Homepagina » Bewustzijn » Wisten onze voorouders hoe ze poorten naar andere dimensies moesten openen?
Wisten onze voorouders hoe ze poorten naar andere dimensies moesten openen?

Wisten onze voorouders hoe ze poorten naar andere dimensies moesten openen?

In 2012 maakte de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA bekend dat er verborgen doorgangen of poorten waren gevonden in het aardmagnetisch veld.

Deze poorten zijn extreem onvoorspelbaar en openen en sluiten in een oogwenk, zei natuurkundige Jack Scudder van de Universiteit van Iowa.

Met behulp van sondes is vastgelegd hoe elektronen door deze poorten gaan en vervolgens voor poollicht zorgen op aarde.

Hogere bewustzijnsstaten

Deze ontdekking doet denken aan de legendarische poorten op aarde die naar verluidt leiden naar andere dimensies.

Schrijver en onderzoeker Freddy Silva merkte op dat een aantal gothische kathedralen zijn gebouwd op plekken die voor de heidenen heilig waren.

Op deze plekken zou je hogere bewustzijnsstaten kunnen bereiken en een verbinding kunnen maken met extradimensionale entiteiten.

Schrijver Graham Hancock verwees naar de vele verhalen van sjamanen die door middel van ayahuasca een andere bewustzijnstoestand bereiken.

Poort van de goden
Wisten onze voorouders hoe ze poorten naar andere dimensies moesten openen?

Foto: Yurileveratto Wikimedia Commons

In deze staat kunnen ze naar eigen zeggen leraren en gidsen ontmoeten, die vervolgens advies en wijsheid met hen delen.

In Peru bevindt zich Puerta de Hayu Marca, wat ‘poort van de goden’ betekent. Hayu Marca is zeven meter hoog en breed en lijkt een deur naar niets te zijn die in de rotsen is uitgehouwen.

Volgens een legende ontsnapte een priester genaamd Amaru Meru via Hayu Marca toen de Spaanse conquistadores Peru bereikten.

Veel theoretici geloven dat we in een multidimensionaal universum leven. Zij zeggen dat er geen drie, maar 10 of 11 verschillende dimensies zijn, met allemaal hun eigen natuurkundige wetten.

Vis

Wetenschapper Michio Kaku vergelijkt het met een vis die in het water zwemt. De vis kan omhoog, omlaag, naar links en naar rechts zwemmen en het water is je universum, je realiteit.

Maar wat als een mens je vangt en uit het water trekt? Plotseling bevindt je je in een nieuwe dimensie en wordt je buiten het water vastgehouden door een wezen dat ademhaalt zonder kieuwen.

Dit wezen beweegt zich zonder vinnen voort op een vaste ondergrond, een hele andere realiteit.

Op dezelfde manier zijn er mogelijk meerdere dimensies die wij niet direct kunnen waarnemen, maar wel indirect.

Vijfde dimensie

Volgens natuurkundigen Lisa Randall en Raman Sundrum leven we in een ruimte die in ieder geval nog een vijfde dimensie heeft.

Hun theorie stelt dat de zwaartekracht mogelijk een kracht is op een andere zogeheten braan dan die van ons. Die andere braan zouden we niet kunnen waarnemen tenzij er een soort poort zou zijn.

Is het mogelijk dat we op bepaalde plekken via zo’n poort naar één van die andere dimensies of branen kunnen?

Randall hoopt haar theorie te testen met behulp van de Large Hadron Collider (LHC).

[Gaia]


Vond je deze info leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. oh ja dat bestaat zeker!!!

  Ze hebben iedereen vermoord dié maar iets afwist van dit dmv inquisitie
  Het aller ergste is hoe ze de Apache indianen uitgemoord hebben NADAT die american hun geheime Apache taal door zware folteringén hen ontfutseld werd.
  Gans dat pentagon en VS militair apparaat is beveiligd in Apache taal…
  Zelf ken ik de Astrale wereld en lucide wereld via dromen zéér goed dat zijn andere dimensies ook, enkel te betreden wanneer je in het reine bent met uzelf.

  Mijn laatste ervaring was niet goed ben toen ontsnapt aan een soort astrale ontvoering door een wezen wat me wou doden. Snap dit tot vandaag niet wat me overkwam want ik ging niet zelf in die astrale wereld, iets kwam mij halen vanuit die dimensie, een geluk dat ik geen angst ken of had eraan geweest.
  Er zijn ook amper mensen die kennis bezitten over die astrale dimensie of lucide dromen nergens vind ik antwoorden hierover, zou graag weten waarom ik bezoek kreeg uit die astrale wereld om me te doden dan nog…

  11 likes
  • Ze maken contact met je omdat je er bewust open voor bent met gedachten/energie?

   4 likes
   • ja ik sta/stond er enorm voor open, doch echter het is en blijft een donkere duistere bizarre wereld, niets goed komt ervan voort.
    Dat wisten onze voorouders maar al te goed.

    Heb het geluk blijkbaar om in die spiritueel-astraal-droom wereld(en) geen angsten te hebben, eender wat me angst-pijn-wilt vermoorden of iets wilt aandoen daar ga ik zelf zonder nadenken mee in gevecht of als ik onverwachts aangevallen wordt in die “andere dimensies??” blijf ik opstaan hoe erg ik ook gewond ben ik geef niet op en begin zelf terug te vechten, en wat ook altijd is in die werelden is dat ik in slow motion beweeg en geen kracht heb, dit maakt mij zo razend bang word ik niet maar wel razend kwaad omdat ik zo slaag krijg en ik kann me niet verdedigen omdat ik geen kracht heb (is alsof de zwaartekracht me naar de grond trekt).

    Die razernij energie van me dreef me in die astrale wereld naar een zwarte energiebron, zo prachtig ik kan niet beschrijven welke energie dat is (denk persoonlijk niet goed) zo perfect soort zwart gat energie in 5D en meer, kan het niet beter beschrijven het bestaat niet op aarde, heb dat nog nooit gezien…

    Die razernij van me drijft me omhoog naar die energie en dan BOEM met ongeziene energie word ik uit droom of astrale wereld gekatapulteerd, keer op keer is dat..
    Ben dat beu dat is altijd negatief met entiteiten dromen en op klaar lichte dag zeg in mijn huis de laatste keer jaren geleden werd ik astraal aangevallen en bijna meegesleurd door iets wat je gewoon niet kan verklaren.
    Mijn ervaring is dat die werelden beter gesloten blijven, ge hebt zero niets controle, godzijdank dat ik een vechter ben en weiger te knielen weiger aan mijn angsten toe te geven, man je moest eens weten wat voor soort dromen er bestaan, angst is je grootste vijand niet je tegenstander ongeacht in welke wereld maar angst

    5 likes
    • Zou met scalaire technologie te maken kunnen hebben dat je ineens geen kracht meer hebt en dat je ‘eruit geslingerd’ wordt. We zouden allemaal de mogelijkheid moeten hebben om in de astrale wereld te kunnen vliegen en andere werelden te bezoeken, maar dat wordt verhinderd.

     Archons hebben ons al zo’n 26.000 jaar in gijzeling en in 1996 zou er een portaal boven de Congo zijn geopend waardoor er een nieuwe invasie van archons plaats vond.

     Zodra je na het dromen terug wilt in je lichaam en in een ‘slaapverlamming’ terecht komt zou dat met scalar technologie te maken hebben. De Archons hebben ook een elektro magnetisch plasma rond de aarde gerpojecteerd om ons hier te houden.

     Hier kun je er meer over lezen: http://2012portal.blogspot.com/

     Gebruik zoekterm “astral travel”

     3 likes
     • alles in mijn leven verslonden over slaapverlamming niets komt in mijn buurt want ik kan bewegen in slow motion en terugvechten en rechtopstaand wakker bv altijd in en uit die fase dimensie nergens ooit iets over gevonden, altijd worden ze zo wakker, ik maakte dat wakker mee

      Astrale wereld ken ik vanaf ik me mijn leven herinner en droom bijna altijd lucide dacht dat dat normaal was.. Niet dus blijkbaar.
      Bedankt voor “scalaire technologie” dat ken ik niet ga ik eens opzoeken

      3 likes
     • Mike
      scalaire energie
      natuurlijk, nulpuntenergie, je moest eens weten 🙂
      Vortex technologie uit de oudheid

      Robert A. Patterson is een ingenieur die zichzelf onderwezen heeft in vortex (draaikolk) technologie en het werk bestudeerd heeft van Viktor Schauberger. Viktor Schauberger werkte aan vortextechnologie voor de nazi’s tijdens WO II en heeft veel opmerkelijke uitvindingen gedaan die, net als die van Tesla, bijna in vergetelheid zijn geraakt. Hun waardevolle bijdrage voor de wetenschap wordt nu eindelijk erkend door pioniers, nu de energietekorten in de wereld naar hun climax groeien. We zullen vortextechnologieën en de elektrische toepassing ervan bestuderen bij Daniel Winter’s implosiefysica in hoofdstuk 6 (‘Ether vibraties’). De beste voorstelling van een vortex of draaikolk is een tornado die de lucht naar binnen zuigt en ongelofelijk krachtige wervelwinden accumuleert in het centrum, het oog.

      3 likes
    • Je krachten worden tegen je gebruikt. De truc is om je kracht niet te laten ontfutselen. Blijf kalm en maak gebruik van de realisatie dat het geen fysieke realiteit is.

     3 likes
     • inderdaad mijn kracht(en) werden me bijna ontstolen.
      Het is te zwaar al die kennis weten en constant aangevallen te worden.
      Ik weiger mee te gaan in dat Occulte door magie of rituelen te gebruiken want dan slaaf ik mij ook aan de duistere krachten en machten.
      ik wil vrij zijn kan niet knielen voor iets en ben door mijn aard niet vatbaar om gekocht te worden… Is handicap maar ja heb mezelf niet gemaakt.
      Ik wil die kennis niet meer want je moet jezelf verkopen eraan, het is te duister, rot en je weet nooit waaraan waaraf, de echte sjamanen indianen wisten dit wel

      5 likes
  • Hoi Marduk,

   ‘Ze hebben iedereen vermoord…’ Wie zijn ‘ze’ in deze context? Als je naar de indianen in Peru verwijst waar in het artikel over gesproken wordt, de indianen daar spraken geen Apache; noch oost, nocht west Apache.

   En weet je heel zeker dat gans het pentagon en VS militair apparaat beveiligd is in Apache taal? Kan je dat toelichten? Bij mjn beste weten kan je met taal niet iets beveiligen; hooguit informatie en/of data versleutelen. Of doel je op de cryptografishe communicatie in WWII door de VS? Maar dat was in Navajo. Navajo en Apache zijn niet echt aan elkaar verwant.

   3 likes
  • Dit is een bekend verhaal, mijn zoon heeft het zelfde meegemaakt….

   2 likes
  • Kijk maar op het internet en zoek naar Ingo Swann

   1 likes
 2. Zodra men de laatste adem uitblaast gaat men ook door een poort ..en komt men in een ander dimensie terecht gewoon even geduld hebben ,dan is het lichaam voor de aarde en reist de energie er van uit en dan is het wat makkelijker om ook in die ander dimensie terecht te komen ..en vormen Aardse obstakels geen probleem meer,Bijvoorbeeld het lichaam is al een obstakel die kan niet mee genomen worden naar die ander dimensie ..

  3 likes
  • ja klopt doch echter is dit maar voor enkelingen weggelegd
   Iedereen volgt het wit licht dan kom je terug op aarde via reïncarnatie.
   Je mag NIET het witte Anunnaki licht volgen

   1 likes
   • Je zegt ergens dat je niet bang bent en geen angst kent in die zogenaamde lucide dromen. Maar als je wakker bent, dan ben je blijkbaar een en al angst? Dat je zo angstig reageert op de anunnaki en dat je ook gelooft in machten die duister zijn?

    Je bent, wat mij betreft, dus niet serieus te nemen.

    Ook die dingen die jij meemaakt, zelfs in gestichten zullen ze zeggen “heey gast, even dimmen nu”.

    2 likes
    • neen ik ken amper angsten, ooit gehad maar door confrontatie training en niet opgeven mijn duistere kant leren kennen, aanvaarden etc.
     Als je dat kan ben je heer en meester over uzelf (Buddha)

     Jij bent een zwak figuur, je weet de ballen wat hier besproken wordt
     zwakkelingen praten/schrijven als u zonder enige kennis
     doei

     3 likes
     • Een mens zonder angst is geen mens. Angst maakt ons menselijk, de ene kan het beter plaatsen dan de andere of er beter mee omgaan dan de andere. Iemand zonder angst is een leugenaar of geen mens, dus wat ben jij?

      3 likes
     • Moet je eerst zwaar leren mediteren om controle over u zelf en vooral gedachten te krijgen, zoek hiervoor op YT naar Tibetanen van de Daila Lama zij zijn de enigen met juiste meditatie technieken. Je moet hier ferm je werk van maken
      alle dagen mediteren en een dagboek bijhouden van wat je droomt en meditatie vooruitgang

      Met dit start je
      Waarschuwing, als je angstig persoon bent niet in overeenstemming met jezelf blijf dan weg van Astrale wereld want je belandt in een psychiatrie omdat angsten je gek maken,je kan niet zomaar even spelen ermee, te gevaarlijk wanneer je bang bent

      2 likes
     • Ik heb een serieuze vraag: hoe kan ik hetgeen jij meemaakt/hebt meegemaakt ook meemaken?? Ik zou graag de astrale wereld willen verkennen, heb aardig wat youtube filmpjes hierover bekeken en websites bezocht. Sta er ook open voor. Maar het lukt me gewoon niet. Of is het simpelweg zo dat niet iedereen dit kan??

      0 likes
    • Je hebt een groot punt. Hoe meer reacties ik van Marduk lees des te minder geloof ik eraan hecht. Hij weet veel maar volgens mij liegt hij net evenveel over zijn ‘persoonlijke’ ervaringen. Iemand met voeling zou nooit zo arrogant, opgejaagd en soms agressief overkomen.

     2 likes
 3. Ontsnapt aan de duisternis, overwhelmed door HET licht. Ik kan niet meer terug, maar alleen vooruit.
  Tot ziens in de bron van al wat is.

  3 likes
 4. Door schijndood toestand op te roepen sta je met ene in dit medium en met t andere in het parallelle universum?

  1 likes
 5. De enige tastbare portaal of poort is de baarmoeder van de vrouw waar zelfs Goden in komen om op Aarde geboren te worden. Denk je dat als er andere poorten zouden zijn, de Goden daar geen gebruik van zouden maken? Wie wil nou graag 9 maanden in de gevangenis, die de baarmoeder ook is, doorbrengen?

  2 likes
 6. Synchronicity…it is everywhere, every time and in every thing Now

  https://www.wanttoknow.nl/boeken/numerologie-en-het-algoritme-van-de-schepping/

  1 likes
 7. Fijn dat ik dit gevonden heb. In 2000 zag ik op klaarlichte dag, een vortex tunnel opdoemen.
  Er kwam een zwart gedaante uit lopen. Gromde de tunnel was geel als vuur zeg maar.
  Ik heb gebeden als brugman. Toen verdween het.
  Ik was destijds 30. Heel eng onverklaarbaar.
  Wat kwam het doen? Ik werd al lang lastig gevallen.
  Door Jezus is het afgenomen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

universiteit leiden

Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

kleine ijstijd

Kleine ijstijd op komst? De voorspellingen van de NASA zullen u verrassen

De hele dag door wordt u bestookt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.