Homepagina » Het Complot » Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11
Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11
Foto: Wikimedia Commons

Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11

In de Amerikaanse stad Novato werden onlangs flyers verspreid over 9/11. De flyers, die onder meer op winkelruiten en telefoonpalen werden geplakt, claimden dat Israël achter de aanslagen zat.

Op de flyers stond dat men in New York vijf Israëliërs had zien dansen na het instorten van de Twin Towers, dat de Israëlische zakenman Larry Silverstein vijf miljard dollar aan verzekeringsgeld had opgestreken en dat de Israëlische premier Netanyahu zei dat de aanslagen goed voor Israël waren.

Verder viel te lezen dat ‘er op 9/11 meer dan 60 Israëlische Joden zijn gearresteerd en dat 9/11 het begin was van de ‘oorlog tegen terrorisme’, waarbij de Verenigde Staten zich actiever gingen bemoeien met Israëlische conflicten’.

Word wakker USA!

Onderaan de pagina stond: “Word wakker USA!”

De burgemeester van Novato, Eric Lucan, zei dat er in zijn stad ‘geen ruimte is voor dit soort haatdragende taal’.

Politiechef Adam McGill zei dat inwoners van de stad moeten ‘opstaan tegen haat’.

Geen onderzoek

Hij voegde toe dat de flyers vallen onder vrijheid van meningsuiting en dat er om die reden geen onderzoek zal worden ingesteld.

In een open brief hebben de burgemeester, politie, scholengemeenschap en anti-haatgroep Not In Our Town openlijk afstand genomen van de flyers.

[J. The Jewish News of Northern California]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kees schreef:

  Alles om de aandacht af te leiden van het feit dat de Amerikanen zelf verantwoordelijk waren voor deze massaslachting. Ze zijn compleet gestoord in dat land, met de grootste clown voorop. Ik weet niet wie er meer evil is. Pennywise of Trump…

  6 likes
  • Eksegese schreef:

   Trump is een zionist bij uitstek, die krijgt hoe dan ook ruim baan voor zijn mega misleidende spel. Zijn doelen zullen altijd overeenkomen met die van de criminele nepstaat Israël.

   17 likes
  • André schreef:

   nou, niet het hele land op één hoop gooien. Het zijn ook niet ‘de joden’ als in zijn algemeenheid wat men bedoelt verwacht ik. Met name de zich achter het jodendom verschuilende zio’s. Die bepalen wat er in het land gebeurt en in dat opzicht is trump niet anders dan alle andere presidenten. Hij is nog geen nieuwe oorlog begonnen itt zijn voorgangers. dat vind ik dan wel weer bijzonder.

   5 likes
 • eksegese schreef:

  Als de waarheid is gedegradeerd tot haatzaaien is er wezenlijk iets vreselijk mis gegaan, doch waarheid blijft waarheid, daar valt niet aan te tornen.

  19 likes
 • Erde schreef:

  Er is geen ruimte voor de waarheid. De leugen moet hoe dan ook in stand gehouden worden want anders gaan er een heleboel koppen rollen.

  15 likes
 • dna schreef:

  Zo beginnen hun verzonnen wereldoorlogen al eeuwen. Doen alsof je tegen elkaar bent en vervolgens goedemensen vermoorden maar eerst kaalplukken en martelen. Genocide is hun ding, al eeuwen, zelfs in de bijbel zijn ze er altijd bij betrokken.

  3 likes
 • Straalmans schreef:

  Niemand weet meer wat de Waarheid is. Zelfs de Waarheid schijnt de Waarheid te zijn vergeten.

  2 likes
 • x

  Check Also

  verpleegster

  Verpleegster uit New York: ‘Coronapatiënten hadden niet hoeven sterven’

  Verpleegster en klokkenluider Erin Marie Olszewski hielp ...

  artsen

  Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

  Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

  >