BinnenlandCorona

Hek om Bergschenhoek tegen coronavirus? ‘We zijn krankzinnig geworden’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Rond een basisschool in het dorp Bergschenhoek in Zuid-Holland verspreidt de Britse variant van het coronavirus zich. Er zouden binnen een paar weken 30 besmettingen zijn vastgesteld. Een epidemioloog vindt het ‘geen gek idee’ om het gebied rond het dorp met een hek af te sluiten van de rest van het land.

“Als het zo is dat de verspreiding van de Britse variant zich echt nog lokaal beperkt, kan het helpen mensen daar binnen te houden. Je ziet dat mensen zich vooral voor werk toch nog vaak uit huis begeven. Dáár zou je extra aandacht op kunnen leggen, door werkgevers er expliciet op te wijzen dat mensen uit die regio echt thuis moeten blijven. En je zou het ov kunnen stilleggen,” zegt epidemioloog Frits Roosendaal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het is zaak om het virus eronder te houden zolang nog niet genoeg mensen gevaccineerd zijn. Daarom moeten we een mogelijke piek van de Britse variant echt zo lang en ver mogelijk voor ons uit schuiven,” voegt hij toe.

Het woord hek roept in dit geval bij veel mensen negatieve associaties op. “Nee okay is goed, laten we beginnen met hekken rond steden bouwen. Oorlog-associaties nu wel terecht of nog steeds niet?” vraagt opiniemaker Jorn Luka zich af. Publicist Sietske Bergsma voegt toe: “Onze huidige tijd is eigenlijk een constante geschiedenisles.”

Voor je het weet krijg je een soort ‘kampen’

Programmamaker Flavio Pasquino stelt dat ‘de ratio volledig zoek is’ en vraagt zich af hoe virulent de mutatie nu eigenlijk is. “Moet ik nu lachen of huilen? Ik weet het niet meer hoor,” zegt verpleegkundige Alicia.

“Krankzinnig. We zijn krankzinnig geworden. Sta op voor je vrijheid. Red de kinderen,” twittert Simone Bergmann. “Voor je het weet krijg je een soort ‘kampen’. Wanneer straks dorpen, steden of regio’s worden afgesloten en het treft jou toevallig niet direct: wees niet naïef. Overzie het héle plaatje. Wil jij leven in een soort China 2.0? Is dat écht wat je wilt?”

4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

EN het zal nog veel gekker worden mensen… GEZOND VERSTAND is straks meer waard dan welke edelmetaal ook ter wereld

Christina
Christina
3 jaren geleden

Nog even volhouden jongens, er word hard aan gewerkt achter de schermen.Onze regering is een puppet die moet doen wat hen is opgelegd. Alle shit komt nu naar boven, t word idd nog even erger ( helaas ),maar er is heel veel gaande in Amerika. They are cleaning the swamp.

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Klaus Schwab van de WEF, de WHO, de Bill en Melinda Gates foundation, de farmaceuten enz. staan op voorhand al te juichen want met deze actie in corona beleid kan The Great Reset versnelt plaatsvinden. De voorstanders van het vaccinazi plan wordt wakker.

Jacco
Jacco
3 jaren geleden

Krankzinnig!! Ze draaien helemaal door!!

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x