Het Complot

Ethos: een oplossing voor het corrupte systeem (video)

Help anderen door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De documentaire Ethos verkent de fouten in onze systemen en de mechanismen die tegen de democratie en het milieu werken.

Er wordt gekeken naar belangenverstrengeling in de politiek, ongereguleerde macht van corporaties en de nieuwsmedia die de agenda van de machtige elite uitvoeren.

In Ethos legt acteur Woody Harrelson de systemen bloot die leiden tot overconsumptie. Te pas en te onpas stippen de media aspecten van onze maatschappij aan die tot de duistere eeuwen behoren. Veel aspecten van onze huidige systemen werken echter vernietiging in de hand.

Versplinterde samenlevingen, armoede, ongelijkheid, vervuiling, conflict. Is er iets mis met het menselijk ras? Worden we geacht zo te denken? We hebben geprobeerd wetten op te stellen die het gemeengoed moeten beschermen. De meerderheid van het volk wil in vrede in een schone omgeving leven, maar waarom is dat niet het geval?

Ethos biedt een oplossing. Op een simpele maar krachtige manier kun je je stem laten horen. Verspreid de boodschap, verander de wereld.

Bron: Vimeo/Peter McGrain

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

,dit is een recht voor z,n raap docu,maar hoe krijg je de mensheid zover dat zij het gaan inzien,anders gezegd wat moet er nog gebeuren willen zij wakker worden,als je geen universitere opleiding of machtspositie heb verworven,geloven zij je toch niet,of je ziet spoken,of laat je nakijken, en als het dan toch gebeurd zijn er maar weinig die dan zeggen ,sorry je had gelijk,maar daar zit ik niet op te wachten!

ss
ss
9 jaren geleden

Ik vraag mij af wie regeert Nederland het kabinet of de Europese Unie in Brussel??/!!!

http://www.nu.nl/politiek/3354533/begrotingstekort-jaar-hoger-dan-toegestaan.html

Eden
Eden
9 jaren geleden

Alweer een tijdje geleden dat ik deze gezien heb =)

harrie
harrie
9 jaren geleden

fear-monger-shit, met als oplossing groene producten kopen. wat een misser, coca cola is ondertussen ook een groen bedrijf gaan worden, right. fout filmpje mensen, de oplossing ligt niet buiten ons zelf.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x