenover de media dat het ‘ongewoon’ is om zoveel meldingen te ontvangen. “Normaal gesproken krijgen we een fractie van de aantallen die we nu zien.” Ze voegde toe dat het aantal waarschijnlijk hoger ligt omdat er veel aandacht is voor de nieuwe vaccins.

Uitzonderlijk hoog aantal

Het gaat hier niet om milde bijwerkingen. Hallberg zei namelijk dat zorgverleners waarschijnlijk alleen de ‘ernstige’ bijwerkingen melden. Volgens de Zweedse media zijn er in slechts enkele maanden tijd meer meldingen binnengekomen dan er normaal gesproken in vier jaar tijd binnenkomen. “Er wordt een uitzonderlijk hoog aantal vermoede bijwerkingen gemeld,” zei Veronica Arthurson van het geneesmiddelenagentschap.

In maart stopte Zweden tijdelijk met vaccineren met AstraZeneca na berichten over bloedstolsels. De farmareus en het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) beweren dat het vaccin veilig is.

[Zero Hedge]

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Op zich is het al ongehoord dat een zogenaamd “vaccin”, waarbij binnen een half jaar zoveel bijwerkingen worden geconstateerd (en dit is waarschijnlijk nog maar het topje van de ijsberg) nog steeds wordt gebruikt.
Trouwens, een middel dat nota bene nog in de testfase zit en dan wereldwijd wordt uitgerold. Ook ongekend. Dan het feit dat het nooit op proefdieren is getest. Ook ongekend.
Een paar dagen geleden stond er een leuke mop hier van iemand: de ene lab rat zegt tegen de ander: ben jij al gevaccineerd? Zegt de ander: natuurlijk niet joh, ze zijn nog volop aan het testen op mensen.” Ik vind deze mop hilarisch, omdat het exact de waarheid is.
Het wordt trouwens wel spannend nu, want het blijkt dat verzekeringen dwars liggen om uitkeringen te doen aan mensen die schade ondervinden. Ik wist dit trouwens al enige maanden, maar de meeste mensen weten dit niet, totdat het te laat is.
Dit muisje kon nog wel eens een flink staartje krijgen. En dan zeker als die idioten (daar bedoel ik de beleidsmakers mee) het in hoofd halen om er een verplichting van te maken. Nu…. dan zijn de rapen gaar!

ster
ster
3 jaren geleden

Weet je bent een runt, als je met vaccins stunt.

Je denkt dat de overheid het goed met je voor heeft, maar deze neemt je iedere keer beet.

Waarom wil je de overheid paaien? Terwijl zij jouw naaien.

Je loopt misschien straks als een eend, als je een vaccin neemt.

Ja je bent een idioot als je met je lichaam kloot.

Underground
Underground
3 jaren geleden

Zieke wereld leven we in….
Alle verantwoordelijke opsluiten!

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 jaren geleden

Hoe kan je een experimentele medicatie dat “vaccin” word genoemd VEILIG verklaren, als er mensen zware bijwerkingen (zoals de DOOD) ervaren… De mensen die dit op hun geweten hebben moeten berecht worden en levenslang worden opgesloten.. dit zijn de kankergezwellen van de maatschappij…

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x