BinnenlandCorona

Publicist: Coronatest is ongeschikt om virusinfecties te meten

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronabeleid is voor een groot deel gebaseerd op de zogeheten PCR-test, waarmee coronabesmettingen worden gemeten. Deze PCR-test is niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten, stelt publicist en opiniemaker Patrick Savalle.

“Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus, fysieke isolatie, bestaat niet en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige gouden standaard. Dat betekent dat de oorzaak van Covid-19 nog niet geldig is vastgesteld.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Savalle is van mening dat de PCR-test fundamenteel ongeschikt is om een virusinfectie te meten. “De conclusie moet zijn dat coronabeleid niet is gebaseerd op realiteit.”

Ronduit gelogen

In onderstaande video legt hij uit wat de problemen met de PCR-test zijn. “Infectie is een lichamelijke reactie op een ziektekiem. Daar doet PCR helemaal niks mee. Het is sowieso al fout dat het nieuws infecties meldt op basis van PCR-tests. Dat is gewoon ronduit gelogen.”

Savalle legt uit dat de PCR-test van het virus maar een heel klein deeltje van het genetische materiaal meet. “Een positieve PCR-uitslag betekent niets anders dan dat er op dat wattenstokje dat achter in je neus wordt gedrukt, een klein stukje genetisch materiaal is gevonden. Niets anders.”

“Het bewijs dat dan ook het hele virus aanwezig is, is nog nooit geleverd.”

Bekijk de video hieronder:

[Patrick Savalle]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

De virustest is net zo betrouwbaar als de leugens van Bill Gates. Dan weet je meteen waar de oorzaak ligt van deze wereldwijde pandemie.

piet
piet
3 jaren geleden

Heel goed uitgelegd!!

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen….

Rutte speelt met draagkracht en boetes om een bepaalde realiteit door te drukken.

In bijna elke antwoord op een vraag waarom bepaalde maatregelen nodig zijn zegt hij: ” De hele wereld doet zo….”, ” Duitsland doet het al….” Dat soort zinnetjes…

Maar gebaseerd op gezond bewijs is het niet.

Harry
Harry
3 jaren geleden

Deskundigen die ermee werken en zelfs Gommers zeggen het ook, ongeschikt om besmettingen aan te tonen en alleen daarop beleid te baseren. Maar de media slikt het voor zoet koek, zij vinden dat het volk op zijn plaats gezet wordt. Nu de burgerrechten ontnomen gaan worden bijt de msm zich als een pittbull vast. Rutte is een personeelschef die uitvoert wat hij moet doen van WHO en de EU. Dat alles naar de bliksem gaat maakt hem niet uit. Je zou kunnen zeggen dat msm er niet meer is voor het volk maar voor de nieuwe machthebbers net zoals in een dictatuur.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 jaren geleden

OMT leden en RIVM adviseurs en andere overbetaalde regering adviseurs.. spreken zij uit waarheid!? feitelijke onderzoeken? (die er zijn)
of adviseren zij een bepaald belang dat van overheidswegen opgelegd moet of uit de achterkamertjes komt..

niks zal mij verbazen als al deze mensen straks ook nog eens een gouden handdruk krijgen.. en wel ja van ONS belasting geld..

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x