CoronaBuitenland

Woeste vader tegen Trudeau: ‘Mijn jongen is gestorven door jouw vaccin, f**k you!’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

De 17-jarige zoon van Dan Hartman overleed door het coronavaccin. In een video haalt hij snoeihard uit naar de Canadese premier Justin Trudeau, die mensen nooit heeft gewaarschuwd voor de dodelijke gevaren van de experimentele vaccins.

Trudeau ontkende onlangs dat hij denigrerende opmerkingen heeft gemaakt over ongevaccineerden. “Dat heb je wel gedaan!” zegt Hartman in zijn video tegen Trudeau. Hij voegt toe dat de premier tegen Pfizer had moeten zeggen: “Fuck you. De deal gaat niet door. Je brengt mijn mensen schade toe.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vertel de waarheid

“Ik ken mensen die je haten en die je misschien zouden willen vergeven,” zegt de boze vader. “Maar nee, je blijft maar pushen. Je wilt niet toegeven dat er ook maar iemand is gestorven door het vaccin. Je bent niet eens bereid om de waarheid te vertellen. Vertel de waarheid!”

“Mijn jongen is gestorven door jouw vaccin! Fuck you!” schreeuwt de vader, waarna hij wegstormt.

‘Racisten’ en ‘vrouwenhaters’

Eind vorig jaar noemde Trudeau ongevaccineerden ‘racisten’ en ‘vrouwenhaters’. De premier vroeg zich af of de samenleving deze mensen moet ‘tolereren’.

“We gaan een einde maken aan deze pandemie door middel van vaccinatie,” zei Trudeau in het Frans. “Iedereen kent wel mensen die twijfelen en wij doen ons best om hen te overtuigen. Er zijn echter ook mensen die er fel op tegen zijn.”

“Zij geloven niet in wetenschap en zijn vaak vrouwonvriendelijk en racistisch,” citeerde de Western Standard Trudeau, die beweerde dat het om een ‘hele kleine groep’ ging.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
2 maanden geleden

Trudeau is één van de keihardste ooit op deze wereld ……….en is onschendbaar en onvernietigbaar!
Overal zijn nu van dezelfde soort aan de macht!

Deug-Nietje
Deug-Nietje
2 maanden geleden

Hij heeft zoooo gelijk , l ben ook woedend op degenen die mijn dierbaren waaronder mijn kind gevaccineerd is , of robots of ernstig ziek zijn , of overleden , nooit meer ongedaan kunnen maken , k weet haat is niet okay …. toch ontstaan door deze ratten !

Herman R
Herman R
2 maanden geleden

Justin Trudeau🪱 = de zoon van Fidel Castro & t petekind van Klaus Schwab🤑 & dat zegt voldoende😫

Annette
Annette
2 maanden geleden

Deze woeste en wanhopige vader heeft natuurlijk alle gelijk van de wereld. Ik durf te wedden, dat er inmiddels ongelooflijk veel méér ouders zijn, die het meest verschrikkelijke wat je als ouders kan overkomen, moeten ervaren.

Deze vader is de luidruchtige stem namens een grote stille groep.

Waar hij in ieder geval géén gelijk in heeft, is dat hij ook maar een seconde denkt, dat Justin Trudeau er is VOOR de Canadese bevolking. Dat is natuurlijk pertinent niet waar.

Als DAT namelijk zo was, dan was dit allemaal niet eens gebeurd. Net zoals in zovele staten over de hele wereld.

Wel vind ik het absoluut geweldig, dat deze vader, voor wie het te laat is, in ieder geval in staat is om andere ouders op tijd de ogen te laten openen.

Ieder KIND dat op deze manier gered kan worden, is er één!

Aardig aansluitend op dit zoveelste verschrikkelijke verhaal is het liedje, dat ik net weer heb gehoord op een kanaal op Telegram. Het is van Zager & Evans en heet: In the year 2525.

Het liedje kwam uit in 1969 (ik was toen zelf pas 20 jaar) en ik kan het mij nog erg goed herinneren. Het gaat over de verandering van de mens in een robot.
Is het voorspellend of was het zó, dat “ze” in de vorm van een song alvast waarschuwden waar de mensheid naartoe ging?

IK denk zelf het laatste. Uiteraard was het voor mij gewoon een leuk liedje en niets meer dan dat.

Daar denk ik uiteraard, 53 jaar later, wel héél anders over.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x