Mens en Dier

Huisarts haalt uit naar minister De Jonge: ‘Welke weldenkende burger gelooft die clown?’

Help door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gezondheidsinspectie heeft zo’n 50 keer een ‘corrigerende brief’ gestuurd aan artsen die ‘evident onjuiste’ informatie gaven over het coronavirus of de vaccins. In 10 gevallen werd zelfs met maatregelen gedreigd.

De inspectie laat weten dat het daarbij ging om ‘het betwisten van algemeen aanvaarde wetenschappelijke informatie, medicijnen propageren die afwijken van de professionele standaard of het actief ontraden van vaccinaties’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
De Jonge: onjuiste informatie kan gevaar zijn voor de volksgezondheid

In één geval heeft de inspectie een arts een boete van 3000 euro gegeven. Die ging over het voorschrijven van medicijnen die ‘niet tegen corona bedoeld zijn’.

“Onjuiste informatie over corona kan een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Zeker als die van artsen komt. En soms komt dat voor. En dus treedt de inspectie dan op,” voegde zorgminister Hugo de Jonge toe.

Omgekeerde wereld

Huisarts Rob Elens, die zijn coronapatiënten succesvol behandelde met hydroxychloroquine en vervolgens werd teruggefloten door de inspectie, haalt hard uit naar De Jonge. “Hugo laat spierballen zien, maar vergeet dat artsen zelfstandige bevoegdheden hebben: 3000 euro boete terwijl het leven van de patiënt is gered?! Welke weldenkende burger gelooft die clown?”

Elens retweette daarnaast een bericht van Aurora, die schrijft: “En wat is dat voor inspectie? En wie zijn de inspecteurs? Ze zijn al jaren niet te vertrouwen. Gek is dat wanneer artsen echt iets fout doen het tuchtcollege hen de hand boven het hoofd houdt. De omgekeerde wereld.”

4.8 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad, deze Hugo de clown moet weg en snel, want iedere dag dat deze leugenclown aan de touwtjes trekt, veroorzaakt hij onherstelbare schade.

Weg met Hugo, weg met Hugo en kom nooit meer terug.

T.a
T.a
2 jaren geleden

Rivm en regeringen zijn complot denkers.ze denken dat duizenden artsen in de wereld hun patiënten in gevaar brengen of willen doden

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Ja, maar hoeveel weldenkende burgers zijn er dan?

Annette
Annette
2 jaren geleden

WIJ leven met z’n allen in één grote schijnwereld en deze wordt (helaas) door het grootste deel van de bevolking in stand gehouden.
Ik hoor het Mark Rutte nog zeggen: als de “mensen” het niet meer willen, dan houdt het vanzelf op. Hiermee geeft hij dus ZELF aan, dat niet HIJ iets in stand houdt, maar dat wij dat zelf doen.
Ik heb zeer grote bewondering voor alle artsen, die datgene doen, waarvoor zij ooit zijn opgeleid: mensen helpen, mensen genezen. Dat is toch uiteindelijk waarom je arts geworden bent?
Het vervelende feit doet zich voor, dat er ook huisartsen zijn, zoals die trut daar in Kerkrade, die volledig overtuigd is van de werking van de experimentele gentechinjectie. Ik vind dat zelf onbegrijpelijk. Heeft deze arts zelf ook onderzoek gedaan of is dat er zo één die volledig vertrouwt op een Gezondheidsraad, RIVM en die clown Hugo de Jonge?
Ik heb zelf zo’n vermoeden, dat mensenlevens voor haar minder belangrijk zijn dan haar portemonnee.
Die mensen die bij de Inspectie werken, moeten zich helemaal doodschamen. Het gaat er bij mij niet in, dat ze inmiddels niet op de hoogte zijn van de desastreuze gevolgen van die prikken. Dan moeten die inspecteurs met z’n allen onder een gigantische steen liggen en hebben ze ook nog eens tonnen boter op hun hoofd.
Die alinea over artsen die fouten maken, zodat patiënten komen te overlijden en dat vervolgens de Inspectie hun de hand boven het hoofd houdt…. Inderdaad, schokkend!
Natuurlijk is een arts ook maar een mens en kan dus ook fouten maken. Maar het zou sowieso voor de nabestaanden of, indien de patiënt nog leeft, de patiënt zelf, heel wat schelen als een arts berouw zou tonen.
Maar dat gebeurt hier dus niet in dit corrupte wereldje.
NU zijn het 50 artsen die worden aangeschreven.
Ik ben van mening dat dat er duizenden moeten worden.
Laat ze daar bij de Inspectie maar helemaal gek worden.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x