Het Complot

Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse stad Novato werden onlangs flyers verspreid over 9/11. De flyers, die onder meer op winkelruiten en telefoonpalen werden geplakt, claimden dat Israël achter de aanslagen zat.

Op de flyers stond dat men in New York vijf Israëliërs had zien dansen na het instorten van de Twin Towers, dat de Israëlische zakenman Larry Silverstein vijf miljard dollar aan verzekeringsgeld had opgestreken en dat de Israëlische premier Netanyahu zei dat de aanslagen goed voor Israël waren.

Verder viel te lezen dat ‘er op 9/11 meer dan 60 Israëlische Joden zijn gearresteerd en dat 9/11 het begin was van de ‘oorlog tegen terrorisme’, waarbij de Verenigde Staten zich actiever gingen bemoeien met Israëlische conflicten’.

Word wakker USA!

Onderaan de pagina stond: “Word wakker USA!”

De burgemeester van Novato, Eric Lucan, zei dat er in zijn stad ‘geen ruimte is voor dit soort haatdragende taal’.

Politiechef Adam McGill zei dat inwoners van de stad moeten ‘opstaan tegen haat’.

Geen onderzoek

Hij voegde toe dat de flyers vallen onder vrijheid van meningsuiting en dat er om die reden geen onderzoek zal worden ingesteld.

In een open brief hebben de burgemeester, politie, scholengemeenschap en anti-haatgroep Not In Our Town openlijk afstand genomen van de flyers.

[J. The Jewish News of Northern California]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Als de waarheid is gedegradeerd tot haatzaaien is er wezenlijk iets vreselijk mis gegaan, doch waarheid blijft waarheid, daar valt niet aan te tornen.

Erde
Erde
2 jaren geleden

Er is geen ruimte voor de waarheid. De leugen moet hoe dan ook in stand gehouden worden want anders gaan er een heleboel koppen rollen.

Kees
Kees
2 jaren geleden

Alles om de aandacht af te leiden van het feit dat de Amerikanen zelf verantwoordelijk waren voor deze massaslachting. Ze zijn compleet gestoord in dat land, met de grootste clown voorop. Ik weet niet wie er meer evil is. Pennywise of Trump…

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Niemand weet meer wat de Waarheid is. Zelfs de Waarheid schijnt de Waarheid te zijn vergeten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x