Mens en Dier

Franse professor: geprikte mensen vormen gevaar voor anderen en moeten in quarantaine

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse professor Christian Perronne kreeg tijdens een interview met UK Column de vraag of ongevaccineerden bang moeten zijn voor ‘coronavarianten’. “Precies het tegenovergestelde!” antwoordde de vaccindeskundige. “Gevaccineerden lopen risico. In verschillende landen is nu bewezen dat juist gevaccineerde mensen in quarantaine moeten worden geplaatst.”

“Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen vormen een gevaar voor anderen,” benadrukte de Franse professor, die lange tijd voorzitter was van een commissie die de overheid adviseert over het vaccinatiebeleid.

“Dat is nu bewezen in Israël, waar ik contact heb met vele artsen,” zei Perronne. Ze kampen daar met grote problemen: de ernstig zieke coronapatiënten in ziekenhuizen zijn gevaccineerd. Er zijn ook problemen in Groot-Brittannië, waar de vaccinatiegraad hoog is, aldus de arts.


Hij benadrukte dat de ‘varianten’ niet heel gevaarlijk zijn en steeds minder virulent worden. Hij zei dat er in het ziekenhuis waar hij werkt, het Hôpital Raymond-Poincaré in Garches, tussen maart en april 2020 50 coronapatiënten lagen. Tijdens de ‘tweede’, ‘derde’ en ‘vierde’ golf waren het er een stuk minder en lagen de ziekenhuizen niet meer vol.

Dat is het bewijs dat deze inenting geen vaccin is

“Maar de media beweerden dat alle ziekenhuizen vol met patiënten lagen. Dat is niet waar. Er was sprake van een epidemie, maar de ‘varianten’ werden steeds minder virulent,” zei hij, eraan toevoegende dat de epidemie in veel landen inmiddels voorbij is.

In veel landen flakkerde de epidemie weer op nadat het vaccin werd uitgerold. In Vietnam werden nog slechts enkele sterfgevallen geregistreerd en was de epidemie voorbij. Vervolgens werd besloten de hele bevolking te vaccineren en begonnen de sterftecijfers weer te stijgen. “Dat is het bewijs dat deze inenting geen vaccin is,” zei professor Perronne.

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

de deskundigen rollen over elkaar heen,wanneer gaan wij ons eigen leven weer lei(ij)den?En genieten van anderen mooie dingen in het leven de natuur familie kennissen vrienden noem maar op,alle negatieve informatie bekorten ons leven.

Mars
Mars
1 jaar geleden

De spuit is de pandemie.
Gezonde mensen zijn voor niemand een gevaar al willen die gevaccineerde mensen dat niet zien.

Chris
Chris
1 jaar geleden

Zo horen we het alweer dat wij ongevaccineerden toch juist zaten om die gifspuit NIET te laten zetten!! STOP DIE GINOSIDE!!!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Volgens mij zei ik dat al enige tijd geleden…Gevaccineerden zijn de Lepralijders van morgen…zet ze allemaal op Texel want ze vormen een ernstige Bedreiging voor de Nederlandse Volksgezondheid…

https://innovationorigins.com/nl/oostenrijkse-wetenschappers-vinden-achilleshiel-van-sars-cov-2/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x