UFO

Meeste mensen geloven dat de overheid informatie over UFO’s achterhoudt. Dit zeggen de peilingen

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse mainstream media zijn het afgelopen jaar veelvuldig artikelen voorbij gekomen over UFO’s. De vraag is nu hoe het volk denkt over dit fenomeen.

Uit een nieuwe peiling, uitgevoerd door Rasmussen Reports, blijkt dat 61 procent van de Amerikanen gelooft in het bestaan van intelligent buitenaards leven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nooit eerder geloofden zo veel mensen in het bestaan van intelligent leven op andere planeten.

Geen gevaar

Veel van de nieuwsberichten gingen over UFO’s die worden gezien door gevechtspiloten en het gevaar dat de objecten zouden opleveren voor de nationale veiligheid.

Volgens de meeste mensen vormen UFO’s geen gevaar. Slechts 12 procent van de ondervraagden zei dat ongeïdentificeerde vliegende objecten een gevaar zijn voor de nationale veiligheid.

Een andere peiling, afgelopen maand gehouden door YouGov, ging vooral over de vraag of de overheid iets weet over UFO’s wat zij niet deelt met het volk.

Contact

Opvallend genoeg zei meer dan de helft (54 procent) van de respondenten te geloven dat de overheid dingen achterhoudt over UFO’s.

In 2017 stelde YouGov Amerikanen ook vragen over buitenaards leven.

Toen zei 14 procent van de ondervraagden dat ‘we al contact hebben gemaakt met aliens, maar dat de overheid dit geheim houdt’.

[YouGov, People’s Pundit Daily]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
4 jaren geleden

Ja natuurlijk houden overheden informatie achter voor hun burgers, ze zouden anders te snel ontmaskert worden. In het geval van UAV’s (Unmanned Aerial Vehicle) zwijgt de Amerikaanse overheid uit schrik omdat ze niet weten wat ze met het fenomeen moeten. Bekijk de uitstekende documentaire-reeks Unidentified: Inside America’s UFO lnvestigation met Luis Elizondo en Tom DeLonge. De volledige serie is te bekijken op Vimeo. Vooral aflevering 4 is het bekijken meer dan waard!

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Naar mijn informatie zal een piloot, een beroepspiloot welteverstaan, nooit bekend maken als hij of zij iets heeft gezien. Staat direct ontslag op en de garantie dat je nooit meer zal vliegen. Dat is nog gewoon de realiteit en zodra iets van overheid diensten beginnen over dit onderwerp kun je ervan uitgaan dat het gelogen is.

Wil
Wil
4 jaren geleden
Wil
Wil
4 jaren geleden

O ja en Medvedev bedoeld met men in black een Russische documentaire.
https://www.disclose.tv/men-in-black-russian-documentary-303442

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x