Mens en Dier

Jongetje uit Colorado leeft 3 jaar zonder hersenen (video)

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Pueblo in de staat Colorado wordt een kleine jongen herdacht die door artsen werd gezien als medisch wonder. Nickolas Coke werd geboren zonder brein.

Nickolas had anencefalie, een aandoening die kan resulteren in een verminderde ontwikkeling van de hersenen. Het jongetje had wel een hersenstam, maar geen brein.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De meeste baby’s met anencefalie worden dood geboren, of sterven een paar uur, soms enkele dagen na de geboorte.

Artsen dachten in eerste instantie dat Nickolas slechts een paar uur zou leven. “Ik denk dat hij sterker werd en langer kon leven door alle liefde en zorg die iedereen hem gaf,” zei moeder Sheena.

De familie dacht geen moment aan de dag waarop het einde mogelijk zou komen, maar koesterde in plaats daarvan iedere dag. “Hij is nooit aangesloten geweest op machines, niets,” zei grootmoeder Sherri Kohut. “Hij leerde ons alles, hij leerde ons wat liefde is.”

“Hij toonde kracht en liet ons zien dat alles mogelijk is,” voegde ze toe. “We zullen altijd aan hem denken.” De familie bedankt het hospice waar Nickolas werd opgevangen. “Het is een geweldig team, ze zijn er voor je,” zei Laura Mondragon. “Ze helpen je op spiritueel gebied. Ze helpen je om de financiën rond te krijgen.”

Bronnen: Koaa.comAP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aaltje
Aaltje
11 jaren geleden

Heel bijzonder verhaal. De kracht van liefde kan enorm zijn. Jammer dat het toch onvermijdelijk geweest is, dat het jongetje is gestorven. Maar zijn korte leventje is gelukkig wel heel “betekenisvol” geweest.

biff
biff
11 jaren geleden

Ook in nederland kennen we iemand die is blijven leven zonder brein. Hij heeft zelfs een politieke carriere weten te maken,

en is nu zelfs premier van ons land!

cc
cc
11 jaren geleden

[quote name=”biff”]Ook in nederland kennen we iemand die is blijven leven zonder brein. Hij heeft zelfs een politieke carriere weten te maken,

en is nu zelfs premier van ons land![/quote]

Zeker weten dat er meer zijn..

Jana
Jana
11 jaren geleden

Met Liefde kun je de hele wereld her-overen, maar dan heb ik het wel over dezelfde Liefde waar dit kind, dat net is overgegaan, op doelt.
Doe alles vanuit Liefde, want dan pas worden wij het Licht!

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x