CoronaBinnenland

Kijk: Inspreker in gemeenteraad Haaksbergen houdt minutenlange tirade over ‘gifprik’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

In de gemeente Haaksbergen kunnen burgers gebruikmaken van het spreekrecht tijdens de gemeenteraad. Woensdag maakte de heer Koenderink daar gebruik van.

“Mensen vallen neer, jonge mensen vallen neer,” zei hij tegenover de gemeenteraadsleden. “Jonge mensen komen in het ziekenhuis te liggen. Pericarditis, [myocarditis], ga zo maar door. Hoe kan dat? Meer kankergevallen. Meer doodgeboortes. Hoe kan dat? Waar ligt dit aan?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Het gebeurt hier, in Haaksbergen,” vervolgde Koenderink. “En het is erg genoeg.” Hij las het Pfizer-rapport, dat eigenlijk pas over 75 jaar bekend mocht worden. “En dan schrik je. Van de 45.000 mensen kregen 42.086 in de eerste drie maanden bijwerkingen. Weet je hoeveel er dood zijn gegaan in die eerste drie maanden? 1223. Doodgegaan, direct aan de vaccinatie, bewezen door Pfizer.”

Puur gelogen

Koenderink liet het rapport uitdelen aan de gemeenteraadsleden. “En dan schrikken we niet? Laten we ons nog steeds gewoon zogenaamd ‘vaccineren’ met dit? Zijn wij hiermee akkoord dat dit allemaal gebeurt?”

“Het is gelogen wat hier in Nederland is gebeurd, puur gelogen,” benadrukte hij. “Er wordt gelogen door de voormalig minister van Volksgezondheid en gelogen door de minister van Volksgezondheid. Het is een schande. Ik begrijp niet dat wij dit als Haaksbergenaren nog kunnen accepteren. Dat wij om ons heen zien dat mensen doodgaan, creperen, meerdere kankergevallen, alles staat hier in het rapport.”

Luid applaus

“Ik noem het een gifprik en niet anders. Blijven wij deze spuit in Haaksbergen faciliteren? Denk na. Kijk naar dit officiële rapport van Pfizer. Is dit normaal? Ik vind dit niet meer normaal,” zei de inspreker, die na zijn inbreng luid applaus kreeg.

Burgemeester Rob Welten (CDA) was not amused en vroeg de aanwezigen om zich te onthouden van ‘signalen van goedkeuring of afkeuring’. “Dat is niet de bedoeling in deze raadszaal.” Vervolgens klonk boegeroep.

4.8 194 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

171 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
voor
voor
1 jaar geleden

HOPELIJK VOLGEN ER MEER GEMEENTES DIE ZICH EINDEIJK DURVEN UITSPREKEN TEGEN DE GIFPRIK !! WIE VOLGT ????

Henk Albarda
Henk Albarda
1 jaar geleden

Deze bureaucratische bal gehakt van een ‘burgemeester’ weet heel goed dat inmiddels een grote meerderheid Nederlandse burgers (dus geen ambtenaren, die hebben zich tot ONmens gequalificeerd) de prik minimaal niet meer vertrouwd.
Uitsluitend een groep D66, Groen Links, Volt, VVD en CDA LEDEN, houd dogmatisch vast aan de prik EN heeft toegang tot de media.
Vandaar dat vele lezers hier nog de indruk hebben dat ALLE burgers doof en blind zijn voor de gevaren van de prik.
DE burger heeft is wel degelijk wakker voor de gevaren van de prik, beste mede lezer !!

Jean Marie
Jean Marie
1 jaar geleden

Nog zo’n kut burgemeester zoals die varken Bruls in Nijmegen.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Geen respect voor iemand die in deze omstandigheden verbiedt om appreciatie te tonen voor iemand die de pure waarheid vertelt.

Back to top button
171
0
We lezen graag je reactie!x