Homepagina » Binnenland » Hek om Bergschenhoek tegen coronavirus? ‘We zijn krankzinnig geworden’
hek
Foto: Coronateststraat Woerden (Ellywa CC BY-SA 4.0)

Hek om Bergschenhoek tegen coronavirus? ‘We zijn krankzinnig geworden’

Rond een basisschool in het dorp Bergschenhoek in Zuid-Holland verspreidt de Britse variant van het coronavirus zich. Er zouden binnen een paar weken 30 besmettingen zijn vastgesteld. Een epidemioloog vindt het ‘geen gek idee’ om het gebied rond het dorp met een hek af te sluiten van de rest van het land.

“Als het zo is dat de verspreiding van de Britse variant zich echt nog lokaal beperkt, kan het helpen mensen daar binnen te houden. Je ziet dat mensen zich vooral voor werk toch nog vaak uit huis begeven. Dáár zou je extra aandacht op kunnen leggen, door werkgevers er expliciet op te wijzen dat mensen uit die regio echt thuis moeten blijven. En je zou het ov kunnen stilleggen,” zegt epidemioloog Frits Roosendaal.

“Het is zaak om het virus eronder te houden zolang nog niet genoeg mensen gevaccineerd zijn. Daarom moeten we een mogelijke piek van de Britse variant echt zo lang en ver mogelijk voor ons uit schuiven,” voegt hij toe.

Het woord hek roept in dit geval bij veel mensen negatieve associaties op. “Nee okay is goed, laten we beginnen met hekken rond steden bouwen. Oorlog-associaties nu wel terecht of nog steeds niet?” vraagt opiniemaker Jorn Luka zich af. Publicist Sietske Bergsma voegt toe: “Onze huidige tijd is eigenlijk een constante geschiedenisles.”

Voor je het weet krijg je een soort ‘kampen’

Programmamaker Flavio Pasquino stelt dat ‘de ratio volledig zoek is’ en vraagt zich af hoe virulent de mutatie nu eigenlijk is. “Moet ik nu lachen of huilen? Ik weet het niet meer hoor,” zegt verpleegkundige Alicia.

“Krankzinnig. We zijn krankzinnig geworden. Sta op voor je vrijheid. Red de kinderen,” twittert Simone Bergmann. “Voor je het weet krijg je een soort ‘kampen’. Wanneer straks dorpen, steden of regio’s worden afgesloten en het treft jou toevallig niet direct: wees niet naïef. Overzie het héle plaatje. Wil jij leven in een soort China 2.0? Is dat écht wat je wilt?”

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
134 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
10 dagen geleden

EN het zal nog veel gekker worden mensen… GEZOND VERSTAND is straks meer waard dan welke edelmetaal ook ter wereld

Pieter
Pieter
Reactie op  Geoffrey
10 dagen geleden

Ze moeten gewoon meer frikandellen gaan eten in Bergschenhoek, dan is dat virus zo weg 🙂

Willem
Willem
Reactie op  Geoffrey
10 dagen geleden

Mensen moeten beseffen dat alles tegen ons is het nieuws , de kranten, socialmedia , onze goedlachse Mark en zijn hele corrupte kliek .

Het doel is het hele land kapot maken en , daarna het nieuwe klimaat regime installeren

Ik besef me opeens dat nu Trump weg is deze heren een monopoly positie hebben weten te bemachtigen , zulke slechte mensen moeten nooit zoveel macht krijgen .

We zijn niet ver verwijdert van een China 2.0 !!

Als heel Nederland morgen zijn gezond verstand ging gebruiken dan maakten we een kans , maar zoals het er nu uit ziet raken we onze vrijheid , rechten en rijkdommen in sneltreinvaart kwijt !

Lucky
Lucky
Reactie op  Willem
10 dagen geleden

Precies, dankzij de goedgelovige domme schapen. Alles slikken ze voor zoete koek. We houden ons netjes aan de regels hoor… Kom maar met je schriftje, krijg je een plaatje en een stempeltje. 😂
Deze mensen denken echt nog dar ze wijs zijn…. Idioten

Perm
Perm
Reactie op  Willem
10 dagen geleden

Toch moeten we niet bij de pakken gaan neerzitten Willem. We kunnen nog heel veel doen om dit proces te keren. Ik juich bijvoorbeeld het “nee” van Brazilie tegen de Great Reset van harte toe. En je kent het spreekwoord: “Als er een schaap over de dam is, volgen er meer”. En hier in Nederland moeten we eindelijk eens ophouden met onze frustraties alleen op papier te delen. We moeten onze grootste vijand uitschakelen; de Mainstream Media !!
Dit gif moeten we uit onze woningen verwijderen door bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen van o.a. de Telegraaf. Maar ook bepaalde televisieprogramma’s moeten we volledig negeren en boycotten. Ik denk hierbij aan o.a. RTL Boulevard, Editie.nl en Op1. Door de leugens die ze hier vertellen worden ook wij gehersenspoeld en worden we alleen maar gedemotiveerd. Wij staan voor de vrijheid en daar kunnen we de leugens die zij vertellen niet bij gebruiken.
Daarom moeten we daar mee breken!
We moeten ze in hun portemonnee gaan raken om ze tot inkeer te dwingen. Doen we dat niet dan lijkt onze strijd een verloren zaak en belanden we in een wereld die we niet willen. Roep zoveel mogelijk mensen op te breken met de Mainstream Media.

LOULOU
LOULOU
Reactie op  Perm
10 dagen geleden

Het op zichzelf GEEN VERKEERD IDEE! WE MOETEN MEDIA UITSCHAKELEN, ALLEEN WAAR HAAL JE DE ACTUALITEIT BINNEN OM OP TE PASSEN IN HET LAND EN DAAR BUITEN?

Perm
Perm
Reactie op  LOULOU
10 dagen geleden

Bedankt voor je reactie !!!
We moeten zelf initiatieven nemen om de mainstream media de mond te snoeren.
Hun programma’s boycotten en abonnementen massaal opzeggen. Ze kunnen hun vergif blijven uitstrooien omdat wij ze financieel blijven ondersteunen. Daar moeten we allereerst en direct mee stoppen.
Bovendien moeten we ze blijven bestoken met boze
e-mails. Daarin moeten we ze duidelijk maken dat we niet langer zitten te wachten op valse, eenzijdige informatie. Ik hoop dat we dit samen verder kunnen oppakken !!!!

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Willem
10 dagen geleden

Ja mooi gezegd Willem. Ben het grotendeels met je eens behalve dat als Nederland morgen zijn gezond verstand zou gebruiken? Want volgens mij gaat dat ook hier niet meer werken.

Ook hier hebben we namelijk een hoop mensen die beweren dat ze gespecialiseerd zijn in eigenlijk alles.

Mijn advies is dan ook dat we 17 miljoen partijen oprichten die allemaal vanuit hun eigen standpunt binnenkort een paar minuten krijgen om hun programma en bijbehorende standpunten naar voren te brengen.

Het kost misschien wat meer tijd maar met de ellelange debatten in de Tweede Kamer duurt het soms ook een eeuwigheid lang voordat ze ergens uitkomen.

Dus gewoon ieder zijn eigen partij met de regel dat andere groeperingen of partijen worden opgeheven. Want anders krijgen we straks weer allerlei toestanden van ja eerst hoorde ik hierbij, maar om die redenen nu weer niet.

Nee dan lijkt het me handiger om allemaal een eigen partij op te richten.

Rick
Rick
Reactie op  Willem
10 dagen geleden

Trump is niet weg

frans
frans
Reactie op  Willem
9 dagen geleden

jarenlang angst zaaien bij een generatie die hier bevattelijk voor is krijg je nooit meer weg

Ikke
Ikke
Reactie op  Geoffrey
10 dagen geleden

Haha, inderdaad, laten we alvast een exchange opzetten en geld verdienen!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Ikke
9 dagen geleden

Nou dan zou ik ook maar een eigen bank oprichten want zodadelijk wat jij verdient krijg je er straks niet meer van af ze bevriezen gewoon je bankrekening

Christina
Christina
10 dagen geleden

Nog even volhouden jongens, er word hard aan gewerkt achter de schermen.Onze regering is een puppet die moet doen wat hen is opgelegd. Alle shit komt nu naar boven, t word idd nog even erger ( helaas ),maar er is heel veel gaande in Amerika. They are cleaning the swamp.

Ary
Ary
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Alweer???

Outcast
Outcast
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Je houdt jezelf voor de gek met trump, q en ”trust the plan”. Een grote psy-op

Marie1
Marie1
Reactie op  Outcast
10 dagen geleden

Ja, een verandering kan alleen vanuit de bevolking zelf komen!

LOULOU
LOULOU
Reactie op  Marie1
10 dagen geleden

INDERDAAD, MASSAAL PROTESTEREN, ALS HET AAN MIJ LIGT ELKE DAG.

Perm
Perm
Reactie op  LOULOU
9 dagen geleden

Beste Loulou, ik weet niet of dit wat helpt. Burgemeesters verbieden een demonstratie en zorgen dat ze de ME achter de hand hebben. Het zou natuurlijk wel prachtig zijn als deze ME’ers zelf eens gaan nadenken over de vraag “waar dit gaat eindigen”. Ook zij komen straks wellicht in een wereld terecht waar ze nooit voor gekozen hebben en ook nooit voor zouden kiezen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Marie1
9 dagen geleden

Precies en 82 miljoen mensen staan achter Trump, alleen al in de US.
De hele westerse wereld staat op het spel

TaoTruth
TaoTruth
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Welterusten: de enigen die ons kunnen redden zijn wijzelf.

bloem
bloem
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Beetje te goedgelovig lijkt mij.

Derek from Belgium
Derek from Belgium
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Tjah , ik denk niet dat we veel hulp van Amerika mogen verwachten hier : ze hebben zelf genoeg problemen . Ik denk indien we ‘de ballen hebben’ en we met genoeg strijdvaardige mensen uit Nederland en Belgie samenkomen tot 1 grote macht , we dan misschien ‘iets’ kunnen ‘forceren’.Maar nogmaals : we moeten WEL het lef hebben om DAADWERKELIJK actie te ondernemen !

salvar
salvar
Reactie op  Derek from Belgium
10 dagen geleden

ik denk dat de spirit ontbreekt.
als het land verziekt is door schapen en lemmingen wordt het een zware dobber.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  salvar
10 dagen geleden

De spirit is er zeker wel, maar ze zijn bang. Wat men hier oproept (massaal) is het enige goede maar zeer zeker ook gevaarlijk, er zal namelijk bij dit soort menigtes op de helden geschoten gaan worden. Het is fijn om held te worden maar helden leven niet lang.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Right on Christina
Denk dat wij de zelfde info uit de zelfde kanalen hebben
Ff geduld nog xx

Marie1
Marie1
Reactie op  Wim Q
10 dagen geleden

Maanden geleden werd ons al wijsgemaakt dat er redding zou komen van buitenaf. Er zijn nog totaal geen tekenen in die richting. Het is valse hoop gebleken. De empowerment zal vanuit onszelf moeten komen. Samen staan we sterk!

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Marie1
9 dagen geleden

Moed verloren, al verloren.
Dat is het probleem , er is geen spirit

Dirk
Dirk
10 dagen geleden

Klaus Schwab van de WEF, de WHO, de Bill en Melinda Gates foundation, de farmaceuten enz. staan op voorhand al te juichen want met deze actie in corona beleid kan The Great Reset versnelt plaatsvinden. De voorstanders van het vaccinazi plan wordt wakker.

Christina
Christina
Reactie op  Dirk
10 dagen geleden

Laat ze nog even doen. Zelfs t vaticaan is erbij betrokken,maar da wist ik al dat dat zo corrupt als de pest was.

Realistic
Realistic
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

De dependance van de duivel?

Jacco
Jacco
10 dagen geleden

Krankzinnig!! Ze draaien helemaal door!!

De Wakkere
De Wakkere
10 dagen geleden

Het zou me niet verbazen dat de jonge dit heeft bedacht. Hij lijdt waarschijnlijk aan coronakolder.

Henriette
Henriette
Reactie op  De Wakkere
10 dagen geleden

Nee, de Jonghe is maar een marionet. Er wordt van boven af aan de touwtjes getrokken. Allemaal onderdeel van de Great Reset.

alles komt goed
alles komt goed
Reactie op  Henriette
10 dagen geleden

Klopt, voor hem geldt naar hun pijpen dansen ( de schoenen heeft hij al) of oprotten. Maar dat geldt voor gezaghebbende.

Haggis
Haggis
Reactie op  De Wakkere
10 dagen geleden

Hij voert alleen maar de plannen uit van de échte machthebbers

Simon
Simon
Reactie op  Haggis
10 dagen geleden

Ik denk ‘t niet de Jonge is echt zo dom dat hij echt gelooft in het grote gevaar van het virus. Samen met een narcisme zonder grenzen is het een heel gevaarlijk persoon.

Haggis
Haggis
Reactie op  Simon
10 dagen geleden

Hij liegt bewust dus zo dom is hij niet

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Simon
9 dagen geleden

Over 6 maanden wordt deze gek verantwoordelijk gesteld op de moord op 10tallen mensen die een experimentele vaccinatie moesten nemen

Gert
Gert
10 dagen geleden

We leven al in een 2.0 DDR maatschappij, waarbij mensen elkaar in de gaten houden. Indien nodig zijn er groepen mensen die elkaar aangeven bij de autoriteiten.

We kunnen ook gelijk wel de onderscheidingen van de DDR invoeren, waarbij we de gehoorzaamheid van mensen belonen met onderscheiding(en) en oorkondes!

Het is weer 8 november 1989!

hans
hans
Reactie op  Gert
10 dagen geleden

u heeft helemaal gelijk . in die tijd was zelfs de beste vriend van WILLY BRAND ,[BUNDES KANZLER WEST DUITSLAND ] een DDR informant. [ zijn naam weet ik maar doet hier niet ter zake] dus zo gehaaid ging dat er daar aan toe

Perm
Perm
10 dagen geleden

De gekte wordt elke dag groter en breder uitgemeten. We moeten stoppen met deze waanzin en de “waanzinnigen” voorgoed achter de tralies zetten.

Catharina
Catharina
10 dagen geleden

😂😂🤣🤣

Peter
Peter
10 dagen geleden

Een besmetting op een school????
De scholen zijn al weken gesloten!!

Lies
Lies
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

Ze zeggen een examenklas😂

Haggis
Haggis
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

Volgens de grafiek van het RIVM sterft niemand onder de 50 jaar aan “corona”.

Mar
Mar
Reactie op  Haggis
10 dagen geleden

Grafiek klopt toch helemaal niks van,cijfers ook niet ,doe heel veel zelfonderzoek,zo ook de familie berichten,alleen maar 1926 tm 1950, hele enkele iets jonger waaronder die er zelf uitstappen

Haggis
Haggis
Reactie op  Mar
10 dagen geleden

Klopt, net als andere jaren. Niks veranderd

Mar
Mar
Reactie op  Haggis
10 dagen geleden

En dat is noordholland,waaronder ook zaanstad maar hoog blijft in zijn cijfers

Realistic
Realistic
Reactie op  Haggis
10 dagen geleden

Los dat niemand sterft aan dit nepvirus kunnen junks en jongeren met onderliggende kwalen wel sterven als ze de griep krijgen.(Veel jongeren hebben onderliggende kwalen zoals coke,ghb,xtc,speed enz).Ook oudere mensen hebben daar last van.Maar meestal maar 1 keer.

Mar
Mar
Reactie op  Peter
10 dagen geleden

Ja ze denken echt dat we achterlijke wappies zijn

rop
rop
10 dagen geleden

Nou die krankzinnigheid was er al, alleen maakt het hele gebeuren rondom het virus gebeuren nog waanzinniger, de waanzin ervan zijn de mensen die met allerlei gekken ideeën komen om de virus te bestrijden met ideeën die volstrekt naar waanzin toe leiden, die gevoed word door een stel waarzeggers in hun regeringszetels en hun pionnen erom heen, die met ideeën een virus te lijf gaat. Wat is gevaarlijker en wat zijn de gevolgen van al deze ideeën waarin men in hokjes en hekjes plaatsende ideeën een virus te lijf gaat, die de kant op gaat van totaal krankzinnigheid. het lijkt erop dat de menselijke kennis steeds meer in verwarring gaat verkeren, en de kennis zelf nu een warboel word van in regels denkende bedenksels, en dat allemaal voor een virus die zo is opgefokt dat nu allerlei gek bedachten ideeën om het onder controle te krijgen, terwijl alles juist door die controle de samenleving steeds meer verloederd. Waanzin gaat steeds meer lijken op een krankzinnig gedrag,

Christina
Christina
Reactie op  rop
10 dagen geleden

Dit gaat niet over Trump of Biden, niet over democratie of republiek, niet over Cojona , dit is puur een oorlog van goed tegen kwaad.

rop
rop
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Nee, het is de angst, want daar gedijt goed en kwaad als een snel groeiend grassoort op, als men geen angst heeft kan het ook niet uit groeien tot wildgroei.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Wederom
Right on Christina

Marie1
Marie1
Reactie op  Christina
10 dagen geleden

Maar wie gaat/gaan die oorlog uitvechten dan? Welke ‘goeden’ gaan hiertegen strijden? Trump en zijn aanhangers lijken nu alleen maar olie op het vuur te gooien en chaos en verdeeldheid te zaaien, wellicht geheel conform het plan: Amerika om zeep helpen, de dollar laten vallen om ruimte te scheppen voor een cryptomunt en een dictatuur naar Chinees model..

Realistic
Realistic
Reactie op  Marie1
10 dagen geleden

?????

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Marie1
9 dagen geleden

Sorry, je weet niet wat je zegt

Roel...
Roel...
Reactie op  Christina
9 dagen geleden

zal altijd blijven, goed en kwaad kan niet zonder elkaar,
zonder kwaad is er geen goed,zonder goed is er geen kwaad…

Catharina
Catharina
Reactie op  Christina
9 dagen geleden

Helemaal waar….een heftige strijd maar we gaan hier uiteindelijk goed uitkomen…het goede overwint altijd het kwade…dit moet gebeuren om de mensheid wakker te schudden

x

Check Also

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

134
0
We lezen graag je reactie!x