BuitenlandCorona

Zweedse arts vertelt de waarheid over corona in Zweden (en doet opmerkelijke ontdekking)

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor Zweden geldt nog altijd een ‘oranje’ reisadvies. Het RIVM heeft aangegeven dat het aantal besmettingen en sterfgevallen in Zweden ‘hoger is dan zij veilig vindt’. Mensen die toch naar Zweden moeten en naar Nederland terugreizen, wordt dringend geadviseerd 14 dagen thuis te blijven. Zweden koos ervoor om niet in lockdown te gaan en wordt nu gezien als het zwarte schaap van de westerse wereld.

Hoe is de situatie in Zweden echt? Freddie Sayers van UnHerd sprak met de Zweedse arts en professor Soo Aleman. Zij werkte niet alleen in de frontlinie in de strijd tegen de coronapandemie, maar heeft ook uitgebreid onderzoek gedaan naar het coronavirus en immuniteit. Onlangs publiceerde ze hierover een studie. Daaruit blijkt voornamelijk dat meer mensen immuun zijn voor Covid-19 dan tests laten zien.

Aleman wijst erop dat de ic-afdelingen leeglopen en dat ook andere afdelingen leeglopen. “We zien een duidelijke afname. En dat terwijl mensen hun leven weer oppakken. De stranden zijn vol, de meeste mensen houden geen afstand, maar toch nemen de aantallen af.”

Opmerkelijke ontdekking

“Dat betekent dat er iets anders gaande is: we komen steeds dichter in de buurt van groepsimmuniteit. Er is geen andere verklaring.”

Aleman zei niet te kunnen beoordelen of de Zweedse aanpak goed of fout is geweest. “De tijd zal het leren. Je moet kijken naar de sterfte over de hele periode. Ik denk niet dat er nieuwe gevallen bijkomen. We ontdekken er gewoon meer.”

De arts heeft ook nog een opmerkelijke ontdekking gedaan: in een aantal gevallen is een persoon besmet geraakt met het virus en is er immuniteit opgebouwd, maar zijn er geen antilichamen waargenomen.

Bekijk de video hieronder:

[UnHerd]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
2 jaren geleden

Zou goed nieuws zijn.
Maar lees ik nu onderin dat die uitzending is gemaakt door ‘unherd’..?
Ongehoord, of UN kudde?

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ik denk dat ik maar politiek asiel ga aanvragen in Zweden.

Nederland wordt/ is een totalitaire dictatoriale politiestaat.

Henk
Henk
2 jaren geleden

Stijgingen of dalingen in het aantal Corona gevallen zeggen helemaal niks. Er kan getest worden op Corona maar niet specifiek op COVID-19. Corona is altijd aanwezig. Als je meer gaat testen dan ga je meer gevallen registreren.
Dat je dus positief getest word op Corona betekend nog niet dat je COVID-19 hebt.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Ik vraag mij af of het RIVM ook hiervan heeft geweten:
Method of curing AIDS with tetrasilver tetroxide molecular crystal devices United States Patent; http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=5676977.PN.&OS=PN/5676977&RS=PN/5676977

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x