Homepagina » Binnenland » Publicist: Coronatest is ongeschikt om virusinfecties te meten
publicist
Foto: CC0

Publicist: Coronatest is ongeschikt om virusinfecties te meten

Het coronabeleid is voor een groot deel gebaseerd op de zogeheten PCR-test, waarmee coronabesmettingen worden gemeten. Deze PCR-test is niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten, stelt publicist en opiniemaker Patrick Savalle.

“Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus, fysieke isolatie, bestaat niet en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige gouden standaard. Dat betekent dat de oorzaak van Covid-19 nog niet geldig is vastgesteld.”

Savalle is van mening dat de PCR-test fundamenteel ongeschikt is om een virusinfectie te meten. “De conclusie moet zijn dat coronabeleid niet is gebaseerd op realiteit.”

Ronduit gelogen

In onderstaande video legt hij uit wat de problemen met de PCR-test zijn. “Infectie is een lichamelijke reactie op een ziektekiem. Daar doet PCR helemaal niks mee. Het is sowieso al fout dat het nieuws infecties meldt op basis van PCR-tests. Dat is gewoon ronduit gelogen.”

Savalle legt uit dat de PCR-test van het virus maar een heel klein deeltje van het genetische materiaal meet. “Een positieve PCR-uitslag betekent niets anders dan dat er op dat wattenstokje dat achter in je neus wordt gedrukt, een klein stukje genetisch materiaal is gevonden. Niets anders.”

“Het bewijs dat dan ook het hele virus aanwezig is, is nog nooit geleverd.”

Bekijk de video hieronder:

[Patrick Savalle]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
8 maanden geleden

De virustest is net zo betrouwbaar als de leugens van Bill Gates. Dan weet je meteen waar de oorzaak ligt van deze wereldwijde pandemie.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Tony
8 maanden geleden

@Tony,

Beste,

Ook hier is de insteek waarop men iemand benadert totaal niet juist.

Of een “virustest” nu wel of niet betrouwbaar is,

Waarom het echt gaat is dat men moet stoppen met testen, daar zit de crux.

Dr. Claus Köhnlein, de medeauteur van het boek “Viruswahn” zei dit al in maart, 1 week nadat dit achterlijke gedonder om niets begon.

Hoe meer men test hoe meer “besmettingen” die niets maar dan ook helemaal niets zeggen.

Men moet dus gewoon van dat achterlijke getest af, dan hoeft men het dus juist DAAROM niet meer over wat voor een betrouwbaarheid dan ook te hebben.

Daarbij is nooit aangetoond dat een virus ooit debet is geweest aan het ziek worden van wie of wat dan ook.

Gladiator

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Gladiator
8 maanden geleden

De PCR test verzamelt DNA gegevens. Tevens mag je hopen dat je door de test niet besmet raakt met God mag weten wat. Want dat is natuurlijk wel een feit. Je kunt met allerhande rotzooi besmet raken wanneer je jezelf door corrupte mongolen ofwel laat vaccineren ofwel laat ‘testen’.

piet
piet
8 maanden geleden

Heel goed uitgelegd!!

Delen
Delen
Delen
Delen
Delen….

Rutte speelt met draagkracht en boetes om een bepaalde realiteit door te drukken.

In bijna elke antwoord op een vraag waarom bepaalde maatregelen nodig zijn zegt hij: ” De hele wereld doet zo….”, ” Duitsland doet het al….” Dat soort zinnetjes…

Maar gebaseerd op gezond bewijs is het niet.

Harry
Harry
8 maanden geleden

Deskundigen die ermee werken en zelfs Gommers zeggen het ook, ongeschikt om besmettingen aan te tonen en alleen daarop beleid te baseren. Maar de media slikt het voor zoet koek, zij vinden dat het volk op zijn plaats gezet wordt. Nu de burgerrechten ontnomen gaan worden bijt de msm zich als een pittbull vast. Rutte is een personeelschef die uitvoert wat hij moet doen van WHO en de EU. Dat alles naar de bliksem gaat maakt hem niet uit. Je zou kunnen zeggen dat msm er niet meer is voor het volk maar voor de nieuwe machthebbers net zoals in een dictatuur.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
8 maanden geleden

OMT leden en RIVM adviseurs en andere overbetaalde regering adviseurs.. spreken zij uit waarheid!? feitelijke onderzoeken? (die er zijn)
of adviseren zij een bepaald belang dat van overheidswegen opgelegd moet of uit de achterkamertjes komt..

niks zal mij verbazen als al deze mensen straks ook nog eens een gouden handdruk krijgen.. en wel ja van ONS belasting geld..

exegese
exegese
8 maanden geleden

Kort samengevat : er is dus wereldwijd geen enkel bewijs dat het corona virus zoals voorgespiegeld überhaupt bestaat omdat het nog NOOIT fysiek gescheiden is aangetoond. Er is geen zogenaamde gouden standaard om ook maar iets aan te tonen.

Dit feitelijke gegeven diskwalificeert niet alleen de WHO maar ook het OMT en de hele rest van alle kwakzalvers die verantwoordelijk zijn voor de gigantische berg ellende die de onterecht genomen maatregelen teweeg brachten en nog zullen brengen. De grootste misdaad aller tijden !

Rob
Rob
Reactie op  exegese
8 maanden geleden

Bij Europees gerechtshof is met succes geprocedeerd tegen de maatregelen. Er is gesproken dat de pandemie een Psychologische oorlogsvoering betreft.
https://wakkeremensen.blogspot.com/2020/08/de-ontmaskering-van-het-leugen-kabinet.html

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Tony reageert door de naam Bill Gates te noemen, ik blijf dichter bij huis.

De vele leugens van MARK RUTTE zijn wereldberoemd in Nederland, ze staan zelfs op internet.

Dus staat voor mij MARK RUTTE aan de top.

Tony
Tony
Reactie op  H.J.
8 maanden geleden

Momenteel hebben de meeste landen mensen als Rutte, Hugo de Jong en het RIVM, etc. Elk land dus zijn eigen beleidsmakers die gemanipuleerd zijn. De eigenlijke macht die wereldwijd alles aanstuurt is het WHO met Bill Gates als voorman. Het zijn dus de regeringen zelf die meewerken aan de ondergang van hun burgers. Ik denk veelal onbewust, omdat zij Bill zien als een vriend van de mensheid en zelf van gezondheid geen verstand hebben of doen alsof. Daarnaast hebben regeringsleiders zich nog nooit verdiept in de daadwerkelijke gevolgen van inentingen. Het is een “tool” om mensen ziek te maken en te vermoorden. Het is niet voor niets dat artsen en geleerden die op het goede spoor zitten, bewust genegeerd worden of monddood gemaakt worden.

In de begintijd van de crisis was het Bill Gates zelf die Donald Trump adviseerde om in te zetten op inentingen. Voor Trump was het toen nog allemaal nieuw en had geen idee wat er toen precies aan de hand was. Ik hoop dat Trump inmiddels ook door heeft dat Fauci bij het complot hoort. Fauci werkt al meer dan 30 jaar aan genocide plannen (ook in Wuhan) en is misschien wel het brein, maar naast Gates ook mede frontman, achter deze mensonterende vergiftiging van mensen.

Trump verklaarde onlangs niet voor niets dat hij in gevaar is. Zijn tegenstanders willen hem niet nogmaals als president hebben. Want het is Trump die op dit moment de plannen van de boosdoeners door heeft en roet in het eten gooit. Als het moet wordt hij gewoon uit de weg geruimd. Dat is in de U.S.A. al vaker gebeurd. Trump weet dus op dit moment maar al te goed dat hij in gevaar is en zal zich vast en zeker al ingedekt hebben. Er zijn mensen met heel andere belangen en intenties en dat is het gevaar voor de gehele wereld. Maar Trump staat wel erg dichtbij en hij denkt denk ik wel iets meer pragmatisch. Misschien moet de wereld op dit moment wel blij zijn met Trump. Het had heel goed gekund dat de ellende al in een heel ander stadium was belandt.

Dat is de macht van geld en belangen van de farmaceutische industrie die nu voor altijd vrij gewaard is voor schade die door inentingen is veroorzaakt. Deze industrietak kan dus nooit aansprakelijk gesteld worden, ook niet bij dood van mensen die ingeent zijn. Dat daar andere organisaties of heel rijke mensen/families met kwade bedoelingen achter zitten, kan geen twijfel over bestaan. Al met al niet veel goeds dus.

Carolien
Carolien
8 maanden geleden

Professor Walter Veith.Zeker de moeite waard om helemaal af te luisteren.
https://www.youtube.com/watch?v=1cGOmXBl-PU

salvar
salvar
8 maanden geleden

daag die lui uit die beweren dat het covid19 bestaat??
ik zie een grote tafel en daarom heen zitten.
rutte, de jonge, dissel , de ggd en ze mogen nog een goddelijk iemand neerzetten die weet waar het virus is.

daar tegen over artsen, epilogen, virologen , die weten dat we besodemietert worden lekker in debat gaan en wel voor de buis.

van dissel mag beginnen en uitleggen graag waar het virus is.
als de bende van de overheid zo overtuigd zijn van hun gelijk dan is het een fluitje van een cent toch?

wie durft het aan om de waarheid of het sprookje uit de wereld te helpen?

wij leven weer vrij en gelukkig.

Exegese
Exegese
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Salvar, het is waar ! Als wereldwijd het woord corona vervangen was door griep en als zodanig gehandeld zou zijn, zou alles gebleven zijn als voorheen en was er alleen sprake van een doorsnee griep epidemie.

kuus
kuus
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

ja salvar van dissel wat uitleggen die vent snapt er helemaal niks van heeft het alvast over de volgende vraag want vraag 1 heeft hij geen antwoord op dus pak de volgende vraag die is helemaal niet aan de orde dus dat word niks en ze blijven maar dreigen en er is niks aan de hand.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

“PLANDEMIC” BY THE GLOBALISTST…

Heel New Zealand in LOCKDOWN voor maar 29 coronabesmettingen… NIET TE GELOVEN !!
https://www.youtube.com/watch?v=PS6FegLzoio

oskaar
oskaar
Reactie op  Joyce Ramgatie
8 maanden geleden

terechte beslissing

matrix unloaded
matrix unloaded
8 maanden geleden

Corona test, Covid-19, lockdown, Bill Gates en een doorgesnoven De Jonge…ze zijn niet het echte gevaar, het is het volk zelf..zoveel zombies!

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

27
0
We lezen graag je reactie!x