Homepagina » Natuur en Milieu » Waarom de wereld gisteren niet verging
Waarom de wereld gisteren niet verging

Waarom de wereld gisteren niet verging

Het Amerikaanse ruimtevaartbureau NASA is er zo zeker van dat de wereld op 21 december 2012 niet zal vergaan dat het er een aantal dagen van tevoren al een nieuwsitem aan wijdde.

“De Mayakalender loopt op die dag niet af,” zei directeur van het Center for Archaeoastronomy John Carlson. “De waarheid is interessanter dan fictie.”

Wij weten dat het universum ongeveer 13,7 miljard jaar oud is, maar in Maya-ruïnes zijn verwijzingen naar data en tijdstippen gevonden die nog een miljard miljard keer verder teruggaan.

De lange telling van de Maya’s was ontwikkeld om dergelijke intervallen bij te kunnen houden. Het gaat om het meest complexe kalendersysteem dat ooit is ontwikkeld, aldus Carlson.

“De Maya’s zouden zelf zeggen dat 21 december 2012 een belangrijke datum is omdat velen van hen geloofden dat hun goden dan zouden terugkeren,” zei Carlson. “Eén van hen, Bolon Yokte K’uh, zou overgangsrituelen doen om de kosmos nieuw leven in te blazen. De wereld wordt ververst, in plaats van vernietigd.”

Waarom werd de NASA-video tien dagen te vroeg op de mensen losgelaten? “Als u deze film bekijkt betekent dat maar één ding, namelijk dat de wereld gisteren niet is vergaan,” luidt het vooraf.

Bron: YouTube/ScienceAtNASA

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Diago schreef:

  Wat een slecht filmpje zeg.
  Beetje mosterd na de maaltijd.

  Zie je, de wereld is niet vergaan, “kijk maar om je heen”

  Zij weten nog veel minder dan ze doen voorkomen.

  0 likes
 • Jolanda schreef:

  Diago*

  Wat weet jij wel meer dan je doet voorkomen? Ben erg benieuwd!
  Lieve groet Jolanda

  0 likes
 • klaus schreef:

  Indien de wereld vergaat op 21 dec. trakteer ik iedereen op 22 dec. op koek en sopie.

  0 likes
 • tim schreef:

  Een voorspelling van een voorspelling die nooit is voorspelt.

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  De Maya’s zelf begrijpen niet waarom veel mensen denken dat de wereld op 21 december zou moeten vergaan. De Maya’s hebben verschillende kalenders. Om over die gekte in Bugarach maar te zwijgen.

  http://www.youtube.com/watch?v=hLUFI70WMJY

  0 likes
 • Diago schreef:

  [quote name=”Jolanda”]Diago*

  Wat weet jij wel meer dan je doet voorkomen? Ben erg benieuwd!
  Lieve groet Jolanda[/quote]

  Er staat nergens dat ik meer weet, behalve dat het mij duidelijk is dat zei doen’ alsof ze het begrijpen.

  0 likes
 • pinobot schreef:

  Lekker makkelijk om te beweren dat de wereld niet zal vergaan.
  Als die wereld wel vergaat is er niemand die komt klagen.

  0 likes
 • jan schreef:

  ah, Niburu probeert zich al in te dekken in het geval er vrijdag niets gebeurt behalve een regenbui en een verkeerschaos op de A10.

  Jarenlang gehoord dat het DE dag wordt en dan opent het NOS journaal met de mededeling dat er een nieuwe tunnel is geopend bij Rotterdam. Niet voor de aliens maar voor de mensen die nog vroeger naar hun werk moeten.

  0 likes
 • ROYROY28 schreef:

  Boem !!!
  we zijn er nog steeds op 21 december 2012 !
  Boem !!!
  zulke voorspellingen moeten verboden worden….

  0 likes
 • John schreef:

  De Mayas hebben alleen vermeldt dat hun kalender eindigt op een bepaalde tijd. Vervolgens zijn Westerse onderzoekers aan het rekenen geslagen. En zo kwam opeens de datum 21 december 2012 uit de hoge hoed van de ‘geleerde’ blanken, met alle gevolgen van dien. Volgens mij gaat er volgende week vrijdag in ieder geval helemaal niets ‘groots’ gebeuren in onze externe werkelijkheid. Wel kunnen er in ons zelf grote veranderingen plaatsvinden, maar daarvoor hoeven we echt niet te wachten tot volgende week vrijdag. Daarvoor is ieder moment geschikt…

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Uiteraard zou de wereld niet vergaan. Trouwens ze sterft en wordt ook weer geboren, elke seconde. Net zoals onze cellen dat doen. Het is enkel een vorm van perceptie, waar wil je jezelf op richten, welke kant kijk je uit?

  Rijst de vraag van het waarom dat ‘men’ dit zo opgeblazen heeft als een allesvernietegende dag, doomsday gedoopt? Nope. Waarom werden we langs alle kanten met onze breinen die richting/manier van denken in gemanipuleerd?
  Waarom vergreep menig mens en bedrijf zich aan het verspreiden van de chaos en angst? De filmindustrie alsook de reclamejongens en -meisjes deden hun uiterste best om ‘t levendig te houden omwille van omzetcijfers. Surfen op een gangbare denkgolf in een bepaald tijdskader. Slim gezien, maar de implicaties gaan verder dan we vaak maar mogen/kunnen/willen zien.

  Elk jaar sterft het oude jaar en verwelkomen we het nieuwe met vuurwerk! Elk jaar opnieuw vallen de bladeren van de meest prachtige bomen en komen er weer knoppen en bloesems alsook nieuwe bladeren aan deze bomen. Om de 6 weken hebben mensen een compleet nieuwe lever! Cellen zijn gestorven en anderen zijn ontstaan of geboren. Het zit overal in. Dit gaat natuurlijk, maar ons denken is het meest diffuse en chaotische, maar schept wél, in zekere zin, de werkelijkheid van een systeem waarin we leven, niet? Tijd om anders en beter te gaan denken/handelen, het oude systeem dat niet meer dienen kan achter ons laten en nieuwe en betere zaken voor allen het levenslicht gunnen…zou wel fijn zijn.
  Wanneer gaan we leren onderscheiden wat oprecht duurzaam en voor velen wat betekenen kan in positieve zin en wat niet?

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Natuurlijk zijn er programma’s die de Grote Verandering tegen spreken, maar dit is om psychologische redenen. Men wil namelijk geen algehele paniek veroorzaken. Het is wél vreemd dat de agenda’s van diverse koninklijke families vanaf 18 december kompleet leeg zijn. Weten zij soms meer?

  0 likes
 • Operator schreef:

  Waarom denkt uitgerekend NASA dat ze er wat over moeten zeggen?

  0 likes
 • PlayMode schreef:

  Stel de aarde vergaat niet en er komt niet in 1 klap een bewustzijnsverandering. Er zijn veel mensen die al jaren met deze datum in hun hoofd rondlopen. Er zijn ook zoveel mensen die de huidige wereld zat zijn. Dat lijkt mij de voornaamste reden waarom er zoveel mensen op sites als deze surfen( Naast het feit dat de media nieuws behandeld alsof het opblaasbaar is ). Dus mocht er geen plotseling verandering plaats vinden aankomende vrijdag. Dan zullen de mensen die zich niet verhangen toch echt wel wat anders moeten doen dan wachten om die verandering die iedereen wil te bewerkstelligen.
  Het einde, Bewustzijns shift.. Of je er nou in gelooft of niet. We hebben een hoop spirituele zieltjes gewonnen op deze aardbol met deze datum.. en veel klagertjes over de media, crisis, het systeem what have you dat het duidelijk is dat verandering erg gewenst is in het bewustzijn van de mens. Of je nou “zweverig” bent of een “nuchtere” boer we willen voor zover ik kan begrijpen toch echt allemaal wat anders. Dus de stemming lijkt me hoe dan ook aardig gezet.. Met alle mensen die er mee bezig zijn kan je toch wel stellen dat we een bergje kunnen verzetten na 21 december.

  0 likes
 • PlayMode schreef:

  Oh en by the way.. Sinds wanneer is het de taak van NASA om voorspellingen te ontkrachten. Ga toch lekker naar de Maan !

  0 likes
 • King of Light schreef:

  [quote name=”jan”]ah, Niburu probeert zich al in te dekken in het geval er vrijdag niets gebeurt behalve een regenbui en een verkeerschaos op de A10.

  Jarenlang gehoord dat het DE dag wordt en dan opent het NOS journaal met de mededeling dat er een nieuwe tunnel is geopend bij Rotterdam. Niet voor de aliens maar voor de mensen die nog vroeger naar hun werk moeten.[/quote]

  Jan, U bent zich niet bewust van het feit dat Niburu zich helemaal niet hoeft in te dekken. Zij hebben nooit zaken beweerd aangaande het vergaan van de wereld. Erger nog, hebben zij er altijd op gehamerd middels maya docu’s en eigen tekst over het aanvangen van een nieuwe tijd. Voor vele andere is het de datum er voor te hebben gezorgd het bewustzijn te verhogen. Er zijn mensen die niet willen dat slapende honden wakker worden en daar bent u er waarschijnlijk 1 van.Uiteraard houdt dat in dat KLAAS VAAK u een enorme lading zand in de ogen heeft gestrooid.

  Dus of u zit nog niet zo lang op Niburu of u heeft een slecht geheugen.

  0 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Grappig. Ze staven hun bewering met archeologische vondsten. Als diezelfde vondsten hadden beweerd dat de wereld wél zou vergaan, hadden ze het niet geloofd, en niet als bewijs aangemerkt.
  Als archeologie zo blangrijk is voor NASA, dan mogen ze onderhand de Ancient Astronaut-theorie wel eens gaan aanhangen.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_astronauts

  0 likes
 • alifix schreef:

  Leuke afleiding voor mensen die in de zelfde trilling vast willen zitten. Er is gewoon een mooie stand van zon en sterren op de 21e en we gaan daarmee een ander astrologisch tijdperk in en dat is bewezen. Je hoort er niks over in reguliere media omdat die dat niet kunnen bevatten. De Maya’s hebben herhaaldelijk laten weten dat hun kalender niet aangeeft dat de wereld dan zou vergaan.

  0 likes
 • Robert schreef:

  Wat een lachertje NASA hoort bij de grootste oplichters van de moderne tijd , ze proberen de mensen op het verkeerde spoor te zetten mensen manipuleren , NASA moet zich hier niet mee bemoeien best raar toch voor een firma die met de ruimte bezig is om zich in eens met dit soort zaken bezig te houden ? het zelfde geld voor dat ze nog steeds ontkennen dat er contact is met buitenaardse NASA zijn oplichters !!!!!!!!!!!!!!!!

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Operator”]Waarom denkt uitgerekend NASA dat ze er wat over moeten zeggen?[/quote]
  Vanwege de gekte die is onstaan, door wat complotters op het internet, die een drama maken van 21/12/2012. En er zijn al vele zelfdodingen geweest omdat er altijd mensen die niet zelf kunnen denken en alles als waarheid aannemen.Wat? Sommigen zoeken zelfs bergen op, omdat ze van mening zijn dat ze het daar wel overleven.Dit zijn dus mensen die de klok ergens horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt.Eigenlijk zou je er medelijden mee hebben.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Robert”]Wat een lachertje NASA hoort bij de grootste oplichters van de moderne tijd , ze proberen de mensen op het verkeerde spoor te zetten mensen manipuleren , NASA moet zich hier niet mee bemoeien best raar toch voor een firma die met de ruimte bezig is om zich in eens met dit soort zaken bezig te houden ? het zelfde geld voor dat ze nog steeds ontkennen dat er contact is met buitenaardse NASA zijn oplichters !!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
  Goed gezien. Maar ja als je weet dat de Duitse Werner von Braun raketontwerper voor NASA was, dan moet NASA eigenlijk dus NAZI heten.En zijn jouw woorden de juiste!!

  0 likes
 • biff schreef:

  Wat ik een beetje mis op Niburu is een goed overzicht van wát er nu eigenlijk op 21-12-12 gebeurt, en dan bedoel ik op astronomisch gebied.
  Wat ik heb kunnen vinden is dat op die dag ons zonnestelsel de equatoriale as van de Melkweg zal kruisen waarbij onze planeet aarde, onze zon, Saggitarius A en Hunab K’u (het zwarte gat dat het centrum van ons zonnestelsel is) op één lijn staan.
  Al met al een bijzondere gebeurtenis zou ik zeggen.

  0 likes
 • Beatz schreef:

  Waarom vele mensen nogsteeds ervoor kiezen om een oude stam te geloven die brute offeringen deden, hun eigen water vergiftigde en vervolgens allemaal uitsterfde door ziekte en onderlinge ruzies, is beyond me.

  De wereld zal niet op korte termijn vergaan en dan dus ook niet deze week op de 21ste.

  0 likes
 • biff schreef:

  En voor wie het nog niet weet:
  NASA:

  Never A Straight Answer

  0 likes
 • mar schreef:

  [quote name=”Westbound”]Natuurlijk zijn er programma’s die de Grote Verandering tegen spreken, maar dit is om psychologische redenen. Men wil namelijk geen algehele paniek veroorzaken. Het is wél vreemd dat de agenda’s van diverse koninklijke families vanaf 18 december kompleet leeg zijn. Weten zij soms meer?[/quote]

  Vertel eens hoe jij inzicht kunt hebben in die agenda’s dan?

  0 likes
 • mar schreef:

  Lees net dat de moeder van Adam Lanza, de 20-jarige moordenaar van 27 mensen, er heilig van overtuigd was dat de wereld zou vergaan. Zo heeft ze haar kinderen ook geindoctrineerd. Men zoekt formeel nog naar een motief voor de moordpartij, maar m.i. kun je het zoeken in de ‘doomsday’ hoek. Dat maakt me eerlijk gezegd wel wat benauwd voor de komende periode. Er zullen inderdaad mensen zijn die zodanig teleurgesteld zijn dat er ‘niets’ gebeurt, dat ze misschien de hand aan zichzelf slaan of erger, anderen daarin meetrekken. Die geluiden hebben we ook al op dit forum kunnen lezen, en dat zijn dan nog degenen die het uitspreken. Laten we hopen dat iedereen zijn gezonde verstand erbij houdt…

  0 likes
 • Mr. X schreef:

  Dames en Heren!
  Kinderen en ongeborenen!
  Deze wereld vergaat NIET!
  Wij, de mensheid komen en vergaan!
  Er zijn twee dingen op deze planeet zeker, Als je geboren bent zul je ook…!!! Door al de eeuwen heen dat wij mensen deze planeet bewonen maken we er steeds weer een compleet zooitje van!
  Waarom beginnen we ons niet eens af te vragen waarom we vanaf kleinkind al Bang gemaakt worden? Omdat we geloven wat ons verteld word! Wie gelooft in het recht om eerlijk te stemmen? Wie gelooft de huidige Crisis? Wie gelooft in zieke geesten, als er niemand op deze planeet opstaat en eerst de Hebzucht oplost!?
  Wij wereld burgers worden compleet voorgelogen en bang gemaakt!!! Als een klein kind nachtmerries heeft, vraag je dan af waar deze vandaan komen!??
  Als wij mensen in deze gemaakte crisis blijven geloven, vraag je dan af waar ons geld heen gaat!?? Wij wereld burgers zijn te dom om zelf na te denken en geloven alles wat ons word voorgedragen. Als we al eeuwen worden afgehouden van Liefde en eenheid, dan zal de waarheid en het grootste geheim tot in de eeuwigheid hier liggen!!!
  Lees dit GOED…>>>
  Verandering zit in ons en in ons zit Liefde! Haat is voor mensen die er Baat bij hebben! Een bang persoon is de helft zo sterk! Als de wereld bevolking “ECHT” te horen krijgt hoe er over ons gesproken en gedacht word, zullen de Grote kopstukken vallen! Wij stomme mensen geloven wat ons verteld word en het ergste van alles is dat we het zelfde ook gewoon weer aan onze kinderen doorvertellen! Het grootste geheim wat voor ons al eeuwen word geheim gehouden LIEFDE en EENHEID! Geloof in wat je wil geloven, vertrouw in wie je wil vertrouwen! Blijf wie je bent en geloof wat je word verteld en deze wereld zal voor altijd in handen blijven van onze hebzuchtige machthebbers! “BOEEEEE” !!! Ik laat je schrikken…!!! Ben je NU BANG…!!!???
  LOVE FOR AL !!!
  Mr. X

  0 likes
 • biff schreef:

  [quote name=”mar”]Lees net dat de moeder van Adam Lanza, de 20-jarige moordenaar van 27 mensen, er heilig van overtuigd was dat de wereld zou vergaan. Zo heeft ze haar kinderen ook geindoctrineerd. Men zoekt formeel nog naar een motief voor de moordpartij, maar m.i. kun je het zoeken in de ‘doomsday’ hoek. Dat maakt me eerlijk gezegd wel wat benauwd voor de komende periode. Er zullen inderdaad mensen zijn die zodanig teleurgesteld zijn dat er ‘niets’ gebeurt, dat ze misschien de hand aan zichzelf slaan of erger, anderen daarin meetrekken. Die geluiden hebben we ook al op dit forum kunnen lezen, en dat zijn dan nog degenen die het uitspreken. Laten we hopen dat iedereen zijn gezonde verstand erbij houdt…[/quote]

  Ik zou even niets geloven wat de media laten weten over deze zaak.

  de media zijn totaal onbetrouwbaar!

  0 likes
 • Roborob schreef:

  [quote name=”Westbound”]Natuurlijk zijn er programma’s die de Grote Verandering tegen spreken, maar dit is om psychologische redenen. Men wil namelijk geen algehele paniek veroorzaken. Het is wél vreemd dat de agenda’s van diverse koninklijke families vanaf 18 december kompleet leeg zijn. Weten zij soms meer?[/quote]

  Kerstvakantie misschien 🙂

  0 likes
 • DingieM schreef:

  De “verversing” blijft niet tot ons zonnestelsel, heel het melkwegstelsel krijgt een periodieke upgrade.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”biff”]En voor wie het nog niet weet:
  NASA:

  Never A Straight Answer[/quote]
  Roger Biff, Mooi gezegd.Een waarheid als geen andere!!!

  0 likes
 • ian schreef:

  nu ik toch allemaal profs zie schrijven hier..kan iemand me vertellen waarom de hopi indianen,zulu,s,en de chinese itching, nooit worden genoemd hier en alleen de maya’s over die einddata.
  volgens mij hadden hun ook de 21ste voorspeld dat er iets stond te gebeuren…voelt er iemand al verandering?..ik zie bv al 2 dagen als ik op mn gsm kijk de 21…bv 9.21 of 12.21 uur…

  0 likes
 • Ronald schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”biff”]En voor wie het nog niet weet:
  NASA:

  Never A Straight Answer[/quote]
  Roger Biff, Mooi gezegd.Een waarheid als geen andere!!![/quote]

  Hoe duidelijk kunnen ze zijn? http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html mooie samenvatting, en that’s all folks!

  0 likes
 • biff schreef:

  [quote name=”ian”]nu ik toch allemaal profs zie schrijven hier..kan iemand me vertellen waarom de hopi indianen,zulu,s,en de chinese itching, nooit worden genoemd hier en alleen de maya’s over die einddata.
  volgens mij hadden hun ook de 21ste voorspeld dat er iets stond te gebeuren…voelt er iemand al verandering?..ik zie bv al 2 dagen als ik op mn gsm kijk de 21…bv 9.21 of 12.21 uur…[/quote]

  @ Ian,

  Alle natuurvolkeren hebben dezelfde voorspellingen over de omslag naar het nieuwe tijdperk, dat geldt in ieder geval voor de Hopi, de Tibetanen, de Hindoes (Vedische geschriften), de Aboriginals, de Maori en dan zal ik er nog wel een paar vergeten.
  Het grote verschil met de Maya’s is dat zij hun kalenders hebben vastgelegd in steen. De maya’s hebben de meest accurate kalenders gemaakt (zelf zeggen ze dat ze deze hebben ontvangen van Plejadische bezoekers).
  Voor zover ik weet hebben de andere volkeren dit soort kalenders niet.
  Wetenschappers zijn het erover eens dat er geen accuratere kalender bestaat dan die van de Maya’s,

  maar ja… wetenschappers 😉

  0 likes
 • ian schreef:

  kan iemand mij ook vertellen of de maya’s uberhoubt wel eens over het einde van de wereld horen praten..als ik de reacties van maya anno nu hoor..halen ze hun schouders op. ik ben in chitzen itza geweest en kan je vertellen dat het ontzettend mooi is..je word bijna verheven door de energie die daar hangt…ze waren superieur in sterrenkunde maar ze hadden wel een bruut balspel waarbij de winnaar onthoofd word…ik zou een blessure faken

  0 likes
 • biff schreef:

  [quote name=”ian”]kan iemand mij ook vertellen of de maya’s uberhoubt wel eens over het einde van de wereld horen praten..als ik de reacties van maya anno nu hoor..halen ze hun schouders op. ik ben in chitzen itza geweest en kan je vertellen dat het ontzettend mooi is..je word bijna verheven door de energie die daar hangt…ze waren superieur in sterrenkunde maar ze hadden wel een bruut balspel waarbij de winnaar onthoofd word…ik zou een blessure faken[/quote]

  De maya’s spreken nooit over het eind van de wereld, wél over het einde van de tijd.
  Voor de Maya’s betekent ‘het einde van de tijd’ slechts het einde van een cyclus. Aan het eind van de cyclus begint er dus een nieuwe.
  In het geval van het aflopen van de huidige lange jaartelling wordt er door de maya’s het volgende gezegd:

  ‘we beginnen aan de Nieuwe Zon’

  0 likes
 • Roaring Mouse schreef:

  Als mensen NASA-werknemers nazi’s gaan noemen, is het misschien beter dat de wereld wel vergaat. Wat een dieptepunt zeg…lol

  0 likes
 • golfbreker schreef:

  Via een voor mij betrouwbare bron zijn er verhuiswagens gesignaleerd bij zowel Huis ten Bosch, de Eikenhorst en Huis het Loo

  Nader bericht volgt

  0 likes
 • Gianluca schreef:

  [quote name=”Diago”][quote name=”Jolanda”]Diago*

  Wat weet jij wel meer dan je doet voorkomen? Ben erg benieuwd!
  Lieve groet Jolanda[/quote]

  Er staat nergens dat ik meer weet, behalve dat het mij duidelijk is dat zei doen’ alsof ze het begrijpen.[/quote]

  Ik denk dat jij een beetje dom bent.

  0 likes
 • mar schreef:

  [quote name=”golfbreker”]Via een voor mij betrouwbare bron zijn er verhuiswagens gesignaleerd bij zowel Huis ten Bosch, de Eikenhorst en Huis het Loo

  Nader bericht volgt[/quote]

  Wie zou in godsnaam willen blijven leven als vrijwel de hele wereldbevolking wordt weggevaagd. Gisteren was ook op het nieuws hoe sommige mensen van plan zijn om in schuilkelders te gaan zitten of andere maatregelen getroffen hebben om rampspoed te slim af te zijn. Dan zit je daar straks te dobberen in je eentje tussen de lijken, ja gezellig. Dan maar liever met z’n allen in 1x foetsie. Wat ik overigens niet geloof dat er gebeurt hoor.

  0 likes
 • Beatz schreef:

  [quote name=”golfbreker”]Via een voor mij betrouwbare bron zijn er verhuiswagens gesignaleerd bij zowel Huis ten Bosch, de Eikenhorst en Huis het Loo

  Nader bericht volgt[/quote]

  Je kletst echt uit je nek, post je bronnen dan.

  0 likes
 • RVD schreef:

  Golfbreker,
  [**] onderzoekt momenteel uw IP gegevens en is geïnteresseerd in uw bron.
  Mail de u bekende gegevens aan [##]
  mvg.
  R

  0 likes
 • Robbie schreef:

  Echt een opgeblazen media verhaal.. De één denkt dat de wereld vergaat, de ander denkt dat er heel veel energieën vrij gaan komen (?!) en de ander vind het larikoek.

  De maya’s voorspellen dat er een nieuw tijdperk aan komt, tja dat kan, maar of dat wij daar iets van merken?? En over het vergaan van de wereld.. Dit is een theorie van een Duitse professor wat stamt uit de begin jaren 1900, waarbij hij één van de zeldzame overgebleven Maya boeken bestudeerde. Dit boek met vele tekeningen eindigt met een plaatje waar bij er een soort waterval uit een mond van een draak stroomt over een mens, hij suggereert hier mee dat dat het ondergaan van de wereld is, zo is het verhaal ontstaan en zo is het van de spreekwoordelijke mug een olifant geworden. Of dat ik bang ben voor de 21-ste? nee helemaal niet, nieuwsschierig, dat wel, want ik ben benieuwd hoe het volk reageert, en vooral hoe de mensen reageren die jarenlang vol bleven houden dat de Maya’s gelijk hadden.

  0 likes
 • golfbreker schreef:

  @41 @42
  Zoals gebruikelijk op dit forum worden bronnen niet, of met een codenaam aangeduid, zeker als het gaat om controversiële informatie.
  Laten we mijn bron dan maar Prlwzkovski noemen.

  0 likes
 • golfbreker schreef:

  [quote name=”ian”]nu ik toch allemaal profs zie schrijven hier..kan iemand me vertellen waarom de hopi indianen,zulu,s,en de chinese itching, nooit worden genoemd hier en alleen de maya’s over die einddata.
  volgens mij hadden hun ook de 21ste voorspeld dat er iets stond te gebeuren…voelt er iemand al verandering?..ik zie bv al 2 dagen als ik op mn gsm kijk de 21…bv 9.21 of 12.21 uur…[/quote]
  Kijk ik net op m’n klokje: wat denk je 23.21uur! Toeval bestaat niet

  0 likes
 • Ian schreef:

  @ golfbreker… Ben je me nou in de maling aan het nemen? Voor mij is dit serieus.. Heb een zoon van 4 en ik vind het heel erg als hij maar zo kort zou leven..daar maak ik me druk om..hoeveel mensen hier denken dat de wereld zal vergaan?

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote]Kijk ik net op m’n klokje: wat denk je 23.21uur! Toeval bestaat niet[/quote]
  En volgens de site is het 23.24 terwijl je dit plaatst.

  Wow.
  En ik lees het op 10.13 en tiep dit op 10.14.

  10+13 = 23, 10+14 = 24.

  WOW

  23.24!

  Toeval bestaat niet!

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”golfbreker”]@41 @42
  Zoals gebruikelijk op dit forum worden bronnen niet, of met een codenaam aangeduid, zeker als het gaat om controversiële informatie.
  Laten we mijn bron dan maar Prlwzkovski noemen.[/quote]

  Heeft Prlwzkovski ook foto’s genomen van die verhuizing?

  Of zie ik die foto’s binnenkort in de Privé terug, met als onderschrift:

  Trix pakt koffers in voor jaarlijkse skivakantie in Lech.

  (je ziet, je hoeft je bron niet te verraden, als je maar controleerbare info deelt. foto’s dus.)

  0 likes
 • Ian schreef:

  Gaarne normale en doordachte reacties op mijn vraag

  0 likes
 • golfbreker schreef:

  @ian

  46 (jouw reactie) -/- 4 (de leeftijd van je zoon = 42

  42 gedeeld door 2 (mijn 2e reactie op jou) = 21

  toeval bestaat niet

  0 likes
 • golfbreker schreef:

  [quote name=”theo”][quote name=”golfbreker”]@41 @42
  Zoals gebruikelijk op dit forum worden bronnen niet, of met een codenaam aangeduid, zeker als het gaat om controversiële informatie.
  Laten we mijn bron dan maar Prlwzkovski noemen.[/quote]

  Heeft Prlwzkovski ook foto’s genomen van die verhuizing?

  Of zie ik die foto’s binnenkort in de Privé terug, met als onderschrift:

  Trix pakt koffers in voor jaarlijkse skivakantie in Lech.

  (je ziet, je hoeft je bron niet te verraden, als je maar controleerbare info deelt. foto’s dus.)[/quote]

  Je vroeg om bronnen,niet om foto’s

  Maar helaas, foto’s zijn (voor veel geld) verkocht aan een blad dat voor de 21e z’n laatste editie uit gaat brengen.

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”golfbreker”][Laten we mijn bron dan maar Prlwzkovski noemen.[/quote]

  Heeft Prlwzkovski ook foto’s genomen van die verhuizing?

  Of zie ik die foto’s binnenkort in de Privé terug, met als onderschrift:

  Trix pakt koffers in voor jaarlijkse skivakantie in Lech.

  (je ziet, je hoeft je bron niet te verraden, als je maar controleerbare info deelt. foto’s dus.)[/quote]

  Je vroeg om bronnen,niet om foto’s

  Maar helaas, foto’s zijn (voor veel geld) verkocht aan een blad dat voor de 21e z’n laatste editie uit gaat brengen.[/quote]

  Briljant. Welk blad? Of is dat een geheim en horen we straks dat het blad door de reptielen uit de handel is genomen omdat wij de waarheid niet mogen weten??
  (en beatz vroeg om je bron, ik om foto’s)

  Ik tiep dit overigens om 9.26 op 20 12. 20+12=32 9+26=35. Verschil 35-32 is drie. Dat is precies het aantal koppen koffie dat ik net op heb. Toeval bestaat niet!

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  >