Mens en Dier

Jongetje uit Colorado leeft 3 jaar zonder hersenen (video)

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Pueblo in de staat Colorado wordt een kleine jongen herdacht die door artsen werd gezien als medisch wonder. Nickolas Coke werd geboren zonder brein.

Nickolas had anencefalie, een aandoening die kan resulteren in een verminderde ontwikkeling van de hersenen. Het jongetje had wel een hersenstam, maar geen brein.

De meeste baby’s met anencefalie worden dood geboren, of sterven een paar uur, soms enkele dagen na de geboorte.

Artsen dachten in eerste instantie dat Nickolas slechts een paar uur zou leven. “Ik denk dat hij sterker werd en langer kon leven door alle liefde en zorg die iedereen hem gaf,” zei moeder Sheena.

De familie dacht geen moment aan de dag waarop het einde mogelijk zou komen, maar koesterde in plaats daarvan iedere dag. “Hij is nooit aangesloten geweest op machines, niets,” zei grootmoeder Sherri Kohut. “Hij leerde ons alles, hij leerde ons wat liefde is.”

“Hij toonde kracht en liet ons zien dat alles mogelijk is,” voegde ze toe. “We zullen altijd aan hem denken.” De familie bedankt het hospice waar Nickolas werd opgevangen. “Het is een geweldig team, ze zijn er voor je,” zei Laura Mondragon. “Ze helpen je op spiritueel gebied. Ze helpen je om de financiën rond te krijgen.”

Bronnen: Koaa.comAP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aaltje
Aaltje
10 jaren geleden

Heel bijzonder verhaal. De kracht van liefde kan enorm zijn. Jammer dat het toch onvermijdelijk geweest is, dat het jongetje is gestorven. Maar zijn korte leventje is gelukkig wel heel “betekenisvol” geweest.

biff
biff
10 jaren geleden

Ook in nederland kennen we iemand die is blijven leven zonder brein. Hij heeft zelfs een politieke carriere weten te maken,

en is nu zelfs premier van ons land!

cc
cc
10 jaren geleden

[quote name=”biff”]Ook in nederland kennen we iemand die is blijven leven zonder brein. Hij heeft zelfs een politieke carriere weten te maken,

en is nu zelfs premier van ons land![/quote]

Zeker weten dat er meer zijn..

Jana
Jana
10 jaren geleden

Met Liefde kun je de hele wereld her-overen, maar dan heb ik het wel over dezelfde Liefde waar dit kind, dat net is overgegaan, op doelt.
Doe alles vanuit Liefde, want dan pas worden wij het Licht!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x