Mens en Dier

Wielrenner Greg van Avermaet kampt ‘door Pfizer-prik’ met verstoord immuunsysteem: ‘In de val getrapt’

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Belgische wielrenner Greg Van Avermaet werd 104e in de tijdrit in de Benelux Tour. Hij wijt die tegenvallende prestatie aan een verstoord immuunsysteem na zijn coronavaccinatie. Hij ging voluit, maar haalde naar eigen zeggen zijn normale niveau niet.

“Data bewijzen dat er iets mis is met mijn immuunsysteem. Mijn lichaam is aan het vechten tegen een onbekende tegenstander en dat is waarschijnlijk het vaccin,” stelt Van Avermaet in gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik ga de komende dagen wat dokters raadplegen en hun raad opvolgen. Is dat stoppen met koersen, dan moet het maar zo. Op deze manier heeft het WK ook geen zin.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Voorafgaand aan de Tour de France haalde de wielrenner het Pfizer-vaccin. “Blijkbaar neemt het een paar problemen met zich mee. Ik slaap goed, train goed en voel mij goed, maar mis drie procent van mijn topvorm. In normale doen rijd ik top-20 in deze tijdrit,” zei hij.

Triest

“Triest dat een groot sportman als Greg van Avermaet dit moet overkomen,” reageert programmamaker en oud-wielrenner Flavio Pasquino.

“Zolang de regering het vertikt om juiste gecontroleerde cijfers te geven over de bijwerkingen, ondergraaft de tegengestelde anekdotiek met mensen getroffen door covid en mensen getroffen door bijwerkingen de geloofwaardigheid van het beleid,” stelt advocaat Michael Verstraeten.

Vaccinatiespijt

Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) zegt: “Wéér een kerngezond persoon die vatbaar was voor propaganda en in de val is getrapt. Liet zich wijsmaken dat het een goed idee zou zijn om zich te laten injecteren met een experimentele gentherapie.”

“Ook hij kampt nu met een verstoord immuunsysteem en heeft vaccinatiespijt,” voegt Van Meijeren toe.

4.9 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sanne
Sanne
2 jaren geleden

Verschrikkelijk nieuws voor deze topsporter, en ook voor alle andere vaccinatieslachtoffers die er al zijn en nog zullen volgen.

Helaas is het hard om te zeggen maar het is wel een gevalletje eigen schuld dikke bult.

Het valt de gevaccineerde niet alleen te wijten maar juist de sadisten die dit gif promoten met de leugen dat het veilig en effectief is.

Hopelijk worden de beulen die hiervoor verantwoordelijk zijn snel opgesloten. Maar helaas blijft het eigen verantwoordelijkheid om jezelf goed te informeren dus dat zal er waarschijnlijk nooit van gaan komen.

Henkie
Henkie
2 jaren geleden

Helaas, corona is een intelligentie test.
Wie zakt wordt gevaxxed en dient de gevolgen zelf te dragen.

NicoVilly
NicoVilly
2 jaren geleden

Hij is niet alleen. Een belgische rolstoel tenniser op de para olympische spelen is met spoed opgenomen in een kliniek met cardiologische problemen.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Yep, de motoren van je immuunsysteem draaien op volle toeren door het serum, voor iets wat er niet is, die motoren lopen een keer vast, en dan krijg te maken met autoimmuunziekte en ga je dood door een eenvoudig verkoudheidje, hetzelfde overkomt HIV patiënten…..

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x