BuitenlandCorona

Schade door het coronavaccin: de crisis waar niemand over praat

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel experts voorspelden het al, maar werden genegeerd of in diskrediet gebracht door de politiek en de mainstream media. Nu er op grote schaal gevaccineerd wordt tegen corona neemt het aantal meldingen van vaccinatieschade en -sterfte hand over hand toe.

Een kleine greep uit de berichten: op 19 december meldde de CDC, het Amerikaanse RIVM, dat 3150 mensen die waren ingeënt tegen corona niet in staat waren om hun dagelijkse taken uit te voeren. Een 32-jarige arts uit Mexico belandde op de IC na een coronavaccinatie. Op 4 januari berichtte de Daily Mail dat een 41-jarige verpleegster uit Portugal twee dagen na coronavaccinatie was overleden. Dezelfde krant schreef op 7 januari dat een 56-jarige kerngezonde arts was gestorven na de coronaprik.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op 11 januari was het opnieuw raak: een 42-jarige Indiër was na vaccinatie overleden. Dezelfde dag kwam er een bericht uit Oostenrijk: ernstige coronagevallen als gevolg van de vaccinatie. Op 12 januari bleek dat er in een verzorgingstehuis in New York 24 coronadoden waren te betreuren. De bewoners hadden vlak daarvoor hun coronavaccin gekregen.

Enkele maanden

In Israël gingen de coronacijfers na het begin van de vaccinatiecampagne door het dak. 4500 mensen raakten na de vaccinatie besmet. In Duitsland stierven 10 mensen na de coronaprik. In Frankrijk stierf een man twee uur na de vaccinatie. In België zijn inmiddels 21 overlijdens gemeld na toediening van het coronavaccin. In Nederland zijn dat er 15.

Volgens insiders kunnen we de komende tijd nog veel meer sterfgevallen verwachten. De Ierse professor Dolores Cahill waarschuwt dat veel gevaccineerden na enkele maanden kunnen sterven als gevolg van de nieuwe mRNA-vaccins.

Heftig ontkennen

Opvallend is dat de meeste gezondheidsautoriteiten en politici een verband tussen het coronavaccin en sterfgevallen heftig ontkennen. Waarom snoeren media en politici de vele bekende experts die ons waarschuwden voor deze nieuwe vaccins de mond?

Waarom gebeurt dat ook bij experts die betogen dat de coronapandemie wordt aangewend om een wereldwijde economische, politieke en sociale herstructurering door te voeren?

[kla.TV]

4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het boeiende is, is dat er ook andere geluiden te horen zijn. Positieve wel te verstaan.
In Israël zijn 60+ massaal gevaccineerd en warempel de ziekenhuisopnames zijn behoorlijk minder geworden. Vooralsnog is dat conform de verwachting in de zin als het vaccin effectief is. Over een week of twee zou het effect nog meer zichtbaar moeten zijn.
Zie https://www.maurice.nl/2021/02/06/vaccinatie-zorgt-voor-duidelijke-dalingen-ziekenhuisopnames-in-israel-update-6-2/

Conclusie: het vaccin werkt vooralsnog en het volk zal massaal worden platgespoten.
Wat de lange termijn effecten zijn, dat doet niet ter zake.

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

We leven in een nachtmerry! Wakker worden allemaal!

salvar
salvar
3 jaren geleden

ze zoeken het maar uit de schapen.
misschien heel misschien worden de lemmingen wakker, al betwijfel ik het.

jan l*l zegt ik (rutte) heb me nog nooit laten testen , waarom zou je doen als je geen klachten heb.
wat doen de schapen staan massaal in de rij.

Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

Ja het media virus doet goed werk om mensen dom te houden want als de waarheid boven water komt dan stort het hele carona verhaal inelkaar en doet het toch wel ik kijk al vanaf lente 2020 geen nos rtl sbs nieuws meer ik volg het echte nieuws zoals jullie jensen commonsensetv en als ik de publieke omroep nieuws zie ben ik bang dat tv niet overleefd (baksteen) groet uit Rotterdam

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x