Homepagina » Paranormaal » Sandy Hook Shooting: helderziende jongen (5) weigerde naar school te gaan
Sandy Hook Shooting: helderziende jongen (5) weigerde naar school te gaan

Sandy Hook Shooting: helderziende jongen (5) weigerde naar school te gaan

Karen Dryer uit Newton, bekend van de Sandy Hook Elementary School, heeft een bijzonder en emotioneel verhaal te vertellen.

Haar vijfjarige zoontje Logan werd twee weken voor de schietpartij steeds zo ontzettend bang op school dat Karen besloot hem van school te halen.

Karen begreep niet wat er met haar anders zo gelukkige en gezonde zoon gebeurde. Iedere keer als hij de Sandy Hook Elementary School binnenging kreeg hij last van paniekaanvallen. Ze wist toen nog niet dat haar zoontje net als haar moeder in de toekomst kon kijken.

Geen veilige plek

“Logan ging vanaf september 2012 naar de Sandy Hook Elementary School. Er was in de maanden voor de schietpartij niets met hem aan de hand, maar vanaf november begon hij zich vreemd te gedragen,” vertelde Karen. “Hij belde me op den duur huilend op dat hij naar huis wilde komen.”

Schoolhoofd Dawn Hochsprung knielde eens op haar knieën voor Logan en zei tegen hem: “We houden van je en dit is een prachtige plek.” Logan schreeuwde daarop terug: “Nee, nee! Dit is geen veilige plek. Ik ben bang.”

Iedere keer als Logan bij de school kwam begon hij te beven, te trillen en te huilen. Hij sloot steeds zijn ogen, aldus Karen. Op den duur kon Karen het woord ‘school’ thuis niet meer gebruiken omdat Logan dan boos werd. Ze begreep niet wat er aan de hand was. Haar dochter had ook op de basisschool gezeten en zij had het er naar haar zin gehad.

Paranormaal begaafd

Ze besloot hem geen medicijnen te geven en vertrouwde erop dat alles met een reden gebeurt. “We wonen vlak bij de school en waren er twee dagen voor de schietpartij nog geweest,” zei Karen. “Ik kreeg een sms dat er een incident was geweest en dat alle scholen in de omgeving dicht waren. Ik keek op internet en las over de schietpartij. Ik pakte mijn zoon en rende naar de school. Ik wilde helpen. Ik voelde me zo gelukkig omdat ik één van de ouders was die haar kind kon vasthouden.”

“Mijn moeder, Milly, stierf enkele maanden geleden en was ook paranormaal begaafd,” legde Karen uit. “Ik weet nu zeker dat mijn zoon dezelfde gave heeft.”

In de nieuwe school voelt Logan zich helemaal op zijn gemak. Hij danste zelfs voor de leraren. “Hij vertelde dat zijn grootmoeder bij hem was en mij ook hielp,” zei Karen. “Zijn dokter staat voor een groot raadsel. Ik ben blij dat ik naar hem geluisterd heb.”

Bron: Hollywoodlife.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J. Kluizenaar
J. Kluizenaar
8 jaren geleden

Fantastisch, deze helderziendheid heeft zijn leven gered!

Dreamfall
Dreamfall
8 jaren geleden

Dus een paniekaanval betekend dat je paranormaal begaafd bent.

Wat een onzin weer, weer eens een amerikaanse ouder die aandachtsgeil is.

kefa shan
kefa shan
8 jaren geleden

Tegenstrijdige berichten… er werd toch gefluisterd dat die shooting een door Obama geënsceneerde hoax was ter meerdere eer en glorie van de illuminati? Niet dus?

365Y
365Y
8 jaren geleden

De meeste moeders vinden zon kind dan een aanstellig typ, gelukkig worden steeds meer geesten wakker voor het heldere waarnemen, wat zich door dwang niet laat beliegen . Moedig op je intuitie vertrouwd jongen !

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

voorstel

EU komt met Orwelliaans voorstel voor ‘Europese digitale identiteit’, dit staat er in

Kamerlid Pepijn van Houwelingen kreeg een Orwelliaans ...

kuzu

Kuzu haalt tijdens coronadebat snoeihard uit naar D66’er Jan Paternotte: ‘Wat een eikel’

Kamerlid Jan Paternotte (D66) wees Denk-voorman Tunahan ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x