Mens en Dier

Kijk: Ontluisterend fragment over geïmproviseerd verzinsel van Rutte

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Het kabinet heeft na urenlang beraad afgesproken ‘versnelling aan te brengen’ in het terugbrengen van de stikstofuitstoot, zei premier Rutte vrijdag na afloop van het derde overleg in een week tijd over de verkiezingsuitslag.

De minister-president zei dat het kabinet ‘de versnellingsknop’ gaat indrukken, geen pauzeknop.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Verbaasd

De versnelling van de stikstofaanpak blijkt een geïmproviseerd verzinsel van Rutte. Uiteindelijk wilde hij zeggen: we zijn er niet uit gekomen, we stellen het uit, maar in zijn hoofd zat ergens blijkbaar het woord ‘versnellen’ en hij dacht: dat klinkt positief, dat leg ik dan maar eens even neer, dan hebben we ook nog een andere boodschap waar bijvoorbeeld D66 blij mee zal zijn, lichtte politiek duider van Nieuwsuur Arjan Noorlander toe.

“Maar wat wij nu begrijpen heeft dat geen enkele inhoud gehad, waren de andere coalitiepartijen er ook verbaasd over dat hij dat zei, in de brief die vrijdagavond over die afspraken kwam, stond dat ook helemaal niet en dus hebben ze daar dit weekend een invulling voor gevonden, na die afspraken dus pas,” vervolgde hij.

Leugenaar

Rutte bedoelde daarmee – horen wij achteraf – dat hij persoonlijk meer zijn best gaat doen in Brussel om te zorgen dat daar ruimere maatregelen worden toegestaan om boeren uit te gaan kopen. Dat hebben ze dan achteraf verzonnen en we weten al maanden hoe onmogelijk het is om zaken met Brussel te doen. Dus hij belooft het wel en heeft er nu iets bij verzonnen, aldus Noorlander.

Cabaretier en columnist Diederik Smit reageert: “Twee jaar na ‘functie elders’ betaalt ons land nog steeds de prijs voor een leugenaar als premier.”

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tygostein
Tygostein
1 jaar geleden

Psycho

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Meerderheid van het volk is DOM en BANG , daarom is psychopaat Rutte zolang aan de macht !!

Anja Heij
Anja Heij
1 jaar geleden

Hij gaat meer zijn best doen om boeren op een vriendelijker manier uit te kopen…Deze robot moet nu eindelijk eens van de lading af wegens zwaar inadequate programmering.

Margie
Margie
1 jaar geleden

Aan die kop kun je al zien dat het een narcistische psychopaat is. En DAT moet een land besturen. ?????? Kotsen moet je ervan. Bah.

Back to top button
91
0
We lezen graag je reactie!x