Homepagina » Het Complot » Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11
Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11
Foto: Wikimedia Commons

Word wakker USA! Deze Amerikaanse stad hangt vol flyers die Israël, Joden schuld geven van 9/11

In de Amerikaanse stad Novato werden onlangs flyers verspreid over 9/11. De flyers, die onder meer op winkelruiten en telefoonpalen werden geplakt, claimden dat Israël achter de aanslagen zat.

Op de flyers stond dat men in New York vijf Israëliërs had zien dansen na het instorten van de Twin Towers, dat de Israëlische zakenman Larry Silverstein vijf miljard dollar aan verzekeringsgeld had opgestreken en dat de Israëlische premier Netanyahu zei dat de aanslagen goed voor Israël waren.

Verder viel te lezen dat ‘er op 9/11 meer dan 60 Israëlische Joden zijn gearresteerd en dat 9/11 het begin was van de ‘oorlog tegen terrorisme’, waarbij de Verenigde Staten zich actiever gingen bemoeien met Israëlische conflicten’.

Word wakker USA!

Onderaan de pagina stond: “Word wakker USA!”

De burgemeester van Novato, Eric Lucan, zei dat er in zijn stad ‘geen ruimte is voor dit soort haatdragende taal’.

Politiechef Adam McGill zei dat inwoners van de stad moeten ‘opstaan tegen haat’.

Geen onderzoek

Hij voegde toe dat de flyers vallen onder vrijheid van meningsuiting en dat er om die reden geen onderzoek zal worden ingesteld.

In een open brief hebben de burgemeester, politie, scholengemeenschap en anti-haatgroep Not In Our Town openlijk afstand genomen van de flyers.

[J. The Jewish News of Northern California]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Als de waarheid is gedegradeerd tot haatzaaien is er wezenlijk iets vreselijk mis gegaan, doch waarheid blijft waarheid, daar valt niet aan te tornen.

Erde
Erde
1 jaar geleden

Er is geen ruimte voor de waarheid. De leugen moet hoe dan ook in stand gehouden worden want anders gaan er een heleboel koppen rollen.

Kees
Kees
1 jaar geleden

Alles om de aandacht af te leiden van het feit dat de Amerikanen zelf verantwoordelijk waren voor deze massaslachting. Ze zijn compleet gestoord in dat land, met de grootste clown voorop. Ik weet niet wie er meer evil is. Pennywise of Trump…

Eksegese
Eksegese
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

Trump is een zionist bij uitstek, die krijgt hoe dan ook ruim baan voor zijn mega misleidende spel. Zijn doelen zullen altijd overeenkomen met die van de criminele nepstaat Israël.

André
André
Reactie op  Kees
1 jaar geleden

nou, niet het hele land op één hoop gooien. Het zijn ook niet ‘de joden’ als in zijn algemeenheid wat men bedoelt verwacht ik. Met name de zich achter het jodendom verschuilende zio’s. Die bepalen wat er in het land gebeurt en in dat opzicht is trump niet anders dan alle andere presidenten. Hij is nog geen nieuwe oorlog begonnen itt zijn voorgangers. dat vind ik dan wel weer bijzonder.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  André
1 jaar geleden

Hij is nog niet klaar Andre, let goed op wat er met Iran gaat gebeuren. Begin volgend jaar zal ik je nog eens herinneren aan deze stelling.

Straalmans
Straalmans
1 jaar geleden

Niemand weet meer wat de Waarheid is. Zelfs de Waarheid schijnt de Waarheid te zijn vergeten.

dna
dna
1 jaar geleden

Zo beginnen hun verzonnen wereldoorlogen al eeuwen. Doen alsof je tegen elkaar bent en vervolgens goedemensen vermoorden maar eerst kaalplukken en martelen. Genocide is hun ding, al eeuwen, zelfs in de bijbel zijn ze er altijd bij betrokken.

x

Check Also

corona

Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt ...

vaccinatiebewijs

Oud-RIVM-baas zegt het gewoon: ‘Denk dat vaccinatiebewijs onvermijdelijk is’

In Israël is bijna de helft van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x