Homepagina » Het Complot » Nederlandse wetenschapper: “9/11 is gewoon een complot”
Nederlandse wetenschapper: "9/11 is gewoon een complot"

Nederlandse wetenschapper: “9/11 is gewoon een complot”

Er is geen enkele twijfel of de aanslagen van 11 september 2001 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington het resultaat waren van een goed voorbereid complot. Dat stelt lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren in zijn nieuwe boek 9/11 is gewoon een complot, dat op 11 september uitkomt.

Wiens complot was het eigenlijk? In het nieuwe boek lees je de officiële complottheorie naast de argumenten van de belangrijkste andere 9/11-complottheorieën en de noodzaak om daar met elkaar een open en eerlijk debat over te voeren.

“Het 9/11-boek is geschreven omdat ik op de eerste plaats voor mezelf helder wilde opschrijven wat nu de exacte problematiek is van dit enorm beladen onderwerp,” zegt Vermeeren. “Kennelijk zijn veel geleerde mensen van mening dat het allemaal onzin is, die 9/11-complottheorieën, maar ik hoor daar nooit inhoudelijke argumenten voor.”

Machtselite
Coen Vermeeren met zijn eerdere boek

Coen Vermeeren met zijn vorige boek

Hij besteedt een heel hoofdstuk aan het woord complot; waar het vandaan komt en wie het heeft bedacht als wapen in de strijd om mensen over dergelijke onderwerpen hun mond te laten houden. Je plakt mensen gewoon een sticker ‘complotdenker’ op zodat je de inhoudelijke discussie niet meer hoeft te voeren, aldus Vermeeren.

Hij hoopt met het boek te bereiken dat we in Nederland een inhoudelijke discussie kunnen voeren over dit beladen onderwerp. Mensen beginnen volgens hem duidelijk te zien dat de mainstream media een hoog Jan-Klaassen-en-Katrijn-gehalte hebben dat weinig met eerlijke verslaggeving van doen heeft.

De Nederlandse oud-premier Dries van Agt zegt over het boek: “Het schrijven van een boek als dit door dr. ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” Rapper Lange Frans voegt daaraan toe: “Vermeeren luidt met twee handen de klok die de Nederlandse media 15 jaar stil hebben laten hangen.”

Oud-beurscommentator bij RLTZ Willem Middelkoop reageert: “Gelukkig zet Coen Vermeeren de inmiddels bekende feiten op een rij. Het resultaat is een ongelooflijk verhaal. Hopelijk opent het velen de ogen over de complotpraktijken van de neoconservatieve machtselite.”

Als een pudding

Afgelopen jaar haalde Vermeeren architect Richard Gage, de oprichter van Architects and Engineers for 9/11 Truth (AE911Truth), naar Nederland voor een lezing. Voor een volle zaal in de TU Delft haalde Gage de huidige theorie van de aanslagen onderuit.

AE911Truth, een groep van 2600 architecten en ingenieurs, stelt dat de Twin Towers in New York zijn ingestort met behulp van explosieven. De groep zegt absoluut geen schuldigen aan te willen wijzen of complottheorieën te ontwikkelen. “De instortingen zijn gewoon onvoldoende onderzocht,” zegt de Nederlandse architect Wico Valk, die zich bij de groep aansloot. “Na 15 jaar eindelijk het boek dat alle feiten en fabels rondom de meest bepalende gebeurtenis van deze eeuw bij elkaar brengt.”

De groep architecten bracht vorig jaar ook een boek uit dat de waarheid naar buiten brengt. De architecten en ingenieurs wilden vooral weten waarom WTC7, het kleine broertje dat op zo’n 100 meter ten noorden van de Twin Towers stond, inzakte. Dat gebouw werd niet door een vliegtuig geraakt, maar zakte wel als een pudding in elkaar.

Maanden voorbereiding

Cage zet onder meer vraagtekens bij het tijdstip van het instorten van WTC7. De kleinere toren stortte pas zeven uur na de Twin Towers in elkaar. BBC-verslaggeefster Jane Standley berichtte op 9/11 live vanuit New York en meldde de kijkers dat WTC7 zojuist was ingestort, ruim 20 minuten voordat het ook daadwerkelijk gebeurde.

WTC7 viel kaarsrecht naar beneden: net zoals bij gecontroleerde ontploffingen tijdens het slopen van gebouwen. Dergelijke ontploffingen vereisen echter maanden voorbereiding en uiterste nauwkeurigheid.

Nederlandse wetenschapper: "9/11 is gewoon een complot"

Niels Harrit (Frandsen Finn)

Zelfs Leslie Robertson, één van de hoofdontwerpers van het WTC-complex, gelooft niet dat een kantoorbrand verantwoordelijk kan zijn geweest voor de instorting.

Thermiet

Gage stelt dat de stalen draagbalken van de gebouwen zijn doorgesneden met thermiet, dat enkele seconden na ontbranding een temperatuur van 2500 graden Celsius bereikt. Dat is precies wat emeritus hoogleraar Niels Harrit van de Universiteit van Kopenhagen aantrof in de puinresten van het WTC.

Dr. Harrit reisde samen met acht wetenschappers af naar Ground Zero om het puin van de torens te doorzoeken. Het team trof grote hoeveelheden thermiet aan. Ook werden rood-grijze chips gevonden. Het onderzoek werd gepubliceerd The Open Chemical Physics Journal.

Volgens een aantal complottheorieën zit een kleine groep, met controle over de geheime diensten, achter de aanslagen. Zij zouden een excuus zoeken om hun defensie- en oliebelangen in het Midden-Oosten veilig te stellen.

[Obelisk]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

32 reacties

 1. Bedankt Coen,

  Ik weet ook al vele jaren hoe vies het 9-11 zaakje is.
  Nu kan ik iemand het boek geven zonder iets te moeten uitleggen wat al zo lastig is.

  27 likes
 2. Coen Vermeeren heeft gewoon gelijk.

  15 likes
 3. De door de Nederlandse bevolking betaalde media is het verboden aan dit boek maar enige vorm van aandacht te besteden.

  Wat mij opvalt is dat de TV vol is met docu’s over oorlogen, aanslagen en vluchtelingen, en dat het ALLER ALLER belangrijkste onderwerp van onze huidige geschiedenis, de 9/11 aanslagen NOOIT ter sprake komen.

  Dat moet toch ook de gewonen Nederlander opvallen?

  6 likes
  • “De door de Nederlandse bevolking betaalde media is het verboden aan dit boek maar enige vorm van aandacht te besteden.”

   Maar serieus, waarom zou de media hier aandacht aan besteden. Het is een boek als “Wie heeft J.F.K. vermoord”, “Bestaat Bigfoot”.. Het heeft totaal geen nieuwswaarde.. Alles wat in dit boek staat is al een keer gezegd of geschreven, eigenlijk gewoon een samenvatting van informatie welke je overal via de alternatieve media terug kunt lezen..

   Als er nou vernieuwend en “Breaking” News in had gestaan was het een ander verhaal geweest. Dit is meer een nieuwsbericht dat in de categorie “komkommertijd” hoort.

   6 likes
   • Dat is het hele punt, Coen Vermeeren doet niet veel meer dan het internet afstruinen en dat in het Nederlands opschrijven. Zelf doet hij nauwelijks iets, komt hij niet met proeven of testen of ontdekkingen.

    3 likes
 4. Ach, ik wist het vanaf het begin, toen nog iedereen mij uitlachte en mij negeerde. Mijn contacten zijn zelfs verbroken met enkele mensen. Sommigen kwamen terug en zijn nog steeds in shock over wat de elite allemaal uitspookt (voorliegen, oorlogen en macht).

  4 likes
  • “Het doel heiligt de middelen”

   Amerika wilde ten oorlog trekken tegen Irak, die slecht Saddam Hoessein, maar ze kregen het niet verkocht.
   Dan laten ze maar een paar vliegtuigen knallen tegen de Amerikaanse trots, een paar valse documenten die wezen naar Irak, die dan ook nog eens samen werkte met Al Qaida en doe daar nog een paar valse bewijzen bij zoals atoomwapens, en als kerst op de taart getuigenissen van mensen die beweerden/gezien hadden dat Saddam kinderen in kinderziekenhuizen vermoorde….terwijl dat die valse getuigen nooit in Irak zijn geweest.

   2 Weken daarna lag Irak helemaal plat, de olie en gas velden werden aan westerse landen gegeven, de wederopbouw aan de westerse coalities..als dat niemand aan het denken zet, dan weet ik het ook niet meer.

   Heb trouwens van in het begin ook gezegd wat de echte reden was van die Irakese invasie en dat alle zgn bewijzen vals waren.
   Ben uitgemaakt voor van alles en nog wat, veel vrienden (als je dat al vrienden kunt noemen) verloren en met de helft van mijn eigen familie zat ik in de clinch.
   Nu komt het allemaal systematisch boven water, zelfs door de mainstream media, maar niemand die zich al verontschuldigt heeft naar mijn persoon toe, of zegt van je had toch gelijk.

   Verteld meer van die mensen dan dat het van mij verteld!!

   5 likes
 5. Een vliegtuig van aluminium kan niet door beton en staal heen vliegen. Hierover is verder geen enkele discussie mogelijk.
  Wie het allemaal gedaan heeft enzo weet ik niet.

  maar vliegtuigen kunnen zulke gebouwen niet laten instorten

  6 likes
 6. Derde boek: “De aarde is gewoon plat”.

  7 likes
  • Het 3e boek wordt “Het doorgeslagen complot, de platte aarde idioten”

   Ontopic, goed dat 911 onder de aandacht blijft komen. Het zaakje klopt niet, dat is al jaren duidelijk.

   2 likes
   • Dat dacht ik eender: idioot. Maar keek gisteren naar wat video-tjes over platte aarde en kwam erachter dat het ‘perspective vanishing point’ niets met de ronding van de aarde te maken heeft: met een telescoop is het (aan de horizon wegzakkende) object weer volledig zichtbaar. Dat zou er juist op wijzen dat ie plat is.
    Heb ik dus mn hele leven verkeerd gedacht.

    2 likes
   • Het derde boek gaat heten, de grootste deceptie van de eeuw.

    We zijn gigantisch voorgelogen over de plaats waar we leven, niet op een bol maar op een vlakke aarde.

    1 likes
 7. hoeveel wetenschappers nog?

  10 likes
  • Dat is niet de juiste vraag!

   Wie zit er allemaal in de nederlandse Gladio!
   Wie steunt ze? Stichtingen, verenigingen, scholen, partijen etc

   Jullie kunnen beste hiermee beginnen!
   Let wel op dat er in deze forum mensen zijn die Gladio steunen!

   Alvast 1 naam kado voor jullie: Koenders….

   1 likes
 8. Niet gelezen veel te lang stuk ,maar wil wel even dit zeggen,natuurlijk is het een complot,ALLES is een complot , de oorlogen, (afspraken onderling) de verkiezingen, wapenhandel , geldhandel , epidemiën, de vaccinatie’s de schoolsystemen, oliehandel ,pharmaceutische industrie, voedsel industrie, de kunstmatig gecreëerde armoe wereldwijd, de financiële crashes. De Tv en kranten, films, feestagen (commercie)De zogenaamde global warming.de religie’s ALLES ALLES ALLES is een complot van een kleine club om de mensheid in gevangenschap, klein ,afhankelijk en ellende te houden om er macht over uit te kunnen oefenen. Zo klaar dan weten jullie dat . en nu? Weet je wat als de aarde dan toch plat is moeten we die lui misschien ff over de rand duwen?Zo richting Antarctica achter ijsberg 72 en hoppa en droppen maar.

  9 likes
  • Ik snap best dat het allemaal verwarrend is. Zoveel info en iedereen is druk druk druk.
   Daarom LIVE beelden van een cameraploeg die opnames heeft waar geen vliegtuig op staat, duidelijker en sneller kan je het niet krijgen.
   https://www.youtube.com/watch?v=7AJXajQVu0E&t=2m10s

   En als je nog een keer goed kijkt, zie je dat er een op de plaats waar het vliegtuig zou moeten vliegen een klein object richting te toren vliegt, grappig he?

   1 likes
  • Niet gelezen, veel te lang stuk, maar wil even dit zeggen: natuurlijk weten velen het niet of houden zich voor het domme (lekker makkelijk). En natuurlijk moeten we mensen (landen) aanwijzen. Eerst de Indianen dan de Zuid-Amerikanen, daarna de Japanners en dan de Chinezen. Vervolgens de Joden en dan de Moslims. Daarna je buurman en dan je collega.

   Slaap verder. Sommigen kunnen beter zichzelf over de rand duwen.

   1 likes
 9. Voel me weer echt een trotse Delftenaar.

  9 likes
 10. Bravo!
  Fijn dat 2500 vaklui zich georganiseerd hebben.
  De onregelmatigheden en vragen over de officiële versie zijn er al van het begin af aan, het wordt onderhand ook tijd dat we antwoorden gaan krijgen.
  Absurd dat de meeste mensen er blijkbaar liever niet meer over praten, en het liefst anderen voor de gek houden als zij dat wel doen.
  Dit is geen onbekend verschijnsel in de geschiedenis van de mensheid, sterker nog, het herhaald zich keer op keer.
  Dat we belogen worden dat weten de meesten ook wel, maar zullen we de tijd nog meemaken dat men ons gewoon de waarheid verteld op t.v. en in de kranten?
  Wat moet er daarvoor wel niet allemaal gebeuren?

  7 likes
 11. Is 9/11 een complot? Nee hoor, het is geen complot, de gevestigde media tot aan de publieke omroep die allen worden gecontroleerd door de elitaire maffia in de VS zeggen dat 9/11 een terroristische aanval was en niets anders dan dat, hoezo is het dan een complot? De waarheid is altijd datgene wat de gecontroleerde maffia media berichten en de slaven moeten niet verder zeiken over complotten of zoiets, want dan stort het kaartenhuis van de maffia namelijk helemaal in.

  Stelt u zich eens voor als morgen bekent zou worden dat 9/11 een inside job was of dat de maanlanding nooit heeft kunnen plaatsvinden, dan zal de hele VS en alles wat daarvan afhankelijk is omvallen en heel veel mensen grote verliezen moeten nemen, daarom leven ze en de goedgelovige slaven liever verder met het idee van de perfecte en onschuldige westerse wereld en boze Ali Baba mannen uit het MO.

  4 likes
 12. ,hopelijk komt in het boek van coen vermeeren ,net zoveel te staan als ik ervan weet na het 6 jaar bestudeerd te hebben ,er zijn nog beelden op internet van brandweermannen die poelen van gesmolten staal hebben gezien (op film) dit is gewoon niet mogelijk van vliegtuig kerosine ,die overigens al direct weg was met de grote vuurbal die er was ..even ,verder zijn er beelden van iets later van mensen die gewoon gefilmd zijn en in het grote gapende gat staan ,dus zo heet was het niet na een half uur,(ga naar waving woman in twin tower ,Niels Harrit heeft nao-thermiet resten gevonden,,verder is inderdaad zo,n vliegtuig veel te dun ,terwijl je de neus er aan de andere kant uit ziet komen op film,en de onderkant van het toestel ziet er anders uit dan het hoort ,er is duidelijk iets uitgebouwd onder het toestel ,voor het Pentagon is een raket gebruikt geen toestel,verslagen op t.v na de pentagon aanslag zeggen ook niets is er gevonden geen lichamen geen vliegtuig stoelen of koffers niets ……verder is er een leuk interview te zien van Alex Jones met Aaron Russo die bij die club uitgenodigd werd van top wereld heersers ;ga naar; Rockefeller reveals 911 fraude to Aaron Russo.

  1 likes
 13. Zou dat de laatste zijn?

  0 likes
 14. wie zegd de waarheid? was het werkelijk een aanslag of is er iets anders in het spel vragen zonder antwoorden. vele schrijvers en jornallisten die vinden het natuurlijk erg interessant want dit is een wereld gebeurtenis dat natuurlijk wereld wijd is en ze proberen ieder op hun eigen manier er over te schrijven en natuurlijk de mensen moeten dat lezen en de boeken moeten verkopen. maar zijn ze er in geslaagd om te schrijven wat men denkt net als vele geven ze werkelijk antwoorden op de vragen of doen ze een hok in het wilde weg. wij buitenlanders kunnen zo iets echt moeilijk begrijpen we kunnen wel ons medeleven betuigen en zo maar ik denk dat sommige onder ons en de mensen in amerika van wie hun leven hebben gelaten in de building. zich echte vragen stellen wie of wat zegd ons de waarheid? maar we weten toch stilaan dat we gewone burgers geen politiek en regeringen mogen vertrouwen want wij zijn de muizen en zei zijn de katten ze spelen het spel heerlijk of oneerlijk maakt niet uit. vraag hoeveel dingen worden er voor ons nog verzwegen? niemand nog jei nog ik weet het we kunnen hokken of denken dat is alles. maar de echte waarheid zal nooit iemand weten. want zei met de macht hebben de wereld in hun zak gelijk hun geld in hun beurs waar niemand aankomt of bij kan. wij zijn gewoon popen die aan de touwtjes worden aan getrokken en soms worden we beloont en geven ze ons van alles en dan moeten wij dankbaarheid tonen. het gaat om ons geld of om ons leven zei beslissen daar over je denkt van niet. wel kijk dan maar wat je mag en krijgt en wat niet. ja ze moeten je land en hun burgers beschermen maar geloof het maar op hun manier. beslis jei over je vrije leven?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?

Bernie Sanders belooft dat hij informatie over aliens zal vrijgeven als hij wint. Heeft hij toegang?

De Amerikaanse senator Bernie Sanders heeft beloofd ...

Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuwe onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York schrijven geschiedenis, pleiten voor nieuwe onderzoek naar 9/11. Dit zeggen ze over explosieven

Brandweerchefs uit New York hebben geschiedenis geschreven ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.