Homepagina » Mens en Dier » Politieagent treedt naar buiten: ‘Voor mij is het niet werkbaar meer, het is niet vol te houden’
politie
Foto: Unsplah

Politieagent treedt naar buiten: ‘Voor mij is het niet werkbaar meer, het is niet vol te houden’

In de media is opvallend weinig ruimte voor kritiek op het optreden van de politie. Kranten schrijven steevast dat burgers de boel uit de hand laten lopen. Ook zou de politie proportioneel geweld gebruiken. Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 een verklaring afgelegd die een ander beeld schetst.

“Escalatie is meer regel dan uitzondering geworden. Ik moet helaas zeggen dat dit in verreweg de meeste gevallen aan ons ligt en niet aan de burgers,” zei de politieagent.

Hij noemde als voorbeeld vier jongeren die na 21.00 uur nog op straat waren. Het groepje stond onder een brug te roken draaide muziek. Zijn collega deelde de jongeren mede dat hij ze ging bekeuren voor het overtreden van de avondklok. Eén van de jongeren zei vervolgens: ‘Moet dat nou? Ben je niet liever thuis dan om niets bekeuringen uit te delen? Laat ons toch, we doen niemand kwaad’.

Hij liet de zaak opzettelijk uit de hand lopen, zodat hij ‘op kon treden’

De collega ging neus aan neus met hem staan en vroeg: ‘Wat zei je?’ De jongen herhaalde zijn opmerking, waarna hij werd aangehouden en bij zijn bovenarm werd gepakt. De jongen rukte zich los, waarna ook de anderen zich ermee gingen bemoeien. Er werd om assistentie gevraagd en de situatie liep totaal uit de hand.

“De mate van geweld die mijn collega’s gebruikte was disproportioneel,” zei de gewetensbezwaarde agent. “De jongens werden tegen de grond gewerkt, en met veel kabaal en geweld geboeid. Eén van hen had een grote wond op zijn wang en kin, omdat zijn hoofd tegen de grond werd gedrukt. Hij schreeuwde dat hij pijn had. De collega antwoordde dat hij dan maar moest zorgen dat hij de volgende dag voor 21.00 uur ‘met zijn gore reet thuis zat, in plaats van als een klotewappie buiten rond te hangen met die teringmuziek’.”

Op het bureau werd de agent erop aangesproken dat hij zich te veel afzijdig had gehouden. ‘Je moet erop rammen wanneer ze een grote bek hebben’, zei zijn collega. “Hij liet de zaak opzettelijk uit de hand lopen, zodat hij ‘op kon treden’ zoals hij dat altijd noemt,” aldus de agent.

Nachtmerries

“Voor mij is het niet werkbaar meer, het is niet vol te houden. Mijn thuissituatie wordt er ook niet beter op: ik heb nul geduld met mijn puberkinderen en maak ruzie om niets met mijn vrouw,” vervolgde de agent, die om veiligheidsredenen anoniem blijft.

De politieman zei verder nachtmerries te hebben, op de bank te slapen omdat hij steeds wakker wordt en dat zijn huwelijk op klappen staat.

Lees hier zijn hele verklaring.

[BPOC]
4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 maand geleden

Dat is nou eens een TOPPER, daar zouden er meer van moeten zijn.
Respect voor deze agent.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Beste agent, beste man. Neem ontslag. Wees een voorbeeld voor andere agenten die wroeging hebben en neem ontslag. Niets is het waard om je door een baas te laten vertellen om een onschuldige om niks in mekaar te rammen. Ook je huwlijk of relatie met je eigen kids is het dat niet waard. En die valse collega’s. Dat zijn geen collega’s, ze laten nu hun ware aard als sadist zien. En in dat beroep is echt niet het enige beroep waarin de mensen de ware aard van bepaalde figuren te zien krijgen. Sadisten, verraders, strebers enzovoorts ze ontpoppen zich nu overal.
Verlaat het zinkende schip.

Tom
Tom
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Door ontslag te nemen krijg je de ”natuurlijke” selectie van alleen maar bad cops. Deze moet juist proberen de anderen te overtuigen dat het fout zit i.p.v. weg te lopen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Ging mij om diegen zelf natuurlijk en hoe die de situatie met gezin omschrijft. Maar Ik denk dat je wel een statement afgeeft door ontslag te nemen. Als iedere agent dat doet of een groot deel, dan blijven inderdaad alleen de sadisten over. Maar goed als je na een jaar nog niet doorhebt waarvoor je werkt ben je ook onderdeel van het probleem.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Er is nog een ander onthutsend interview op Blue Tiger
https://www.youtube.com/watch?v=25bSBaZ3xbA ONTHULLEND: Vier agenten pikken het politiegeweld en de korpscultuur niet langer! (19 maart 2021)

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 maand geleden

Op tijd afhaken doe je niet zomaar.
De hebt niet voor niets die baan gekozen.
Zelfs op het moment dat je voelt dat het voor jou voorbij is, ga je door. Tot je niet meer kan.
Vanwege “thuis”, “je maandinkomen”, “gezichtsverlies” of je vraagt je af hoe je daarna verder moet (het onbekende).
Zo wordt je door omstandigheden gedwongen in een uitzichtloze situatie.
De één ervaart het als ellendig, de ander ziet misschien de spirituele ondertoon nog wel.
Tal van werknemers, al dan niet in dienst van de Overheid, hebben momenteel hiermee te maken.
Toch is het een traumatische ervaring voor een ieder die de keuze maakt.
Mensen als De Jonge en Rutte hebben als knechten van de Duivel geen idee wat ze veroorzaken bij het klakkeloos uitvoeren van de orders vanuit “Brussel”, van Merkel en/of Claus Schwab.
Daarom hebben we elkaar. Geef elkaar houvast.
Alsjeblieft, heb oog voor deze helden, die net als vele anderen een bijdrage leveren in de strijd voor het behoud van onze identiteit en soevereiniteit. Een ieder op zijn/haar manier.

Petrus
Petrus
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Rutte en de Jonge weten donders goed wat ze veroorzaken met hun criminele orders.

Elfin
Elfin
Reactie op  Petrus
1 maand geleden

Nou, ga nu niet net doen alsof zij de onschuld zelve zijn!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Herman de Graaf
1 maand geleden

Rutte en de Jonge weten echt wel waar ze mee bezig zijn!!
Ze zijn het beleid van Dictator Klaus Schwab aan het uitvoeren, we zullen op alle gebied met veel geweld gedwongen worden ons te schikken!
Het gaat moeilijk worden voor ons. Gedwongen vaccinaties iedereen ook kinderen in de groei met een experimenteel vaccin!
Straks al je bezit afnemen, ook hier zullen ze ons met alle middelen toe dwingen.
Hun slogan is immers je zult niets bezitten alles huren en toch gelukkig zijn!!!!
Denkt u echt dat wij dat vrijwillig gaan doen, daar is gigantische dwang voor nodig!!
Ze zullen die gebruiken, geholpen door de ingespoten nanopartikels die je brein kunnen beïnvloeden!

commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
1 maand geleden

Zo ziet de toekomst, van onze kinderen en kleinkinderen eruit .
Kijk deze film van Onderzoekers & Klokkenluiders voordat het verwijdert word van youtroep .
Het is gisteren erop gezet .
Hier gaan echt de ogen open met wat de eliten van plan met ons zijn . En dat is niet veel goeds .
De zoon van Grappenhuis werkt ook bij WEF .

De waarheid van ons huidige systeem en de great reset!
https://www.youtube.com/watch?v=03XVlp1K2rE

Henk R
Henk R
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Youtroep nog niet eerder gehoord, maar wel gelijk.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Zeker gelijk. Ik had onderstaande al geschreven bij een andere topic.

Mochten jullie dit nog lezen. Er zijn al verschillende Telegram groepen opgericht waar mensen elkaar (onbetaald) hulp verlenen. Je moet hierbij denken aan klusjes in huis/tuin of bepaalde zorg(medisch) in huis. Zo heb je de Bataafse thuiszorg Noord Holland. https://t.me/BatRepNoordHolland

Dit is met name voor mensen die in de problemen zijn geraakt doordat zij hun inkomen bijvoorbeeld kwijt zijn geraakt door de maatregelen of zich niet wilde laten testen of vaccineren.
Deze hulp richt zich m.i. op de midden-lange termijn, met een nog enigszins functionerende maatschappij.

Het idee waar ik het over heb richt zich op de toekomst van > 5 jaar schat ik in. De Corona Cult heeft dan waarschijnlijk alle steden over de wereld zo ingericht dat het leven voor een ongevaccineerde onmogelijk is en zelfs ondraaglijk. Vergelijk het inderdaad maar met een Joods burger vlak voor dat de 2e Wereld oorlog uitbrak. In 1936 waren er ook Joden die andere Joden voor gek verklaarde om dat ze emigreerde naar de VS. Maar toen eenmaal de kristalnacht was geweest in 1938 hadden veel Joden denk ik spijt dat ze niet weg waren gegaan uit Europa. Ik richt me dus op een ‘solitude’ bestaan of kleine commune, net zoals de oorspronkelijke Samen van Suomi (De lappen in Finland). De elite zal waarschijnlijk de eerste jaren geen aandacht vestigen op de ongevaccineerde en onwillende, omdat ze hun handen nog vol hebben. Maar over een jaar of 10 nadat het hele wereld is veranderd zal dat anders zijn. En voor die tijd moet je weg zijn. De wereld zal ook een stuk leger zijn qua mensen aangezien die (zelf)moord/dood zijn door het vaccin. In de leegtes van Scandinavië zullen ze je niet zo snel opsporen of de moeite niet nemen om je te willen opsporen. Immers je moet bedenken zelfstandig nadenkende burgers heeft de cult niet meer en alleen maar Ik bedenk me nog om een dezer dagen een website op te richten voor deze toekomstige community. Ondertussen zou ik zeggen richt jezelf in op een camping-achtig leven. Koop geen nutteloze spullen meer. Sluit geen nieuwe contracten af, zet al je geld wat je nog bezit om in nuttige spullen, zoals tenten, slaapzakken enzovoorts… Leg een voedselvoorraad aan, waterfilters enzovoorts Met andere woorden wees een soort prepper. Het geeft niet als je nog niet begonnen bent maar je moet wel beginnen met voorbereidingen. Kijk hier op deze site eens met veel tips: https://audiobooks.naturalnews.com/
En heel belangrijk verdiep je in groente/voedsel verbouwen en kies een specialiteit. Iets waar je goed in bent of denkt te zijn. Het is niet erg om fouten te maken daar leer je van. En het maakt je onafhankelijk. Zo ben ik momenteel bezig met een eigen moestuin en is mijn specialiteit bouwen (timmerman). De moestuin die ik bouw is nu nog aan huis maar het zorgt ervoor dat ik ook de kennis krijg omdat op een andere plek kan gaan doen.

Elfin
Elfin
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Dank voor het delen!!! Ben hier ook mee bezig!

Sjefke
Sjefke
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Het lijkt mij een beetje naïef, met de huidige techniek ben je nergens meer veilig!
Met de huidige nieuwe technieken kunnen ze iedereen op elke plaats doden wanneer ze willen!
De enige manier is grootschalig in opstand komen of we zijn verloren!
De verraders Rutte, Kaag en vele anderen staan klaar om de miljoenen goedgelovige schapen de laatste shot toe te dienen!
5G is het wapen waarmee ze ons onder controle krijgen en houden!
Kijk naar voorbeeld China dat scenario staat ons te wachten.
De massa trouwe goedgelovige schapen zal ze helpen!
Helaas zolang de massa niet wakker wordt is dit de toekomst!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Klopt. Maar ik sterf liever staande dan ik leef op mijn knieën. Net zoals de Jood die van de trein afsprong, met een grote kans op een kogel in zijn rug, maar toch ook een kleine kans op ontsnappen naar vrijheid. Het systeem, deze maatschappij is van hun (zo zien ze dat) en onderwijl je daar tegen vecht en demonstreert kan je evengoed voorbereiden op iets wat daarna komt. Dat lijkt me beter dan op de onvermijdelijke dood van de injectie of de hersenloze orde troepen in de stad te wachten.

Corona-hoax
Corona-hoax
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Deze gezien en massaal gedeeld. Ook voor de lammetjes om ons heen is deze een “eye-opener”

monique
monique
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Zeer interessante reportage met veel likes in zo’n korte periode .
Deel dit voordat het verwijdert wordt .

Klaus Schwab is de voorzitter van WEF .
Die gek die the great reset heeft bedacht .
Geen wonder dat Grapperhaus iedereen die commentaar heeft op de huidige valse regering monddood wil maken .
Agenda 2020 – 2030 wilt hij er doorheen drukken .
Desnoods met politie geweld wat er nu al gebeurt .

Nina
Nina
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Al gezien, is wel het complete verhaal in het kort, waaraan je kunt zien dat het zeer moeilijk is om dit te doorbreken want de macht van de top zit overal doorheen verweven, wereldwijd.

Rob
Rob
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Er zijn echter veel meer burgermensen dan dat soort types. Als de bevolking (in zijn geheel) opstaat is het afgelopen met hun macht. Zij zijn niet het probleem, de bevolking is het probleem omdat het gros gehoor geeft aan de heersende macht. Dan geeft het volk de macht aan hen. Als de bevolking opstaat en samen een gemeenschap vormt (in plaats van verdeeld te blijven) is het afgelopen. Dat is zelfs ook door een politie agent gezegd. Dan kan de politie de boel niet meer handhaven. De politie is de eerste linie waar het volk mee te maken heeft. Als die er geen controle meer over heeft zal de politiek het heel erg benauwd krijgen want hun bescherming valt dan weg.

Schrander
Schrander
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Thx voor de tip.

Was nog niet eerder tegen gekomen dat er al 2012 een pandemic testrun was.

Emphyrio
Emphyrio
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Fantastische docu! Kort maar krachtig geeft dit aan hoe we geknecht zijn. 😱

Sjefke
Sjefke
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Met Rutte en Kaag worden we willoze slaven van het Wereld Economic Forum. (lees de wereldelite.)
Mensen lees a.u.b. Hun plannen het is geen geheim en geen complot.
HET IS GEWOON HUN OPENBARE PLAN, WE WORDEN ALLE DIGITAAL GECONTROLEERDE SLAVEN VAN DE ELITE!
Dit is zorgvuldig gepland en wij trappen er in! Dit is geen pandemie! Dit is een plandemie! Alle maatregelen maken het erger! Teveel handen wassen! Mondkapjes! Afstand houden!
Vaccineren, in Israël waar ze zijn begonnen, nemen de besmettingen toe! in Israël zijn 5 x zoveel doden geregistreerd door het vaccin als door Corona, onder jonge mensen 16 maal zoveel.
De Belgische Dr Geert van den Bossche waarschuwt voor een massa doden bij de volgende griepperiode!
Maar helaas alle kritiek is aan dovemansoren gericht!
Dus opzet?
Lieve mensen het is vijf voor twaalf, zet uw mening opzij en ga lezen en overtuig u van de waarheid.
De schatrijke wereldelite heeft nog niet genoeg, ze willen ook het beetje bezit dat wij hebben. Het overtollige deel van de mensen vermoorden. De rest als willoze slaven.
Ik weet niet hoe wij hier vanaf komen maar het is hoog tijd, of te laat!

Pep
Pep
1 maand geleden

Zij volgen orders op. De mate waarin ligt bij hunzelf maar de schuld ligt in deze bij de overheid.

Zolang men gedwee de waanzin van de dag blijft (op)volgen zal het nog wel even duren, helaas.

Het tribunaal komt eraan.

rc...
rc...
Reactie op  Pep
1 maand geleden

nee ze doen zelf deze wrongdoings niet de roverheid. Ze kiezen er zelf voor om het in de werkelijkheid te brengen. En is dit een goeie agent nou niet echt,. Want toen het geweld plaats vond trad ie niet op. Janken later… omdat ie erbij stond en toekeek en zelfs actief meewerkte. En yep zijn karma dat is natural law. Kan er niet mee zitten.

rc...
rc...
Reactie op  rc...
1 maand geleden

Bedenk wel de neurenberg processen. Is hitler ooit vevolgd? Nee hij heeft geen jood vermoord. Hij heeft geen jood opgepakt, heeft geen jood op transport gezet laat staan dat ie een jood heeft opgesloten. Het waren allemaal mensen die hun werk deden. En zolang mensen het excuus blijft gebruiken dat als je orders opvolgt dat je geen verandwoordelijkheid draagt zal er nooit iets veranderen. En let op ik zeg niet dat die klojo’s in Den Haag niet mede verantwoordelijk zijn. Echter de verantwoordelijkheid ligt bij degenen die het uitvoeren.

Je kunt het zien in je strafrecht. Inbreker zijn van beroep geeft geen excuus om vrijgesteld te worden van vervolging. Ook niet als je dat in opdracht doet. Zelfde geld voor het beroep huurmoordernaar. HEt probleem is dat mensen zoals jij en velen in de samenleving blijven dingen recht praten wat krom is. En ja de whole line of command moet aangepakt worden echter die genen die in het werkelijkheid brengen zijn het meest schuldig. Ik raad aan om Mark Passio en zijn seminar Natural Law eens te bestuderen.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  rc...
1 maand geleden

Dezelfde gedachtegang kun je loslaten op het test- en vaccinatiegebeuren. De opdrachtgevers/verleiders, die d.m.v. niet aflatende spotjes op radio en TV hier de aanzet toe geven, evenals zij die de troep produceren, blijven buiten beeld als het misgaat.
Degenen die de handeling(en) verrichten (de gewone man die een boterham wil verdienen), zullen verantwoordelijk worden gesteld èn jijzelf … je laat je -nadat ze je de kop gek gemaakt hebben- immers op vrijwillige basis testen/vaccineren (zo wordt het -tot nu toe- gebracht).
Dus gaat het mis?
Eigen schuld, dikke bult.
Ziek worden, niet eens je ziektekostenverzekering meer kunnen betalen, niet meer kunnen werken, alles verliezen waarvoor je je in (wellicht) eerste instantie hebt laten testen/vaccineren.

rc...
rc...
Reactie op  Geraldine
1 maand geleden

klopt, het is hoe natural law werkt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen daden. En ik zeg ook niet dat die fabrikanten en verleiders onschuldig zijn, echter de grootste deel van de schuld ligt bij diegenen die het in de praktijk/werkelijkheid brengt want tot dan toe waar het woorden op papier of een mening van een politicus. En zeker met de vergelijking die jij maakt: De zorg personeel dient hun vak te verstaan anders doen ze aan misappropiation en yep dat is strafbaar. Juist deze mensen dienen beter te weten net als mensen die propageren dat ze de gewone man wensen te dienen en te beschermen (en ik getuig van meer dan 44 jaar dat ze het al zolang al vertikken) die je dus je werk goed te doen. En wees eerlijk nergens staat in die handhaaf wet dat ze burgers mogen mishandelen dat is nl hun interpertatie. En de elite liggen in een deuk zoveel satanische krachten die in het gewone volk loskomt.

rc...
rc...
Reactie op  Geraldine
1 maand geleden

En vernon colman heeft de wereld laten weten dat mensen die in de zorg werken en deze dodelijke prikken zetten dat ze vervolgd dienen te worden oa voor moord. Je gedachtengang dat de gewone man schuldig is is erg kort door de bocht. Yep hij of zij dient zichzelf ook te informeren echter de medische sector is al zo’n 1.5 eeuw bezig de mensen te misleiden met leugens. En dat zijn dus geen legitieme contracten want ze kregen niet ALLE info op voorhand. Echter je hebt er zo weinig aan als je het niet meer kan navertellen of met een corrupt rechtelijk systeem zodat je schade niet vergoed wordt, En daar horen echt amerikaanse bedragen bij niet dat fooitje als je geluk hebt hier in dit Neandertaler land.

Exegese
Exegese
1 maand geleden

De man heeft ook kinderen wiens toekomst totaal naar de Filistijnen wordt geholpen, gelukkig schemert dat besef dwars door de hersenspoeling heen waar dit soort gasten aan bloot staan. Hopen dat zo veel mogelijk collega’s zijn voorbeeld en hun hart volgen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

En hoe meer hoe beter pas dan zal het opknappen, en is het te hopen dat dit aankomende rampen kabinet zo spoedig mogelijk zal vallen. Echter wel jammer dat dit zo lang moet duren.

Marianna
Marianna
1 maand geleden

ik zag zojuist een Italiaanse film, die zich afspeelde in de jaren 1930/45
De manier waarop mensen geintimideerd en opgepakt werden door de politieagenten van Mussolini, gaf mij hetzelfde gevoel als wat er nu gebeurt in onze eigen steden anno 2021.
We hebben lang gedacht dat dit bij ons niet kan gebeuren, dat de media hieraan meedoen is angstaanjagend, want daardoor denken mensen die niet verder kijken dan praatprogramma’s op de NPO, het nieuws en de krant, dat de burger, die voor zijn vrijheid opkomt door vreedzaam te demonstreren en de jongeren, die behoefte hebben om even iets anders te doen dan thuis zitten, criminelen zijn.
De opdracht voor dit politiegeweld komt waarschijnlijk uit Den Haag, maar ik vind de burgemeesters onnoemelijk laf dat zij dit uitvoeren.
Ik ben 72, deze burgemeesters zijn jonger dan ik, dus ook in vrijheid opgegroeid en naar school gegaan enz.Zij die in vrijheid kunnen nadenken, weten dat dit virus geen killervirus is.Waarom doen zij mee aan deze nachtmerrie?

Johnny
Johnny
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Zo laat op de avond ben ik in een redelijk goede stemming en vind ik het de hoogste tijd voor een compliment. Prachtige en originele reactie Marianna. Dat geld ook Exegese hierboven trouwens. Eens een keer geen dooddoeners als ‘held!’ of simpelweg wat zeuren of schelden op deze nogal erg agressieve dienaren van de wet, maar een persoonlijk verhaal met duidelijke taal die goed geformuleerd een aantal punten raakt die ons allen aangaan. Dank! En sterkte uiteraard, het is i.d. een nachtmerrie die nog flink uit de hand kan lopen indien wij allen ons niet verantwoordelijker gaan gedragen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Marianna
1 maand geleden

Omdat dit een plan is van de hele wereldelite, o.a. De koning en Koningin en overige koningshuizen in de wereld en Presidenten.
Ook Mark Rutte en Sigrid Kaag Wopke Hoekstra Lilian Ploumen, Fijke Sybesma DSM , kortom vrijwel alle politici van de hele wereld!
De hele wereldelite doet hier aan mee! realiseer je dat de hele media in handen is van de zelfde elite die ons dit nu aan laat doen ook vrijwel de hele voedingsindustrie en de energiebedrijven en Banken
Kortom deze kleine groep heeft bijna alles en het kleine beetje dat wij hebben wordt binnenkort onteigend! Ze zeggen toch U zult niets bezitten alles huren en toch gelukkig zijn. Mensen realiseren zich niet eens dat ze ons alles af gaan nemen!!!!! Dus weg eigen huizen spaargeld pensioenen privé auto’s, alles!!
Hiervoor in de plaats krijgen we miljoenen Afrikanen die het nog slechter hebben dan wij! We krijgen allemaal een sober basisinkomen en een lijstje met wat we nog mogen! En vanzelfsprekend straffen voor wie zich niet aan de regels houden.
Tevens naar Chinees voorbeeld heropvoedingskampen!
HELAAS DAT IS ONS VOORUITZICHT ALS WIJ NIETS DOEN!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Vertel dit Hugo de Jonge, Mark Rutte, Ferdinand Grapperhaus, Jesse klaver, Kaag en Ollongren maar eens. Tot nu toe hebben mensen nog nooit iets van hun kant gehoord aan het optreden m.b.t. het politiegeweld. In feite is dat schuld bekennen en toegeven dat zij medeplichtig zijn en tot de organisatie behoren die de schijt heeft aan hun medemens. Duidelijker kan het niet. Wie als politicus en mens geen commentaar op dit soort taferelen heeft is duidelijk medeplichtig. De media heeft dus blijkbaar ook partij gekozen. Smeergeld doet wonderen.

Beste mensen deze mensen zijn geen leiders, maar criminelen, die liever met BLM, ANTIFA, Bill Gates en Klaus Schwab aan tafel zitten. Dan valt er voor hun meer (persoonlijke) eer te behalen, meer geld te verdienen en dat allemaal over de ruggen van de Nederlanders.

Daarmee hebben zij afstand genomen van de Nederlandse bevolking. Dat hebben zij deze week al gedaan, want de verkiezingen vervalsen en ondermijnen is onderdeel van dit plan. Wat mij betreft staat er binnenkort een schavot, of een groot bad met zoutzuur (voor een laatste verfrissende duik) op het Binnenhof.

Ik ben het net als die politieagent helemaal zat. Hij is oprecht en blijkbaar is dat geen standaard meer bij deze organisatie die door de jaren heen een criminele organisatie is geworden met agressieve idioten die hun agressie zelfs niet in de sportscholen, of thuis, kwijt kunnen. De politie zelf is dus omgekocht of geïnfiltreerd.

Conclusie; how low can you go! Het is tijd voor het leger om in te grijpen, tenminste wanneer zij aan de kant van de burgers staan. Zo niet, dan is het einde zoek.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

@serieuze aangelegenheid, alle (nieuwe) leden van het parlement hebben getekend bij het kruisje en zullen alles in het werk stellen Agenda2030 zo snel mogelijk uit te rollen.
Of we een kabinet krijgen o.l.v. superglobalist en Nederlandhater Kaag of een Rutte-IV, the Great Reset is de komende vier jaar het belangrijkste agendapunt naast een aantal grondwetswijzingen, waarin onze rechtsstaat – voor zover die ooit heeft bestaan – volledig ontmanteld gaat worden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Ron, hetgeen je schrijft is voor mij een duidelijke zaak. Wat mij de laatste maanden duidelijk is geworden, is dat zo goed als alle gevestigde partijen toegeven aan het programma van Lockstep 2010 (als onderdeel van Agenda 2030), waarbij de politici van die partijen onder druk zijn gezet en gechanteerd worden. Dat zal niet voor de diverse kleine nieuwe partijen gelden.

De PVV gaat ook mee in het programma van Lockstep 2010, want mijn conclusie is dat Wilders gecontroleerde oppositie is en op die manier veel stemmen bij FvD wegkaapt en die aantal zetels verloren zijn. Dat Rutte een hekel heeft aan Wilders is onderdeel van een toneelstuk. Hier wordt een psychologisch spelletje met de mensen in Nederland gespeeld, want Rutte en Wilders zitten in dezelfde boot en hebben een geheime afspraak gemaakt.

Door zich duidelijk tegen inentingen uit te spreken, is blijkbaar de FvD niet benadert om in dat programma van Lockstep 2010 mee te gaan. De enige reden kan zijn, dat dit niet nodig was, want door de verkiezingen te vervalsen, is het mogelijk geworden om de FvD buitenspel te zetten.

Dat er 1 persoon van D66 is, die een bloedhekel heeft aan het FvD en PVV en de eindcontrole heeft over de verkiezingen en zelf een prominente D66’er is, geeft al aan dat het resultaat van te voren vast stond.

Zonder de resultaten te vervalsen is het namelijk niet mogelijk om de agenda van de NWO uit te voeren. Dat geldt voor meerdere landen, waaronder de USA, waar dit al gebeurd is. Dit zal ook dit jaar in Duitsland gebeuren en andere landen waar verkiezingen zijn. Landen die de vaccinatie in snel tempo doorvoeren, zijn dus al controle van de NWO.

Dat FvD succesvol zou zijn was al ver voor de verkiezingen bekend en het vieren van het succes van D66, was doorgestoken kaart.

Wanneer elk land een dictatuur is geworden, alleen dan kan het plan van China en de Nieuwe Wereld Orde slagen.

De ellende is dat vele mensen zich hier niet van bewust zijn, omdat zij voor de gek worden gehouden en niet door hebben dat er over hun ruggen een smerig spelletje wordt gespeeld en een mensenleven niet telt.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Goed gezien, het is een smerig spel en blijkbaar gaat het ze lukken! Een wereldwijd toegepast experimenteel vaccin, waarvan de resultaten zeer twijfelachtig zijn. Erger nog bij de proeven bij een vergelijkbaar virus Sars Cov 1 gingen alle proefdieren dood, toen ze met het echte virus besmet werden. Je moet er niet aan denken dat dit nu ook zal gebeuren!
De Belgische Dr Geert Van Den Bossche expert op wereldniveau waarschuw echter dat dit beleid gaat zorgen voor miljoenen doden in de volgende winter! Dit is geen complotdenker maar een vaccin ontwikkelaar, die gewetensproblemen heeft.
Hij zegt dat als je midden in een pandemie je gaat vaccineren dat je daardoor levensgevaarlijke varianten krijgt.
Tevens dat de gevaccineerden asymptomatische dragers worden van het virus en dus de ongevaccineerden zullen besmetten.
De ongevaccineerden zullen dan de schuld krijgen!
Als de gevaccineerden met deze gevaarlijke varianten besmet raken zullen ze met grote aantallen sterven omdat hun immuunsysteem deze variatie niet meer als vijand ziet en hun immuunsysteem stuk is.
Kortom er staat ons een heftige winter te wachten die door het vaccineren wordt veroorzaakt!

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Ron Swart
1 maand geleden

Waarschijnlijk begrijpen zij, die ietsjes hoger op de ladder staan, zelf niet dat óók zij op een dag aan de beurt zullen komen (de afwikkeling van het plan is een gefaseerd proces).
Lees wat er op de Georgia Guide Stones staat: Het aantal mensen op de planeet moet, volgens een bepaald groepje dus, worden teruggebracht tot 500 miljoen.
Zouden al die meelopers daar bij inbegrepen zijn …?

Geraldine
Geraldine
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Het leger? Datzelfde leger dat wegens een (gefabriceerd) tekort aan munitie pang pang moet zeggen en tijdens oefeningen in koude landen een eigen winterjas dienen mee te nemen …?

De media. Wereldwijd schrijft Reuters voor wat er (soms woordelijk) in andere landen in de media gepubliceerd moet worden. Hilarische filmpjes zijn daarvan op het net te vinden.
In Nederland is ons vertrouwde ANP gekocht door John de Mol Sr (Talpa media).
Een ‘take over’ vergelijkbaar met wat er zo’n honderd jaar geleden met de banken gebeurde: Het loskoppelen van de goudstandaard en drukken/uitgifte van geld door een private bank: De Federal Reserve Bank van de fam. Rothchild.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

En last but not least.
In de coulissen staat het Europese leger (Frans Timmermans natte droom), Eurogendfor start klaar om in te grijpen, waar nodig…

Raymond
Raymond
1 maand geleden

Het ware gezicht van de politie. Het ware gezicht van politici. Zo zijn ze altijd geweest. Maar nu met misbruik van coronasituatie menen ze vrij spel te hebben en zich voor niemand te hoeven verantwoorden. Regels worden gemaakt voor de burgers waar ze zich zelf niet aan hoeven te houden. Het is een corrupte bende.

Johnny
Johnny
Reactie op  Raymond
1 maand geleden

Inderdaad! Het is ‘rules for thee, not for me’. Ik vind regels alleen okay als ze zodanig uitgelegd kunnen worden dat je je er vrijwillig aan wilt houden.
Bijna alles is ondersteboven zo langzamerhand en als we niet opschieten dan word er binnenkort OP ons geschoten. De orders zijn al gegeven = goedkeuring van hogerhand om straks (als dat er van mag komen, velen zullen geen straks meer meemaken) opnieuw de woorden “ich habe es nicht gewust” te moeten aanhoren in een tribunaal.

Eenieder is ZELF verantwoordelijk voor elke daad, klein of groot. Het zou fijn zijn als een simpel concept als dit veel vaker word onderwezen.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Johnny
1 maand geleden

Je hebt gelijk. Met het optuigen van het Verdrag van Lissabon (m.m.v. Balkende, na de niet welgevallige uitkomst van het Verdrag van Maastricht) is door de daarin vermelde standrechtelijke executie de doodstraf hier geherintroduceerd.
Een Marokkaans jongetje op een station in de rug geschoten, omdat hij er tussenuit wilde knijpen. Mitch Hernandez die tijdens een parkfeestje in Den Haag met een wijntje (?) teveel op een iets te grote mond had … en er zullen jammer genoeg meer voorbeelden te vinden zijn.

Arie N
Arie N
1 maand geleden

Wat die agenten kunnen kunnen die jongens ook. Er hoeft er een met een telefoon te staan en een knokploeg op te roepen en dan slaat de vlam goed in de pan. En die komen dan niet met lege handen want dan kon er wel eens een eind hout overheen gaan. Dat is blijkbaar waar de regering naar toe wil als ze deze maatregel aanhouden. Want met die zomertijd die vanaf volgende week aanbreekt met hogere temperaturen blijft de jeugd niet in huis waar ze maar 1 persoon mogen ontvangen. Dan willen ze er wel uit met elkaar ontmoeten een sigaret roken of wat drinken op een pleintje of parkeerplaats. Ik ben 65 jaar en wij hebben in onze jeugd ook geleefd. En we konden ook gaan en staan waar we wilden. Wij zijn ook niet voor een virusje wat er heerste van straat getrapt door de politie. Diegenen die bij de politie werken en dit flikken zijn zelf zwaar gestoord als ze zeggen “Je moet er gewoon op rammen”. Persoonlijk ben ik helemaal niet voor dit soort acties daar het gewoon diep triest is in deze maatschappij waarin we terecht zullen komen.

x

Check Also

agent

Politieagent getuigt: ‘Laatst werd een vrouw van 81 over het veld gesleurd, schreeuwend van de pijn’

Een politieagent heeft bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie ...

politieagent

Bezorgde politieagent roept collega’s op: ‘Het wordt tijd dat we opstaan en een vuist maken’

Een politieagent heeft een verklaring afgelegd bij ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x