Mens en Dier

Willem Middelkoop over Grote Reset: ‘Er komen hele grote veranderingen’

Help ons door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Oud-beurscommentator Willem Middelkoop waarschuwt al jaren voor de Grote Reset. Corona is een trigger geweest die iets veel groters heeft losgemaakt dan de Lehman-crash in 2008, zei hij in de studio van RTL Z. Als centrale banken op dezelfde voet doorgaan, kunnen we volgens Middelkoop verwachten dat het systeem binnen 10 jaar uit de hand gaat lopen. Ze weten dat ook en ze gaan ingrijpen, en dat noemen we de Big Reset, zegt hij.

Klaus Schwab, de ‘topman van de elite’, zei openlijk dat we een Grote Reset nodig hebben omdat ‘onze systemen niet meer voldoen’. Denk daarbij aan het pensioensysteem en het geldsysteem. Van de grootste insiders krijgen we nu allemaal signalen dat er grote veranderingen aan zitten te komen, aldus Middelkoop, die al geruime tijd onderzoek doet naar de machtsstructuren in de wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Autoriteiten gaan deze crisis gebruiken om te zeggen: zonder corona was het pensioenprobleem niet ontstaan, zonder corona was het dollarprobleem niet ontstaan. Ze gaan corona de schuld geven en zeggen dat nu alles anders moet,” stelt hij.

Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn

Wat kunnen we concreet verwachten van zo’n Grote Reset? Bijvoorbeeld dat alle pensioenfondsen en banken worden genationaliseerd en dat de ECB een nieuwe digital currency lanceert. “Er komen hele grote veranderingen,” benadrukt Middelkoop. “De insiders gebruiken de coronacrisis om straks grote veranderingen door te voeren.”

Wanneer begint de Grote Reset? Die is volgens Middelkoop al begonnen. “Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn. Het wordt gespind: we gaan alles groener, diverser en inclusiever maken. Dat is de spin. Dat is niet de reden waarom ze het doen. Ze doen het omdat het oude systeem is vastgelopen.”

[RTL Z]

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
3 jaren geleden

Totaal juist! Roep het op alle daken met een microfoon en luidspreker door. Iedereen in het land moet dit weten. Dan pas vallen ze door de mand als kakkerlakken.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Zoals Kees de Korte het heeft verwoord: wie gaat er pijn lijden?

Mijn antwoord: de elite in ieder geval niet. Het klootjesvolk zal worden getroffen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Rutte heeft de pensoenfonds geroofd om de GREAT RESET te steunen..Coronafonds opgezet om het volk leeg geplunderen om de GREAT RESET te financieren !! Mensen moet Rutte vragen stellen.

Global Currency Reset gaat winnen..
De Great Reset gaat falen!!

Edward
Edward
3 jaren geleden

Het erge is dat de massa als slaafjes achter Rutte aanhobbeld. Het complottheorie is een complotfeit geworden. En er is geen weg terug als de massa niet wakker gaat worden.

Back to top button
146
0
We lezen graag je reactie!x