Homepagina » Buitenland » Dit slachtoffer van de schietpartij in Orlando is volgens complottheoretici een crisisacteur
Dit slachtoffer van de schietpartij in Orlando is volgens complottheoretici een crisisacteur

Dit slachtoffer van de schietpartij in Orlando is volgens complottheoretici een crisisacteur

Patience Carter had zich samen met tientallen anderen verschanst in de toiletruimte van Pulse toen Omar Mateen eerder deze maand het vuur opende in de homoclub in Orlando.

Volgens complottheoretici is de vrouw uit Philadelphia een ‘crisisacteur’ die onderdeel was van een in scène gezette gebeurtenis. Dat meldt Business Insider. Al kort na de massale schietpartij verschenen de eerste complottheorieën over de aanslag op internet.

Carter moet het vooral ontgelden omdat ze stage heeft gelopen bij de lokale zender FOX 29. Ook plaatste iemand foto’s van haar Instagram-pagina waaruit moest blijken dat ze op het moment van de schietpartij helemaal niet gewond was.

Carter, wiens vriendin Akyra Murray om het leven is gekomen bij de aanslag, plaatste vrijdag een foto van haar rechterbeen in het gips op Instagram toen ze net was ontslagen uit het ziekenhuis.

Ze bedankte niet alleen het ziekenhuispersoneel en steunbetuigers, maar ook de complottheoretici. “Dank aan alle sceptici die geloven dat mijn pijn niet echt is,” schreef ze. “Dankzij jullie ongelooflijke ongevoeligheid wil ik alleen nog maar sneller genezen en nog sterker worden.”

[Business Insider]


Vond je deze informatie leuk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. We weten allemaal dat het Amerika te doen is om Rusland een hak te zetten en of om een incident uit te lokken. Even een klein schrik moment, u weet wat Defcon betekend (anders maar eens opzoeken) Die staat momenteel op 3. Laatste keer dat ie op 3 stond was bij 9/11……..zorgen tot nadenken?

  19 likes
 2. Ja wat is het nou Robin de Boer eerst schrijf je: Schietpartijen zoals die in San Bernardino en Orlando en op Virginia Tech en basisschool Sandy Hook zijn stuk voor stuk uitgevoerd door de Amerikaanse overheid. Dat stelt de Amerikaanse burgerrechtenactivist Chris Dorsey in gesprek met de Iraanse zender PressTV.
  en dan nu het tegenovergestelde !
  wat is het nou ?

  6 likes
  • Tja…zo’n foto van voet / been in verband zegt mij niks. Wel triest voor evt echte slachtoffers.
   Maar het word inderdaad wel steeds verwarrender. Google eens op crisactors en je krijgt misschien een beter beeld ?

   12 likes
 3. Er is volgens mij een missverstand, Een false flag kan best veel echte slachtoffers hebben. Echter de uitvoerende partij is dan de overheid, overheids instelling of een “denk tank” die wilt dat de overheid in een bepaalde richting beweegt. Meestal zijn er dan insiders die de echte daders beschermen en bewijslast verwijderen en fabriceren.

  Voorbeeld: een aanslag kan best uitgevoerd worden door een moslim die “heilig”gelooft dat hij dat in naam van ISIS doet. Op de achtergrond is het kopstuk dan betaald door een overheid om dit voor elkaar te krijgen……

  5 likes
 4. Alles heeft te maken met de agenda 30/NWO. Sociale beheersing, water en voedsel beheersing, klimaat beheersing enz. De vraag die we moeten stellen is: Waarom wordt die wereldwijde agenda uitgevoerd?
  Is er een natuurlijke cycli van de kosmos, die hier op aarde de boel gaat verstoren? Of is dit een hoax en is de agenda bedoelt om een tijdperk technologie op te zetten? Of wordt er van het eerste(als die echt is) misbruik gemaakt om een ander tijdperk op te zetten. 2 vliegen in een klap. Lees dit even zonder je eigen ontwaking enz, maar puur vanuit systeem.
  Wat zeker is, is dat religie/oude culturen/mythologie/astronomie/geschiedenis enz. gelieerd is aan de agenda. bv. het geldsysteem dat ook een 7 jarige cycli heeft. Kijk naar crisissen en of naar shemitah berekening. Of denk aan Dogon cylci van feestviering. Dat oude tijdperken overeen komen met huidig tijdperk. Dit is een feit. Moet je wel veel gelezen hebben. Wat heeft bv. Dogon te doen met de westerse agenda? Niks, dus hoe komen zij aan hun kennis? Of denk aan Maya kalender. Er moet dus iets zijn wat alles verbindt. En het gaat verder dan de farao’s. Dus de bloedlijnen die de agenda uitvoeren hebben een diepere betekenis, dan de huidige agenda alleen.
  Vergeet niet dat elke vorst/machthebber een hoogpriester naast zich had staan. Van Maya’s/Sumeriers/Chinese dynastie/Shiva enz. tot nu.
  Voor mij is de bijbel een soort van encyclopedie. Het is in cycli geschreven. Pietluttige regels sla ik over. Lees de grote lijnen. Dan heb je een begin en een eind en het einde is weer het begin. Deze cycli heet een Niburu. Dit kun je toepassen in het huidig mensen systeem, maar ook in de natuurlijke cycli. bv. platen die over elkaar schuiven en er ontstaat nieuw land of het tegenovergestelde: het water neemt land in. Of uit as ontstaat nieuwe vruchtbare grond of vuur vernielt alles tot as. vb van een Niburu. is dus een breed begrip.
  Geloof en systeem voeren samen de agenda op natuurlijke cycli/kosmos. Als je dit begrijpt, dan lees je dingen in het nieuws anders. bv. gisteren 21-06-2016.(666 is zowel het getal van de mens, als satan/terugkerende cycli) Midzomer werd het graf van Jezus opengemaakt om het te gaan herstellen. Dit kun je ook lezen dat Jezus(gedachte goed) terug komt. De Maya kalender heeft 1 melkweg cycli en die draait op 5125 jaar. 5125 -2016= 3109. Deze pagina(3109) staat beschreven in de Hebreeuwse bijbel(de oude dus/niet herschreven) dat dit het teken van de tijd voorbij is en markeert de 2de komst van Jezus. Mensen, dit kan allemaal geen toeval zijn. Dus ik neem dit wel serieus. Ook al is dit georkestreerd. Lees de zeven zegels, bazuinen en schalen. De agenda 30/NWO is hier op gebaseerd. Dus kun je de agenda ook zien als een redmiddel. Dat de agenda nu versneld wordt is dat we veel rampen(natuur) krijgen. Men moet dus wel gaan samenwerken op wereld niveau. Politiek is afleidend. Elke elite/land op aarde weet van deze eeuwenoude cycli af. Waarom bidt een Boedha al een tijdje op het noordelijke puntje van Europa/noordpool gericht? Hij bidt dat de rampen(kosmos cycli) minder erg uitpakken.
  Nu kun je nog zeggen allemaal flauwekul. Bekijk You tube filmpjes van de vele natuurrampen die de aarde nu treffen. Een realistische nadenkende weet dat het niet goed zit met de natuur. Er vinden veranderingen plaats. Zelfs in je eigen tuin. Enorme slakken plaag of andere dieren bv.(plagen staat beschreven in de bijbel onder de 4de zegel) Al dan niet door menselijke gepruts.
  Dus moeten wij ons gaan voorbereiden op dit fenomeen en niet meer zoveel kijken naar politiek en systeem. Die agenda30 wordt toch wel uitgevoerd. Met of zonder referenda. Namelijk via hegeliaanse dialectiek. Dat werkt overal zo op aarde. Vind wel dat het beleid(NED) meer ruimte moet geven om voor elkaar te kunnen zorgen. bv. het samenwonen. Moet je iedereen nog wel betaald willen laten werken/belasten enz. Iedereen(velen) weet dat het financieel systeem al jaren failliet is en dat deze wereldwijd kunstmatig overeind wordt gehouden om de agenda30 rond te krijgen. Een oorlog is overbodig/onzinnig(welke kant je het ook bekijkt/vanuit gewone burger/elite) als er massa mensen gedood zullen worden door de natuur.
  En nee, ik ben niet in paniek. Ben kei nuchter, maar bereid me wel geestelijk voor. Heb wel wat ingeslagen. Stroom kan uitvallen door energievelden of hack bv. Systeem zelf doet me niet veel meer. Richt me meer op het leven zelf. Help mensen,(heb ik sowieso altijd al gedaan, behalve als ze me willen misbruiken) Proberen “vrij” te blijven. Zelfbescherming voorop.(wordt heel belangrijk in deze tijd/balans zoeken) En verder: Het komt, zoals het komt. Ik wacht dus niet op een redder/moederschip/alien enz. Ik leef in het nu en we moeten het dus zelf doen.

  1 likes
  • Wat een enorme lap overtuigingskracht weer.
   O dat is waar ook, nu is de agenda die in het jaar 2000 al mislukte, doorgeschoven naar 2030.
   En de Licht energieen stijgen al maar hoger en hoger, steeds minder kans voor het duister.
   En dan noemt iemand mij en niet Elise ”zwaar doorgeschoten”… hahaha.
   Tja als je het hele principe Aquarius Tijdperk niet begrijpt dan zit je nog stevig in 3D verankerd en zijn we uitgepraat.

   1 likes
   • Als we uitgepraat zijn, dan heb je mijn boodschap niet begrepen. We zijn er nog niet Faith. Het begint pas. Daar zullen we met zijn allen aan moeten werken. Je begrijpt toch wel dat veranderingen chaos brengt? Of je nu over het systeem hebt of over het klimaat/natuur. Blijf jij staan in een hagelbui? Zo kom je over. Daarom mijn reactie naar jou toe. Ik zeg niet eens dat jou visie onwaar kan zijn. Ik houd het open en wanneer ik het zie, dan geloof ik het pas. En dan nog twijfel ik of ik wel mee wil naar de ruimte/andere dimensie. Mijn gevoel zegt dat ik hier op aarde moet blijven. Dat is mijn ding. Misschien wel mijn taak?(aarde teken(maagd/vrouwe justitia/balans)/geboren in het jaar van de slang/21 sept, dag van de vrede/naam verwijst naar de Profeet Elisa, die redt enz.) En is jouw taak anders? Zou zeggen ga eens achterhalen waar je naam vandaan komt, betekenis enz. Namen zijn nl. gestuurd. Ben jij een lucht teken bv.? Wanneer ben je geboren? Met andere woorden: Wat is jou doel hier op aarde?

    0 likes
    • Waarom leidt je af van waar je eerder over wauwelde? Nu gaat het weer over onze taak op aarde. De mensheid wakkerschudden en vooral genieten. En waar mijn naam vandaan komt. Christina, van Christus Himself, en of ik blijf staan in een hagelbui. Zo kom ik over en dat klopt ook Elize. Sterker nog ik ben er van de week doelbewust doorheen gereden, naar het bos. Ik had er ineens zin in, het rook heerlijk daar. Even gekeken of niemand keek en toen ben ik zelfs met mijn neus aan het natte gras en de natte aarde liggen ruiken. Ik ben dan ook een stier en dol op de natuur, helaas woon ik in een stad en moet het meestal met een stukje stadsbos doen maar toch een levensgenieter. Maar to the point, we zitten nu nog even middenin de rotzooi maar dat duurt nog maar even. Dit is mijn idee.
     Dit geldt voor mensen die geen blokkades meer hebben, ik las daar zojuist iets over en dat sprak me meteen aan, dat moet het zijn. Mensen zonder blokkades staan er mentaal/geestelijk anders in dan mensen die wel blokkades hebben. Waarschijnlijk zijn dat mensen die zich nog nooit in iets anders verdiept hebben dan wat hun ogen kunnen zien denk ik.
     Dus zullen er ook wel twee verschillende uitkomsten zijn lijkt mij.

     1 likes
     • O ja, wie zegt dat we van planeet Aarde af gaan? Zoals ik het zie maakt de planeet momenteel een grote schoonmaak door zodat we schoon en van alle duister, domhouderijen, achterbaksheid, inhaligheid, vervuiling en egoisme ontdaan een stralende toekomst in kunnen.
      Met alleen gelijkgestemde mensen die het goede willen voor de mensheid en de planeet, op deze planeet.

      0 likes
     • Stieren staan bekend om hun eigenwijsheid. De Maagd ook en prikt er doorheen. Faith, al ga je op je kop staan. Je moet van goede huize komen/met goede argumenten komen om mij te overtuigen. Het is maar filosoferen wat wij doen. Ik leef en denk op mijn manier. Iedereen heeft zijn eigen leerproces.

      0 likes
  • Alleen bange mensen schrijven zulke onzinverhalen. Hou toch op. Er lopen meer van de Graafen rond dan je lief is. Zij kunnen het onderscheid niet (meer) maken tussen fictie er werkelijkheid.
   Vandaar dat gedrag.

   1 likes
  • Elise: Ik weet niet of je je er van bewust bent maar je bent aan het gemanipuleerde chaos denken. Dat is een nieuw werkwoord.

   0 likes
   • Aquarius(water)tijdperk is ook een nieuw woord voor ons. Kijk eens naar buiten of lees het nieuws over wateroverlast.

    0 likes
   • Elise, stieren zijn idd. eigenwijs ofwel eigen wijs. Veel stieren hebben dan ook veel van hun overtuigingen aan eigen ervaringen te danken en niet aan wat ze verteld is zoals het is. Heb wel tweelingen als ascedant en die invloed maakt het wat minder star dan dat je van een volbloed stier zou verwachten, meer souplesse en in voor vernieuwingen en creatief/abstract kunnen denken. Daarbij is het mijn intentie helemaal niet om jou of wie dan ook te overtuigen. Net zo min dat iemand mij kan overtuigen als ik eenmaal iets zeker weet.

    0 likes
 5. Het lijkt mij meer te gaan over de Amerikaanse wapen wet. Nu het in een keer over binnenlands terrorisme gaat en de ouders van de slachtoffers daar heel fel over beginnen.
  Beide potentiële presidenten zijn een nogal grot fan van een politiestaat. Dat gaat een stuk makkelijker als de bevolking niet stuk voor stuk betere wapens heeft als de politie.
  Ondanks dat ze “de grote agressor” Rusland het liefst overal bij betrekken willen ze denk ik eerst de bevolking onder 100% controle hebben.

  Zelf probeer ik heel objectief te zijn betreft false flags. Al beginnen er steeds vaker steeds meer dingen te zijn die niet goed, of juist wel bij elkaar optellen.
  Mijn tip voor “complot theoretischie” die graag de message verspreiden; richt je op feiten en verdachte dingen en laat het onbekende spreken in plaats van de theorie. Zo wordt je veel serieuzer genomen, accepteer je sneller het onbekende en laat je mensen meer nadenken ipv je ze het gevoel geeft een verhaaltje op te leggen. Het is het nadenken van de meerderheid die uiteindelijk het verschil moet geven, niet een verhaaltje.

  Namaste

  2 likes
 6. Ik vind een hoop goed hoor.
  Maar moet het nou perse weeeeeer Jesus zijn?
  Mag dat stumpert nou niet s en keer gewoon dood blijven?
  Komt ie dan weer het vuur en het zwaard brengen?
  Mag het s n keertje een vrouw zijn.
  Of is dat nog een brug te ver voor onze paternalistische maatschappij?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klokkenluider

Klokkenluider is wanhoop nabij: ‘Mensen die klappen voor de zorg hebben geen idee wat er gebeurt’

Een klokkenluider van het Southmead-ziekenhuis in het ...

verpleegkundige

Verpleegkundige schetst onthutsend beeld: ‘Ons ziekenhuis is leeg!’

Dinsdag werd een verpleegkundige uit de Amerikaanse ...