Homepagina » Buitenaards » Witte Huis kan zich geen buitenaardse lijfwachten veroorloven
Witte Huis kan zich geen buitenaardse lijfwachten veroorloven

Witte Huis kan zich geen buitenaardse lijfwachten veroorloven

Uit een nieuwe complotvideo zou blijken dat de Amerikaanse president Obama een gedaanteverwisselend reptiel uit de ruimte als lijfwacht heeft. Dat meldt het tijdschrift Wired.

Volgens het Witte Huis is de buitenaardse oorsprong van het presidentiële beveiligingsteam uit de lucht gegrepen.

Als we deze video mogen geloven is tenminste één van de lijfwachten van de president een reptiel. Tijdens zijn toespraak bij de American Israel Public Affairs Committee op 4 maart jongstleden zou Obama zijn beveiligd door ‘een mensachtige gedaanteverwisselaar die voor de elite werkt en op camera is vastgelegd tijdens een bijeenkomst van de zionistische cabal’.

Area 51

Het Witte Huis liet weten dat buitenaardse lijfwachten te duur zijn in deze tijd van bezuingingen. “Ik kan de beweringen die in de video worden gedaan niet bevestigen, maar alle vermeende programma’s over presidentiële beveiliging in de vorm van buitenaardsen of robots zouden waarschijnlijk zijn opgeschort,” zei woordvoerster van de Nationale Veiligheidsraad Caitlin Hayden. “Ik verwijs u voor meer informatie door naar de Secret Service of Area 51.”

Een computerstem geeft commentaar bij de video: “Hij ziet er op het eerste gezicht uit als een agent van de Secret Service, maar enkele in het oog springende gezichtskenmerken en zeer vreemd gedrag lijken iets anders te doen vermoeden.” De agent moet volgens de computerstem wel ‘veranderen in een soort niet-menselijke vorm’. Dit alles is nieuw bewijs voor een samenwerking tussen een samenzwerende elite en ‘tenminste één buitenaards ras’ dat ‘over de mensheid heerst’.

Anunnaki

De computerstem weet niet te vertellen welke buitenaardse soort de president beveiligt. Is het een ‘reptielachtige humanoïde? Is hij een Anunnaki?’ Met Anunnaki wordt overigens verwezen naar oude Babylonische goden die uit de ruimte zouden zijn gekomen en om mysterieuze redenen de ziggoerats zouden hebben gebouwd. “Is hij een lange, grijze bio-androïde?” Het Witte Huis reageerde niet.

De activiteiten van de agent worden ook nauwlettend gevolgd door de ‘Grand Order of Draco Slayers’, een groep die zichzelf omschrijft als een ‘magische orde van spirituele strijders die hun leven wijden aan het uitroeien van de Reptilians en de Illuminati’. Deze orde ziet het als haar taak om ‘de vrijheid en spirituele erfenis van de mensheid in ere te herstellen’.

Volgens de computerstem moeten we de zwakke belichting, de abrupte overschakeling naar een andere camerahoek en de optische artefacten als gevolg van het inzoomen, buiten beschouwing laten.

Bekijk hieronder de originele videobeelden die begin vorige maand op YouTube zijn geplaatst:

Bron: Wired.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Starchild schreef:

  Holy shit!

  0 likes
 • Jeff schreef:

  tja, als 1e reactie…ik zie niets en mis dus iets?

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  En als het dan om een hagedis gaat die hier in z’n schotel naar toe is geschoteld. Gaat tie in dienst staan van een mens? Voor hun een lagere levensvorm in een barbaarse maatschappij? Lijkt me van niet toch?

  0 likes
 • Starchild schreef:

  [quote name=”Jeff”]tja, als 1e reactie…ik zie niets en mis dus iets?[/quote]

  check deze dan! http://www.youtube.com/watch?v=k2mjs_gdMAI

  0 likes
 • belvedere schreef:

  Duidelijk gevalletje ‘I want to believe’.
  Jammer want dit maakt believers niet geloofwaardiger als je het mij vraagt.

  Ik heb ook een vreemde motoriek volgens mensen, dan ben ik ook een reptillian zeker?

  0 likes
 • lauke schreef:

  ziet er spooky uit,, maar wat ik dan niet snap is waarom ze geen goede kwaliteit video kunnen tonen als de camera op het laatst op hem gericht is vanuit een andere hoek !! jammer dat het zo wazig is!! maar idd ziet er onnatuurlijk uit

  0 likes
 • blom schreef:

  1 van de 2 beveiligers op de achtergrond lijkt niet op een mens

  van 0:37 t/m 0:42

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  Space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  De VSA en ufo-coverups……..
  Iedere staat heeft het recht personen van het nationaal grondgebied te verwijderen en toe te laten, van waar ze ook vandaan komen, defensie even ter zijde gelaten.
  Dat zal snel duidelijker worden……Laster verkopen omtrent geschiedenis van Extraterrestrials
  gevaarlijk….

  0 likes
 • Knn schreef:

  Ja…en waarom zou deze dan ‘shapeshiften’ in een zaal met duizenden mensen? Het is gewoon een kale vent!

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hallo allemaal,tja als de koningin van Engeland (Lizzy)kan veranderen in een reptiel,en bijv de Busch fam,dan verwonderd mij dat niets. de meesten van de Cabal de Elite kunnen scape schiften.je moet ook niet vergeten Obama is onder Mindcontrol.van de Cabal.

  0 likes
 • iep schreef:

  wat kost zo’n maanmannetje dan? Of zijn het de reiskosten die te hoog zijn?

  0 likes
 • I Believe schreef:

  Waar dan? Ik zie niks welke man dan?

  0 likes
 • dreamfall schreef:

  Volgens mij is het gewoon Voldermort die een nieuwe baan heeft.

  0 likes
 • Sytse Flyge schreef:

  Really? Is reptielen from outer space nu het ding van 2012? Dat licht dat opeens zo stil is nadat we 21-12-12 hebben overleefd is eindeliojk gestopt met d’r telepathische contacten met onze vrienden van hierboven en nu krijgen we Teenage Mutant Ninja Aliens?

  Meestal vraag ik me af waar het met de wereld naartoe gaat, soms vraag ik me af waar het met de sterke verhalen heengaat.

  0 likes
 • Matt schreef:

  Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op!

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Starchild”][quote name=”Jeff”]tja, als 1e reactie…ik zie niets en mis dus iets?[/quote]

  check deze dan! http://www.youtube.com/watch?v=k2mjs_gdMAI%5B/quote%5D
  2 man in black

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  alien? Ja/Nee, Misschien?

  haha weet dat er meer leeft dan alleen aarde, maar dit is geen bewijs (wederom).. pas met duidelijke bewijzen kun je zelf dan MISSCHIEN zeggen, omdat ze de video’s duidelijk kunnen bewerken..

  tis 2013 en ja ze kunnen je het zo gek maken als jezelf ook wilt door dit soort shit serieus te nemen, hierdoor worden mensen idd uitgelachen als ze het over het onderwerp ufo’s hebben door dit soort shit!

  0 likes
 • Erik schreef:

  Zijn we ineens bang geworden om het beestje bij zijn naam te noemen? REPTIELEN – REPTILLIANS. Waarom zo voorzichtig omschrijven wat hier gaande is? Als we niet onder OGEN durven zien dan zullen we maar misschien maar beter wachten tot er ooit nog eens een ‘tijdsraam – 21/12’ komt dat we de waarheid naar buiten durven brengen. Of kunnen we journalisten als David Icke dan toch bewonderen en respecteren voor zijn standpunt, ongenuanceerde expressie en moed? Misschien wordt het een gemiste kans, want.. en voor de meesten dan: We haben het nich gewust!
  Bekijk de volledige video en je weet iets meer waar het over gaat: http://www.youtube.com/watch?v=k2mjs_gdMAI

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Buitenaardsen gebruiken geen geld, ze hebben alle materiële middelen al, je moet ze op een andere manier paaien. Sommigen hebben Angst en Lijden nodig als een soort levensenergie. Nou, daar is op onze planeet inmiddels meer dan genoeg van aangemaakt, dus een handje helpen is voor zo’n soort buitenaardse geen probleem. En lekker goedkoop voor een (r)overheid.

  0 likes
 • mirakel schreef:

  Een reptiel tussen de reptielen Hij valt ze niet eens op, niemand daar die erop reageert, normaalste zaak van de wereld voor bijeenkomstgangers van elitaire activiteiten tegenwoordig. uit de lucht gegrepen…grappige woordspeling…
  Volgens het Witte Huis is de buitenaardse oorsprong van het presidentiële beveiligingsteam uit de lucht gegrepen.

  De laatste tijd lijkt er ook wel een opmars van the mann in black..Hoor je steeds meer verhalen over..Is laatst ook een hele bizarre youtube over verschenen…
  https://www.youtube.com/watch?v=cVxr9oAtLrM

  0 likes
 • Ozon schreef:

  Als Amerika geen geld heeft voor een buitenaardse lijfwacht ben ik best bereid een inzamelings actie te starten .

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”blom”]1 van de 2 beveiligers op de achtergrond lijkt niet op een mens

  van 0:37 t/m 0:42[/quote]

  Nou het even geduurd voor ik het zag.

  Inderdaad hij ziet er niet uit.
  Precies voldermort.
  Grappig als hij inderdaad buitenaards zou zijn.
  Ik zou hem gelijk vragen naar die gaten in het ijs.

  0 likes
 • andre schreef:

  Het is bijna 1 april.
  ..

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”iep”]wat kost zo’n maanmannetje dan? Of zijn het de reiskosten die te hoog zijn?[/quote]
  Hoi,dat wil je niet weten,in ieder geval geen geld.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.

  0 likes
 • 2Crazy2bTrue schreef:

  Volgens mij is Obama de enige alien in het witte huis.

  0 likes
 • dacross schreef:

  Als het hier om een “shapeshifter” zou gaan en hij kan ieder uiterlijk aannemen dat hij wenst, dan toch zeker niet iemand met een kop als Skeletor…!!

  0 likes
 • RjSeeker schreef:

  Het heeft totaal niets te maken met Alien. Het is gewoon een normale mens. Hij ziet er gewoon anders uit dan normaal. Zulke mensen zie ik overal ter wereld. Ik reis graag. Maar er is wel 1 ding dat Amerika doet en dat is Klonen van mensen. Ze proberen klonende menselijke soldaten te maken. Ze experimenteren dus met en op mensen. Zoiets van half mens, half robot.
  De rest is bedoeld om ons te misleiden.

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  Al die politieke figuren, of dat nu hier in Nederland is, of in Amerika… Het zijn allemaal reptielen, maar dan in de meest figuurlijke zin.

  0 likes
 • Roeland schreef:

  De zogenaamde shapeshifting is een illusie veroorzaakt door de spots. Bij beweging van zijn hoofd of van de camera is er een andere lichtinval.

  0 likes
 • pipo schreef:

  Sneu volk

  0 likes
 • Johannes schreef:

  Het zal allemaal maar waar zijn… Sjongejonge dan heb ik een kaakchirurg nodig om mijn open gevallen mond weer dicht te schroeven. Na mijn historische uitspraak “Zo zeg… echt waar?”

  0 likes
 • lida schreef:

  Waarom is hij zo wazig? die man achter hem is duidelijker te zien!Ik geloof eerder dat men probeert om de complotters weer iets te geven om over bezig te zijn, misschien leidt dit af van andere zaken!Steeds meer geeft men opzettelijk allerlei onzinnigheden vrij(Sandy Hook,lachende Vader, acteur als buurman met een inzinking enz.ernstige en grappige afleiding van de werkelijkheid!Voer voor ons die de waarheid lief hebben en zoeken, zo zorgen ze dat je er met je neus inzit en een feit is, waar je neus te dichtbij zit ziet je niets.

  0 likes
 • Morpheus schreef:

  Het concept van aliens en buitenaards leven zoals dat hier word verkondigd (niet bekendgemaakt), heeft geen wetenschappelijke basis en zal nooit hard gemaakt kunnen worden.Het is en blijft een space-trip.

  De enige ‘reptilian’ in humanoid gedaante is degene die, wegens gebrek aan spiritualiteit, voornamelijk functioneert vanuit 1 v/d 2 lagere hersen structuren.

  http://www.mazzastick.com/2011/06/03/are-you-behaving-like-a-reptile/

  Men heeft deze hersenstructuur de ‘reptilian complex/R-complex’ genoemd uitsluitend omdat het gedrag produceert dat het leven van reptielen domineert.Wat dat betreft word in principe de meerderheid nog gedomineerd door de INVLOEDEN uit de R-complex.gezien het gebrek aan beschaafdheid in de wereld en het overheersend instinctief ‘typisch dierlijk’ gedrag.

  http://www.mazzastick.com/2011/06/03/are-you-behaving-like-a-reptile/

  In de oudheid werd deze brain science, verwerkt in metafysische metaforen, als onderdeel van een spiritueel/zelfkennis curriculum.

  Helaas ,vandaag de dag, word het eindeloos verkeerd opgevat en misbruikt om een new age bewustwording te dicteren….bijna altijd omwille van persoonlijke motieven en agenda’s.

  0 likes
 • edjuh schreef:

  1soldaat van de vele die er zijn zegt bij deze, ik verafschuw oorlog! Maar zal vechten voor de vrijheid de liefde en de eeuwigheid van het menselijk ras! Alles zal ik eraan doen om levens te redden die mijn plaats vervangen maar de toekomst zullen behouden respecteren en stand zullen houden. In de bijbel staat ook hij die terug zal keren en zijn engelen zal ophalen en vrede zal brengen tegen het kwade. Deze regel en menselijke wet zal ik evenaren zonder angst of beven want een leven zal voor altijd blijven leven nu of in het even!

  0 likes
 • ray schreef:

  maar als er gemeld wordt dat ze die niet kunnen veroorloven betekent dat dus dat ze wel bestaan.

  0 likes
 • Keesie schreef:

  [quote name=”Roeland”]De zogenaamde shapeshifting is een illusie veroorzaakt door de spots. Bij beweging van zijn hoofd of van de camera is er een andere lichtinval.[/quote]

  Hahaha tuurlijk! dat is telkens opnieuw het excuus, net als met UFO’s zijn het gewoon luchtballonnen.

  Dit heeft nu echt te maken met je eigen ontkenning omdat er in jouw beleving blijkbaar geen buitenaardsen bestaan.

  Hoe duidelijk kan dit zijn. Stop met jezelf in de maling te nemen. Buitenaardsen zijn nu eenmaal hier op aarde en we gaan ze vast snel ontmoeten.

  0 likes
 • Jolanda schreef:

  En ik zie nog wat in beeld vanaf 1.11 min. Een hele kleine dwerg lijkt het wel? geen geintje.

  0 likes
 • DingieM schreef:

  Zeer opvallende reactie van het Witte Huis. Daarmee ontkennen ze glashard NIET.

  Wat zien zij als “mogelijke” “kosten”? Want ze geven gewoon 4 miljard aan Israel om de Palestijnen verder te kunnen onderdrukken, en ze spenderen 100den miljarden aan oorlogstuig en -voering. Opressie om “vrede” te kunnen forceren.

  0 likes
 • Jeseah schreef:

  Na eens goed naar het filmpje te hebben gekeken…het is geen “buitenaardse” maar lord voldemort!!
  (harry potter?)

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Het filmpje onder de blauwe tekst in het artikel, laat mij iemand zien met een zeer vreemd gevormde schedel, en de nerveusiteit van een Speed gebruiker.En iedereen die denkt dat “Disclosure” op deze manier zal plaats vinden??Dream on!!Maar youtube is een mooi medium om mensen te bedotten.Stel eerst maar eens de 7 W vragen uit de communicatie met name WAAROM, deze persoon zo nerveus heen en weer gaat??Naar alle waarschijnlijkheid rust de verantwoording, van de beveiliging op deze persoon zijn schouders.En dan nog even dit: Ik kom ook, van buiten de aarde!!My name is “Stardust” een chemische reaktie na de oerknal.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  matt koop een beter camera of laat je ogen laseren die 2 de zon ligt sinds oct 2010 links naast de zon ,en jammer voor jou hij ligt daar nog steeds, inmiddels zijn er nog een aantal bijgekomem,en die beveiligers zijn wel afkomstig van sirius , kijk eens naar de film man in black,er speelt wel iets meer dan men je doet geloven.

  0 likes
 • Triniteit schreef:

  [quote name=”Keesie”][quote name=”Roeland”]De zogenaamde shapeshifting is een illusie veroorzaakt door de spots. Bij beweging van zijn hoofd of van de camera is er een andere lichtinval.[/quote]

  Hahaha tuurlijk! dat is telkens opnieuw het excuus, net als met UFO’s zijn het gewoon luchtballonnen.

  Dit heeft nu echt te maken met je eigen ontkenning omdat er in jouw beleving blijkbaar geen buitenaardsen bestaan.

  Hoe duidelijk kan dit zijn. Stop met jezelf in de maling te nemen. Buitenaardsen zijn nu eenmaal hier op aarde en we gaan ze vast snel ontmoeten.[/quote]
  [quote name=”edjuh”]1soldaat van de vele die er zijn zegt bij deze, ik verafschuw oorlog! Maar zal vechten voor de vrijheid de liefde en de eeuwigheid van het menselijk ras! Alles zal ik eraan doen om levens te redden die mijn plaats vervangen maar de toekomst zullen behouden respecteren en stand zullen houden. In de bijbel staat ook hij die terug zal keren en zijn engelen zal ophalen en vrede zal brengen tegen het kwade. Deze regel en menselijke wet zal ik evenaren zonder angst of beven want een leven zal voor altijd blijven leven nu of in het even![/quote]

  haha. de enige buitenaardse op aarde zijn spiritele wezens die in mensen incarneren. elke ziel wordt ooit een spiriteel wezen. dus de buitenaardse zijn allang heen gegaan.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Keesie”][quote name=”Roeland”]De zogenaamde shapeshifting is een illusie veroorzaakt door de spots. Bij beweging van zijn hoofd of van de camera is er een andere lichtinval.[/quote]

  Hahaha tuurlijk! dat is telkens opnieuw het excuus, net als met UFO’s zijn het gewoon luchtballonnen.

  Dit heeft nu echt te maken met je eigen ontkenning omdat er in jouw beleving blijkbaar geen buitenaardsen bestaan.

  Hoe duidelijk kan dit zijn. Stop met jezelf in de maling te nemen. Buitenaardsen zijn nu eenmaal hier op aarde en we gaan ze vast snel ontmoeten.[/quote]

  geloof wel dat er iets is, maar om te zeggen dat ze hier op aarde zijn vindt ik een beetje ongelooflijk, maja tijd zal leren

  0 likes
 • Triniteit schreef:

  goofy van de planeet pluto, zegt dat we niet steeds onze staart achterna moetten lopen.

  0 likes
 • Sieb schreef:

  [quote name=”Keesie”][quote name=”Roeland”]De zogenaamde shapeshifting is een illusie veroorzaakt door de spots. Bij beweging van zijn hoofd of van de camera is er een andere lichtinval.[/quote]

  Hahaha tuurlijk! dat is telkens opnieuw het excuus, net als met UFO’s zijn het gewoon luchtballonnen.

  Dit heeft nu echt te maken met je eigen ontkenning omdat er in jouw beleving blijkbaar geen buitenaardsen bestaan.

  Hoe duidelijk kan dit zijn. Stop met jezelf in de maling te nemen. Buitenaardsen zijn nu eenmaal hier op aarde en we gaan ze vast snel ontmoeten.[/quote]
  Jij lacht onnozel om zijn reactie, maar ik denk dat zo’n beetje de hele wereld onnozel om jouw reactie lacht. Jij kunt ook iets geloven alleen maar omdat je het wilt geloven. Sommige mensen zien er gewoon vreemd uit en zeker van zo’n grote afstand vastgelegd op camera.

  0 likes
 • Artist schreef:

  Wat ik mij afvraag is waarom zoveel mensen zo hun best doen om dingen te ontkrachten? Of de video een buitenaardse bevat, geen idee- zou kunnen. Misschien wel, misschien niet. We hebben nog steeds niet alle diersoorten ontdekt op deze planeet, laat staan ander leven in dit universum. Oordelen is voorbarig. Er zijn genoeg andere filmpjes over te vinden van verschillende bronnen die op zijn minst vreemd te noemen zijn.

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  Is je trouwens opgevallen dat iedereen met zijn aandacht op Obama gericht is en dat de bewaker een van de weinige is die niet naar hem kijkt.
  Wat mij ook op gevallen is is dat de bewaker geen ogen in zijn achterhoofd heeft. Misschien verklaart dat dat hij steeds heen en weer kijkt.

  Toch is het steeds belangrijk ons af te vragen, waarom?
  Waarom lijkt hij zo op voldermort?
  Waarom komt iedereen toch van buiten deze planneet?
  Wat is er toch zo leuk aan moederaarde
  dat iedereen hierna toe komt?

  Waarom zit aan mijn linkervoet mijn grote teen rechts?
  Waarom heb ik maar 24 tanden en kiezen?
  Waarom ben ik twee meter lang?
  Waarom wordt ik niet bruin als ik de hele zomer op het strand ga liggen?
  Waarom staan er steeds foto,s
  van mijn voertuig in de krant als ik een stukje ga vliegen?
  Waarom loopt iedereen met een mind control apparaat rond en noemt dat smart?

  Waarom?

  0 likes
 • Vladd schreef:

  Whaha, geweldig sarcastisch stukje :P. Dit soort nieuws mag ook wel eens op de korrel genomen worden. Het zijn altijd vage beelden. Ufo’s daarintegen zijn wel bijna altijd duidelijk. ‘Grand Order of Draco Slayer’ …gniffel. Het is niet gewoon ‘order’nee, het is ‘Grand Order’, dan moet het welhaast een elitaire groep van eervolle strijders zijn!

  0 likes
 • SytseFlyge schreef:

  ” kijk eens naar de film man in black,er speelt wel iets meer dan men je doet geloven.”

  Really? Dit soort reacties worden ook echt serieus genomen?

  Het is zo mooi dat mensen hier dingen brengen als waarheid zonder enige onderbouwing, en als iemand er aan twijfelt hoort hij/zij bij de CIA of zit in het complot.

  Waarom zouden buitenaardse wezen zich niet bekend maken, omdat onze overheid dat niet wil? Really? Een grotere macht die zich laat tegenhouden door Obama?

  Kom op mensen, probeer het niveau hier op niburu tenminste nog een beetje hoog te houden.

  0 likes
 • dymphna schreef:

  [quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  —————————————-
  Als wij mensen naar een andere planeet gaan; denk je dan echt dat wij beschaaft zijn en de mensen daar niet gaan vangen en opensnijden en bekijken en evt een acoortje met de leiders daar gaan meken als wij wat wezens van jullie krijgen dan krijgen jullie wat technologie en een ditje en een datje van ons. Ga er niet van uit dat wij dan braaf zijn. Waarom ga jij van uit dat alle wezens die hier komen lievertjes zijn ?

  0 likes
 • Dwergje schreef:

  Heeft iemand dat dwergmannetje al zien lopen vanaf 1:11 min.?

  Hier kun je het goed zien.
  http://www.youtube.com/watch?v=sswquNwXI-E

  Zelf denk ik dat dit mannetje zich in een andere frequentie voortbeweegt en de camera het wel geregistreerd heeft, alleen niet zichtbaar voor het blote oog. Anders was het wel opgevallen door de mensen in het publiek.

  0 likes
 • Marco schreef:

  je vraagt je toch af waar de mensen zich mee bezig houden? Een shapeshiftende alien?
  Serieus? Nee dit is er over.

  0 likes
 • Frankie schreef:

  @ Matt

  Ik ben in het bezit van een foto van die ‘tweede zon’.
  Deze is gemaakt door de zwager van een goede vriend van me.
  ( 2009 )
  Ik ken de ‘fotograaf’ persoonlijk en weet 100% zeker dat er niets aan gedaan is.
  Sterker nog.Hij zag de tweede zon met het blote oog en nam toen de foto met zijn telefoon.Helaas had ie geen echte camera bij zich.Alsnog een heel bijzondere foto.

  Als jij zelf of iemand anders deze foto zou willen debunken, go ahead.(serieus niet cynisch bedoeld)
  Ik wil het graag bevestigd hebben ongeacht wat.

  Dus ik stuur ‘m je graag op.
  Ook naar mensen die met dit onderwerp bezig zijn.
  Een onderzoeker op dit gebied is Marschall Masters.Deze heeft een sloot aan info en bewijsvoering voor het bestaan van een mini zonnestelsel dat de onze binnen is gekomen.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Neem nou Van Rompuy … of Lagarde.
  Heb je Dijsselbloem wel eens in de ogen getracht te kijken.
  Neem de mensen die niet knipperen met de ogen, zoals Elco Brinkman.
  Ook buitenaards ??
  Hoelang hebben de westerlingen negers als minderwaardig gezien, en behandeld?
  Hoe vaak wordt onderscheid aangewend om mensen bang te maken (sinterklas&zwarte piet, dorpsgek)? Of juist te onderdrukken (slavernij, uitbuiten) ?
  Nu dus aliens.

  Beetje voorbarig om ze daardoor als aliens aan te wijzen, zou ik zeggen.
  Zeker zonder verdere aanwijzingen.
  Maar het is zeker een fantasie waard.

  0 likes
 • Matt schreef:

  [quote name=”dymphna”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  —————————————-
  Als wij mensen naar een andere planeet gaan; denk je dan echt dat wij beschaaft zijn en de mensen daar niet gaan vangen en opensnijden en bekijken en evt een acoortje met de leiders daar gaan meken als wij wat wezens van jullie krijgen dan krijgen jullie wat technologie en een ditje en een datje van ons. Ga er niet van uit dat wij dan braaf zijn. Waarom ga jij van uit dat alle wezens die hier komen lievertjes zijn ?[/quote]
  Beste Dimpfna,
  Ik ga helemaal nergens vanuit, laat staan dat ik denk dat, ALS er al hier al aliens rondlopen, deze goed of kwaadaardig zouden zijn. Dat er veel ufos rondvliegen geloof ik wel, daar zijn bewijzen genoeg voor, heel vroeger en recent. Maar dat ze uitstappen en hier jobkes doen geloof ik niet.
  Trouwens, de film ‘avatar’heb ik ook gezien, prachtige film, maar over de eigenlijke inhoud schaam ik me dood, en er zijn verhalen van dierenslachtingen door buitenaardsen dat wij eerder de ‘blauwen’zijn voor de aliens.

  0 likes
 • Matt schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.[/quote]
  Hoezo? zijn deze dan met de fiets hierheen gekomen?

  0 likes
 • David schreef:

  Secret Service is zo getraind dat ze nooit kijken naar de president maar naar de omgeving. Iemand die een pistool trekt heeft ongeveer 2 seconden nodig om te mikken en omdat deze arme agent in het midden van het gangpad staat moet hij continue zijn aandacht verdelelen tussen twee groepen. Ik denk dat Obama genoeg secret service agents heeft om zich te beschermen en het idee dat volwassen mensen hier praten over een reptiel in een maatpak is echt hilarisch.

  0 likes
 • Randy schreef:

  Duidelijk te zien dat hij 2 apparaten aan weerskanten van het hoofd heeft geplaatst met erbovenop een plastic masker (waarschijnlijk tegen stof en vocht benodigd), zoals zo vaak in films wordt getoond. Zijn donkere haar is op het midden van zijn hoofd nog enigzins te zien.
  Die Mr. Lee Rosenberg en Perez lijken mij eerder reptillians dan die arme Secret Service beveiliger. Vooral die Rosenberg ziet er creepy uit.

  0 likes
 • Keesie schreef:

  Er loopt ook een soort kabouterje of dwergje voorlangs het publiek, te zien vanaf 1:11 min.?

  Hier kun je het goed zien.
  http://www.youtube.com/watch?v=sswquNwXI-E

  0 likes
 • stekker humanoid schreef:

  wat een ongeloofelijk geouwehoer hier. sorry no offence. ik ben wel in voor een stukje humor, maar je kan toch niet serieus zulke onzin uitkramen hopelijk. anders ben je echt rijp voor opname in het space galaxy psychology universum hospital of nasa and cabal bij dokter obama osama.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Matt”][quote name=”legaal”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.[/quote]
  Hoezo? zijn deze dan met de fiets hierheen gekomen?[/quote]
  Nou nee dat bedoel ik niet met de fiets,ze zijn inteligenter als ons,maar je wil niet weten hoe ze ons zien,maar beschaaft nee.En ze haten ons,er zijn reptielen die in ondergrondse basisen hebben gezeten,en die beschouden ons als voedsel.

  0 likes
 • Cathy schreef:

  [quote name=”Matt”][quote name=”legaal”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.[/quote]
  Hoezo? zijn deze dan met de fiets hierheen gekomen?[/quote]
  Nee deze is door een reptiel in beslag genomen dit kunnen zij schijnbaar heel goed .

  0 likes
 • C R schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Matt”][quote name=”legaal”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.[/quote]
  Hoezo? zijn deze dan met de fiets hierheen gekomen?[/quote]
  Nou nee dat bedoel ik niet met de fiets,ze zijn inteligenter als ons,maar je wil niet weten hoe ze ons zien,maar beschaaft nee.En ze haten ons,er zijn reptielen die in ondergrondse basisen hebben gezeten,en die beschouden ons als voedsel.[/quote]
  Ik heb er ook van gehoord maar zij hebben een zwak als wij niet bang zijn , zijn zij wel bang .

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”C R”][quote name=”legaal”][quote name=”Matt”][quote name=”legaal”][quote name=”Matt”]Ik zou niet graag in de schoenen staan van die ‘arme’ man, hij kan er ook niets aan doen dat hij zo geboren is. Ik heb dat filmpje gezien en ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat een zogenaamde hogere beschaving van buitenaardsen zich zouden verlagen tot veiligheidsagentje. Te belachelijk voor woorden. Eind vorig jaar stond you tube ook vol met filmpjes van een 2e zon. Nu niks meer te zien. En zo nog zat voorbeelden.Als je dit niet geloofd maken we je wel wat anders wijs. Kom op![/quote]
  hoi,dit is echt niet een van een hogere beschaving.deze kun je maar beter uit de weg gaan.[/quote]
  Hoezo? zijn deze dan met de fiets hierheen gekomen?[/quote]
  Nou nee dat bedoel ik niet met de fiets,ze zijn inteligenter als ons,maar je wil niet weten hoe ze ons zien,maar beschaaft nee.En ze haten ons,er zijn reptielen die in ondergrondse basisen hebben gezeten,en die beschouden ons als voedsel.[/quote]
  Ik heb er ook van gehoord maar zij hebben een zwak als wij niet bang zijn , zijn zij wel bang .[/quote]
  hoi ja dat klopt en zeker als we angst hebben voelen ze dat en vinden dan dat lekker.Tegen medelijden kunnen ze niet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  berlijn

  Organisator coronaprotest Berlijn: ‘Het vrijheidsvirus verspreidt zich over Europa’

  Attentie, attentie, het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt, ...

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  >