Homepagina » Buitenland » Zweedse arts vertelt de waarheid over corona in Zweden (en doet opmerkelijke ontdekking)
zweden
Foto: Stadsmuseet i Stockholm CC BY 4.0

Zweedse arts vertelt de waarheid over corona in Zweden (en doet opmerkelijke ontdekking)

Voor Zweden geldt nog altijd een ‘oranje’ reisadvies. Het RIVM heeft aangegeven dat het aantal besmettingen en sterfgevallen in Zweden ‘hoger is dan zij veilig vindt’. Mensen die toch naar Zweden moeten en naar Nederland terugreizen, wordt dringend geadviseerd 14 dagen thuis te blijven. Zweden koos ervoor om niet in lockdown te gaan en wordt nu gezien als het zwarte schaap van de westerse wereld.

Hoe is de situatie in Zweden echt? Freddie Sayers van UnHerd sprak met de Zweedse arts en professor Soo Aleman. Zij werkte niet alleen in de frontlinie in de strijd tegen de coronapandemie, maar heeft ook uitgebreid onderzoek gedaan naar het coronavirus en immuniteit. Onlangs publiceerde ze hierover een studie. Daaruit blijkt voornamelijk dat meer mensen immuun zijn voor Covid-19 dan tests laten zien.

Aleman wijst erop dat de ic-afdelingen leeglopen en dat ook andere afdelingen leeglopen. “We zien een duidelijke afname. En dat terwijl mensen hun leven weer oppakken. De stranden zijn vol, de meeste mensen houden geen afstand, maar toch nemen de aantallen af.”

Opmerkelijke ontdekking

“Dat betekent dat er iets anders gaande is: we komen steeds dichter in de buurt van groepsimmuniteit. Er is geen andere verklaring.”

Aleman zei niet te kunnen beoordelen of de Zweedse aanpak goed of fout is geweest. “De tijd zal het leren. Je moet kijken naar de sterfte over de hele periode. Ik denk niet dat er nieuwe gevallen bijkomen. We ontdekken er gewoon meer.”

De arts heeft ook nog een opmerkelijke ontdekking gedaan: in een aantal gevallen is een persoon besmet geraakt met het virus en is er immuniteit opgebouwd, maar zijn er geen antilichamen waargenomen.

Bekijk de video hieronder:

[UnHerd]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • ProAsfalt schreef:

  Ik denk dat ik maar politiek asiel ga aanvragen in Zweden.

  Nederland wordt/ is een totalitaire dictatoriale politiestaat.

  43 likes
  • Willem schreef:

   Lukt je niet want je komt niet uit Eritrea, Marokko of Syrië enzovoorts. Er wonen daar heel veel asielzoekers dus de koek is op en de koek die er nog is is niet voor jou. Het beleid is overal hetzelfde dus je gaat dan van “pissebed” naar “kakkebed” om het maar plastisch uit te drukken.

   25 likes
  • kuus schreef:

   Ik dacht er ook al aan .

   14 likes
   • Willem schreef:

    Das het enige lichtpuntje in Zweden , het asielbeleid in Zweden is echt dramatisch zo erg dat de vrouwen bijna niet meer alleen over straat durven en kinderen die massaal door hun buitenlandse leeftijdgenootjes worden berooft ook op behoorlijk brutale manieren . In Zweden is het echt niet beter alleen de Carona aanpak bij hun , pakt gewoon heel goed uit en dat had hier ook gewoon zo moeten zijn ware het niet dat onze leiders met deze draconische maatregelen hun macht willen verstevigen en onze rechten\rijkdommen en vrijheden tot een minimum willen beperken, en dat lukt ze aardig moet ik zeggen

    13 likes
 • GeenNL schreef:

  Maar, dan wel vooral blijven GELOVEN dat er een killer virus bestaat en, zoals voorspeld, vertellen waar de hopen met lijken langs de straatkant en doodzieke mensen op straat die met duizenden tegelijk in elkaar zakken zijn te vinden.

  Is er nu echt niemand in deze wereld die niet begrijpt dat er helemaal geen killer virus is of was? Voor wie graaft en verder onderzoekt is er heel veel informatie te vinden over het feit dat virussen zelfs nog nooit zijn aangetoond en deze simpelweg niet aangetoond kunnen worden om de eenvoudige reden dat ze -niet- bestaan en we al meer dan honderd jaar bedrogen en voorgelogen worden wat virussen aangaat.

  De basis rond de discussie over corona zou standaard moeten zijn of virussen werkelijk bestaan, hoe ze letterlijk aangetoond en in beeld gebracht kunnen worden en als ze letterlijk aangetoond zijn ze werkelijk wel zo gevaarlijk zijn als beweerd en dan vooral gevaarlijk voor zeg, 80/90 procent van de mensen met een gezond en goed werkende lichaam, met optimale weerstand, zonder onderliggende ziekte.

  Virussen, de grootste hoax en zwendel aller tijden!

  33 likes
 • Henk schreef:

  Stijgingen of dalingen in het aantal Corona gevallen zeggen helemaal niks. Er kan getest worden op Corona maar niet specifiek op COVID-19. Corona is altijd aanwezig. Als je meer gaat testen dan ga je meer gevallen registreren.
  Dat je dus positief getest word op Corona betekend nog niet dat je COVID-19 hebt.

  21 likes
  • jan doornbos schreef:

   Covid-19 kun je ook helemaal niet hebben. Het is de naam van het project….man man man, dit bedoel ik dus. Van harte beterschap gewenst.

   12 likes
 • jan doornbos schreef:

  Twee vragen waar het om gaat. 1: Wat IS een virus? 2: Kan dat besmettelijk zijn? Nogmaals, corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Ook (huis)artsen weten dat uiteraard. Maar ja, de overheid zet deze mensen onder druk enerzijds, en het belang van de eigen portemonnee anderzijds maakt dat als wij burgers niet ingrijpen er ten positieve geen flinker zal veranderen en wij letterlijk ten dode zijn opgeschreven. Mensen lullen maar wat over een virus. Waarom? Tja, iedereen doet dat. Toch? Leefden we maar weer in de tijd van de onvervalste negerzoen.

  18 likes
 • salvar schreef:

  ziek niet naar het ziekenhuis nu niet en nooit niet gewoon thuis uitzieken hadden er ook bijna niemand op het ic gelegen.
  gewoon griep maar hebben er een killer virus van gemaakt.

  10 likes
 • jenne aakster schreef:

  Ik woon in Frankrijk heb het allemaal mee mogen maken het verguisen van de man die mensen heeft genezen van het Coronavirus, Pr; Dr. Didier Raoult, de medische wereld unaniem in de zakken van de Pharmaceutische Maffia, keken weg of deden wat anders, heb absoluut geen vertrouwen meer in de medische wereld, ga ze maar zoeken intégre Geneesheren, ze zijn er zeker maar heel dun gezaaid, en hebben niets in te brengen, er gaat teveel geld in om, om zich zelf te kunnen zijn !

  9 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Zou goed nieuws zijn.
  Maar lees ik nu onderin dat die uitzending is gemaakt door ‘unherd’..?
  Ongehoord, of UN kudde?

  5 likes
 • Andre Schoutsen schreef:

  Ik vraag mij af of het RIVM ook hiervan heeft geweten:
  Method of curing AIDS with tetrasilver tetroxide molecular crystal devices United States Patent; http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=5676977.PN.&OS=PN/5676977&RS=PN/5676977

  4 likes
 • Marco schreef:

  Zweden (Geen gedwongen opsluitingen, geen lockdown, geen angst of paniek maar bescheiden en goed doordachte maatregelen)
  Inwoners 10101341
  Getest en positief Covid-19 74898 (ca.0,74% van de bevolking)
  Overleden 5526 (ca. 0,05% van de bevolking)
  (note: Zweden heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

  Nederland (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
  Inwoners 17136132
  Getest en positief Covid-19 51237 (ca. 0,30% van de bevolking)
  Overleden 6156 (ca. 0,04% van de bevolking)

  1 likes
 • Marie schreef:

  Wie het Zweedse nieuws kan volgen, ziet en hoort dat er ook daar een hoop angst en paniek wordt gezaaid hoor. Ook daar regeren de leugens en verdraaiingen in de media. Ook daar wordt men iedere dag doodgegooid met Coronacijfers. Er zijn ook daar allerlei maatregelen/adviezen. Het enige verschil met hier is dat die maatregelen niet/minder worden afgedwongen. Volgens mij ben je in geen enkel EU-land veilig voor de Coronahysterie/politiestaat. Ik denk dat je Europa moet verlaten wil je veilig(er) en vrijer kunnen leven!

  1 likes
 • Marco schreef:

  Zucht. Vermoeiend. Even de cijfers van 13/7. Nieuwer heb ik nog niet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >