Homepagina » Wereld » Wereldwijd vrijheidsprotest: miljoenen mensen komen in opstand
vrijheid
Foto: Demonstratie tegen coronamaatregelen in Berlijn (Leonhard Lenz CC0 1.0)

Wereldwijd vrijheidsprotest: miljoenen mensen komen in opstand

Voor de argeloze burger was zaterdag een dag als alle andere. Voor vrijheidsstrijders van het eerste uur was het D-day. De Nederlandse nieuwsconsument kreeg terloops mee dat er wat arrestaties waren verricht op het Museumplein en dat ‘enkele honderden betogers’ in een stoet door het centrum van Amsterdam liepen. Je hoeft geen wiskundeleraar te zijn om tot de slotsom te komen dat het er veel meer waren.


Wereldwijd gingen vele miljoenen mensen de straat op om te strijden voor hun vrijheid. Alleen al in Londen demonstreerden tussen de 50.000 en 100.000 mensen, zonder mondkapje. Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees twitterde: “Dit is veruit het grootste protest in Groot-Brittannië dat ik ooit heb gezien.”


YouTube is ondertussen druk bezig om beelden van het wereldwijde protest te verwijderen. In Duitsland schreven de media er wel over, maar met de kanttekening dat het aantal besmettingen stijgt. De Zweedse media waarschuwden voor gewelddadige protesten, maar ze verliepen vreedzaam. In Australië schilderden de media de betogers af als ‘corona-ontkenners’.

Op het Museumplein in Amsterdam beschermden legerveteranen en zorgmedewerkers de vrijheidsstrijders tegen de politie.


Van Boekarest tot Zuid-Afrika, overal kwamen mensen in opstand tegen het overheidsbeleid.


[Armstrong Economics]

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ria
ria
1 maand geleden

wat heb je eraan , leven moeten we ,alles openen ,met ze allen doen ,in plaatts van demonstreren

Dolf
Dolf
Reactie op  ria
1 maand geleden

Dat “alles openen” gaat niet vanzelf Ria. Daar moet je wel iets voor gaan doen. Opkomen voor je grondrechten is daar een onderdeel van, dus ben ik wel bij demo’s en zie elke week het aantal groter worden.

salvar
salvar
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

precies dolf zo moet het.

Elst
Elst
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

Zolang degenen die er belang bij hebben om open te gaan financieel schadeloos gesteld worden door de regering zullen zij nooit in opstand komen of gaan demonstreren; Dus denk eerst aan je zelf

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Elst
1 maand geleden

Welke kleine middenstander kan de 4000,00 euro boete nog betalen! En elke dag dezelfde boete!
Helaas de middenstand moet kapot, zolang gaan ze door in The Great Reset. Daar passen geen kleine middenstanders in.
Die kunnen hun hoop wel opgeven dit is het plan!!!!
Heyning over voor hun, helaas!!!

Christina
Christina
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Niet betalen! Het is niet eens wettelijk! Laten voor het gerecht komen en de grondrechten aanhalen!

Steven
Steven
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Gerecht? aan welke kant denk jij waar de rechters tegenwoordig staan?
Procederen heeft geen schijn van kans meer!

Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Rechters in Vernederland zijn corrupt tot op het bot!!!

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Christina
1 maand geleden

Gerecht hebben we niet meer. Dus dat is zinloos. Maar gewoon vertikken te betalen kan wel. Van een kale kip kun je niet plukken.

Storm
Storm
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

Er moet wat gebeuren, dat is zeker. We moeten bijvoorbeeld niet accepteren dat een Romeo, op een wel zeer laffe manier, een vrouw voor een politiebus gooit. Deze knaap mag z’n straf niet ontlopen. Zojuist de beelden nog weer eens bekeken en ik walg van deze misselijkmakende actie. Vogelvrij verklaren deze idioot.
Verder moeten we zorgen dat de rechtse politiek in staat zal zijn om de linkse politiek de mond te snoeren. Ik roep dan ook op om plaatselijke afdelingen op te richten van rechtspolitieke partijen. Doe mee; we moeten wat doen.

Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Stop met links en [email protected] Verdeel en heers techniek van de vrijmetselaars! Hoe meer je mensen verdeelt hoe zwakker! Als één blok staan! Dat helpt!

Hogshead
Hogshead
Reactie op  Ben de Belazerde
1 maand geleden

De wereld bevolking is gegijzeld geslagen getraumatiseerd en geestelijk geamputeerd !
Nu worden ze lichamelijk mishandeld met een experiment waardoor ons software voor altijd wordt veranderd.
In de toekomst mogen wij alleen nog werken eten en slapen.Geen menselijk gevoel als geluk liefde tederheid en troost meer voelen!
Het is Game Over als wij mee doen.
En Rutte Kaag en de Jonge gaan iedere dag vrolijk naar het werk ( lachend ook nog)

Rob
Rob
Reactie op  Dolf
1 maand geleden

Feit is wel dat, als je op komt voor je rechten’ je de strijd met de heersende macht aan gaat. Op die manier geef je ze wel juist de gelegenheid om oorlog te voeren. In een oorlog vallen slachtoffers en als je de strijd aan gaat dan zet je je eigen leven op het spel. Want je weet nooit wat voor psycho je tegen komt. De boel gewoon weer open gooien en door gaan is daarentegen de enige manier om het gewone leven weer op te pakken. Strijd is macht, de boel i=open gooien is het leven weer oppakken. Als je denkt dat je voor het leven iets moet doen dan draai je het verkeerd om. Dan ga je de strijd aan en dat is de macht strijd, wat niets met het leven zelf te maken hebt. het is het één of het is het ander. In macht strijd je niet voor het leven maar alleen om te overleven in een oorlog in je juist ook je leven vernietigd kunt zien worden als je er slachtoffer van wordt. Dus het is OF strijden, OF leven. Met strijd leef je niet en met leven strijd je niet. Als je denkt dat je voor het leven iets moet doen waar je recht op hebt dan ben je in strijd MET het leven en dus is overleven wat over blijft. Het is dus een keus: strijden of leven. Zo lang je strijd voedt je de heersende macht in zijn agressie en intussen gaan ondernemers failliet. Dan valt er straks niks meer open te gooien.

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Dat klopt. Gewoon alles open! Doen alsof er niks aan de hand is, wat ook zo IS.

Judith
Judith
Reactie op  ria
1 maand geleden

Ja, het is natuurlijk veel gemakkelijker en veiliger om lekker achter je laptop op de bank blijven zitten en goeie ideeën aandragen, maar verder zelf niks ondernemen.
Je zal toch èrgens moeten beginnen en dat doen deze mensen dus. Op gevaar af dat ze in elkaar worden geslagen.

AgressieveWereldIneens
AgressieveWereldIneens
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Niet te snel oordelen, er zijn veel alleenstaande ouders met jonge kinderen en demonstreren is tegenwoordig levensgevaarlijk.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  AgressieveWereldIneens
1 maand geleden

Helaas, de meerderheid gelooft in de Hoax, die vinden dat we ons aan de regels moeten houden! Zolang die niet overtuigd zijn zijn we verloren!

Storm
Storm
Reactie op  Sjefke
1 maand geleden

Daar geloof ik niet in. Die worden of dom gehouden of ze geloven in fabels. Afgelopen week nog sprak ik iemand die dacht dat de Great Reset nodig was om ons te beschermen tegen de komende aliens. Ooit grotere nonsens gehoord ?

Nina
Nina
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Nou, ik kom weinig mensen tegen die niet in de Rutte fabels geloven. Nog weinig mensen beseffen wat er echt aan de hand is of zien het hele verhaal. Op mijn werk, we zijn met meer dan 200 man, 1 collega en ik. De rest zzzzzz

Miami
Miami
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Woon je in de Randstad?

solo
solo
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Of doen ze maar zo zzzzzz
NSB volk

My soul is my own
My soul is my own
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Dat is t verhaal wat ze verkopen ja. Er zullen inderdaad een vorm van aliens komen want dan verenigen we ons weer omdat er een gezamenlijke vijand is. Vraag me niet hoe haha. Hiermee heeft Hollywood de mensen al mee gebrainwashed. Het is zo lastig mensen wakker te maken. In Nederland denkt men ook snel een ander lost t wel op. We moeten net als in Syrië met honderden duizenden de straat op. Als we een Romeo zien gelijkt er bovenop springen. Eerst volgens de regels dan met minder afstand. In de stad. Met steeds meer mensen. We moeten t vertrouwen op bouwen. Nu jagen ze ons angst aan, protesteren is gevaarlijk. Burgemeesters kunnen opstand neerslaan onder t mom van gevaar voor volksgezondheid. Burgerlijke ongehoorzaamheid is trouwens een plicht! Mensen geloven echt dat ze hun oude leven kunnen oppakken, willen op vakantie kunnen etc. Mijn collega’s hebben zich ook daarom laten vaccineren. Ze hebben ons gevangen met de avond klok en ‘t is een uitruilmiddel geworden voor meer vrijheid. De maatregel hoeft niet te deugen, ook al houden mensen zich er aan.

Robert
Robert
Reactie op  My soul is my own
1 maand geleden

Avond klok???
Ze kunnen ons NU overdag ook nog opsluiten met de nieuwe Wet!
Iedereen slaapt !

solo
solo
Reactie op  Robert
1 maand geleden

Denk jij echt dat er 1 nederlander dat gelezen heeft, na een dag hard werken, pffff effe ontspannen want we hebben het toch niet zo slecht.

Judith
Judith
Reactie op  AgressieveWereldIneens
1 maand geleden

Nee, maar er zijn wel veel andere dingen die je kunt doen. Ik kan het me ook niet permitteren om opgepakt te worden. Maar dat neemt niet weg dat ik het dapper vindt van mensen die wel gaan demonstreren.
Op mijn eigen manier voer ik ook een strijd. Heb ik reeds eerder op deze site verteld. Briefjes maken met adressen van alternatief nieuws en deze verspreiden in de supermarkt tussen de artikelen, de andere Krant overal achter laten, mijn auto volgeplakt met protestflyers en stickers, geen mondkapje op en ga zo maar door.
Iedereen kan wel iets doen en proberen anderen te bereiken.
Natuurlijk moet alles open en moeten we weer ‘normaal’ gaan doen maar zolang men dat niet groots aanpakt gebeurt er niks.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Judith
1 maand geleden

Zit helaas in Frankrijk en kan dus lastig demonstreren, maar geef mijn mening veelvuldig om de mensen wakker te maken. Met mijn echte volledige naam.

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Je kunt daar ook demonstreren.

salvar
salvar
Reactie op  ria
1 maand geleden

denk je als je niet demonstreert dat de lockdown ooit weggaat?
de horeca is te schijterig met hu grote mond.
ik heb hen niet nodig dus demonstreren voor je zelf en een ander.
corona is een onderdeel van de agenda 2030 , dus mensen zand in de ogen strooien.
corona bestaat al 70 jaar niets bijzonder aan die griep.
het enigste wat ze willen je opsluiten.

Edward
Edward
Reactie op  salvar
1 maand geleden

De horeca gaat vol mee met de vorming van medische apartheid in Nederland. Zij smachten om weer open te kunnen, maar dan wel met een testbewijs. Walgelijk !

doornbos
doornbos
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Dat komt vooral door de (niet zo) Koninklijke Horeca Nederland. Ook die gasten zijn van God los.

Elfin
Elfin
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Ja, dus massaal boycotten die hap. Lekker links laten liggen en zelf een fles wijn en wat glazen meenemen en op een bankje gaan zitten genieten. Veel goedkoper en beter.

Mallehaggie
Mallehaggie
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

helaas dan kunnen ze je weer een boete geven als je op een openbaar bankje alcohol gebruikt

Elfin
Elfin
Reactie op  Mallehaggie
1 maand geleden

Ik doe dat zo vaak. Zien ze niet of ik witte wijn of appelsap in dat flesje heb hoor. Je moet gewoon een beetje creatief zijn!

Robert
Robert
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Is een grof international schandaal dat ze ons zo op onze knieën krijgen en maar lachen die Rutte

Rob
Rob
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Of de horeca ondernemers moeten de niet zo Koninklijke Hoerica Nederland compleet negeren en gezamelijk met elkaar de boel open gooien. Net zoals we lazen over Italië, waar 30.000 horeca ondernemers gezamelijk de tent open gooiden. Het probleem in dit land is dat iedereen loopt te klagen maar iedereen doet zelf ook braaf wat fascistische organisaties zeggen. Wat wil de politie, de politiek etc dan doen als ondernemers gezamelijk in heel Nederland de boel open gooien? Een politie agent heeft zelf gezegd dat ze de capaciteit niet hebben om de (fascistische) maatregelen te handhaven als de massa die opstaat te groot wordt voor hen om te handhaven. Wat is dan het probleem in dit land? Angst, gebrek aan ruggengraat, tekort aan gezamelijk belang enz. En dat verandert ook niet zolang iedereen alleen maar met zijn eigen hachje bezig is.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Hartstikke mee eens.

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Het grootste probleem in dit land is nog steeds dat de meerderheid klakkeloos gelooft in de sprookjes die hen ingeprent zijn.

Robert
Robert
Reactie op  Edward
1 maand geleden

En dan moeten ze in het najaar weer dicht vanwege het zogenaamd virus

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  ria
1 maand geleden

Eerst moet de vlam ontstoken worden…

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Er liggen nog steeds “”150″” mega ATOOM BOMMEN – verdeeld over Europa opgeslagen, deze voorraad van de USA is een EERSTE doelwit bij een eventuele oorlog, over vrijheid gesproken !

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Jenne Sr.
1 maand geleden

Jij begint over atoombommen, ik vind meer aansluiting bij de boodschap die al deze mensen scanderen van ‘liefde, vrijheid, geen dictatuur.’ Zegt veel over het ontwakingsproces.

https://www.brighteon.com/3e6fd52e-236a-4147-9aaf-452b54c8f5cf

Erik
Erik
Reactie op  ria
1 maand geleden

Ik kan haar argument wel begrijpen.
Niets tegen protest marsen, maar hoe vaak heeft 1 dag al iets actueel uitgemaakt.
Wat doe je de dag daarna ? Weer in het gareel lopen ? Zijn we sterk genoeg wanneer we alleen zijn ? De protestmars kan een geluid oproepen bij ‘anderen’ , maar oplossen doet het weinig. Men negeert het als een momentopname.

Elfin
Elfin
Reactie op  Erik
1 maand geleden

Dat kan zo zijn maar toch moeten we dat blijven doen. Opgeven is geen optie!

Arnold
Arnold
1 maand geleden

Rutte, Rutte, je houdt het echt geen vier jaar vol.

Waldemar
Waldemar
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Het probleem is, dat als Rutte weggaat, in Nederland de ‘poppen’ ah dansen gaan (Israelische Kaag) op tafel.
Daar is Rutte een watje bij vergeleken.
Liever allebei weg.

Dubito
Dubito
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Jawel hoor, en daarna nog eens vier jaar. Net zolang tot Het Plan volledig is geïmplementeerd. Daartoe is hij in NL geplaatst door het WEF. En als mensen hem niet willen worden ze gewoon in elkaar geslagen.
Bek houden.

Danny
Danny
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

Siegfried Kaag gaat het overnemen…

solo
solo
Reactie op  Danny
1 maand geleden

Als een paal boven water

Jacky
Jacky
Reactie op  Arnold
1 maand geleden

WEG MET RUTTE, WEG MET DE JONGE, WEG MET KAAG, WEG VACCINS EN VACCINATIE-PASPOORT.

TERUG MET ONZE VRIJHEID!!!

EMBÉ
EMBÉ
1 maand geleden

De protesten zijn het bewijs dat het volk niet gekozen heeft voor de zittende regeringen. Ronduit gezegd: de verkiezingen zijn gemanipuleerd. Als het volk mee eens was met de maatregelen om de “pandemie” te overwinnen dan waren er geen protesten…

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  EMBÉ
1 maand geleden

Geheid verkiezingsfraude. Ken niemand die op Kaag heeft gestemd en als je het rapport leest van D66-er leest over het NIET beoordelen van de stem software, dan rijzen je de haren te berge. Gewoon al corrupt om een ondeugdelijk rapport te laten maken door een inkompetente ‘hacker’ uit Leiden.
Het rapport is te vinden.

Sleutelwoorden: Kiesraad, corruptie, belangenverstrengeling, Gonggrijp uitte al lang geleden kritiek, Ollongren, ongeldige stembiljetten, Mark Koek van HackDefense doneerde aan D66.

Dank Windows af en ga naar een Linux.
Bij stemmen wordt ook onveilige MS-software gebruikt en geen publiekelijk te
controleren open source. Het in het geniep
toedekken is typisch een trekje van ruttocratie onder controle van Klaus Schwab.
Alle lijntjes gevolg hebbend kom je uit op duidelijke nazi-roots van alle betrokkenen.
Het ‘grappige’ daarbij is dat ze juist hun opposanten bijna steevast in de nazihoek wegzetten. Hoop dat Musk ze wegzendt in
een Tesla naar een verre planeet!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Hoe doe je dat van Windows naar Linux svp et merci !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

Voor zo ver ik het door heb, zit ook Musk in het kamp van NWO. Meer dan 40.000 satellieten om de aarde brengen, kan niet in het belang van de mensheid zijn! Of zie ik dat verkeerd.

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Ja dûh!

solo
solo
Reactie op  J. Onno Dekker
1 maand geleden

volg het stamboom van bernard dan valt t puzzeltje vanzelf op zijn plaats

Storm
Storm
Reactie op  EMBÉ
1 maand geleden

Dat is een zeer sterk argument !!

Elst
Elst
Reactie op  EMBÉ
1 maand geleden

“De protesten zijn het bewijs dat het volk niet gekozen heeft voor de zittende regeringen.”
Reken even hoeveel mensen staan te demonstreren en zich in elkaar laten knuppelen en hoeveel mensen er nodig zijn voor keuze voor de huidige partijen. Dan blijken de protesten maar een schijntje. En dat beetje ongewapende burgers kan de huidige zwaar bewapende politiemacht wel aan.

R.M.M.
R.M.M.
1 maand geleden

Geweldig

Pipojipo
Pipojipo
1 maand geleden

Schitterend om te zien hoeveel mensen op de been zijn en het er steeds meer worden.
Ik kan zelf niet meelopen maar ik waardeer het zeer van iedereen die de waterkanonnen trotseert om óók voor mij daar te staan en door de straten loopt en ook nog eens worden aangehouden!!

Heel veel waarderen voor jullie inzet, dank jullie wel!!

Anna
Anna
Reactie op  Pipojipo
1 maand geleden

Ja kreeg tranen in mijn ogen toen ik zaterdag die veteranen zag staan. Geweldig. En in MSM lees je dat er weer waterkanonnen werden ingezet. Was helemaal niet nodig, er gebeurde niks. Blijkbaar verveelden ze zich. Als je achter die waterspuit zit wil je hem toch wel gebruiken

Ikke
Ikke
1 maand geleden

Dachten ze nu egt dat een bevolking ging buigen voor de grootste opvreters op deze aarde ..dan pas heb je geen hersenen , de 2% zal je altijd behouden niet iedereen heeft z n neus de zelfde kant op staan ..maar ben blij dat ze in de min dering staan …voor enkeling mondlap op ..voor de grootste hoax allertijden vd KloonenKartels alles voor de money doen , en niets voor het Volk dat werkt , of uitkering heeft hier leeft .
.hun halen de burgertrust leeg voor hun deelnamen , wij gaan hem terug vorderen voor Onszelf ..dat we alle rekeningen daarvan laten betalen .en niet 2 x door het grootste tuig in ons Land .BVde supermarkten die dikke bonussen krijgen bewust ziekmakende personeel. Huisartsen en burgemeesters die dikke bonussen vangen dood maken burgers , alles bewust doen voor hun hebzucht money genaamd , en de rest vd de dienders politie en boa en laffe MEers die komen ook aan de beurt tot verdelging met hun schurftige collega,s tuig Romeo,s ..met hun beklap op ..schijnheilig tuig geen gratie van de vrijheidstrijders nooi meer .

John
John
1 maand geleden
commonsensetv.nl
commonsensetv.nl
Reactie op  John
1 maand geleden

Bij joop.bnnvara.nl zitten alleen schapen . Zodra je daar een tegen reactie geeft wordt het niet geplaatst want stel je voor dat de kudde schapen daar wakker van worden .
Dat kunnen ze daar niet gebruiken .
Alleen reacties van kudde schapen die hetzelfde blèren worden daar geplaatst .
Een eigen mening hebben is daar verboden .

Arti
Arti
Reactie op  commonsensetv.nl
1 maand geleden

Dat gebeurt hier ook.
Gooi maar eens wat vergelijkingen uit het verleden op tafel, en ze worden al la minute verwijderd.

Dubito
Dubito
Reactie op  John
1 maand geleden

Ik ben een Joop-ontkenner.

Lies
Lies
Reactie op  John
1 maand geleden

Onze viroloog Mevrouw Koopmans vanmiddag nee nog 2 maanden en dan miscchien versoepelen. Herinnert u de uitspraak van van Dissel nog cojona is niet dodelijker dan de griep en toch gaan ze vrolijk door om de mensen psychisch kapot te maken

Edward
Edward
Reactie op  Lies
1 maand geleden

En na 2 maanden gaan de besmettingen naar beneden omdat dan het griepseizoen is afgelopen, maar zij gaan het natuurlijk gebruiken om de vaccinaties te promoten, zie je dat het werkt. Je kan het nu al voorspellen.

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Tuurlijk en dan is er weer geen ruimte om te “versoepelen”. Getver, kan dat woord niet meer horen. Als wij versoepelingen willen moeten we ze zelf maken! Gewoon kappen met deze waanzin. Per Direct!

Willem
Willem
1 maand geleden

Massale protesten alleen dan maken we nog een kans , niet een paar duizend maar 10 duizenden , misschien maken we dan nog een kans .
Je ziet steeds duidelijker dat de nieuwe wereld regering eigenlijk al een feit is , als ik na Israel kijk , dan zie ik het wel somber in helaas .

Ben gelukkig zelf niet somber ingesteld , en blijf hopen dat de schaapjes massaal wakker worden alleen dan maken we een kans !!

Debbie V
Debbie V
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Ik kan je geruststellen dat de mensheid idd aan het ontwaken is. In mijn meer dan tien jaar ontwaken heb ik nog nooit zo’n bewustzijn sprong gezien in de mensheid. En wellicht zullen sommige nooit ontwaken. Warme groet!

Elfin
Elfin
Reactie op  Debbie V
1 maand geleden

Sommigen zullen nooit wakker worden maar ook niet meer lang onder ons zijn want zij willen de gifspuit. Mark my words: dit najaar en winter gaan er gigantisch veel doden vallen na hun tweede spuit. Bereid je maar vast voor.

Lilyt
Lilyt
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

De grootste Misdaad tegen de Mens Aller Tijden!!!

GuerillaGardener
GuerillaGardener
Reactie op  Debbie V
1 maand geleden

Hier put ik dan toch enige hoop uit! Want hoewel ik geen zwartkijker ben zie ik het nu toch erg somber in…

Robert
Robert
Reactie op  Debbie V
1 maand geleden

Als iedereen hun TV uitzet en hun Mobiel weggooit dan zijn wij niet meer te bereiken .
Maar niemand wil de eerste zijn!

Miami
Miami
Reactie op  Willem
1 maand geleden

Deze film geeft zeer duidelijk weer;
van begin tot eind heel goed opgebouwd.
De waarheid van het systeem.
Geen gebrul van nietszeggende; duidelijkheid hoe het is. Zeer goed om te delen waarvoor alvast dank
https://www.bitchute.com/video/cFArbqhijoGm/

Willem
Willem
Reactie op  Miami
1 maand geleden

Hij stond van de week nog op You-tube , goede duidelijke uitleg al gestuurd naar wat vrienden hopelijk zien ze dan ook het totale plaatje

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Nou nog alles open gooien. Allemaal in europa!

Elfin
Elfin
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Allemaal gelijktijdig. Kunnen ze niks tegen beginnen!

Lies
Lies
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

👍

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Heerlijk, vooral om te zien hoe de mainstream media en corrupte overheden in ademnood komen.
Laat ze lekker stikken.
De strijd is maar net begonnen.

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

bhakdi

Microbioloog Sucharit Bhakdi: ‘Coronaprik is erger dan Russische roulette’

Per 10 miljoen toegediende doses van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

121
0
We lezen graag je reactie!x