Buitenland

Dit slachtoffer van de schietpartij in Orlando is volgens complottheoretici een crisisacteur

Help door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Patience Carter had zich samen met tientallen anderen verschanst in de toiletruimte van Pulse toen Omar Mateen eerder deze maand het vuur opende in de homoclub in Orlando.

Volgens complottheoretici is de vrouw uit Philadelphia een ‘crisisacteur’ die onderdeel was van een in scène gezette gebeurtenis. Dat meldt Business Insider. Al kort na de massale schietpartij verschenen de eerste complottheorieën over de aanslag op internet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Carter moet het vooral ontgelden omdat ze stage heeft gelopen bij de lokale zender FOX 29. Ook plaatste iemand foto’s van haar Instagram-pagina waaruit moest blijken dat ze op het moment van de schietpartij helemaal niet gewond was.

Carter, wiens vriendin Akyra Murray om het leven is gekomen bij de aanslag, plaatste vrijdag een foto van haar rechterbeen in het gips op Instagram toen ze net was ontslagen uit het ziekenhuis.

Ze bedankte niet alleen het ziekenhuispersoneel en steunbetuigers, maar ook de complottheoretici. “Dank aan alle sceptici die geloven dat mijn pijn niet echt is,” schreef ze. “Dankzij jullie ongelooflijke ongevoeligheid wil ik alleen nog maar sneller genezen en nog sterker worden.”

[Business Insider]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
7 jaren geleden

Ja wat is het nou Robin de Boer eerst schrijf je: Schietpartijen zoals die in San Bernardino en Orlando en op Virginia Tech en basisschool Sandy Hook zijn stuk voor stuk uitgevoerd door de Amerikaanse overheid. Dat stelt de Amerikaanse burgerrechtenactivist Chris Dorsey in gesprek met de Iraanse zender PressTV.
en dan nu het tegenovergestelde !
wat is het nou ?

trackback
Eindtijdsignalen en ander opmerkelijk nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
J@n
J@n
7 jaren geleden

We weten allemaal dat het Amerika te doen is om Rusland een hak te zetten en of om een incident uit te lokken. Even een klein schrik moment, u weet wat Defcon betekend (anders maar eens opzoeken) Die staat momenteel op 3. Laatste keer dat ie op 3 stond was bij 9/11……..zorgen tot nadenken?

najef
najef
7 jaren geleden

Er is volgens mij een missverstand, Een false flag kan best veel echte slachtoffers hebben. Echter de uitvoerende partij is dan de overheid, overheids instelling of een “denk tank” die wilt dat de overheid in een bepaalde richting beweegt. Meestal zijn er dan insiders die de echte daders beschermen en bewijslast verwijderen en fabriceren.

Voorbeeld: een aanslag kan best uitgevoerd worden door een moslim die “heilig”gelooft dat hij dat in naam van ISIS doet. Op de achtergrond is het kopstuk dan betaald door een overheid om dit voor elkaar te krijgen……

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x