Buitenland

World Doctors Alliance: dappere artsen bestrijden tirannie

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 10-10-2020 is in Berlijn de oprichting van de World Doctors Alliance aangekondigd. “Wij zijn artsen, wetenschappers en vredesactivisten. Wij zijn van mening dat het niet klopt wat ze zeggen. Het is onze plicht als arts om de waarheid te vertellen,” zei de Duitse arts Heiko Schöning, één van de initiatiefnemers.

Ook de Zweedse arts Mikael Nordfors heeft zich bij het gezelschap aangesloten. Hij heeft een organisatie opgericht die mensen steunt die ‘opstaan tegen deze medische tirannie’. Nordfors zet daarnaast een nieuw Neurenberg-tribunaal op ‘om alle criminelen die achter deze hoax zitten aan te klagen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“De lockdown heeft meer schade veroorzaakt dan het virus,” voegde de Britse tandarts Zac Cox toe. “Wij zijn er om hier een einde aan te maken en ervoor te zorgen dat mensen hun vrijheid weer terugkrijgen.”

De ziekenhuizen liggen niet vol

Ook Nederland is vertegenwoordigd in de World Doctors Alliance. “Het [virus] is niet zo erg als de media beweren,” zei arts Elke de Klerk. “We hebben contact met honderden artsen in Nederland en de ziekenhuizen liggen niet vol. Mensen zijn niet ziek. Ze worden getest, maar de tests werken niet naar behoren. We moeten dit naar buiten brengen.”

De Zweedse vrijheidsactivist en lerares Maneka Helleberg zei tijdens de bijeenkomst: “Ik stel voor om [de activiteiten van] het duister bloot te leggen, de fraude, en dat we ons gaan verenigen. Samen staan we sterk.”

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul H
Paul H
3 jaren geleden

HULDE !!!!
Steun deze mensen !

Margie
Margie
3 jaren geleden

Op de website kun je de open brief ondertekenen…
Velen zijn je al voorgegaan
http://www.worlddoctorsalliance.com

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Dankzij President Trump het einde van de GROOTSTE SCAM in de geschiedenis naderd..
Trump promootte HCQ in combinatie met zink. Hij was tegen lockdown. .. En zijn nieuwe medicijn tegen de COVID-19 virus komt eraan !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
3 jaren geleden

Goed streven maar ben wel benieuwd waar de boeven dan weer mee gaan komen. Het zijn gewoon gevaarlijke met voorbedachte rade engerds die van ons geld een vliegtuig hebben gekocht waarmee ze non-stop naar zuid Amerika kunnen vluchten nadat ze hier de boel eerst ffe in brand hebben gezet. Dat toestel is niet voor niets effe snel aangeschaft.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x