Homepagina » Binnenland » Publicist: Coronatest is ongeschikt om virusinfecties te meten
publicist
Foto: CC0

Publicist: Coronatest is ongeschikt om virusinfecties te meten

Het coronabeleid is voor een groot deel gebaseerd op de zogeheten PCR-test, waarmee coronabesmettingen worden gemeten. Deze PCR-test is niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten, stelt publicist en opiniemaker Patrick Savalle.

“Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus, fysieke isolatie, bestaat niet en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige gouden standaard. Dat betekent dat de oorzaak van Covid-19 nog niet geldig is vastgesteld.”

Savalle is van mening dat de PCR-test fundamenteel ongeschikt is om een virusinfectie te meten. “De conclusie moet zijn dat coronabeleid niet is gebaseerd op realiteit.”

Ronduit gelogen

In onderstaande video legt hij uit wat de problemen met de PCR-test zijn. “Infectie is een lichamelijke reactie op een ziektekiem. Daar doet PCR helemaal niks mee. Het is sowieso al fout dat het nieuws infecties meldt op basis van PCR-tests. Dat is gewoon ronduit gelogen.”

Savalle legt uit dat de PCR-test van het virus maar een heel klein deeltje van het genetische materiaal meet. “Een positieve PCR-uitslag betekent niets anders dan dat er op dat wattenstokje dat achter in je neus wordt gedrukt, een klein stukje genetisch materiaal is gevonden. Niets anders.”

“Het bewijs dat dan ook het hele virus aanwezig is, is nog nooit geleverd.”

Bekijk de video hieronder:

[Patrick Savalle]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
1 jaar geleden

De virustest is net zo betrouwbaar als de leugens van Bill Gates. Dan weet je meteen waar de oorzaak ligt van deze wereldwijde pandemie.

piet
piet
1 jaar geleden

Heel goed uitgelegd!!

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen….

Rutte speelt met draagkracht en boetes om een bepaalde realiteit door te drukken.

In bijna elke antwoord op een vraag waarom bepaalde maatregelen nodig zijn zegt hij: ” De hele wereld doet zo….”, ” Duitsland doet het al….” Dat soort zinnetjes…

Maar gebaseerd op gezond bewijs is het niet.

Harry
Harry
1 jaar geleden

Deskundigen die ermee werken en zelfs Gommers zeggen het ook, ongeschikt om besmettingen aan te tonen en alleen daarop beleid te baseren. Maar de media slikt het voor zoet koek, zij vinden dat het volk op zijn plaats gezet wordt. Nu de burgerrechten ontnomen gaan worden bijt de msm zich als een pittbull vast. Rutte is een personeelschef die uitvoert wat hij moet doen van WHO en de EU. Dat alles naar de bliksem gaat maakt hem niet uit. Je zou kunnen zeggen dat msm er niet meer is voor het volk maar voor de nieuwe machthebbers net zoals in een dictatuur.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
1 jaar geleden

OMT leden en RIVM adviseurs en andere overbetaalde regering adviseurs.. spreken zij uit waarheid!? feitelijke onderzoeken? (die er zijn)
of adviseren zij een bepaald belang dat van overheidswegen opgelegd moet of uit de achterkamertjes komt..

niks zal mij verbazen als al deze mensen straks ook nog eens een gouden handdruk krijgen.. en wel ja van ONS belasting geld..

x

Check Also

de jonge

De Jonge zegt dat corona ‘een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen’, klopt dat?

Het aantal coronapatiënten dat opgenomen moet worden ...

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x