Buitenland

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Donald Trump heeft een artikel geretweet waarin wordt geclaimd dat oud-president Barack Obama en voormalig vicepresident Joe Biden een team Navy Seals hebben gedood en vervolgens hun sporen hebben uitgewist. Een CIA-klokkenluider heeft volgens het artikel onthuld wat de rol van Biden in het geheel is geweest. Het heeft allemaal te maken met de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi in september 2012, de ‘dood’ van Osama bin Laden en een helikoptercrash in Afghanistan in 2011.

Het artikel, gepubliceerd door DJHJ Media, is gebaseerd op een interview met Allan Harrow Parrot, een CIA-klokkenluider. Beelden van het interview zijn op 11 oktober op Twitter gezet door Anna Khait van de krant Epoch Times.

In de video praat Parrot met Nick Noe en Charles Woods, de vader van een Navy Seal die in 2012 om het leven kwam bij de aanval op het consulaat.

Dubbelganger

Parrot beweert dat de regering een deal had gesloten om Osama bin Laden te doden in Pakistan. Iran zou de Verenigde Staten vervolgens hebben bedrogen door een dubbelganger te sturen. De regering-Obama stopte het incident in de doofpot en gaf opdracht een helikopter vol Navy Seals uit de lucht te schieten, stelt Parrot. Dat is een verwijzing naar de crash in 2011 in Afghanistan, waarbij 15 leden van Seal Team Six om het leven kwamen. Noe zegt later in het interview dat Benghazi is aangevallen om te verhullen dat bij de aanval op de helikopter een Amerikaanse raket is gebruikt.

Parrot zei dat hij ‘terabytes aan documenten, video en audio’ heeft om te bewijzen dat zijn theorie klopt. Velen zien Trumps retweet als bevestiging dat Biden verantwoordelijk is voor de moord op de Navy Seals. Facebook is ondertussen druk bezig om verwijzingen naar het geruchtmakende artikel te verwijderen. Ook de ‘factcheckers’ hebben hun handen vol.

In onderstaande video gaat Khait dieper in op de onthullingen. Volgens haar hebben Obama en Biden 152 miljard dollar zwijggeld overgemaakt naar Iran.

[DJHJ Media]

4 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Truthx
Truthx
1 jaar geleden

Het wegwerken van losse eindjes…

Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Die criminele regeringen over de hele wereld inclusief Nederland gaan het niet meer redden, ze zullen achter elkaar verwijderd worden in de komende maanden.

jenne
jenne
1 jaar geleden

Biden is een gevaarlijk senille Gek, die zich gewoon prostitueerd voor Geld, en zo lopen er nog al wat rond op deze planeet !

Jan V
Jan V
1 jaar geleden

De leugen rond de dood van bin Laden heb ik nooit geloofd. Ze lieten toen een foto zien van een oude man met wit haar en een witte baard als zijnde bin Laden. Hij leek in de verste verte niet op de bin Laden die altijd in de media voorbij kwam. Die foto heb ik daarna nooit meer gezien. Bovendien was Osama bin Laden synoniem voor Tim Osman, een voormalig CIA agent die gestorven is aan een nierziekte.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=Tim+Osman&iax=images&ia=images

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x