Homepagina » Mens en Dier » Gates-insider: ‘Vaccinatie verandert virus in ontembaar monster!’
vaccinatie
Foto: Coronavaccin van AstraZeneca (bratislavskysamospravnykraj CC BY 2.0)

Gates-insider: ‘Vaccinatie verandert virus in ontembaar monster!’

Alle ‘complottheorieën’ van professor Sucharit Bhakdi en andere wetenschappers zoals professor Dolores Cahill blijken te kloppen. Ze krijgen nu bijval uit onverwachte hoek: een ingewijde in de vaccinwereld. Geert Vanden Bossche, die ooit voor de stichting van Bill Gates werkte, waarschuwt voor de nieuwe coronavaccins.

Diverse landen zijn tijdelijk gestopt met de vaccinatie van AstraZeneca na meldingen over bloedstolsels. In Oostenrijk stierf een 49-jarige verpleegster aan de gevolgen van een bloedstollingsstoornis na toediening van het vaccin. Andere zorgmedewerkers belandden na de prik in het ziekenhuis.

Vaccindeskundige: ‘Vaccinaties veranderen virus in monster’

Zijn het bijwerkingen? Of zijn het de gevolgen van de manier waarop de nieuwe mRNA-techniek het menselijk immuunsysteem verandert? Vanden Bossche waarschuwt dat de vaccinaties van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster maken. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?” vraagt hij.

Vanden Bossche is zeer bezorgd over de desastreuze gevolgen die de vaccinatiecampagne kan hebben voor het menselijk ras. Vooral ouderen met een zwak immuunsysteem die al gevaccineerd zijn, lopen risico. Antilichamen die na de vaccinatie gevormd worden, vallen vooral het spike-eiwit van het coronavirus aan. Dat dwingt het virus tot mutaties die het uiteindelijk in staat stelt te ontsnappen aan de door het vaccin opgewekte antilichamen.

Dit kan desastreuze gevolgen hebben en tot massale sterfte leiden, stelt Vanden Bossche. “Het leidt onvermijdelijk tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen vooral de ouderen, die als eerste gevaccineerd werden, plotseling niet langer beschermd zijn.”

[Wochenblick]
4.7 85 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

Maar gelukkig hebben wij HCQ en ivermectine.
O wacht, die mogen van de totalitaire dictatoriale tirannen niet worden ingezet.

sherlock holmes
sherlock holmes
6 maanden geleden

En nog erger zie brighteon :the forensic nurse (rachel celler) https://www.brighteon.com/7ac11fe4-8757-4397-ac7d-5a11508dc7fd

Waldemar
Waldemar
6 maanden geleden

Kan iemand op dit forum mij een gefundeerd antwoord geven op de vraag of AstraZenica wel/geen mRNA vaccine is?
Volgens mij is daaromtrent geen duidelijkheid.

Arnie
Arnie
6 maanden geleden

In 1989 waren ze niet voor niets gestopt met ontwikkelen van vaccin tegen corona, het corona virus muteerde gelijk in een nog hardnekkige virus, en dit is precies het doel van de elite, die zitten straks op afgelegen eilanden of op plekken waar geen mens kan komen de virus storm uit tot er nog maar zo’n anderhalf miljard mensen over zijn die onder totale controle zullen zijn.

x

Check Also

fda

FDA-commissie zegt ‘nee’ tegen boosters voor álle Amerikanen: ‘Prikken kosten meer levens dan ze redden’

Een tegenvaller voor de Amerikaanse president Joe ...

verpleegster

Verpleegster over de vele geprikte covidpatiënten: ‘Er wordt niet over gesproken’

Verpleegster Amber Lemons uit de Amerikaanse staat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

118
0
We lezen graag je reactie!x