Buitenland

World Doctors Alliance: dappere artsen bestrijden tirannie

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 10-10-2020 is in Berlijn de oprichting van de World Doctors Alliance aangekondigd. “Wij zijn artsen, wetenschappers en vredesactivisten. Wij zijn van mening dat het niet klopt wat ze zeggen. Het is onze plicht als arts om de waarheid te vertellen,” zei de Duitse arts Heiko Schöning, één van de initiatiefnemers.

Ook de Zweedse arts Mikael Nordfors heeft zich bij het gezelschap aangesloten. Hij heeft een organisatie opgericht die mensen steunt die ‘opstaan tegen deze medische tirannie’. Nordfors zet daarnaast een nieuw Neurenberg-tribunaal op ‘om alle criminelen die achter deze hoax zitten aan te klagen’.

“De lockdown heeft meer schade veroorzaakt dan het virus,” voegde de Britse tandarts Zac Cox toe. “Wij zijn er om hier een einde aan te maken en ervoor te zorgen dat mensen hun vrijheid weer terugkrijgen.”

De ziekenhuizen liggen niet vol

Ook Nederland is vertegenwoordigd in de World Doctors Alliance. “Het [virus] is niet zo erg als de media beweren,” zei arts Elke de Klerk. “We hebben contact met honderden artsen in Nederland en de ziekenhuizen liggen niet vol. Mensen zijn niet ziek. Ze worden getest, maar de tests werken niet naar behoren. We moeten dit naar buiten brengen.”

De Zweedse vrijheidsactivist en lerares Maneka Helleberg zei tijdens de bijeenkomst: “Ik stel voor om [de activiteiten van] het duister bloot te leggen, de fraude, en dat we ons gaan verenigen. Samen staan we sterk.”

5 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul H
Paul H
1 jaar geleden

HULDE !!!!
Steun deze mensen !

Margie
Margie
1 jaar geleden

Op de website kun je de open brief ondertekenen…
Velen zijn je al voorgegaan
http://www.worlddoctorsalliance.com

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Dankzij President Trump het einde van de GROOTSTE SCAM in de geschiedenis naderd..
Trump promootte HCQ in combinatie met zink. Hij was tegen lockdown. .. En zijn nieuwe medicijn tegen de COVID-19 virus komt eraan !

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
1 jaar geleden

Goed streven maar ben wel benieuwd waar de boeven dan weer mee gaan komen. Het zijn gewoon gevaarlijke met voorbedachte rade engerds die van ons geld een vliegtuig hebben gekocht waarmee ze non-stop naar zuid Amerika kunnen vluchten nadat ze hier de boel eerst ffe in brand hebben gezet. Dat toestel is niet voor niets effe snel aangeschaft.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x