Mens en Dier

Wob-bommetjes: Beoogd premier Dick Schoof managede crisis rond aso-bruiloft van Grapperhaus en meer

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

De komende weken gaan formateur Richard van Zwol en beoogd premier Dick Schoof een kabinetsploeg bij elkaar zoeken.

Schoof is per direct gestopt als hoogste ambtenaar op het ministerie van Justitie en Veiligheid om zich te kunnen richten op het vormen van een kabinet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De afgelopen maanden kwamen er nogal pikante Wob-documenten over de beoogd premier naar buiten. Zo ontstond er grote ophef over Schoof nadat was gebleken dat de NCTV, waar hij aan het hoofd stond, burgers surveilleert zonder juridische grondslag.

Uit vrijgegeven Wob-stukken bleek dat de juridische basis voor de activiteiten frequent is besproken, maar dat er niet voor een verankering van de juridische basis is gekozen. Dat was een politieke keuze.

Aso-bruiloft

Daarnaast managede het voormalige hoofd van de AIVD de crisis rond de aso-bruiloft van minister Grapperhaus tijdens corona. Die vierde zijn bruiloft met alle coronaregels die hij telkens moest verdedigen, aan de laars gelapt.

Toen daar op 2 september 2020 nieuwe foto’s van opdoken, ging de Rijksvoorlichter via WhatsApp even te rade bij Schoof.

Zijn netwerk bleek waardevol, aangezien hij ‘geruchten’ ontving via het Openbaar Ministerie over een aangifte tegen de minister.

Naar voren geschoofen

Verder werden de antwoorden van Grapperhaus afgestemd op grondig inlichtingenwerk. Ook al had de minister de Kamer verkeerd geïnformeerd. De boetebrief van Grapperhaus mocht geen roet in het eten gooien van de spoedwet.

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer vat treffend samen: “Na de publicatie van de gezellige trouwfoto’s van Grapperhaus, die mensen die geen anderhalve meter afstand hielden aso’s noemde, werd binnen het ministerie op de achtergrond een appgroep aangemaakt waarin de acties besproken werden die de schade voor minister Grapperhaus zouden moeten beperken en waarmee Dick Schoof de jokkebrokkerij van Ferd in goede banen kon leiden, waarna Dick hoger op de apenrots kwam te zitten wegens bescherming van de macht en nu naar voren geschoofen wordt als premier van een land in verval.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 132 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cornell
Cornell
24 dagen geleden

Tirannie heeft altijd alleen gewerkt door middel van bedrog, manipulatie en leugens.

Als middelen als ‘nudging’ of ‘zachte macht’ niet langer het gewenste effect hebben, ontstaat er geweld.

Als dit echter te buitensporig wordt gebruikt, zal het voor het heersende systeem moeilijk zijn om als pluralisme of democratie op de markt te worden gebracht.

Het huidige systeem zal deze rode lijn daarom alleen overschrijden als het zijn voortbestaan ​​blootstelt ziet aan een diepgaande bedreiging.

Een schoof als premier naar voren schuivenf is een paniekreactie van de psychopathisch waanzinnige deep state. Die merkt dat ze de controle qua geloofwaardigheid aan het verliezen zijn.

B.watervogel
B.watervogel
24 dagen geleden

Het is voor de zoveelste keer een politieke, georkestreerde poppenkast. Het is allemaal afleiding voor het grotere geheel, zoals die cbdc en die who, etc. Misschien dat die schooier schoof er even komt te zitten maar ook zo weer weg is. Ik denk dat het weer niet doorgaat en we straks weer verrast worden met een andere kneus. Het is allemaal, afleiding, afleiding en nog eens afleiding en zo hobbelen we langzaam naar de zgn streefdatum 2030 waar we zeker niet op moeten vertrouwen. Het zou mij niet verbazen dat als het zo snel gaat met het slopen van de mensheid en de wereld dat die zgn streefdatum wel is enkele jaren eerder kan aanbreken.

Overlevering van toen..
Overlevering van toen..
24 dagen geleden

Het is en blijft één grote super criminele en corrupte rotzooi in die bloedhonden kennel van het opperhoofd, hetwelk men “regering” noemt

Annette
Annette
24 dagen geleden

Voor mij krijgt Wendy Mittemeijer een absolute 10 met een GRIFFEL.

Het grappige is, dat ik altijd een tekst, die mij raakt, heel goed kan visualiseren.

Ik ZIE dus nu ook direct Dick Schoof, als grote AAP, boven op de rots gepositioneerd.

Zo vér zijn wij inmiddels afgedreven van een NORMALE samenleving. Die is, althans zoals ik ernaar kijk, definitief verloren gegaan.

APEN maken heden ten dage de dienst uit. Zoals Wendy al zegt: een samenleving in verval.

Nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat ik absoluut niet verbaasd ben. Aangezien wij al jaren BEZET zijn door een vreemde identiteit, daar bedoel ik natuurlijk het WEF mee, die in ONS land bepaalt, wie het voor het zeggen heeft, is dit allemaal het logische gevolg.

Eigenlijk ben ik zo langzamerhand helemaal klaar met alles wat met politiek te maken heeft.
Je hoeft alleen maar te kijken naar politici, die ECHT het hart op de goede plaats hebben en die compleet gedemoniseerd worden: Thierry Baudet, Pepijn van Houwelingen en Gideon van Meijeren natuurlijk.

Hier gaat het dan om Nederland, maar ook in Duitsland is het niet anders.

Daarom zal ik als laatste volgende week nog mijn stem uitbrengen op Ralf Dekker, omdat ik dat aan mijzelf beloofd heb. Maar daarna is het klaar.

Wat het verhaal van Ferd Grapperhaus betreft: wij weten nu eenmaal, dat sommigen onder en boven de wet staan. Hij behoort ook tot deze speciale groep.
Regels zijn er nu eenmaal voor het klootjesvolk, waar “zij” zich niet aan behoeven te houden.

Wat mij betreft zoeken ze het maar uit. Ik deed al niet mee en dat zal ik ook nooit doen.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x