Homepagina » Mens en Dier » Willem Middelkoop over Grote Reset: ‘Er komen hele grote veranderingen’
middelkoop
Foto: Willem Middelkoop (Global Currency Reset CC BY 3.0)

Willem Middelkoop over Grote Reset: ‘Er komen hele grote veranderingen’

Oud-beurscommentator Willem Middelkoop waarschuwt al jaren voor de Grote Reset. Corona is een trigger geweest die iets veel groters heeft losgemaakt dan de Lehman-crash in 2008, zei hij in de studio van RTL Z. Als centrale banken op dezelfde voet doorgaan, kunnen we volgens Middelkoop verwachten dat het systeem binnen 10 jaar uit de hand gaat lopen. Ze weten dat ook en ze gaan ingrijpen, en dat noemen we de Big Reset, zegt hij.

Klaus Schwab, de ‘topman van de elite’, zei openlijk dat we een Grote Reset nodig hebben omdat ‘onze systemen niet meer voldoen’. Denk daarbij aan het pensioensysteem en het geldsysteem. Van de grootste insiders krijgen we nu allemaal signalen dat er grote veranderingen aan zitten te komen, aldus Middelkoop, die al geruime tijd onderzoek doet naar de machtsstructuren in de wereld.

“Autoriteiten gaan deze crisis gebruiken om te zeggen: zonder corona was het pensioenprobleem niet ontstaan, zonder corona was het dollarprobleem niet ontstaan. Ze gaan corona de schuld geven en zeggen dat nu alles anders moet,” stelt hij.

Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn

Wat kunnen we concreet verwachten van zo’n Grote Reset? Bijvoorbeeld dat alle pensioenfondsen en banken worden genationaliseerd en dat de ECB een nieuwe digital currency lanceert. “Er komen hele grote veranderingen,” benadrukt Middelkoop. “De insiders gebruiken de coronacrisis om straks grote veranderingen door te voeren.”

Wanneer begint de Grote Reset? Die is volgens Middelkoop al begonnen. “Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn. Het wordt gespind: we gaan alles groener, diverser en inclusiever maken. Dat is de spin. Dat is niet de reden waarom ze het doen. Ze doen het omdat het oude systeem is vastgelopen.”

[RTL Z]
4.8 64 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
2 maanden geleden

Totaal juist! Roep het op alle daken met een microfoon en luidspreker door. Iedereen in het land moet dit weten. Dan pas vallen ze door de mand als kakkerlakken.

John
John
Reactie op  Jean-Marie
2 maanden geleden

Maar het houdt wel steek dat het oude systeem vastgelopen is. Dat weten we toch al veel jaren, maar niemand wil het zien. Dat er iets moest gebeuren dat stond al vast. Maar wat dat precies inhoudt daar hou ik mijn hart voor vast. Alle generaties moeten boeten voor de verspilzucht van de babyboomers en het onmogelijk vol te houden systeem die ze geïnstalleerd hebben.

zwitzal
zwitzal
Reactie op  John
2 maanden geleden

Ben benieuwd, want ze bereiden ons al weer voor dat er kennelijk geen pensioen overblijft.

Welk pensioen ?
Die men van de overheid krijgt, of die wij zelf hebben betaald ?

Mochten de criminelen daar aan komen, is daar het laatste woord nog niet over gesproken!

Schnappy
Schnappy
Reactie op  zwitzal
2 maanden geleden

Dat is voor mij geen nieuws en verwachtte dat al jaren. Sterker nog, de laatste tijd heb ik er veel aan gedacht dat bepaalde generatie in ieder geval tot hun tachtigste zullen moeten doorwerken om het land draaiende te houden want dat hoeven wij niet te verwachten van mensen die na 2000 zijn geboren. Ik ben blij dat wij nog een appartement in een ander meer socialer land hebben want als het zo doorgdat dan verlaten wij Nederland!

Kaatje
Kaatje
Reactie op  zwitzal
2 maanden geleden

Ons zelf gespaarde pensioen natuurlijk!
Vanuit de overheid krijgen wij aow, dat is een volksrecht.
AOW wordt opgebracht door de nu werkende mensen, net als de gepensioneerde van nu jarenlang de aow van hun salaris betaalde voor de oudere van toen.
Ik ben bang dat ons pensioen in 2022/2023 volledig ingepikt wordt, immers, er is al miljarden uit verdwenen en nu zij willen de resterende van onze gespaarde miljarden.
De aow (en uitkeringen) zullen naar beneden bijgesteld worden, zodat de armoede ‘eerlijk’ verdeeld zal zijn!
Ik hoop dat ik er volledig naast zit, maar ik vrees met grote vreze!

Willem Hopster
Willem Hopster
Reactie op  John
2 maanden geleden

Ach ach er is weer een schuldige aan te wijzen ipv positieve opbouwende kritiek, weer met het vingertje wijzen.

Piet
Piet
Reactie op  John
2 maanden geleden

Het oude systeem liep vast op 17 september 2019 toen de REPO market crashte. Vandaar dat ze het hele systeem nu zo snel willen veranderen.

Loeske
Loeske
Reactie op  John
2 maanden geleden

Lekker makkelijk om de babyboomers de schuld te geven. Noem eens een voorbeeld dan, van die verspilzucht. Welk systeem heeft die generatie dan geïnstalleerd? Denk je dat ook maar iemand van dit hele klootjesvolk daar invloed op heeft gehad. Mijn man en ik zijn van net na de oorlog, onze jeugd werd gekenmerkt door armoede. Mijn hele leven hebben we allebei moeten werken voor ons geld. Mijn man heeft vanaf zijn 16e tot zijn 67e gewerkt. Vijf dagen per week, niks geen parttime gezeur, omdat hij een papadag of verlof na de bevalling moest, zoals de papa’s van nu. Ik heb vanaf mijn 15e gewerkt, en werk nog steeds. Nooit geld voor kinderopvang ontvangen hoor. Bestond niet toen onze kinderen klein waren. Dat regelde je maar zelf. Dus bleef ik thuis en toen het jongste kind naar school ging kon ik mijn eigen opleiding betalen om weer in het arbeidsproces te kunnen terugkeren. Toen ik na vele jaren wilde omscholen, heb ik dat ook allemaal zelf moeten betalen.

John
John
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Dan woon je in een heel ander land dan ik. Generatie van mijn ouders: genoeg aan 1 loon (van een fabrieksarbeider), huizen kostten een prikje, werkloosheidsuitkering was een perfect aanvaardbare ‘alternatieve carrière’, op pensioen op 56, hypercorrupte politici (om een job te krijgen moest je even langs bij een bevriend politicus), … Maar mijn grootste frustratie is dat dit de generatie is die steeds kritiek heeft op ‘de jeugd van tegenwoordig’.

Schnappy
Schnappy
Reactie op  John
2 maanden geleden

Nee, dat is niet waar en zeker de jeugd die na 2000 is geboren deugd in grote lijnen niet, werkt alleen wanneer zij willen en profiteren voor de rest van het UWV. Deze generatie communiceerd ook niet meer face-to-face of telefonisch maar zij communiceren alleen nog in berichtgeving zoals WhatsApp of iets anders. Nederland gaat naar de klote alleen werk ik daar niet aan mee en vertrek naar het buitenland waar gewoon door iedereen hard wordt gewerkt en daarna van genieten. Dat laatste is in Nederland ook al heel lang niet meer van toepassing!

peter
peter
Reactie op  John
2 maanden geleden

weet je ook wat voor schandalig laag loon dat was ? voor 48 uur werken, inclusief de zaterdag morgen. en een week valkantie per jaar , dan kon je een dagje naar de dierentuin en een dagje scheveningen . dat was het

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

tja, ik hoef alleen maar meneer Den Uijl van de PvdA te noemen…dankzij het weggeven van de aardgasbaten aan alle projecten voor de boomers..gratis uitkeringen voor iedereen, iedereen die even klaagde kon direct in de wao (1 Miljoen mensen!!), de premie A regeling, gratis geld voor iedereen die een huisje wilde kopen…mensen konden met begin vijftig al met pensioen, lekker hun volle salaris laten doorbetalen tot de eigenlijke pensioendatum..allemaal betaald door de salonsocialisten van de PvdA uit de aardgasbaten…en nu is het gas ‘op’ en is de kas leeg…Noorwegen had ook zo’n enorme aardgasbel en die hebben ipv uitgeven de boel netjes opgespaard en is dankzij deze houding een van de rijkste landen ter wereld. (om maar een vb te geven dat het ook anders had gekund) . Ik denk niet dat alle boomers hiervoor aansprakelijk zijn..want de meesten werkten hard, hadden het goed, en de ‘polletiek’ regelde het wel..waar ik ze wel voor verantwoordelijk houd is het grote wegkijken van de aanstormende problemen..want er waren in die jaren wél degelijk mensen die inzagen wat er gebeurde en er voor waarschuwden. Destijds al. Maar iedereen had het zo goed en men was zo druk met werken..nu is Nederland technisch gezien gewoon failliet. Kijk gewoon eens naar de actuele staatsschuld..en dan moet deze crisis eigenlijk nog goed en wel beginnen..
Dit gaat gewoon NIET meer goed aflopen. Ik voorspel dat er binnen een paar jaar complete gezinnen onder bruggen wonen in tentjes.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Nederland heeft zich al die jaren domweg niet gerealiseerd waar die enorme rijkdom vandaan kwam, men nam het voor gewoon aan..maar dit werd allemaal gefinancierd vanuit de aardgasbaten..geld wat eigenlijk gebruikt had moeten worden om de financiële zekerheid van de Staat ( lees voorspoed voor de komende generaties ) zeker te stellen, en dat heeft men nagelaten. En de boomer vond het goed en keek de andere kant uit..

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Als zij het opgespaard hadden, was het nu ook naar Italië gegaan.
Italië kreeg ook ons aardgas al uiterst goedkoop, van josef Lunch

Lawke
Lawke
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

Klootjesvolk?

Schnappy
Schnappy
Reactie op  Lawke
2 maanden geleden

Ja, helaas wel!

Schnappy
Schnappy
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

U heeft absoluut gelijk maar daar zal de jonge generatie van na 2000 anders over denken en ook werken. Die werken alleen nog wanneer zij dat willen of leuk vinden en zo niet dan profiteren ze van het UWV. Wanneer je on je heenkijkt dan is het hier alleen maar klootjesvolk, gaat niet tegen de overheidsbeslissingen in strijd of te demonstreren. Ik verwacht niet lang meer in Nederland te verblijven.

peter
peter
Reactie op  Loeske
2 maanden geleden

loeske . jouw verhaal is uit mijn hart gegrepen , ik ben 80 jaar , en kan er ook het nodige aan toe voegen, de mensen van nu weten niet hoe grenzeloos goed ze het hebben , en toch maar klagen .

Rob
Rob
Reactie op  John
2 maanden geleden

Ster nog, er is voorheen al vaak gezegd dat het huidige systeem nooit bedoeld was om te blijven. Dat kan ook niet met een financieel systeem dat (volledig) op schuld is gebaseerd. Fractional reserve banking (fractioneel bankieren), het zegt het al: een financieel systeem vanvan slechts een fractie echt geld is. Het werkelijke geld wordt door banken vele keren uitgeleend. Dat kan dus bi voorbaat al nooit goed gaan. Als je 100 euro in het systeem hebt en je leent het als bank twee keer uit dan ben je in feite al faiiliet want je kunt het niet terug betalen. Het systeem wordt echter gefiancierd door de bevolking die verplicht werd hun geld op de banken te stallen. Een crisis is dan een punt waar een bank op instorten staat omdat die zelf daar de oorzaak van is. Maar dan greep de staat in en stortte een groot bedrag in die bank, wat ook van het volk was (belasting). En zo worden banken altijd overeind gehouden met het geld van de bevolking. Dat was indertijd in Nederland. Toen werd het EU en wordt in Europa het systeem overeind gehouden door vooral de bevolking van de west europese landen. En nu zijn we uiteindelijk op een punt beland waarop het wereldwijde systeem op instorten staat. De VS is al officieel faiiliet sinds begin 2020 toen ze de schulden niet meer terug konden betalen. Ik meen ook dat er nergens meer geleend kon worden en dan is het echt einde systeem. Of dat moet expres zo geregeld zijn door de top van de bankiers die alles in bezit hadden.

hallo jij
hallo jij
Reactie op  John
2 maanden geleden

Hoezo die babyboomers? Mijn ouders pal voor de oorlog geboren die gewerkt hebben tot ze beide geheel op waren en nooit erover klaagde en veel deden vooor het milieu en zich overal voor inzetten zoals alle kennissen van hen. Ja er waren ook mensen die op hun gat zaten en lekker op de dam lagen te niksen, maar dat is niks kwa hoeveelheid vergelijken met nu hoeveel er nu profiteerde uit de pot. Ja men ging een tijdje vroeger met pensioen dat was maar voor een paar weggelegd inverband dat het eventjes mode was voor enkele jaren waar heel snel van af gestapt is en ook ik heb ervoor mee betaald en er niks voor terug gekregen en jank er geheel niet om want het was toen gewoon zo. Maar ga de babyboomers niiet de schuld geven maar als je een groep wilt aanwijzen dan eerder nu deze jeugd die vertikt om op te staan en voor hun zelf en de zwakken die aangepakt worden en voor hun rechten op komen. Maar als je verder kijkt moet je bij de elite aanklopen die de boel met opzet nu alles laten klappen.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  hallo jij
2 maanden geleden

Met alleen nationale banken (een van laatste was in Lybie) zijn crises
snel voorbij: schrap de de schulden tegen elkaar weg, laat de lire wat zakken, de dinar ook, de florijn wat omhoog en de problemen zijn na een jaartje totaal van de baan.
Daar profiteerde de elite niet zo geweldig van. De Nederlandse bank was ons en opa had wat staatsobligaties om nog sigaren te kunnen roken.
De Euro is bedacht voor en door de
‘elite’ (vies woord thans) oftewel bovenbazen om beter risicoloos te kunnen harken.
Nu is het tijdperk daar voor eEN
DIK VET Orwelliaans vaRKEN.
En dat zielige varken heeft me toch
een honger!
Schrale troost… uiteindelijk vreet ie ten laatste Rutte op.

Ben
Ben
Reactie op  John
6 dagen geleden

Wat een dom verhaal! Er zijn andere machten aan het werk die achter alle ellende zitten maar dat wil jij niet zien! Cognitieve dissonantie noemen ze dat! Dus de boomertjes hebben het systeem kapot gemaakt! Ha, ha, ha! Jij gelooft zeker ook nog in Sinterklaas!

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Zoals Kees de Korte het heeft verwoord: wie gaat er pijn lijden?

Mijn antwoord: de elite in ieder geval niet. Het klootjesvolk zal worden getroffen.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Het Klootjesvolk niet wel de weldenkende minderheid, die spaard en voor zich zelf zorgt !

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

die spaarT

hallo jij
hallo jij
Reactie op  elisabeth
2 maanden geleden

Gedraag je niet als een kleuter door mensen te pesten door op hun taalfouten te wijzen. Vele zijn woordenblind en moet je die pesten? Kom op zeg.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  elisabeth
2 maanden geleden

“spaarde”
Want sparen is er weldra niet meer bij. Niemand blijft gespaard, behalve….

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Rutte heeft de pensoenfonds geroofd om de GREAT RESET te steunen..Coronafonds opgezet om het volk leeg geplunderen om de GREAT RESET te financieren !! Mensen moet Rutte vragen stellen.

Global Currency Reset gaat winnen..
De Great Reset gaat falen!!

Hans
Hans
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Dat hoop ik echt!!!!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Hans
2 maanden geleden

Ik ook !

Marjolein
Marjolein
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Helemaal eens, er zijn er al 2 begonnen vragen te stellen echter de rest houdt hun mond en denken waarschijnlijk dat zij geen slaaf zullen worden.

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Marjolein
2 maanden geleden

Men wil elke waterdruppel, elke korrel zand, echt alles op deze aarde controleren en er geld voor vragen. Deze psychopaten zijn volledig zonder één of andere vorm van empathie.

zwitzal
zwitzal
Reactie op  joepiedepoepie
2 maanden geleden

En tegelijker tijd alle regels breken die ze zelf hebben opgesteld.

Ik heb in Nederland nog nooit zoveel vrijwillige slaven gezien, een schaamte voor de mensheid.

peter
peter
Reactie op  joepiedepoepie
2 maanden geleden

ja , en maar blijven stemmen op de struik rovers . dank zei jouw stem blijven ze roven . daar wel eens aan gedacht ??

Just me
Just me
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Exact. GESARA .de goeie reset dus.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Joyce maak je niet zo druk, de reset zal alleen erg uitpakken voor de mensen die werken en die bezittingen hebben..jouw uitkering zal gewoon doorlopen. Ik hoop dat je een beetje gerustgesteld bent.

Marie1
Marie1
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Vreemde reactie, BertRoermond. Ik denk bovendien dat juist die mensen die nu al weinig hebben/weinig reserves, geen eigen huis etc. als eerste getroffen gaan worden door de ineenstorting van de economie. Zij zullen als eerste onder de brug belanden, niet die mensen die het e.e.a. hebben kunnen opbouwen.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Marie1
2 maanden geleden

die reactie is zo vreemd nog niet als je exact weet wat de reset gaat inhouden..in het kort: de middenklasse wordt volkomen onteigend, mits ze door de lockdowns nog niet alles verloren hebben, ik noem huizen etc ( afbetaald of niet ), en andere bezittingen. Heb je nu niets, dan kunnen ze je dadelijk ook niks afnemen. Is even in het kort uitgelegd, het ligt nog wel iets genuanceerder. Maar hier gaat het in grote lijnen op neer komen. Maar goed, ik heb het helemaal doorgelezen, de pdf, als je dat hebt gedaan, dan snap je pas echt waarom al de zaken worden ingevoerd waarmee we nu te maken hebben. Ik moet eerlijk toegeven dat het verdomde slim in elkaar zit. Maar onthoud, de middenklasse moet worden weggevaagd, er blijven straks nog twee soorten mensen over: mensen die niks hebben en mensen die alles hebben. Alleen dat laatste groepje is verdomde klein..er is 1 puntje waar ik Joyce ( ik plaagde haar alleen maar een beetje ) wel eens gelijk in kon hebben..ik moet nog zien of ze het ook daadwerkelijk ook voor elkaar gaan krijgen, want er zitten, als je het goed leest en begrijpt, ook een aantal weeffoutjes in het plan van dit geboefte.

Flipper
Flipper
Reactie op  BertRoermond
2 maanden geleden

Waar kan ik die info lezen over o.a.. het onteigenen van ontroerend goed , ben wel benieuwd hoe ze dat gaan doen Bert. Bij voorbaat dank.

Peter
Peter
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Ik hoop dat je gelijk hebt, maar ik denk van niet

peter
peter
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

enig idee hoeveel miljard ze uit het abp geroofd hebben, ? geld van ons allemaal !! en nooit !!! terug betaald , en het zal ook nooit meer terug komen , en wij klootzakken pikken het nog ook . .

Adri Scholte
Adri Scholte
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

De eerste greep in de pensioenkassen werd gedaan door Lubbers cs.

Edward
Edward
2 maanden geleden

Het erge is dat de massa als slaafjes achter Rutte aanhobbeld. Het complottheorie is een complotfeit geworden. En er is geen weg terug als de massa niet wakker gaat worden.

Bas
Bas
Reactie op  Edward
2 maanden geleden

De massa gaat nooit wakker worden. De wakkere mensen moeten het straks ook ontgelden. Er is geen weg meer terug. Of zijn er nog steeds naïevelingen die stellen dat Tump op 3 maart terugkomt en een einde maakt aan alle ellende😩😫

Peter
Peter
Reactie op  Bas
2 maanden geleden

Ja idd vermakelijk, ik denk dat mensen willen hopen. Verspilde energie zou ik zeggen.

rop
rop
2 maanden geleden

Inderdaad dat is ook de hele bedoeling ervan, het loopt inderdaad vast, en gebruiken corona als middel ervoor voor die verandering, dus eigenlijk gezegd, de leugen creëert angst ,met deze angst samen met corona geloven de mensen de overheden, die de verandering op deze manier ook het hele systeem half te verlammen, verlam eerst de samenleving, tot dat de mensen het zat zijn alle regels en de maatregels ervan, dan zullen ze ernaar, blij ,[de mensheid]zijn als de maatregels soepelere worden, en intussen is er al dan aardig wat veranderd, zullen ze het ook gauwer accepteren, overheden gebruiken leugens om hun doel te bereiken, om de samenleving te misleiden, ze zeggen ook niet eerlijk hoe het ervoor staat ,ze draaien om alles heen ,en dat zie je ook overal gebeuren ,de feiten zo verdraaien dat het zo complex word, zodat het voor de burger het gehele plaatje totaal complex word en er moe van word om dat allemaal te volgen, en daar teert de overheden weelderig op, zodat ze straks kunnen zeggen we hebben de mensheid en de samenleving behoed voor de grote ineenstorting, wat natuurlijk niet waar is ,het systeem werkt volgens hun niet meer, maar dat is natuurlijk een leugen, en die gebruiken ze voor nu voor met behulp van corona, om de grote reset, de verandering daarmee zal ook vele mogelijkheden en vrijheden worden beperkt, door handhaving van de maatregels die er nu al zijn, het is nog maar een begin, ze zullen slagen dat is wel zeker, maar er zullen zeer veel mensen het leven niet meer daardoor zien zitten, past ook allemaal in dat plaatje, van minder mensen op deze aardbol ,zodat de mens zichzelf een beetje gaat uitroeien. en de maatregels zullen er dan wel voor zorgen, dat er ook grote opstand er tegen zal komen, zelfmoord is al aan de orde van de dag en dat zal nog veel erger worden.
alleen de mens die geen angst heeft overleeft het gauwer, dus angst zaaien helpt de overheden bij het opruimen.

Simon
Simon
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Klopt, de laatste maanden heb ik nog nooit zo vaak over uit het leven stappen nagedacht. Mijn pensioen kan ik op m’n buik schrijven, plezierig leven zal vrijwel onmogelijk worden en de medemens is een gehypnotiseerde robot geworden. Ik kom bijna niet meer buiten of in winkels, ik kan het mondkapjesvolk niet aanzien.

Mart
Mart
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Richt je blik maar omhoog. God regeert. Ook over uw leven. Sterkte.

Duinsnip
Duinsnip
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Laat Jezus Christus toe in je hart en ontvang eeuwig leven.

nemo
nemo
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

@Simon Iedereen en ook U, die de leugen ziet is van grote waarde!
Al kunt de komende tijd nog maar 1 mens ‘bekeren’ of beter de waarheid laten zien dan is dat zoals in de Bijbel staat dat kleine mosterdzaadje: Zal ooit eens uitkomen !!
Trouwens AL de leugens van AL die ‘regeringen’ ook !!!

Smurfin
Smurfin
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Hetzelfde geld voor mij. Die makke schapen met hun muilkorven. En maar vuil kijken naar mij. Het leven zal er straks waarschijnlijk niet beter op worden en als het te gek wordt weet ik wel dat ik er zelf uitstap ipv dat ze mij aan de spuit krijgen. Ik spuit mezelf wel naar het hiernamaals met een shot heroïne!

Just me
Just me
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Laat het niet van anderen afhangen hoe jij je moet voelen, maar sowieso er is licht aan het eind van deze tunnel hou nog even vol. Grote positieve veranderingen komen eraan.

Marion
Marion
Reactie op  Just me
2 maanden geleden

Just me, jij hebt t door. Hou nog even vol. De elite hebben straks niets meer dan n ketting aan hun been, als ze geluk hebben. En de rest van de wereldbevolking heeft n bedrag te verdelen van 32-45 nullen voor de komma.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Just me
2 maanden geleden

Als je andere makke schapen noemt, wie is dan de persoon die er gewoon uit will stappen.
De ziel zit maar tijdelijk in dit lichaam, maar wordt wel getest in dit aardse leven

Pas
Pas
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Focus je niet op de dingen waar jezelf geen controle over hebt. Vergeet ze niet maar laat ze links liggen. Beter is het te focussen op de dingen waar je wel controle over hebt of kan hebben. Het maakt je leven een stuk gemakkelijker.

G van peet
G van peet
Reactie op  Pas
2 maanden geleden

Probleem is dat ik nergens controle over heb. Ben met pensioen. Blijft het stuur van mijn auto over. Dat is het dan…

nemo
nemo
Reactie op  G van peet
2 maanden geleden

Er is nog genoeg zoek, lees, denk en blijf blij EN! in beweging.

ps Af en toe rust is ook nodig!
Stay strong!

Schrander
Schrander
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Het is zo verbijsterend simpel … als een autoriteit iets zegt, dan is 180′ graden gedraaid de realiteit.

Badmuts
Badmuts
2 maanden geleden

De meesten op deze forum wisten al dat we failliet gaan. ik denk ook dat op de manier hoe onze regeringen het gaan oplossen, de beter manier is dan plotsklaps failliet. Alleen moeten ze met de covid onzin stoppen.

nemo
nemo
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Het zal je opa of oma of nog erger(?) je kind maar wezen.
Iedere verandering waarbij doden en gewonden -opzettelijk dus niet in een aardbeving b.v.) vallen- is een MISDAAD tegen de mensheid. En alleen een klein zooitje spuugsmerige psychopatische machtsbeluste figuren zoals meheherckel, micron , prutte en vele anderen profiteren daarvan danwel MOETEN daar aan meewerken. Het volk zijn ze niet bang voor, die staan vóór hen maar daartussen hebben ze de POLITIE en evt. het MILITAIRE apparaat! Maar achter hen staat mieneer Schwab (geen Duitser!!) e.v.a. i.c.m. vele geheime diensten, waarbij politie een schijntje is.

Nogmaals : Het VUUR ACHTER HEN = HETER DAN HET VUUR VOOR HEN !!!!!
snappez-vous.

En toch is de enige manier voor het volk, voor de mensen, J A VOOR U om hier met OPGEHEVEN hoofd uit te komen: Hier tegen in verzet gaan, in opstand komen hoe dan ook en doet wat U kan in uw onmiddellijke omgeving, samen in het groot, in het klein in uw omgeving of hoe dan ook!!!
En dat kan alleen als uiteindelijk na veel ellende die zichtbaar word, de Politie maar vooral het Militair zich bij het VOLK aansluit. Uiteindelijk behoren zij met hun familie ook tot het VOLK!

p.s. excusé de hoofdletters hier en daar, maar bedoeld om e.e.a. te benadrukken.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Nederland “”HAD”” 1500 milliard aan reserve voor de oudedags voorzieningen, Rutte heeft hier van reeds 500 milliard van uitgedeeld aan Brussel, waardoor uittreden uit de EU een dure en dus not don uittreden is, zo slim “”SLUW”” gaan ze te werk, onze regering is een paar weken geleden afgetreden en blijft lekker zitten, ra ra !

zwitzal
zwitzal
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Volgens mij hebben wij daarvoor een paar JSF-jes gekregen, die nu al een tijdje op onderdelen staan te wachten

Schrander
Schrander
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Wij gaan failliet .. maar de top 600 miljardairs zijn afgelopen jaar 4.000.000.000.000 rijker geworden

peter
peter
Reactie op  Schrander
2 maanden geleden

en wat doen ze ?? ze kopen goud !! dat houd zijn waarde , niet dat monopoly spel geld wat we nu de euro noemen , maar wij kloot volk heeft geen geld om baren goud te kopen, dus hebben we straks niets meer

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  peter
2 maanden geleden

Bill heeft 200 000 hectare bouwgrond in de US gekocht

Ton
Ton
Reactie op  Schrander
2 maanden geleden

De 5 rijkste hebben tijdens coronatijd 500 miljard verdiend.

zwitzal
zwitzal
Reactie op  Badmuts
2 maanden geleden

Dit gaat niet om geld, maar om slavernij en het in veiligheid stellen van een paar gestoorde families.

nemo
nemo
Reactie op  zwitzal
2 maanden geleden

Precies want als (even theoretisch) de HELE wereldbevolking zou besluiten een eigen superbitcoinin te voeren en alleen met mensen handel te drijven die beneden het maximum (toelaatbaar en niet bedoeld als iets v communisme inkomen/vermogen voor mijn part een paar miljoen maar liefst 1) blijft en ook niemand voor ze gaat werken (huish personeel, beveiligers etc.) dan is het gauw met ze afgelopen!!!
Maar ja doe dat maar eens maar zorg eerst dat ieder mens op Aarde dat eens gaat inzien.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Grote veranderingen alleen helaas niet in ons voordeel !

Dit is inclusief de grote graai uit onze pensioen fondsen , onder het mom van herstructureren .

Je hoort ze telkens roepen Build Back Better , hiermee bedoelen ze eigenlijk dat ze het oude systeem expres kapot maken , ondanks de mooie verkooppraatjes , weet ik zeker dat dit nieuwe systeem waarmee ze straks op de proppen gaan komen voor ons echt niet beter gaat worden , alleen voor hun ….

China 2.0 daar gaat het naartoe , een wereld waarin we constant in angst moeten leven , omdat onze heersers bang zijn dat ze ooit hun macht verliezen ……..

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Willem
2 maanden geleden

Willem ken je het Short selling wat plaats vindt in de USA beursen, dit criminele gedoe wordt oogluikend toegestaan om dat heel veel invloedrijke mensen hier van profiteren het is een soort groeps verkrachting !

Willem
Willem
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

De oorlog op de beurzen is al lang gaande , de elite tegen Jan modaal .

En dan is dat hele beurs gedoe nog nep ook , kijk naar olie vorig jaar maart zat olie even op nog geen 10 dollar een vat , nu heeft het een prijs van 56 dollar , terwijl de halve wereld thuis zit .

Perm
Perm
2 maanden geleden

Er komen hele grote veranderingen als God het toelaat. Vergeet niet: God regeert over deze wereld en Hij onderhoudt haar ook.

Simon
Simon
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

Nee, helaas niet, God gaat niet ingrijpen, Hij heeft de mensheid al 2 duizend jaar geleden afgeschreven, niet meer te redden.

Simon
Simon
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Het gaat allemaal volgens plan. En als het totaal uit de hand loopt, dan grijpt God in omdat de mens dan begrijpt dat hij niet zonder God kan.

Vrij
Vrij
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

Ik respecteer uw geloof en ergens bewonder ik het ook omdat het troost en hoop kan bieden. Maar zolang ik leef heb ik geen enkel teken van een goddelijke interventie meegemaakt. Of zie ik in de geschiedenis na Christus er enig teken van. In het oude testament leek god om de 10 minuten in te grijpen, terwijl hij dat sindsdien niet meer doet. Als er een god bestaat dan lijkt hij zich niet echt meer om ons te bekommeren. Ik hoop dat ik me vergis…

G van peet
G van peet
Reactie op  Vrij
2 maanden geleden

De jaren 1917,1967 en 2017 een bestuderen. In verband met Israël. Het boek jubilee-en bestond voor het jaar 0 al. Daarin staat dat elke vijftig jaar een…
1917 de Turken verlaten Jeruzalem
1967 Israël heeft de hele stad in handen
2017 Jeruzalem wordt hoofdstad..
Duidelijk?

Peter
Peter
Reactie op  G van peet
2 maanden geleden

Hierop valt een hele hoop op af te dingen. Hebreeuws gestudeerd, voorspellingen laten uitkomen is een dingetje voor Israël.

Maar evengoed hebben zowel christenen als joden mijn sympathie.

SV 1637
SV 1637
Reactie op  Vrij
2 maanden geleden

@ Vrij, “Maar zolang ik leef heb ik geen enkel teken van een goddelijke interventie meegemaakt”.
isbn: 9789073982321 Hopelijk gaat U zien! succes.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

De mensheid is 15 miillioen jaar aanwezig op Aarde, heeft waarschijnlijk +/- 100 000 maal natuur rampen overleefd, en de goden zitten op de Olympus het te bekijken, maar het kan fout gaan !

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Jenne Sr.
2 maanden geleden

Spreuken 26:4 Antwoord den zot naar zijn dwaasheid niet, opdat gij ook hem niet gelijk wordt. 

Duinsnip
Duinsnip
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

Een dag is bij God als duizend jaar. Hij wil zielen redden niet verloren laten gaan. Daarom heeft Hij een groter geduld dan wij kunnen begrijpen, maar, het kwaad zal worden gestraft na “twee dagen”. Laat Jezus toe in je hart, het kan het nog.

Piet
Piet
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

Momenteel is het toch echt Satan die de wereld tot armageddon regeert. Nog even geduld…

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Piet
2 maanden geleden

Dat weet satan ook , daarom wordt hij steeds agressiever nu het naar zijn einde loopt

Paris
Paris
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

Volgens mij regeert Satan over deze wereld.
staat toch in de bijbel weet niet veel over de bijbel maar er staat dat satan Jezus een aanbod deed of hij de aarde wilde erven .
je kan niet iets weg geven wat jezelf niet bezit.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Perm
2 maanden geleden

In het oude testament doet ‘ie niks anders dan genocides plegen. In het nieuwe testament bezwangert ‘ie een meisje zonder haar toestemming en laat het kind doodmartelen.

Dirk
Dirk
2 maanden geleden

Dit heeft de machtselite veroorzaakt maar dat wordt er niet bij verteld. U weet nu meteen waarom uw pensioen niet is geïndexeerd, de armen armer en de machtselite rijker. 

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
2 maanden geleden

Daarom zullen ze ook nooit uit zichzelf stoppen om de middenklasse te vernietigen. Wat in dit artikel beschreven wordt is idd de realiteit. Alles wat in de toekomst financieel en economisch vast loopt krijgt als excuus deze “pandemie”. Daarom smijten ze ook zo met die miljarden. Die miljarden zijn voor hun lucht ( maar o wat zijn ze betrokken haha) ,en dragen er extra toe bij in het crashen van het oude systeem. De clou daarvan is dat ze dadelijk (zodra ze ver genoeg zijn in het draaiboek) zullen zeggen….beste mensen, we hebben deze crisis overwonnen….helaas heeft dat economisch alles in het 100 gedraaid….. we hebben iets bedacht om ons uit dit economisch dal te halen….alleen zijn daar ingrijpende economische en maatschappelijke maatregelen voor nodig……alleen samen met uw hulp kunnen we dit. Dus de psychologie daarachter is dat het merendeel van de bevolking daar respect en begrip voor zal opbrengen, en vanuit samenhorigheidsgevoel de schouders er weer financieel en economisch onder zullen zetten. Soort naoorlogse samenhorigheid. Ze zullen de ellende slikken die hieruit voortkomt. Nog sterker…..ze zullen zich trots voelen dat de crisis is bezweert (door de samenhorigheid om de maatregelen te volgen) en braaf met 100% motivatie weer keihard gaan werken om een nieuwe samenleving uit deze puinhoop op te bouwen. En diegene die zich als politieke leiders hierin zo hebben opgesteld zullen zelfs als beloning als sterke leiders worden ervaren, en de dankbaarheid van “het volk” krijgen. 🤦🏼‍♂️

nemo
nemo
Reactie op  Een bezorgde burger
2 maanden geleden

HOE CYNISCH maar HOE WAAR ook !!!

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

146
0
We lezen graag je reactie!x