Buitenland

Document onthult: 86% kinderen die deelnamen aan vaccinproef Pfizer kreeg last van bijwerkingen

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een ‘factsheet’ van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA blijkt dat 86 procent van de kinderen die deelnamen aan een vaccinproef van Pfizer last kreeg van bijwerkingen, variërend van ‘mild’ tot ‘ernstig’.

Tijdens vaccinproeven kregen kinderen van 12 tot en met 15 jaar mRNA-vaccins toegediend, waarna hun cellen spike-eiwitten aanmaakten die in hun bloed terechtkwamen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze spike-eiwitten de bloedvaten beschadigen. Er kunnen vervolgens bloedstolsels en blauwe plekken ontstaan. Ook kunnen mensen een beroerte of longembolie krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
86 procent

Op pagina 25, 26 en 27 van de factsheet staan tabellen waarin is weergegeven hoeveel proefpersoontjes last kregen van bijwerkingen en om welke bijwerkingen het ging. Uit de tabellen blijkt dat de eerste dosis van het Pfizer-vaccin is toegediend aan 1127 kinderen. 1097 van hen kregen de tweede dosis. Wat is er met de overige 30 gebeurd?

Tijdens het experiment met het mRNA-vaccin kreeg 86 procent van de kinderen last van bijwerkingen. Na de tweede dosis kreeg bijvoorbeeld 39 procent van de kinderen koorts. 65 procent van de kinderen kreeg hoofdpijn na de tweede prik. Ook kregen ze rillingen, diarree, spierpijn, gewrichtspijn en moesten ze overgeven.

‘Significante stap’

En wat zegt de FDA? Die vindt dat de noodgoedkeuring voor het coronavaccin voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar ‘een significante stap is in de strijd tegen de coronapandemie’. Hierdoor kan een jongere populatie beschermd worden tegen corona zodat we dichter in de buurt komen van een terugkeer naar normaal en het beëindigen van de pandemie, aldus Janet Woodcock, waarnemend commissaris van de FDA.

Tijdens de vaccinproeven werd bij vier mensen de aangezichtsverlamming van Bell vastgesteld. Maar volgens de FDA was er ‘niet genoeg informatie beschikbaar’ om te kunnen bepalen of er sprake is van een causaal verband met het vaccin.

[Infowars]

4.4 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Wie zijn toch die ouders die hun kinderen aan dit criminele experiment mee laten doen? Wat mij betreft verdienen zij het überhaupt niet om ouders te zijn. Je moet wel helemaal van het padje af zijn als je je kinderen daar aan mee laat doen. Worden zij daar voor betaald of misschien de kinderen?
Het kostbaarste bezit wat je als ouders ooit vergaart in je leven en absoluut onvervangbaar, zijn je kinderen. O… en ik weet waar ik over praat. 40 Jaar geleden stierf ons zoontje van 6 jaar aan een hersentumor. Daar kon niemand, maar dan ook niemand iets aan doen. Dat was het noodlot dat toesloeg.
Als ik NU zie hoe nonchalant sommige ouders met hun kinderen omgaan…. Ze hebben geen idee hoe belangrijk hun kinderen zijn.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Die Janet Houtenpik moeten ze levenslang opsluiten.. elk ander middel zou onmiddelijk van de makt worden gehaald.. corona (griepvariant) heeft totaal geen effekt op kinderen.. en je gaat ze inspuiten met een gifcocktail??? Welke psychopaat heeft dit bedacht?

sterk.
sterk.
2 jaren geleden

Weet als ouder dat je kinderen straks op school een worst word voorgehouden en een groeps druk zal komen op je kind. Dus praat ook met de vrienden van je kinderen en dat je niet wilt hebben dat ze straks druk op jouw kind word gezet als het zover is en dat ieder mens recht heeft op een keuze vrijheid. In beloof je kind dat als ze deze spuit weigert iets leuks wat het graag heeft of wilt gaan doen. BV hun haren laten kleuren of een leuke broek of schoenen.

exegese
exegese
2 jaren geleden

wie hier als wilsbekwaam mens nog intrapt ondanks de huidig beschikbare informatie en stroom van alarmerende geluiden is het niet waard nog verder te leven, laat staan zich voort te planten. Ik ben hier zo klaar mee !
Mensen zijn niet meer in staat zelfstandig na te denken, geven duidelijk aan dat ook niet te willen en hebben daarmee hun recht op een goed en gezond leven zelf verkwanseld. Een mens krijgt de leiders en de kwaliteit van leven wat hij/zij verdient. Ik blijf hopen dat deze waanzin zal eindigen met Neurenberg 2.0 en dat zulke figuren als een Osterhaus een passende straf zullen ondergaan.

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x