Homepagina » Mens en Dier » Willem Middelkoop over Grote Reset: ‘Er komen hele grote veranderingen’
middelkoop
Foto: Willem Middelkoop (Global Currency Reset CC BY 3.0)

Willem Middelkoop over Grote Reset: ‘Er komen hele grote veranderingen’

Oud-beurscommentator Willem Middelkoop waarschuwt al jaren voor de Grote Reset. Corona is een trigger geweest die iets veel groters heeft losgemaakt dan de Lehman-crash in 2008, zei hij in de studio van RTL Z. Als centrale banken op dezelfde voet doorgaan, kunnen we volgens Middelkoop verwachten dat het systeem binnen 10 jaar uit de hand gaat lopen. Ze weten dat ook en ze gaan ingrijpen, en dat noemen we de Big Reset, zegt hij.

Klaus Schwab, de ‘topman van de elite’, zei openlijk dat we een Grote Reset nodig hebben omdat ‘onze systemen niet meer voldoen’. Denk daarbij aan het pensioensysteem en het geldsysteem. Van de grootste insiders krijgen we nu allemaal signalen dat er grote veranderingen aan zitten te komen, aldus Middelkoop, die al geruime tijd onderzoek doet naar de machtsstructuren in de wereld.

“Autoriteiten gaan deze crisis gebruiken om te zeggen: zonder corona was het pensioenprobleem niet ontstaan, zonder corona was het dollarprobleem niet ontstaan. Ze gaan corona de schuld geven en zeggen dat nu alles anders moet,” stelt hij.

Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn

Wat kunnen we concreet verwachten van zo’n Grote Reset? Bijvoorbeeld dat alle pensioenfondsen en banken worden genationaliseerd en dat de ECB een nieuwe digital currency lanceert. “Er komen hele grote veranderingen,” benadrukt Middelkoop. “De insiders gebruiken de coronacrisis om straks grote veranderingen door te voeren.”

Wanneer begint de Grote Reset? Die is volgens Middelkoop al begonnen. “Ze vertellen niet eerlijk wat ze van plan zijn. Het wordt gespind: we gaan alles groener, diverser en inclusiever maken. Dat is de spin. Dat is niet de reden waarom ze het doen. Ze doen het omdat het oude systeem is vastgelopen.”

[RTL Z]
4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
11 maanden geleden

Totaal juist! Roep het op alle daken met een microfoon en luidspreker door. Iedereen in het land moet dit weten. Dan pas vallen ze door de mand als kakkerlakken.

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Zoals Kees de Korte het heeft verwoord: wie gaat er pijn lijden?

Mijn antwoord: de elite in ieder geval niet. Het klootjesvolk zal worden getroffen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
11 maanden geleden

Rutte heeft de pensoenfonds geroofd om de GREAT RESET te steunen..Coronafonds opgezet om het volk leeg geplunderen om de GREAT RESET te financieren !! Mensen moet Rutte vragen stellen.

Global Currency Reset gaat winnen..
De Great Reset gaat falen!!

Edward
Edward
11 maanden geleden

Het erge is dat de massa als slaafjes achter Rutte aanhobbeld. Het complottheorie is een complotfeit geworden. En er is geen weg terug als de massa niet wakker gaat worden.

x

Check Also

hoeyberghs

Jeff Hoeyberghs haalt uit naar Marc Van Ranst & Ab Osterhaus: ‘Vertegenwoordigers van Big Pharma!’

Men heeft nu omikroncijfers omdat men alleen ...

jones

Kijk: Alex Jones pakt premier Rutte aan en prijst Gideon van Meijeren

Alex Jones besteedde zaterdag in zijn show ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

146
0
We lezen graag je reactie!x