Homepagina » Mens en Dier » Gates-insider: ‘Vaccinatie verandert virus in ontembaar monster!’
vaccinatie
Foto: Coronavaccin van AstraZeneca (bratislavskysamospravnykraj CC BY 2.0)

Gates-insider: ‘Vaccinatie verandert virus in ontembaar monster!’

Alle ‘complottheorieën’ van professor Sucharit Bhakdi en andere wetenschappers zoals professor Dolores Cahill blijken te kloppen. Ze krijgen nu bijval uit onverwachte hoek: een ingewijde in de vaccinwereld. Geert Vanden Bossche, die ooit voor de stichting van Bill Gates werkte, waarschuwt voor de nieuwe coronavaccins.

Diverse landen zijn tijdelijk gestopt met de vaccinatie van AstraZeneca na meldingen over bloedstolsels. In Oostenrijk stierf een 49-jarige verpleegster aan de gevolgen van een bloedstollingsstoornis na toediening van het vaccin. Andere zorgmedewerkers belandden na de prik in het ziekenhuis.

Vaccindeskundige: ‘Vaccinaties veranderen virus in monster’

Zijn het bijwerkingen? Of zijn het de gevolgen van de manier waarop de nieuwe mRNA-techniek het menselijk immuunsysteem verandert? Vanden Bossche waarschuwt dat de vaccinaties van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster maken. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?” vraagt hij.

Vanden Bossche is zeer bezorgd over de desastreuze gevolgen die de vaccinatiecampagne kan hebben voor het menselijk ras. Vooral ouderen met een zwak immuunsysteem die al gevaccineerd zijn, lopen risico. Antilichamen die na de vaccinatie gevormd worden, vallen vooral het spike-eiwit van het coronavirus aan. Dat dwingt het virus tot mutaties die het uiteindelijk in staat stelt te ontsnappen aan de door het vaccin opgewekte antilichamen.

Dit kan desastreuze gevolgen hebben en tot massale sterfte leiden, stelt Vanden Bossche. “Het leidt onvermijdelijk tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen vooral de ouderen, die als eerste gevaccineerd werden, plotseling niet langer beschermd zijn.”

[Wochenblick]
4.7 82 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Maar gelukkig hebben wij HCQ en ivermectine.
O wacht, die mogen van de totalitaire dictatoriale tirannen niet worden ingezet.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Gelukkig voor ons, onze weerstand beschermt 99,8% van de mensen.

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Bekijk de video.
Deze meneer stelt dat jouw eigen afweer door het vaccin buitenspel wordt gezet. Dus weg 99,8% bescherming.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Ontkenner
1 maand geleden

Ja, en als men dat een paar keer toe laat gaat jou weerstand voorgoed met pensioen en dan zijn de rapen pas echt gaar. Mensen doe het niet. Je weerstand af en toe vakantie geven doe je met vitamines maar met deze door hun gepredikte chemische middelen gaat je weerstand absolute voorgoed met pensioen en dat is hun bedoeling een medicijn afhankelijke stumperd van jou maken. Ze zijn op je geld uit en meer niet, het komt ze niet hard genoeg meer binnen door hun geknoei. Er wordt het ene na het andere financiële delict in sneltreinvaart door ze gepleegd waardoor de economie gewoon naar ze moer is gegaan en hun denken dat nu zo op te lossen. Mooi niet als wij dat maar niet toelaten. Laat de schaapjes maar!

Teddy
Teddy
Reactie op  Ontkenner
1 maand geleden

dat is gewoon gelul

Agnes Paris
Agnes Paris
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Rob je vergeet dat de mensen stijf van angst zitten en geloven de politiek, daar door nemen ze het vacin, dat hun ondergang is!!!

Peters
Peters
Reactie op  Agnes Paris
1 maand geleden

Inderdaad en de techniek is iets verder dan wij weten net als parkinson patiënten (al jaren) op afstand bestuurbare partikels krijgen (de neuroloog stuurt ze zo nodig bij )kunnen ze nu die rotzooi activeren en beweren dat er een nieuw virus actief is, met massale sterfte onder gevaccineerden, ze willen van een hoop mensen af zonder al te veel gezeur.

Frank
Frank
Reactie op  Peters
1 maand geleden

Idd agenda 30 wil af van 80 procent of de wereld populatie.

OptimaForma
OptimaForma
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Je zegt het, en het is nu nog zo, maar corona muteert dankzij het vaccin. 3x achter elkaar je immuunsysteem op volle snelheid kan dus wel dodelijk zijn. Vergeet niet de streptokokken die rondwaren dankzij de mondkapjes. Er komt een perfect storm aan.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Kom net van de Pharmacie/ Apotheker, vergeten mijn masker voor te doen, kreeg een reprimande, heb ze het even verteld leuke gebloemde maskertjes, als ik ziek wordt kan ik niet de benodigde wel aanwezige medicijnen krijgen om dat de overheid MACRON dit verboden heeft, ik vroeg hen wat is de basis van jullie vak / metier, de gezondheid van de mensen verzorgen, maar nee jullie kiezen tussen mij jullie patient en klant en de overheid, en jullie kiezen niet voor mij, dus ik ga een andere pharmacie zoeken, ééntje met meer gezond verstand ! die wel voor mij kiest !

Anneke
Anneke
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Ivermectine kan bij een dierenwinkel of veeboer gekocht worden. Is zeer gevaarlijke spul en slecht voor het milieu.
Voor HCQ kun je Quercitine kopen. Quercitinerijke voeding: kappertjes, lavas, bessen, uien, appels.
Zorg dat je dagelijks vitamine C, D en zink neemt.
Laat meuk zoveel mogelijk staan, beweeg, ga naar buiten en zorg voor leuke dingen. Al die stress worden we tenslotte niet beter van.

Super trots dat ik een WAPPIE ben
Super trots dat ik een WAPPIE ben
Reactie op  Anneke
1 maand geleden

Dank je wel Anneke, en laat ik nou alles al in huis hebben, op Ivermectine en HCQ na!
Wat jij hier zo prachtig meld zouden al de mensen die dit weten moeten delen als of hun leven er van af hangt! Waarom ik deze combi al jaren nuttig heb jij ook al zo mooi gemeld, ik ben van natuur uit een super stress vogel!
Hier een hele vette knuffel voor jou!
Doei

Lies
Lies
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Onze Hugo zij destijds kwakzalverij

word wakker
word wakker
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Wie gelooft Hugo Mengele nog? De schoft zal zijn straf niet ontlopen.

word wakker
word wakker
Reactie op  Lies
1 maand geleden
alexander
alexander
Reactie op  word wakker
1 maand geleden

Super Lies, maar ben al lang wakker en als ik iets over die dingen vertel ben ik een komplot denker,maar het gaat dan over mensen die in de propaganda wereld geloven.Bill Gates is al een hele tijd in zijn lezingen aan vertellen over bio oorlogen hij is een tweede Hitler en nog geloven deze mensen hem, blijkbaar opent geld alle poorten Gates betekend ook poorten dus…Wat gaat er nu gebeuren, wel ik vrees een massale sterfte en zeker oudere mensen en de schuld zal bij de de anti vaxxers zijn.Als je op deze link gaat dan kun je zien dat het om ontvolking gaat en hoe zouden ze het doen,volgens mij door deze vaccins https://www.deagel.com/forecast
https://www.youtube.com/watch?v=EAl74Eej3B4&t=1s

Nina
Nina
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Hugo is zelf een kwakzalver, weet niets van gezondheidszorg noch van goed onderwijs. Achter de tralies met die man.

Chantal
Chantal
Reactie op  Lies
1 maand geleden

Hugo zegt wel meer maar staat zelf binnen 1.5 op de dag van de UKvariant en avondklok zonder mondkapje met journalisten te praten.

Daarom vertrouw ik het niet als je het doet voorkomen als OOOHHHH gevaarlijk dan handel je anders en bescherm je jezelf. Sterker je blijop 10 meter afstand.

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

zelfs niet meer bij de kruidvat te koop zoals vóór corona..

salvar
salvar
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

en ineens is de fabriek over de kop.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Gelukkig hebben wij ons eigen immuun systeem, een natuurlijke verdediging tegen virussen. Waarom zouden we nu ineens van alles nodig hebben waar we een paar jaar geleden nog helemaal niets nodig hadden. En dan nu een malaria middel voor een verkoudheids- of griepvirus? Iedereen heeft wel eens een verkoudheid gehad of de griep. Gebruikte je toen ook dat spul? Nee, je ging gewoon in je bed liggen zodat je lichaam zijn werk kan doen. En als het klaar is stond je weer op en ging je weer verder. Herinner je je dat nog of ben je dat vergeten? Er zijn zoveel redenen waarom mensen wel eens last van hun keel hebben, van hun neus, enz. Dat gebeurt soms ook als het in de winter goed koud was. Ik zei een tijdje geleden tegen een buurvrouw, die wel merkt dat er iets niet klopt maar het nog niet echt door heeft: als je je keel wilt ontsmetten, neem een lekker likeurtje. Niet teveel alcohol en werkt wel verwarmend voor je keel. Daar had ze nog niet aan gedacht.

densie
densie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

….en gelukkig hebben we quercetine, D3/k2, Zinc, Zwavel, Spirulina, Chlorella, CBD olie, zilver colloidaal, aromatherapie, klass. homeopathie, Dr Schussler celzouten, lever en nierreinigingen, biol. dyn. groenten en fruit….
Meditatie, yoga oefeningen, Wim Hof oefeningen, Tai Chi, Chi kung, Reiki, stilte wandelingen, the SUN and nothing but the SUN….
and so on and so on………

namaste

PERDATOR
PERDATOR
Reactie op  densie
1 maand geleden

Pfff belachelijk.Tay ci of mediteren..Leef in godsnaam..tay ci..laat me niet lachen.Geloof vooral in je eigen ding maar stuur andere niet in uw waanzin..pff sorry hoor..tay ci en chi gon zeker..bah bah..

Loeske
Loeske
Reactie op  PERDATOR
1 maand geleden

Laat iedereen in zijn waarde. Als iemand vindt dat hij/zij er baat bij heeft……Het werkt dan voor die persoon kalmerend. En dat is dan weer goed voor je weerstand. Stress kan je ook ziek maken.

pinkelteefje
pinkelteefje
Reactie op  Loeske
1 maand geleden

predator zit te veel in het reptielenbrein, laat m maar denken dat het alleen op overleven draait.. die ka gwn meerdere malen dansen in sansara hoor!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Die zijn te goedkoop, geen patent meer op. Kan niemand iets aan verdienen!
Ook vreemd dat 2 fabrieken in India die HCQ maken afgebrand zijn????

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

De reden dat ze het vaccineren niet kunnen verplichten omdat er twee zelfs drie goed werkende medicijnen zijn.

sherlock holmes
sherlock holmes
1 maand geleden

En nog erger zie brighteon :the forensic nurse (rachel celler) https://www.brighteon.com/7ac11fe4-8757-4397-ac7d-5a11508dc7fd

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Kan iemand op dit forum mij een gefundeerd antwoord geven op de vraag of AstraZenica wel/geen mRNA vaccine is?
Volgens mij is daaromtrent geen duidelijkheid.

Ontkenner
Ontkenner
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Ja AstraZenica is ook een mRNA vaccin.
AstraZenica is een zgn vectorvaccin, waarbij een adeno virus als vector (transport middel) wordt gebruikt om een “payload”, een lading te transporteren. De payload is een stukje gemanipuleerd genetisch (virus)materiaal.
zie ook: Vraag en antwoord coronavaccin AstraZeneca | College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (cbg-meb.nl)

jaak
jaak
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Het is een vector-vaccin. In principe “werkt” het op dezelfde manier als het Janssen-vaccin. Maar, zoals altijd: het hangt mede af van de andere ingrediënten. Zo voegt men bij sommige vaccins ammoniumsulfaat toe. Dat is niet giftig, althans niet in kleine hoeveelheden, maar we weten niet of het met de andere ingrediënten van het vaccin interfereert.

Willem
Willem
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Als je alleen al de nieuws berichten hoort dan kan het niet anders !!

salvar
salvar
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

voor mij hoef niets duidelijk te zijn.
niets nemen dan hoef je ook niets te weten.

Anneke
Anneke
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Heb ik ook geen antwoord op. Wouter Raatgever vertelde wl dat er nanodeeltjes in het spul zitten.

Jenny
Jenny
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Ja, het is ook een mRNA vaccin

Lwm
Lwm
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden
Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Lwm
1 maand geleden

Vector mRNA

Arnie
Arnie
1 maand geleden

In 1989 waren ze niet voor niets gestopt met ontwikkelen van vaccin tegen corona, het corona virus muteerde gelijk in een nog hardnekkige virus, en dit is precies het doel van de elite, die zitten straks op afgelegen eilanden of op plekken waar geen mens kan komen de virus storm uit tot er nog maar zo’n anderhalf miljard mensen over zijn die onder totale controle zullen zijn.

Henk.
Henk.
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Bron?

Eric
Eric
Reactie op  Henk.
1 maand geleden

Het is zijn mening of verwachting.

R W
R W
1 maand geleden

1 woord: genocide

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  R W
1 maand geleden

Een interessant interview van SGT-report met Ole Dammegard over georganiseerde misdaden tegen de bevolking door o.a. NATO isw met de EU (=NWO).
Wanneer je het gesprek te lang vindt, spoel dan door tot 55 minuten, en luister van af daar.

https://www.bitchute.com/video/jjHRw88VrAYv/

Stephan
Stephan
1 maand geleden

Ik heb totaal geen medelijden meer met de personen die (zware) gevolgen ondervinden na vaccinatie. Er is ondertussen al zó veel bekend dat je echt een grote malloot bent als je een vaccin neemt. Accepteer dan ook de nadelige gevolgen.

Robert
Robert
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

zo zie ik dat ook.. laat de wappie gillende stoepmong*len maar kreperen. ben die lui meer dan zat. Had gisteren nog een discussie met zo een badeend.. en als je mensen dood ziet neervallen en dit en dat…. maakt niet uit wat je zegt. die mensen zitten gevangen in hun eigen angst.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Robert
1 maand geleden

Klopt helemaal! Zolang die angst bij zulke mensen blijft, blijven die in lengte van dagen, weken, maanden en jaren angstig en dat is de hele opzet van de regering. Heeft er al iemand ontdekt dat de regering de angst bij de bevolking wegneemt?

Elfin
Elfin
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Dit heb ik ook tegen mijn partner gezegd. En dat hij niet op mijn hulp hoeft te rekenen als hij bijverschijnselen krijgt en hulpbehoevend wordt. Antwoord: “jij leeft in een bubbel”.

Edwin
Edwin
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Vaccinatie sloopt je eigen immuunsysteem. Het is ongelooflijk dat gezonde mensen deze gifspuit nemen. Satansgif.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Edwin
1 maand geleden

Dit beweren ondertussen ook vele artsen. We vernietigen ons eigen superslimme immuun systeem. We denken door die chemisch troep beter beschermd te zijn!
Ze kunnen zelfs niet eens het juiste vaccin tegen griep maken, ze proberen wel iedereen in te spuiten! Als dan maar enkele mensen, zoals normaal griep krijgen zeggen ze dat het helpt.
Makkelijk geld verdienen met rommel waarvan je niet eens kunt bewijzen dat het iets doet!

Rutger
Rutger
Reactie op  Edwin
1 maand geleden

Inderdaad! Eén grote leugen. Wel goed bedacht wanneer je een weerzinwekkend individu met satanische trekjes bent.
Deze hele nep-pandemie heeft werkelijk niets met gezondheidszorg te maken. Ik heb net zoals jullie heel erg mijn best gedaan op mensen in te praten. Het is echt volkomen nutteloos. Om depressief van te worden. Nou neem die gifspuit dan maar en kom bij mij achteraf niet zeuren, als je dat dan nog kunt tenminste. Ik heb alleen medelijden met alle ouderen en kinderen.

Anneke
Anneke
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Probleem is dat artsen hun patiënten nogal dwingend adviseren de vaccinatie te gaan halen.
Machtsmisbruik dus, en al helemaal bij oudere patiënten die sneller luisteren naar gezag.

Tom
Tom
Reactie op  Anneke
1 maand geleden

Ja en de oudjes hitsen elkaar nog op ook. We hadden bijna schoonmoeder zo ver dat ze het niet ging nemen, word ze weer omgepraat door haar vriendinnen en buren. Om moedeloos van te worden.

Kaatje
Kaatje
Reactie op  Stephan
1 maand geleden

Ik heb medelijden met deze mensen.
Zij zijn gehypnotiseerd door de nos, npo en de linkse media, het lukt hen niet om realistisch na te denken.
Ik rij 3x per week langs zo een gifspuit locatie, mijn hart huilt als ik zie hoe hoogbejaarden mensen hun dood tegemoet strompelen omdat zij heilig geloof hebben in de overheid.
Binnenkort zijn de jongere mensen aan de beurt om de gifspuit van hugo mengele te krijgen, genocide op grote schaal.
Neurenberg tribunaal komt eraan!

Mike
Mike
1 maand geleden

De hele farmaceutisch industrie is in de loop van decennia 1groot smerig verdienmodel geworden!tegen praktisch elke ziekte is wel een natuurlijk geneesmiddel te vinden (zie de boekjes van oma weet raad)maar daar word natuurlijk niks aan verdient zo crimineel en smerig zit het in elkaar tegenwoordig!

Schrander
Schrander
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Oma’s feiten is boetes of in het gevang

Oude Man
Oude Man
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Weet dat iedere groente een medicijn is!
https://geneeskrachtigegroenten.nl/

Katje
Katje
Reactie op  Oude Man
1 maand geleden

Zelfs onkruid zijn medicijnen. Paardebloem bijvoorbeeld.

Anneke
Anneke
Reactie op  Oude Man
1 maand geleden

En kruiden! Makkelijker te verbouwen in je tuin of op je balkon/vensterbank.
Of zoeken in de natuur.
Bijna alle onkruid is eetbaar en/of heeft medicinale eigenschappen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Je zult bedoelen is de maffia geworden!

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Maar daar zijn we in de loop der tijd zelf wel schuldig aan omdat we maar klakkeloos doen wat de regering van ons wil. Daar is de regering al jaren geleden mee begonnen en bijna niemand heeft dit of wilde dit zien. Ik roep al jaren dat het met de wereld goed verkeerd gaat en dat komt nu dus uit.

Tom
Tom
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Lees hier en kijk de video over Pfizer, een terroristische organisatie: https://commonsensetv.nl/is-pfizer-een-terroristische-organisatie/
Gaan dit jaar minstens 15 miljard verdienen.

Senta
Senta
1 maand geleden

Maar als het virus NIET bestaat kan het dus ook niks aanvallen…….dus hier klopt iets niet…

Eric
Eric
Reactie op  Senta
1 maand geleden

Bij de eerste golf bestond het virus maar is daarna waarschijnlijk uitgedoofd. Late we dat hopen want zoals onze ontwikkelaar zegt mag je niet vaccineren met een mrna vaccin tijdens een pandemie. Dan is het leed niet meer te overzien.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Senta
1 maand geleden

Het virus is in ieder geval nog niet geïsoleerd, er staat een premie van € 225000 klaar voor de eerste die het geïsoleerde virus aan kan tonen!

Nostradamus
Nostradamus
1 maand geleden

ik had al een vermoeden 🤣

Petrus
Petrus
1 maand geleden

Dat zal Rutte en de Jonge fijn vinden.

mikkie
mikkie
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

de jonge vindt alles geweldig..zou het voor geen goud willen missen..

x

Check Also

vaccinatie

Massa-vaccinatiecentrum sluit deuren nadat slechts 58 mensen komen opdagen

Veruit de meeste leraren uit de Franse ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

118
0
We lezen graag je reactie!x