Binnenland

YouTube censureert omroep Ongehoord Nederland: ‘Dit is de waanzin ten top’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Omroep Ongehoord Nederland is het slachtoffer geworden van YouTube-censuur. Een video met Tweede Kamerlid Wybren van Haga over zijn aanvaring met demissionair minister Hugo de Jonge over bijwerkingen van de coronavaccins is verwijderd.

Van Haga had een dispuut met de coronaminister over de gevallen van bijwerkingen. Forum voor Democratie stelde De Jonge vragen over die bijwerkingen, waarna de minister woest werd. Hij beschuldigde FVD van het verspreiden van nepnieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vervolgens stopten veel landen tijdelijk met prikken met het AstraZeneca-vaccin na meldingen van bloedstolsels. We hebben dus gelijk gekregen, aldus Van Haga. Hij lichtte toe dat hij al een jaar lang vragen stelt en de vinger op de zere plek legt, en dat het ‘stelselmatig genegeerd wordt’.

Ontzettend boos

Het Kamerlid kreeg naar eigen zeggen berichten van heel veel verpleeghuizen over ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na de vaccinaties. “Als wij dat soort berichten krijgen, moet je dat onderzoeken. En het rare was: toen ik die vraag stelde aan Hugo de Jonge werd hij ontzettend boos.”

RIVM-baas Jaap van Dissel bevestigde daarnaast aan Van Haga dat corona qua sterfte vergelijkbaar is met de griep. Toen het Kamerlid beelden daarvan op YouTube zette, werd deze video gecensureerd. “Het is de waanzin ten top.”

Ongehoord Nederland heeft de gecensureerde video op Rumble geplaatst:

China 2.0 hier

Ook andere video’s met Van Haga werden offline gehaald. Zo verwijderde de filmpjessite een video waarin Wybren te gast is bij ondernemer Jorn Luka omdat het ‘ongepaste content’ zou zijn. Luka schreef in een reactie:


Ook een video waarin Van Haga aan tafel bij programmamaker Flavio Pasquino stelt dat de verkiezingen ‘zwaar zijn beïnvloed’, ontkwam niet aan de censuurmachine:

4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

De noodzaak dwingt ook in Nederland gebruikers naar Bitchute, Rumble, of één van de andere video platvormen.

Heraut
Heraut
3 jaren geleden

Volhouden Haga, je hebt steun van velen. Wat je naar voren brengt is heel belangrijk. De (demissionaire) regering heeft niets met de burgers in dit land, zien hen als speelpoppetjes, te gebruiken voor hun lugubere afschrikwekkende spel en of die burgers doodgaan interesseert hen niets. Het zijn luciferiers en denken voor zichzelf te scoren in de Schwab-toekomst, de Een Wereldordetirannie. Maar het zal slecht met hun aflopen, want ook zij worden op dezelfde wijze gebruikt.

Stephan
Stephan
3 jaren geleden

Ik snap de alternatieve media ook niet dat zij nog altijd YouTube gebruiken als platvorm. Ik ben al van YT af, ik doe niet meer mee aan Silicon Valley sponsering. Bitchute is een heel goed alternatief.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Verreweg de meeste bedrijven zijn allemaal in bezit van dezelfde aandeelhouders.
Het is dus niet vreemd dat er wordt gecensureerd waar Noord-Korea de vingers bij zou aflikken.

Enige mogelijkheid is om content op een eigen server te plaatsen (in Rusland) maar ja, bandbreedte is duur.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x