CoronaMens en Dier

Wybren van Haga aangevallen door Marc Van Ranst en Volkskrant-journalist na tweet over coronavaccin voor baby’s

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Amerikaanse experts positief over inenting baby’s tegen corona, kopte De Telegraaf woensdag. “Het staat er echt. De obsessie van sommige mensen met het inenten van jonge gezonde mensen – en in dit geval zelfs baby’s – is beangstigend. Zij hebben helemaal geen coronavaccinatie nodig,” reageerde Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL).

Hij werd aangevallen door de Belgische viroloog Marc Van Ranst. “Meneer Van Haga beseft blijkbaar niet dat zuigelingen al decennialang tegen een heleboel pathogenen worden ingeënt, met enorme gezondheidswinst tot gevolg. Je kan je soms echt vragen stellen over het gebrek aan algemene basiskennis bij sommige politici,” twitterde Van Ranst.

‘Wybertje’

Van Haga sloeg terug. “Ik heb het hier dan ook specifiek over het coronavaccin. Het artikel dat ik heb gequoot, gaat over het inenten van baby’s tegen corona. Mijn tweet gaat dus geenszins over een heleboel andere pathogenen,” schreef hij.

“Ok, Wybren, dan begrijp ik het beter. Meer nog: ik denk ook niet dat zuigelingenvaccinatie voor Covid-19 momenteel aan de orde is,” zei Van Ranst.

Vervolgens ging ook Volkskrant-journalist Maarten Keulemans zich ermee bemoeien. “Daarom noemen we hem in Nederland ook wel ‘wybertje’. Naar het zoute snoepje waarvan je een vies gezicht trekt, maar dat gelukkig in een holle kies past,” sneerde Keulemans.

Echt om te huilen

Advocaat Hester Bais nam het op voor Van Haga. “Dit is dus het niveau van een wetenschapsredacteur/journalist van één van de grootste dagbladen (zelfbenoemde ‘kwaliteitskrant’) in Nederland. Aanmatigend en onprofessioneel bericht over een volksvertegenwoordiger,” zei ze.

“Echt om te huilen dat we het hier van moeten hebben,” aldus Bais.

4.9 150 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
DutchOutlaw
DutchOutlaw
9 dagen geleden

Van Ranst is de allergrootste leugenaar op Rutte ná!

Annemarie
Annemarie
9 dagen geleden

Marc van Ranst is een kinderlokker met een vaccinatie fetisj! Héél eng dat alleen hij in talkshow’s en in het nieuws te zien is! 😬

Bep
Bep
9 dagen geleden

Toch netjes van Dhr. van Ranst om erop terug te komen, top. Die heftige WEF journalist kan hier wat van leren.

gerisedus
gerisedus
9 dagen geleden

Waar bemoeit die vetklep uit belgie zich eigenlijk mee.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

149
0
We lezen graag je reactie!x