Homepagina » Mens en Dier » Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’
belgische

Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’

Toen de corona-epidemie uitbrak in China voelde de Belgische huisarts en homeopaat Bart Lambert naar eigen zeggen nattigheid. “Dit is opgeblazen dacht ik, daar zit iets achter.”

Hij schrok van de gruwelijke beelden van de mensen die stikten op de intensive care en begon te twijfelen. “Zou dit dan toch erger zijn dan ik dacht?”

Dr. Lambert gaf zich op als vrijwilliger voor het Covid-triagecentrum in zijn stad Kortrijk. Zijn patiënten reageerden goed op de middelen die hij al 30 jaar geeft tijdens griepepidemieën. Hij hoefde niemand door te sturen naar het ziekenhuis. “Zelfs mijn 90-plussers deden het opmerkelijk goed.”

Georkestreerde bangmakerij

Ook collega’s hoefden geen coronapatiënten in het ziekenhuis te laten opnemen. Van verplegend personeel hoorde hij dat er in de ziekenhuizen nooit een dreiging was geweest van overbezetting. Sterker nog: een deel van het personeel zit zonder werk.

Lambert zag hoe de ernst van de pandemie werd opgeblazen: “Iedereen die stierf met (of soms zelfs zonder) luchtwegklachten werd als coronadode bestempeld.” De officiële cijfers en georkestreerde bangmakerij in de media deden hem twijfelen. “Er waren mogelijk niet meer zieken en overlijdens dan andere jaren.”

belgische

Foto: Dr. Bart Lambert (VSU)

De Belgische arts heeft besloten zijn nek uit te steken: “Ik kan niet anders.” Langs vele kanalen bereikten hem video’s die zijn wereldbeeld veranderden. Van dr. Judy Mikovits, wier schokkende getuigenis voortdurend van YouTube wordt verwijderd, en Amazing Polly bijvoorbeeld. Hij stuitte ook op filmpjes waarin beweerd wordt dat mensen als Bill Gates en Anthony Fauci een Nieuwe Wereldorde aan het beramen zijn.

Tijd voor actie

Lambert vindt dat het tijd is voor actie. “Misschien moeten we, zoals in Duitsland al aan het gebeuren is, vreedzaam op straat komen. Een duidelijk signaal geven aan onze politici dat we met genoeg burgers zijn die niet willen dat onze vrijheid, ons recht op zelfbeschikking, letterlijk geweld wordt aangegaan.”

Hij eindigt op een positieve noot: “Ik zie meer en meer mensen die willen opkomen voor de waarheid, die niet willen leven in angst.”

Dr. Bart Lambert ging in 1990 als huisarts aan de slag en volgde daarna een opleiding tot homeopaat. Hij geeft daarnaast les als gastdocent.

[VSU Homeopathie]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Gladiator schreef:

  Deze beste en waarschijnlijk zo te horen welwillende en voor mij sympathiek overkomende arts moet in zijn land een een telefoontje plegen met dat stuk stront van der Gucht (sorry als ik de naam fout schrijf maar ben niet geïnteresseerd in hopen stront goed te schrijven) en hem te vragen hoe lang deze regeringstrol nog van plan is door te gaan met het dagelijks vernoemen in alle Belgische dagbladen van het aantal doden welke kant nog wal raken en niets te maken hebben met de werkelijkheid!!!

  Dit heeft uitsluitend te maken met het angst aanjagen van het domme stemvee.

  Het is dat ik het gehele Belgische regering stelsel absoluut niet serieus kan nemen daar dit nog vele malen corrupter is dan het onze!!!

  De regering aldaar heeft zoals u weet meer dan een jaar nodig gehad om te komen tot een regering en na enkele opdrachten van hun Koning een resultaat hebben neergezet wat er wezen mag, namelijk NIEUWE VERKIEZINGEN UITROEPEN alwaar het volk, of stemvee zoals u wilt, weer opnieuw mag opdraven om er poppetjes voor uit te kiezen waarmee dan helemaal NIETS gedaan wordt dan wat over en weer gezever van “ik wil niet met die maar ook niet met deze enz…”

  En nu, tijdens de zogenaamde “crisis” welke met zeer grote zekerheid géén crisis is, althans geen creunacrisis maar een financieel economische welke op de een of andere manier verbloemd moest worden zodat we de échte schuldigen, alle kabinetten vanaf WOII, niet de schuld kunnen geven en zij in koor kunnen roepen wij kunnen er niets aan doen want CORONA!!!!

  Mensen, aub, bedenk goed wie de schuldigen zijn en blijven, Rutte en zijn 40 rovers……..ja, dat zijn ook schuldigen daar zij narcistische psychopaten zijn en zichzelf in posities gemanouvreerd hebben dat ze afpersbaar zijn door hun domme drang naar macht en geld niet denkende aan mensen zoals u en ik welke het gelag mogen betalen onder dwang van geweld en ellende!!

  Bij hun komt geen politie aan de deur voor beslaglegging, zij krijgen nooit een proces verbaal van welk ambtenaartje dan ook, wat mij 18 jaar geleden ertoe bewogen heeft het bijltje erbij neer te gooien omdat ik bijna een wethouder bij zijn achterlijke strot gegrepen heb…..

  Bedenk goed dat er 2 soorten wtten zijn, 1 soort voor het gepeupel en 1 soort voor de elite, wie daar dan ook mee bedoeld moge zijn.

  Ze zijn bezig met een eindstrijd welke door hun zelf op deze speeltafel van het leven is gegooid met een inzet van alles of niets omdat een en ander gewoonweg bij steeds meer mensen begon op te vallen waar men mee bezig was en ik weet dat zij op dit moment nog met afstand de beste kaarten hebben met dien verstande dat zij weten dat wij weten dat ze vals gespeeld hebben en de kaarten gestoken waren en daar mensen, daar zijn ze bang voor aan het worden en gooien ze met zekerheid vanaf nu alles maar dan ook echt alles in de strijd om te winnen……….

  En dat wil zeggen dat als we nu opgeven we voor de rest van ons bescheten leven en al onze nakomelingen verder mogen op 1,5 meter afstand, met een chippie, ZONDER echt geld want virus, test na test, en……..nou ja…..moet ik verder gaan….

  We zitten in de eindstrijd en vraag iedereen moed te tonen.
  En voor mij maakt het niet uit als ik vandaag of morgen niet win………als ik/we maar winnen!!

  Let us be Men of Honor and let us be Protectors of the Earth!!!

  Avé,

  Gladiator

  64 likes
  • Willem schreef:

   We winnen niks maar willen gewoon leven zoals het de bedoeling is en was, zonder al deze psychopaten en sociopaten die nu al veel te lang de dienst uit maakten. Maar zolang de kliklijnen nog overbezet zijn weet je dat je het niet moet hebben van een groot deel van de bevolking. Dat er een kentering komt is duidelijk, dit kan niet lang meer goed gaan. Merk het aan alle kanten, er zijn meer bewuste mensen dan ooit tevoren en vandaag of morgen barst de bom.

   19 likes
  • Elise schreef:

   Vertel: Wat deed jou, dat je een ambtenaar naar zijn strot wilde grijpen?

   1 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Wat Gladiator schrijft over de corrupte Belgische overheid, het verzamelbegrip voor de ministeries en zijn ambtenaren, klopt als een zwerende vinger.
  Denk bv alleen maar aan de misdadige praktijken van de politiek en Justitie omtrent de Bende van Nijvel. Een Whatalet die de waarheid wet zwijgt en werkte alles tegen en als beloning maken ze die schoft minister van Staat. Het is pure maffia, nou 8k denk zelfs dat de maffia minder erg is.
  Maar vergeet de Demmink zaak niet, ook de Nederlandse Justitie is door en door verrot.

  33 likes
  • Gladiator schreef:

   @Bas van Stapelberg,
   Thnx,

   Tja, zoals u al zei de bende van Nijvel….waarvan u naar ik aanneem wel zult weten dat dit allemaal (ook aanverwante diensten natuurlijk zoals BOB etc…) rijkswachters waren met een heel specifiek doel om dit op gruwelijke wijze door te voeren….

   Maar vergeet aub niet de zaak Dutroux wat mijn trigger is geweest om erg kritisch te worden.
   Deze zaak is zo ongelooflijk en op het onnozele af doorzichtig dat ik me gewoonweg niet kan voorstellen dat in België überhaupt nog mensen te vinden zijn die de Belgische justitie nog geloofwaardigheid tonen.

   Als in de aanloop naar zo’n zaak, en ik bedoel dus de rechtszitting, 28 KROONgetuigen op een niet zuivere manier om het leven komen met daaronder politieagenten en OvJ’s dan zou toch de allergrootste stomme ezel moeten zien dat er hier misschien wel iets niet in de haak is……of…….!!

   En hier in NL, tja, Demmink ja, maar ook ene Maarten van Traa….hahaha….onderzoek naar en tjakka…..dat werd een ongeluk…..en Els Borst…..daar kwam een inbreker….hahahaha….en Pim Fortuin…..want daar wilde Bea toch echt niet de balkonscene mee doen en toen kwam Volkert van der Graaf (niet alleen natuurlijk…want…!!!) ….welke na een aantal jaren 5 sterrenhotel een nieuw leven kreeg en Fortuin….tja…

   Bea kreeg haar zin….

   En er zijn nog steeds mensen die in de dame met de blinddoek en de weegschaal geloven….echt ongelooflijk nietwaar!!

   Gegroet beste,

   Gladiator

   18 likes
 • Joop schreef:

  Slimme huisarts !! Zou willen dat er zo meerdere waren ….

  31 likes
 • lRaspoet Reinhildel schreef:

  proficiat DR B.Lambert ik volg al lang de alternatieve media tezamen met de msm media en kan dus zeker vergelijken blij dat hier in Vlaanderen iemand eindelijk durft op te staan en ja protest moet er komen ik zelf probeerde ook al voor bvb 5 g zelf parlementariers te verwittigen maar hier in dit land wordt alles maar ook alles beschouwd als complot nooit hoor je op msm een andere vsie

  17 likes
  • filip deknudt schreef:

   Ik ben ook een Vlaming en post mijn berichten van in het begin van de coronacrisis op mijn fb pagina en stuur deze ook door per e-mail aan mijn adressenbestand (ook aan Dr. Bart Lambert). Ben nu op het punt gekomen waar ik het loslaat. De hoofdvragen zijn beantwoord en hoe het nu verder zal verlopen zal ik vanop de zijlijn gadeslaan (tenzij onverwachte wendingen zich voordoen). Covid19 is vooreerst geen pandemie en is ook zeer makkelijk te genezen met een spotgoedkoop geneesmiddel zonder bijwerkingen, binnen de 4 dagen en 97% succes rate (ik heb het over de erge hypoxie gevallen). Wij kunnen onszelf genezen of wij kunnen het intraveneus laten toedienen…het maakt niet uit. Er zijn meer alternatieve middelen die heel werkzaam zijn maar dit laatste is fenomenaal goed. Ook voor griep en andere bacteriële en virale aandoeningen. Geneest malaria voor 100% binnen de 2 dagen (studie samen met het rode kruis in afrika)… Ook de analyse van wat er binnen het WHO werd verklaard op de wereldtop in Genève 12/19 is heerlijk…daar verraden zij zichzelf… Er is zoveel….en dan wordt je geconfronteerd met die onwetendheid van virologen en regering met belachelijke vertoningen en allemaal onzin verkondigend en, ik begrijp niet om wat voor reden, dat dit maar ongewijzigd blijft doorgaan en dat de massa dit slikt…Idem met die beademingsapparatuur waarvan nu toch al lang geweten is dat dit de compleet verkeerde aanpak is voor die patiënten met hypoxie : 88% van die gevallen sterven. En het is geweten hoe dat komt….en hier en misschien ook op andere plaatsen blijven zij daar nog altijd mee doorgaan. Dat zij niets afweten van die gezonde manier om te genezen kan ik nog snappen maar bvb dit trio van azitromycine, hydroxychloroquine en zink….dat weet omzeggens iedereen al..
   En dan het je uiteraard het achterliggend verhaal : Het verband tussen covid19 , de gedurende meerdere jaren voorspelde pandemie door de Bill Gates clan, de duidelijke agenda die naar voor werd geschoven : “de wereld verplicht vaccineren met het covid19 vaccin+ RFID chip en GPS tag inbegrepen” , De versnelde uitrol van 5G om live iedereen te kunnen monitoren en volgen… Voor mij zijn de zaken nu duidelijk en vanag nu (tenzij onverwachte wendingen) kijk ik toe vanop de zijlijn… De debatten zullen nu wel stillekesaan beginnen, vermoed ik. Als jullie mijn berichten willen lezen dan kan je die vinden op mijn fb pagina : https://www.facebook.com/filip.deknudt

   7 likes
 • Straalmans schreef:

  We zijn zo’n 5 maanden verder en nog steeds wordt er getwist hoe de virus aan te pakken. Alles wat werkt, maar niet door de officiële instanties is goedgekeurd, is verdacht. Inmiddels zie je dat mensen de 1,5 meter niet meer zo serieus nemen en anderzijds zie je dat mensen zelfs in hun privé auto mondkapjes dragen. De verwarring is groot en dat zal nog enige tijd zo blijven, denk ik.

  9 likes
  • Laat je niet beïnvloeden schreef:

   We moeten het zelf doen, we staan er alleen voor. Maar dat geeft niet. Steeds meer en meer mensen worden wakker. Hoop dat het aanstaande zaterdag lekker druk is in Den Haag bij ‘t protest

   5 likes
 • ProAsfalt schreef:

  ” Zijn patiënten reageerden goed op de middelen die hij al 30 jaar geeft tijdens griepepidemieën.”

  In tegenstelling tot Nederlandse artsen die dit soort middelen zoals HCQ niet meer mogen voorschrijven.

  Maar, wij hebben alles in eigen hand vertelde Rutte zojuist.

  En hoppa, de VVD heeft weer 30 zetels erbij.

  6 likes
 • Joke schreef:

  Ga in Nederland oproer zaaien!

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronadoden

  38 coronadoden in één dag, maar niet heus: ‘Schandalig dit’

  Vandaag schreven de media dat er 38 ...

  hydroxychloroquine

  ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag ...

  >