Het Complot

Professor achter Sandy Hook-complottheorie vreest voor baan

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten is een hoogleraar onder vuur komen te liggen die beweert dat de schietpartij op een basisschool in Newton nooit heeft plaatsgevonden.

James Tracy van de Florida State University zei dat de universiteit een onderzoek heeft ingesteld en later deze week met hem om tafel wil.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tracy denkt dat de FAU onder druk staat van haar financiers, die twijfelen of ze geld moeten geven aan een universiteit die het nieuws haalde vanwege een complotdenkende professor.

Façade

Volgens Tracy worden er mensen op de universiteit afgestuurd die zeggen dat hij geen les zou mogen geven en dat hij een slecht persoon is. Of hij zal worden ontslagen weet hij niet. Dat laat hij over aan het bestuur van de universiteit. De FAU weigert commentaar te geven omdat het gaat om een ‘persoonlijke kwestie’.

Op 20 december jongstleden publiceerde Tracy een stuk over Newtown waarin hij vraagtekens zet bij de verslaggeving van de media. “Achter deze zorgvuldig georkestreerde façade schuilen veel onduidelijkheden die niet volledig kunnen worden verklaard door de voor de tv gemaakte verhaallijn waarin een stumperige jongeman, die om onverklaarbare redenen zijn moeder om het leven bracht, de harde schijf van zijn computer vernietigt, toegang krijgt tot een zwaarbewaakt complex en in minder dan vijf minuten op vakkundige wijze 26 individuen executeert,” schreef hij. “Enkel in een tijdperk van universele misleiding wordt het publiek gevraagd dit zonder verder onderzoek of commentaar te accepteren.”

Pas enkele dagen later werd zijn publicatie opgemerkt door de reguliere pers. Inmiddels hebben meer dan 800 nieuwsbronnen over zijn theorie geschreven.

Union High School

“Je kunt je afvragen of de schietpartij op de Sandy Hook basisschool wel heeft plaatsgevonden, in ieder geval zoals de autoriteiten en de media hebben beschreven,” schreef hij verder.

Tracy weet niet of hij zijn baan kan behouden, maar maakte wel het volgende duidelijk: “Wat voor instituut zou dit zijn als ze me uiteindelijk willen ontslaan? Als ze niet opstaan voor de vrijheid van meningsuiting weet ik niet of ik hier nog wel wil zijn.”

De hoogleraar heeft zich op woensdag ook uitgesproken over de schietpartij op de Union High School in Taft afgelopen week. Hij denkt dat de schietpartij in Californië is georkestreerd door de overheid.

Bron: Rawstory.com Foto: Michelle Friswell

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

In een democratie mag je denken wat je wil dus waarom je gedachten niet uitspreken??Het niet doen is namelijk de democratie ontkennen.Dus welke geesten zijn er ziek??de FAU !!!!!!!!!!!!!!!!!

biffje
biffje
11 jaren geleden

Ook op de universiteiten worden mensen wakker!
Echt fantastisch dat deze man dit duidelijk heeft gemaakt en dat al 800 nieuwsbronnen erover berichten.
Als hij ontslagen zou worden kan ik alleen maar zeggen dat ze degene die hem zou ontslaan moeten kielhalen!

Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

[quote name=”biffje”]Ook op de universiteiten worden mensen wakker!
Echt fantastisch dat deze man dit duidelijk heeft gemaakt en dat al 800 nieuwsbronnen erover berichten.
Als hij ontslagen zou worden kan ik alleen maar zeggen dat ze degene die hem zou ontslaan moeten kielhalen![/quote]
Haha die biff heb jij een vloot schepen??Ik heb je geplust.Tenslotte heeft ie verscheidene nieuwsbronnen weten te bereiken zo van WAKKER WORDENNNNNNN.

Wesley
Wesley
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting wolf”]In een democratie mag je denken wat je wil dus waarom je gedachten niet uitspreken??Het niet doen is namelijk de democratie ontkennen.Dus welke geesten zijn er ziek??de FAU !!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Als hij goed werk aflevert zou hij niet ontslagen mogen worden wat mij betreft.

Maar persoonlijk vind ik de geest van de persoon die twijfelt of het een hoax is of niet nog veel zieker.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x