CoronaBuitenland

Er verschijnt een nieuw onderzoek over coronavaccins en de uitkomsten zijn ronduit schrikbarend

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

De grootste schending van de medische ethiek in de geschiedenis. Zo omschreef verloskundige en gynaecoloog James Thorp de uitrol van de coronavaccins in de show van Tucker Carlson.

Hij schreef mee aan een nieuw – peer-reviewed – onderzoek over deze experimentele prikken. De resultaten zijn ronduit schrikbarend: een dramatische toename in miskramen, doodgeboorten en menstruatieproblemen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alarmerende cijfers

Het onderzoek zal op 1 maart in een gerenommeerd medisch tijdschrift verschijnen. Thorp vergeleek de bijwerkingen van de coronavaccins met die van de griepprikken. Hij baseerde zich daarbij op data van de overheid.

Na de uitrol van de coronaprikken is een 1200-voudige toename van het aantal gevallen van ernstige menstruatieproblemen, een 57-voudige toename van het aantal miskramen en een 38-voudige toename van het aantal foetale sterfgevallen geregistreerd.

Thorp presenteert in het onderzoek nog veel meer alarmerende cijfers.

Huiveringwekkend

Eerder zei de gynaecoloog, die al meer dan 40 jaar in het vak zit: “Er wordt dood en verderf gezaaid op een schaal die ik niet eerde gezien heb. Het is huiveringwekkend.”

Vorig jaar waarschuwde hij al dat het aantal miskramen aanzienlijk is toegenomen. Datzelfde geldt voor het aantal gevallen van geboorteafwijkingen. Bovendien krijgen baby’s steeds vaker een hartaanval in de baarmoeder.

4.9 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

ANGSTAANJAGEND!!! Dat is het allereerste woord, dat in mij opkomt, na het lezen van dit stukje tekst.

Wij weten, nadat zovele ECHTE wetenschappers en artsen hier al bijna DRIE jaar voor gewaarschuwd hebben, dat dit de nieuwe realiteit is geworden.

Achter alle kille cijfers schuilt een wereld van drama, verlies en pijn voor ALLE mensen, die hiermee te maken hebben gehad, op dit moment ervaren en nog op korte of langere termijn zullen ervaren.

Het verlies van een partner of een kind (en dan maakt het niet uit wanneer) is een drama, dat je de rest van je leven bij je draagt. Je “leert”, zoals ze dat zo mooi zeggen, ermee te leven.

In de Verenigde Staten en ook op meerdere plekken in de wereld worden steeds meer onderzoeken openbaar gemaakt. Natuurlijk een prima ontwikkeling, maar ik blijf herhalen, dat het net zo is als een paard achter de wagen spannen.

Heel eerlijk: er hadden eerst gedegen onderzoeken moeten plaatsvinden, vóórdat er überhaupt ook maar één prik was gezet.

Duidelijk is natuurlijk, dat, bijvoorbeeld in ons eigen land, er ALLES, maar dan ook ALLES aan gedaan zal worden om geen enkel onderzoek in de openbaarheid te brengen.

En wat ik dan niet begrijp, is WAAROM kunnen deze onderzoeken WEL geopenbaard worden in andere landen, maar niet HIER?

Het enige wat ik mij daarbij kan voorstellen, is dat de STILLE macht van de elite hier zó ongelooflijk krachtig is, dat, althans voor dit moment, de grote doofpot met alle ellende er in, nog even gesloten zal blijven.

Naam:*
Naam:*
1 maand geleden

HALLO POLITIE EN JUSTITIE… wanneer gaan jullie jezelf en de wetgever (1ste en 2de kamer) massaal arresteren??? HALLO RECHERCHE… GROOTSTE MISDRIJF OOIT!!! HALLO??? WORDEN WE NOG EEN KEER WAKKER??? Of zijn jullie inmiddels druk om jullie Oekraïne vlaggetjes te strijken en iedereen mer vragen en kritiek te intimideren tot ze zwijgen??? Ennuh… POLITIE… waar zijn de kinderen die jullie hebben ontvoerd???

Nelis
Nelis
1 maand geleden

Je doet het voor een ander, daar zullen de dan je buurman mee bedoelen, maar zeker niet je baby. Wel handig voor abortus, gewoon ff een boostertje halen en klaar is kees.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Pfizer blijkt verwondingen en sterfgevallen van deelnemers aan hun klinische proeven met covid-19-vaccins te hebben verdoezeld… En ook nog Pfizer dwong deelnemers aan studie om aansprakelijkheidsverklaring te tekenen, waardoor Pfizer vrijstelling kreeg voor fraude

Vaccin MOORD ?? Voorbedachte rade betekent kort gezegd het doden van een ander met vooropgezet plan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

152
0
We lezen graag je reactie!x