Homepagina » Buitenland » CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’
cia-klokkenluider
Foto: CC0

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet waarin wordt geclaimd dat oud-president Barack Obama en voormalig vicepresident Joe Biden een team Navy Seals hebben gedood en vervolgens hun sporen hebben uitgewist. Een CIA-klokkenluider heeft volgens het artikel onthuld wat de rol van Biden in het geheel is geweest. Het heeft allemaal te maken met de aanval op het Amerikaanse consulaat in Benghazi in september 2012, de ‘dood’ van Osama bin Laden en een helikoptercrash in Afghanistan in 2011.

Het artikel, gepubliceerd door DJHJ Media, is gebaseerd op een interview met Allan Harrow Parrot, een CIA-klokkenluider. Beelden van het interview zijn op 11 oktober op Twitter gezet door Anna Khait van de krant Epoch Times.

In de video praat Parrot met Nick Noe en Charles Woods, de vader van een Navy Seal die in 2012 om het leven kwam bij de aanval op het consulaat.

Dubbelganger

Parrot beweert dat de regering een deal had gesloten om Osama bin Laden te doden in Pakistan. Iran zou de Verenigde Staten vervolgens hebben bedrogen door een dubbelganger te sturen. De regering-Obama stopte het incident in de doofpot en gaf opdracht een helikopter vol Navy Seals uit de lucht te schieten, stelt Parrot. Dat is een verwijzing naar de crash in 2011 in Afghanistan, waarbij 15 leden van Seal Team Six om het leven kwamen. Noe zegt later in het interview dat Benghazi is aangevallen om te verhullen dat bij de aanval op de helikopter een Amerikaanse raket is gebruikt.

Parrot zei dat hij ‘terabytes aan documenten, video en audio’ heeft om te bewijzen dat zijn theorie klopt. Velen zien Trumps retweet als bevestiging dat Biden verantwoordelijk is voor de moord op de Navy Seals. Facebook is ondertussen druk bezig om verwijzingen naar het geruchtmakende artikel te verwijderen. Ook de ‘factcheckers’ hebben hun handen vol.

In onderstaande video gaat Khait dieper in op de onthullingen. Volgens haar hebben Obama en Biden 152 miljard dollar zwijggeld overgemaakt naar Iran.

[DJHJ Media]
4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Truthx
Truthx
4 maanden geleden

Het wegwerken van losse eindjes…

Petrus
Petrus
4 maanden geleden

Die criminele regeringen over de hele wereld inclusief Nederland gaan het niet meer redden, ze zullen achter elkaar verwijderd worden in de komende maanden.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

@Petrus
Het is waar..

Petrus
Petrus
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

@Joyse,
Bedankt voor je bevestiging.
Dat geeft mij positieve steun.

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Eén kanttekening: Het gros van de bevolking ziet ‘fact checken’ als een middel tot waarheidsvinding.
En juist dát is waar de overheidsparasieten op teren. Helaas worden de parasieten nog goed gevoed, gezien bijv. het sterk toegenomen aantal muilkorven muilkorven in supermarkten de laatste twee dagen. Dan lijkt me dat tirannie en leugen geïmplementeerd kunnen worden ZONDER dat er een direct bevel gevoerd is.

Maar serieus, ik hoop dat u beschikt over de goede voorkennis en dat U gelijk heeft.
En dan wil hierbij ook de hoop en wens uitspreken dat, de angsthazen, meelopers en andere onwetenden op een dag hun media en ‘meesters’ gaan nemen voor wat ze waard zijn.

Martijn
Martijn
Reactie op  Petrus
4 maanden geleden

Mooi hé ghehe. En dit is nog maar het begin, er komt nog veeeeeel meer moois.
Enjoy the show!

jenne
jenne
4 maanden geleden

Biden is een gevaarlijk senille Gek, die zich gewoon prostitueerd voor Geld, en zo lopen er nog al wat rond op deze planeet !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  jenne
4 maanden geleden

@Jenne..
Ja net als Rutte en Hugotje..

En Nederland heeft miljoenen geld geven aan The Clinton Foundation. De beerput gaat straks open!

Winus cleyne
Winus cleyne
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Als je geld geeft aan campaigns of foundations dat is het domste wat je kunt doen,de baas van Clinton foundation is de dochter,en die hebben ontzettende hoge salarissen en belasting vrij,en ik wet dat dat zoon beetje hetzelfde is in holland,,,,86% corruption in holland look it up,,,,

Jan V
Jan V
4 maanden geleden

De leugen rond de dood van bin Laden heb ik nooit geloofd. Ze lieten toen een foto zien van een oude man met wit haar en een witte baard als zijnde bin Laden. Hij leek in de verste verte niet op de bin Laden die altijd in de media voorbij kwam. Die foto heb ik daarna nooit meer gezien. Bovendien was Osama bin Laden synoniem voor Tim Osman, een voormalig CIA agent die gestorven is aan een nierziekte.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=Tim+Osman&iax=images&ia=images

Just me
Just me
Reactie op  Jan V
4 maanden geleden

Dat vond ik dus ook van Gaddafi , de persoon die ze ter dood brachten had een totaal andere neus ,veel dikker/voller dan de echte Gaddafi.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Just me
4 maanden geleden

@Just me,

Een kogel in een hoofd geeft inwendige bloedingen en een opgezwollen hoofd ziet er niet zo fraai uit.

Ghadafi is doodgeschoten door een geïnfiltreerde geheim agent die onder bevel stond van Sarkozy voordat Ghadafi überhaupt opgeroepen zou worden om te getuigen over de 50 miljoen die hij aan Nicolas Sarkozy heeft verstrekt voor zijn presidentiële campagne.
Ook Ghadafy zijn zoons moesten het ontgelden en werden gedood.

Ik realiseer me dat de historiën herschreven dienen te worden.
Helaas wordt de geschiedenis door de ‘overwinnaar’ geschreven.

Nu hebben we google…dat n.b door een van zijn megalomane oprichters het geheugen van God genoemd wordt.

Just me
Just me
Reactie op  Loes in de Pels
4 maanden geleden

ik doelde op een van de laatste foto’s van de fake Gaddafi waar hij nog levend op stond daar lijkt hij helemaal niet op mijn inziens de echte Gaddafi.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

En straks komt de HELE grote nieuws.. Rutte en Hugotje werken voor Hillery en Obama… President Trump en z”n White Hats (leger), zijn de boel aan het opruimen…De hele wereld wordt schoongemaakt voor een nieuw begin..Waarom denk je dat wij niks meer horen van ISIS, Terrorists attack etc..?

Loes in de Pels
Loes in de Pels
4 maanden geleden

Trump en generaal Flynn hebben ons een tijdje in spanning weten houden en beloofd dat ze met groots nieuws zouden komen.

Wat een geweldige timing, wat een perfect en strategisch moment voor deze onthullingen.

Biden en sidekick Kamala Harris
-kleindochter van een slavenhouder- en haar ega, Douglas Emhoff,
-heel toevallig een Big Farma advocaat, wiens Law Firm succesvol Big Farma heeft bijgestaan in grote lawsuits- zien hun droom in duigen vallen.

Winus cleyne
Winus cleyne
Reactie op  Loes in de Pels
3 maanden geleden

Weet je ook dat Biden de schuld gaf aan een bezopen trucker die zijn eerst vrouw en dochter doodreed,,,police rapport zegt,zijn vrouw had niet gestopt bij een stop verbod en dee dat net voor een truck,,,tot nu toe geeft die de schuld aan een trucker grootste leugenaar in Washington,,,

Ome Jaap
Ome Jaap
4 maanden geleden

En dat moet wereldleider zijn als hij Trump verslaat, hoop het toch niet

Loes in de Pels
Loes in de Pels
4 maanden geleden

Alle mede verdachten aan de top, die bewust aan de Benghazi cover- up hebben meegewerkt, waren in de veronderstelling dat Hillary Clinton de presidentsverkiezingen ging winnen en hebben daarom hun kaken stijf opelkaar gehouden.

Nu maar afwachten of er iemand van deze gewetenloze moordenaars berecht gaat worden.
Ik vermoed van niet.

Net zoals toen is gebleken was dat de inval in Irak illegaal geweest was- Irak zou massavernietigingswapens hebben gehad-.
Sadam Hoessein is wel echt omgebracht.
Ondanks al het bewijs dat naar buiten is gekomen zijn George Bush,Tony Blair en Collin Powell de dans ontsprongen en tot op heden niet berecht.

(Zo werd ook Gadhafi omgebracht. The Guardian heeft n.b. authentieke documenten gepubliceerd dat Khadafi de succesvolle presidentiële campagne van Nicolas Sarkozy heeft gefinancierd met 50 miljoen)

Altijd al geweten dat de dood van Osama Bin Laden fishy was, hij is n.b door de CIA getraind.
Helemaal toen ze zeiden dat hij een respectvol zeemansgraf heeft gekregen en dat er overeenkomstig met de Islamitische wetten met respect met zijn lichaam was omgesprongen. Hoezo respectvol?
Hij was toch een massamoordenaar?
Toen ging mijn bullsh#t alarm af.
Hij werd immers verantwoordelijk gehouden voor 9/11 dan zou je minstens verwachten dat hij als levend aas buiten boord gehangen zou worden of de rest van zijn leven gefolterd ging worden in Abu Graib of Quantanomo Bay.
Niets van dat alles.

9//11 was immers theater, net als alle andere opgevoerde theaterstukken met de slechtst acterende acteurs, die bij alle bommen en schietpartijen kwamen opdraven.
Zo vaak dat dezelfde koppen herkend werden.

Ik hoop dat iedereen eens in gaat zien dat iedereen mens is en dat iedereen tegen elkaar uitgespeeld wordt. Als er geen verdeeldheid was geweest, had deze Coronaoorlog nooit zo groots opgezet kunnen worden.

Ik kan niet eens zeggen dat ik blij ben dat dit allemaal naar buiten komt.
Ik weet dat het collectieve geheugen slecht is en wat er naar buiten komt zo weer vergeten is.

Eppstein is ook een CIA en Mossad agent
Die leeft echt nog.
Daags voor zijn ‘zelfmoord’ heeft hij zijn vermogen van 500 miljoen in een trust overgezet.Wel handig als je daarna met een nieuwe identiteit en misschien een ander uiterlijk elders van je vermogen gaat genieten.

Generaal Flynn heeft destijds tevens aangekondigd met nieuws over het nederlandse koningshuis te komen. Ben benieuwd wat er nog meer naar buiten kan komen wat ook maar enigszins schokkend kan zijn.

De beschimpte Midden Oosten correspondent Joris Luyendijk verdient lof.
Hij durfde als een van de weinigen aan de kaak te stellen dat het nieuws dat wij voorgeschoteld kregen, in de verste verte niet de realiteit weergaf.

Later kwam de Duitse journalist Udo Ulfkotte na gewetenswroeging ook naar buiten dat de geheime diensten voor het gewenste nieuws betaalden.

Lees al het nieuws over de gehele breedte van het nieuwsspectrum. Dat is de enige manier om je een onafhankelijke en gefundeerde mening te vormen.

Veterance_Resistance
Veterance_Resistance
Reactie op  Loes in de Pels
4 maanden geleden

Interessante info Loes!

‘Expect the unexpected’

Iedere dag weer!

G van Peet
G van Peet
Reactie op  Loes in de Pels
4 maanden geleden

Je vergat Balkenende! Net zo schuldig als Tony Blair..het kabinet is hierom achteraf ook om gevallen. Men besloot in Engeland om Tony Blair niet te vervolgen…geluk voor Balkenende..

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  G van Peet
4 maanden geleden

Beste G.van Peet,

Je hebt absoluut gelijk!
Ik heb het weggelaten omdat onze regering zich naar mijn mening altijd als een blind paard achter het agressieve en allesverwoestende buitenlandse beleid van de V.S. schaart.
Ze lopen altijd voorop waar andere landen zich gereserveerd opstellen.

Balkenende, is ook nooit vervolgd en leeft riant in de luwte van meerdere functies.
Een van de meest opvallende is dat hij in de Raad van commissarissen van de ING zit, aan wie hij n.b.tijdens zijn regeerperiode staatsteun heeft verleend. Ouwe jongens krentenbrood.

Alle onnodige en ongerechtvaardige oorlogen door de V.S. aangegaan, puur om nieuwe afzetgebieden te creëren en om zich de rijkdommen toe te eigenen, hebben de wereld onnodig onder continu hoogspanning gezet en haat tussen volkeren aangewakkerd.

Landen worden compleet leeggeplunderd en verwoest waardoor vluchtelingen over de wereld gaan zwerven om elders een leefbaar bestaan op te bouwen. Desondanks wordt het hen verweten.
Ook het vluchtelingenbeleid is bewust om mensen in het westen onder spanning te zetten en angstig te houden.

Gelukkig worden de echte terroristen eindelijk ontsluiert.
Of ze berecht gaan worden betwijfel ik ten zeerste.

ron
ron
4 maanden geleden

Het geldbedrag dat voor de Iran-deal is overgemaakt klopt niet. Het is geen 152 miljard maar 152 biljoen dollar. Nogal een verschil welke de ernst van het misdrijf aangeeft.

André
André
Reactie op  ron
4 maanden geleden

billion in engels is miljard in nederlands

Eelke Piers
Eelke Piers
4 maanden geleden

Osama Bin Laden werd al in 2001 vermoord. Dat dit zo is werd (terloops) bevestigd door de in december 2007 vermoorde ex premier van Pakistan, Benazir Bhutto.
Dat in 2011 de Navy Seals Osama weer vermoord hebben en met zeer grote haast in zee gedumpt hebben doet bij mij de vraag rijzen of de Osama die door de Amerikanen werd vermoord een dummy was en of het Navy Seal team dat uit de lucht geschoten werd hetzelfde team was dat dummy Osama vermoord heeft

x

Check Also

overledenen

Ruim 200 overledenen krijgen stempas: ‘Ook de doden mogen stemmen’

In de gemeente Hoorn zijn 1500 stempassen ...

polen

Polen verzet zich tegen coronawaanzin en censuur

Ook Polen wordt in een wurggreep gehouden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x