Het Complot

Patronen van Bedrog XXL: Op het wereldtoneel danst de schaduw van de macht

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen jaar werd Willem Middelkoop uitgenodigd om een lezing te verzorgen aan de TU Delft. Hij werd aangemoedigd ‘ver buiten de gebaande paden te treden’.

In 2006 gaf Middelkoop aan de Erasmus Universiteit een presentatie met de titel ‘Patronen van Bedrog’, waarin hij onthulde dat Ford en General Motors hun geld verdienden met het verkopen van autofinancieringen in plaats van auto’s en dat de Amerikaanse huizenmarkt met list en bedrog steeds verder werd opgeblazen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Veel oorlogen starten met ‘false flag’-operaties”

Voor de nieuwe lezing zocht hij weken naar goede filmpjes op YouTube, onder andere van de Amerikaanse generaal Clark die ijskoud vertelt dat het Pentagon alle recente acties in het Midden-Oosten als onderdeel van een groter plan had bedacht.

Zijn programma had als rode draad dat we door de media keer op keer op het verkeerde been worden gezet. Journalisten blijken steeds weer in de val van spindoctors te trappen.

De lezing duurde uiteindelijk drie uur. Zonder enige pauze was er binnen enkele uren een magische sfeer ontstaan waarin we met elkaar de geheimen van de wereld leken te delen, aldus Middelkoop. Omdat steeds meer mensen zich in het grote bedrog verdiepen, heeft hij besloten door het hele land presentaties te gaan geven.

Meer informatie vind je op www.patronenvanbedrog.nl

Op de website wordt de presentatie als volgt omschreven:

Willem Middelkoop, oud-beurscommentator van RTLZ en bekend geworden door zijn juiste voorspellingen over de crisis bij DWDD en Pauw&Witteman, zal tijdens een drie uur durende multmediale presentatie aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen in deze wereld verborgen blijven. Met bijzondere videofragmenten toont hij aan dat vrijwel niets in deze wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spindoctors en voorlichters is de Main Stream Media (MSM) voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op één of andere manier is ‘gefabriceerd’ of ‘gespind’. Hij toont een wereld van bedrog rondom Media, macht en geopolitiek. Het is een vervolg op de zeer bijzondere Patronen van Bedrog-presentatie van eind 2014 bij de TU Delft.

[RTL]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frans
Frans
9 jaren geleden

Hij mag wel oppassen dat hij niet “per ongeluk” om het leven komt, wat wel vaker gebeurt met mensen die ongewenste dingen naar buiten brengen.

Moondust
Moondust
9 jaren geleden

Ik denk zelf ook dat het geen grote complotten zijn die zich afspelen op het wereldtoneel. Ik denk dat de machtigen der aarde echt geloven dat ze bepaalde zaken moeten doen en ik denk ook dat alle lagen daaronder daar in onwetendheid aan bijdragen. De aarde is een open inrichting en gekte kent geen grenzen. Ik vind het eigenljk wel humor.

trackback
BOINNK!!! | Nieuwsfeiten die men kan relateren aan de eindtijd, verzameld door Arie Goedhart
9 jaren geleden
Zonnemax
Zonnemax
9 jaren geleden

Welcome in the age of aquarius!

Steeds meer mensen zullen gaan zien hoe de wereld functioneert en zich er tegen gaan verzetten in een vreedzame evolutie.

Dit leidt tot een kritieke massa die niet meer te stuiten is. We bevinden ons in een U bocht en dat doet altijd even pijn.

Met dank! aan de heer Middelkoop als voorloper in het nieuwe tijdperk

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x