Great ResetMens en Dier

Robert Jensen pakt Klaus Schwab en zijn adviseur Yuval Harari aan: ‘Waarom worden ze niet meteen gearresteerd?’

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Futuroloog Yuval Harari, adviseur van Klaus Schwab, wist bij aanvang van de coronapandemie al precies hoe het allemaal zou gaan lopen: surveillance, de Nieuwe Wereldorde, hoe de overheid iedereen gaat volgen.

“Iedereen die een mens is, weet gewoon: dit is een zielloos mens. Waarschijnlijk een scherper brein, maar hij heeft niets met mensen en wil ook niets met mensen,” zei Robert Jensen in zijn show. Volgens Harari dient de mens veranderd te worden. “Waarom luisteren naar deze man?” vroeg Jensen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mens moet veranderen

Harari zei onder meer dat ‘de grote vraag is waar we mensen eigenlijk voor nodig hebben’ of beter gezegd: waar hebben we zoveel mensen voor nodig? Hij zei verder dat we ze tevreden kunnen houden met behulp van drugs en computerspelletjes.

“De vraag is waarom zo’n man die dit zegt niet meteen wordt gearresteerd,” zei Jensen. “Maar dat zei ik ook al over Klaus Schwab. Waarom wordt hij niet een keer opgenomen in een gesticht? Omdat iedereen deze mensen volgt. En die clowns in het politieke theater zijn helemaal aan boord met deze agenda. De mens moet veranderen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het zijn psychopaten

Mensen weten niet dat dit aan de gang is en dat dit al afgesproken is. En dat dit in werking is gesteld. En dat er een stelletje griezels bij elkaar is gekomen die dit goed uitkomt, want dan kun je mensen namelijk controleren als je half computer bent of een hele computer bent met een chip, lichtte Jensen toe. “Het zijn psychopaten, het zijn doodenge individuen.”

Begin 2020 zei Harari op het World Economic Forum: “Als je genoeg weet over biologie en beschikt over voldoende rekenkracht en data kun je mijn lichaam, brein en leven hacken.”

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

Het is een Israeli. Schwab heeft een eredoctaraat aan een IsrElische universiteit! Kennen ze elkaar daarvan?

Beautiful nature
Beautiful nature
2 jaren geleden

Totaal gestoord die yuval. Daar kan je als regering toch niet in mee gaan? Het zijn regelrechte duivelse plannen

H.J
H.J
2 jaren geleden

Het grootste probleem voor de Nederlanders is dat de fanatiekste aanhangers in de Nederlandse bestuurlijke macht zitten.
Kok, Balkenende en Rutte hebben er ca 25 jaar de tijd voor genomen en gekregen, om Nederland over te laten nemen, door Klaus Schwab en consorten.

Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Die kijken teveel sciencefiction. Tegen de natuur, het leven, kosmos, goddelijke orde kunnen ze niet opboksen.

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x