CoronaMens en Dier

Wybren van Haga aangevallen door Marc Van Ranst en Volkskrant-journalist na tweet over coronavaccin voor baby’s

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Amerikaanse experts positief over inenting baby’s tegen corona, kopte De Telegraaf woensdag. “Het staat er echt. De obsessie van sommige mensen met het inenten van jonge gezonde mensen – en in dit geval zelfs baby’s – is beangstigend. Zij hebben helemaal geen coronavaccinatie nodig,” reageerde Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL).

Hij werd aangevallen door de Belgische viroloog Marc Van Ranst. “Meneer Van Haga beseft blijkbaar niet dat zuigelingen al decennialang tegen een heleboel pathogenen worden ingeënt, met enorme gezondheidswinst tot gevolg. Je kan je soms echt vragen stellen over het gebrek aan algemene basiskennis bij sommige politici,” twitterde Van Ranst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
‘Wybertje’

Van Haga sloeg terug. “Ik heb het hier dan ook specifiek over het coronavaccin. Het artikel dat ik heb gequoot, gaat over het inenten van baby’s tegen corona. Mijn tweet gaat dus geenszins over een heleboel andere pathogenen,” schreef hij.

“Ok, Wybren, dan begrijp ik het beter. Meer nog: ik denk ook niet dat zuigelingenvaccinatie voor Covid-19 momenteel aan de orde is,” zei Van Ranst.

Vervolgens ging ook Volkskrant-journalist Maarten Keulemans zich ermee bemoeien. “Daarom noemen we hem in Nederland ook wel ‘wybertje’. Naar het zoute snoepje waarvan je een vies gezicht trekt, maar dat gelukkig in een holle kies past,” sneerde Keulemans.

Echt om te huilen

Advocaat Hester Bais nam het op voor Van Haga. “Dit is dus het niveau van een wetenschapsredacteur/journalist van één van de grootste dagbladen (zelfbenoemde ‘kwaliteitskrant’) in Nederland. Aanmatigend en onprofessioneel bericht over een volksvertegenwoordiger,” zei ze.

“Echt om te huilen dat we het hier van moeten hebben,” aldus Bais.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DutchOutlaw
DutchOutlaw
1 jaar geleden

Van Ranst is de allergrootste leugenaar op Rutte ná!

Annemarie
Annemarie
1 jaar geleden

Marc van Ranst is een kinderlokker met een vaccinatie fetisj! Héél eng dat alleen hij in talkshow’s en in het nieuws te zien is! 😬

Bep
Bep
1 jaar geleden

Toch netjes van Dhr. van Ranst om erop terug te komen, top. Die heftige WEF journalist kan hier wat van leren.

gerisedus
gerisedus
1 jaar geleden

Waar bemoeit die vetklep uit belgie zich eigenlijk mee.

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x