Mens en DierCorona

Belgische huisarts kan niet langer zwijgen over ‘coronacrisis’: ‘Ik steek mijn nek uit’

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen de corona-epidemie uitbrak in China voelde de Belgische huisarts en homeopaat Bart Lambert naar eigen zeggen nattigheid. “Dit is opgeblazen dacht ik, daar zit iets achter.”

Hij schrok van de gruwelijke beelden van de mensen die stikten op de intensive care en begon te twijfelen. “Zou dit dan toch erger zijn dan ik dacht?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Dr. Lambert gaf zich op als vrijwilliger voor het Covid-triagecentrum in zijn stad Kortrijk. Zijn patiënten reageerden goed op de middelen die hij al 30 jaar geeft tijdens griepepidemieën. Hij hoefde niemand door te sturen naar het ziekenhuis. “Zelfs mijn 90-plussers deden het opmerkelijk goed.”

Georkestreerde bangmakerij

Ook collega’s hoefden geen coronapatiënten in het ziekenhuis te laten opnemen. Van verplegend personeel hoorde hij dat er in de ziekenhuizen nooit een dreiging was geweest van overbezetting. Sterker nog: een deel van het personeel zit zonder werk.

Lambert zag hoe de ernst van de pandemie werd opgeblazen: “Iedereen die stierf met (of soms zelfs zonder) luchtwegklachten werd als coronadode bestempeld.” De officiële cijfers en georkestreerde bangmakerij in de media deden hem twijfelen. “Er waren mogelijk niet meer zieken en overlijdens dan andere jaren.”

belgische
Foto: Dr. Bart Lambert (VSU)

De Belgische arts heeft besloten zijn nek uit te steken: “Ik kan niet anders.” Langs vele kanalen bereikten hem video’s die zijn wereldbeeld veranderden. Van dr. Judy Mikovits, wier schokkende getuigenis voortdurend van YouTube wordt verwijderd, en Amazing Polly bijvoorbeeld. Hij stuitte ook op filmpjes waarin beweerd wordt dat mensen als Bill Gates en Anthony Fauci een Nieuwe Wereldorde aan het beramen zijn.

Tijd voor actie

Lambert vindt dat het tijd is voor actie. “Misschien moeten we, zoals in Duitsland al aan het gebeuren is, vreedzaam op straat komen. Een duidelijk signaal geven aan onze politici dat we met genoeg burgers zijn die niet willen dat onze vrijheid, ons recht op zelfbeschikking, letterlijk geweld wordt aangegaan.”

Hij eindigt op een positieve noot: “Ik zie meer en meer mensen die willen opkomen voor de waarheid, die niet willen leven in angst.”

Dr. Bart Lambert ging in 1990 als huisarts aan de slag en volgde daarna een opleiding tot homeopaat. Hij geeft daarnaast les als gastdocent.

[VSU Homeopathie]

4.4 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Deze beste en waarschijnlijk zo te horen welwillende en voor mij sympathiek overkomende arts moet in zijn land een een telefoontje plegen met dat stuk stront van der Gucht (sorry als ik de naam fout schrijf maar ben niet geïnteresseerd in hopen stront goed te schrijven) en hem te vragen hoe lang deze regeringstrol nog van plan is door te gaan met het dagelijks vernoemen in alle Belgische dagbladen van het aantal doden welke kant nog wal raken en niets te maken hebben met de werkelijkheid!!!

Dit heeft uitsluitend te maken met het angst aanjagen van het domme stemvee.

Het is dat ik het gehele Belgische regering stelsel absoluut niet serieus kan nemen daar dit nog vele malen corrupter is dan het onze!!!

De regering aldaar heeft zoals u weet meer dan een jaar nodig gehad om te komen tot een regering en na enkele opdrachten van hun Koning een resultaat hebben neergezet wat er wezen mag, namelijk NIEUWE VERKIEZINGEN UITROEPEN alwaar het volk, of stemvee zoals u wilt, weer opnieuw mag opdraven om er poppetjes voor uit te kiezen waarmee dan helemaal NIETS gedaan wordt dan wat over en weer gezever van “ik wil niet met die maar ook niet met deze enz…”

En nu, tijdens de zogenaamde “crisis” welke met zeer grote zekerheid géén crisis is, althans geen creunacrisis maar een financieel economische welke op de een of andere manier verbloemd moest worden zodat we de échte schuldigen, alle kabinetten vanaf WOII, niet de schuld kunnen geven en zij in koor kunnen roepen wij kunnen er niets aan doen want CORONA!!!!

Mensen, aub, bedenk goed wie de schuldigen zijn en blijven, Rutte en zijn 40 rovers……..ja, dat zijn ook schuldigen daar zij narcistische psychopaten zijn en zichzelf in posities gemanouvreerd hebben dat ze afpersbaar zijn door hun domme drang naar macht en geld niet denkende aan mensen zoals u en ik welke het gelag mogen betalen onder dwang van geweld en ellende!!

Bij hun komt geen politie aan de deur voor beslaglegging, zij krijgen nooit een proces verbaal van welk ambtenaartje dan ook, wat mij 18 jaar geleden ertoe bewogen heeft het bijltje erbij neer te gooien omdat ik bijna een wethouder bij zijn achterlijke strot gegrepen heb…..

Bedenk goed dat er 2 soorten wtten zijn, 1 soort voor het gepeupel en 1 soort voor de elite, wie daar dan ook mee bedoeld moge zijn.

Ze zijn bezig met een eindstrijd welke door hun zelf op deze speeltafel van het leven is gegooid met een inzet van alles of niets omdat een en ander gewoonweg bij steeds meer mensen begon op te vallen waar men mee bezig was en ik weet dat zij op dit moment nog met afstand de beste kaarten hebben met dien verstande dat zij weten dat wij weten dat ze vals gespeeld hebben en de kaarten gestoken waren en daar mensen, daar zijn ze bang voor aan het worden en gooien ze met zekerheid vanaf nu alles maar dan ook echt alles in de strijd om te winnen……….

En dat wil zeggen dat als we nu opgeven we voor de rest van ons bescheten leven en al onze nakomelingen verder mogen op 1,5 meter afstand, met een chippie, ZONDER echt geld want virus, test na test, en……..nou ja…..moet ik verder gaan….

We zitten in de eindstrijd en vraag iedereen moed te tonen.
En voor mij maakt het niet uit als ik vandaag of morgen niet win………als ik/we maar winnen!!

Let us be Men of Honor and let us be Protectors of the Earth!!!

Avé,

Gladiator

Joop
Joop
3 jaren geleden

Slimme huisarts !! Zou willen dat er zo meerdere waren ….

lRaspoet Reinhildel
lRaspoet Reinhildel
3 jaren geleden

proficiat DR B.Lambert ik volg al lang de alternatieve media tezamen met de msm media en kan dus zeker vergelijken blij dat hier in Vlaanderen iemand eindelijk durft op te staan en ja protest moet er komen ik zelf probeerde ook al voor bvb 5 g zelf parlementariers te verwittigen maar hier in dit land wordt alles maar ook alles beschouwd als complot nooit hoor je op msm een andere vsie

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Wat Gladiator schrijft over de corrupte Belgische overheid, het verzamelbegrip voor de ministeries en zijn ambtenaren, klopt als een zwerende vinger.
Denk bv alleen maar aan de misdadige praktijken van de politiek en Justitie omtrent de Bende van Nijvel. Een Whatalet die de waarheid wet zwijgt en werkte alles tegen en als beloning maken ze die schoft minister van Staat. Het is pure maffia, nou 8k denk zelfs dat de maffia minder erg is.
Maar vergeet de Demmink zaak niet, ook de Nederlandse Justitie is door en door verrot.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x