Wereld

Wereldwijd vrijheidsprotest: miljoenen mensen komen in opstand

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de argeloze burger was zaterdag een dag als alle andere. Voor vrijheidsstrijders van het eerste uur was het D-day. De Nederlandse nieuwsconsument kreeg terloops mee dat er wat arrestaties waren verricht op het Museumplein en dat ‘enkele honderden betogers’ in een stoet door het centrum van Amsterdam liepen. Je hoeft geen wiskundeleraar te zijn om tot de slotsom te komen dat het er veel meer waren.


Wereldwijd gingen vele miljoenen mensen de straat op om te strijden voor hun vrijheid. Alleen al in Londen demonstreerden tussen de 50.000 en 100.000 mensen, zonder mondkapje. Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees twitterde: “Dit is veruit het grootste protest in Groot-Brittannië dat ik ooit heb gezien.”


YouTube is ondertussen druk bezig om beelden van het wereldwijde protest te verwijderen. In Duitsland schreven de media er wel over, maar met de kanttekening dat het aantal besmettingen stijgt. De Zweedse media waarschuwden voor gewelddadige protesten, maar ze verliepen vreedzaam. In Australië schilderden de media de betogers af als ‘corona-ontkenners’.

Op het Museumplein in Amsterdam beschermden legerveteranen en zorgmedewerkers de vrijheidsstrijders tegen de politie.


Van Boekarest tot Zuid-Afrika, overal kwamen mensen in opstand tegen het overheidsbeleid.


[Armstrong Economics]

4.9 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ria
ria
1 jaar geleden

wat heb je eraan , leven moeten we ,alles openen ,met ze allen doen ,in plaatts van demonstreren

Arnold
Arnold
1 jaar geleden

Rutte, Rutte, je houdt het echt geen vier jaar vol.

EMBÉ
EMBÉ
1 jaar geleden

De protesten zijn het bewijs dat het volk niet gekozen heeft voor de zittende regeringen. Ronduit gezegd: de verkiezingen zijn gemanipuleerd. Als het volk mee eens was met de maatregelen om de “pandemie” te overwinnen dan waren er geen protesten…

R.M.M.
R.M.M.
1 jaar geleden

Geweldig

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x