Homepagina » Buitenaards » Korporaal was getuige van UFO-crash in Peru. In deze video beschrijft hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien
Korporaal was getuige van UFO-crash in Peru. In deze video beschrijft hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien

Korporaal was getuige van UFO-crash in Peru. In deze video beschrijft hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien

Korporaal Jonathan Weygandt was gestationeerd in Peru, waar hij opdracht kreeg naar de crashplek van een mysterieus toestel te gaan.

Eenmaal aangekomen zag hij dingen die hij nog nooit van zijn leven had gezien. Hij werd uiteindelijk gearresteerd en een aantal dagen opgesloten.

Weygandt werkte als beveiliger van een radarinstallatie die formeel werd gebruikt om Boliviaanse drugsvliegtuigen te volgen.

Telepathisch contact

Op een nacht kwam er een melding binnen dat in de omgeving een vliegtuig was neergestort. Weygandt ging met een aantal collega’s naar de crashplek.

De korporaal zag als één van de eersten het grote toestel. Het was vast komen te zitten in een ravijn.

Uit het toestel droop siroopachtige vloeistof met een groenpaarse kleur. De motor van het vaartuig bracht een zoemend geluid voort.

Hij zei dat zich in het vaartuig wezens bevonden die telepathisch contact met hem probeerden te leggen. Hij meende één van de wezens om hulp te horen roepen.

Hechtenis

Plotseling kreeg Weygandt opdracht om bij het toestel vandaan te komen.

Medewerkers van het Amerikaanse ministerie van Energie verschenen ten tonele en namen de korporaal in hechtenis.

Mannen in zwarte pakken namen zijn uitrusting in beslag. Hij werd aan boord van een grote helikopter gebracht en afgevoerd.

Vaker

Na een lang verhoor moest Weygandt een formulier ondertekenen waarin stond dat hij verklaarde dat hij niets had gezien.

Hij werd naar eigen zeggen nog dagenlang vastgehouden voordat hij weer terug mocht naar de radarinstallatie.

Weygandt lichtte toe dat onbekende vliegende objecten, die van buiten de atmosfeer leken te komen, vaker in het gebied werden gezien toen hij er gestationeerd was.

Bekijk de video hieronder:

[Sirius Disclosure]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Zou heel goed kunnen dat er regelmatig ufo’s crashen. Dit zou het gevolg kunnen zijn van de “VEIL”-technolgie van de Archons. Deze zou een verstoring geven in de aandrijving van ufo’s, waardoor ze neerstorten.

  Het klinkt misschien sterk en ik weet zelf ook niet wat ik ervan moet geloven, maar volgens een specialist op dit gebied zou er eind vorig jaar een 2e generatie “man in black” om mijn huis gelopen hebben. Denk zelf dat het gewoon een verdwaalde mafioso was, maar ik vond het wel wat vreemd dat hij hier ongeveer een uur en een kwartier rond mijn huis heeft gelopen en nogal boos naar binnen keek. Geen idee wat ik verkeerd gedaan heb.

  Als u van de website er foto’s van wil zien kan ik er evt.wel een paar mailen.

  12 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >