CoronaBuitenland

Het leven van Mimi is verwoest na de spuit: ‘Voelt alsof er de hele dag glasscherven in je lichaam zitten’

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Mimi uit het Belgische Boutersem kampt al een jaar met oncontroleerbare en bijzonder pijnlijke bewegingsstoornissen, die een dag na haar coronavaccinatie begonnen. De geneeskunde heeft geen antwoord.

Op 13 mei vorig jaar haalde Mimi haar spuit. De volgende ochtend kon ze na het ontbijt niet meer lopen. Ze kon haar ene voet niet meer voor de andere zetten.

Paars

Negentig procent van de tijd ligt ze in bed. De bewegingsstoornissen maken het voor Mimi vrijwel onmogelijk om een normaal leven te leiden. Haar hele lichaam zwelt op, zelfs haar tandvlees. Haar armen worden paars, haar benen worden paars.

Op MRI-scans is niets te vinden. Artsen weten niet wat ze heeft. “Ik kan zelfs bij de neuroloog niks meer doen, want ze willen mij niet ontvangen,” zegt Mimi in een video die gemaakt is door VZW Legal Hearts.

Glasscherven

Wat artsen ook proberen, ze kunnen de pijn niet verminderen. “Ik moet verder leven terwijl ik hier dag en nacht met pijn zit.” Die pijn is volgens haar te vergelijken met glasscherven die de hele dag in je lichaam zitten.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kees
Kees
1 jaar geleden

Wat verdrietig! Maar waarom heb je de spuit dan ook genomen? Er zijn vele, vele mensen met zij-effecten. Er zijn genoeg sites die daar melding van maken. Niet de mainstream media..die zwijgen in alle talen. Heel veel sterkte.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een vreselijke getuigenis weer van het zoveelste slachtoffer van de experimentele gentechinjectie!

En ZO zijn er inmiddels al, zéér waarschijnlijk, miljoenen en miljoenen slachtoffers te betreuren.

Het eerste wat er in mijn hoofd op kwam, toen ik dit las, was: dan was ik liever dood.

Om zó te moeten leven is een Tantalus kwelling. Dit doet mij denken aan deze Griekse figuur, die als straf van de Goden in de onderwereld tot in de eeuwigheid gemarteld werd: iedere keer als hij wilde drinken, zonk het water weg in de bodem. En als hij wilde eten van de vruchten aan de boom, verdwenen de takken met vruchten uit het bereik van zijn handen.

Wat zou het een geweldig idee zijn, om een aantal van deze gruwelijke getuigenissen op een heel groot beeldscherm in de Tweede Kamer te presenteren.

En DAN natuurlijk VERPLICHTE deelname van alle leden van het kabinet PLUS alle leden van de Tweede Kamer.

Misschien, héél misschien, dat zij dan eens achter de oren zouden krabben en zich gaan realiseren, wat zij de Nederlandse bevolking aan doet.

Nadat regering en Tweede Kamer hier kennis van zouden hebben genomen, heb ik nog wel wat groepen, die dit verplicht zouden moeten zien:

De hele MSM, dus ALLE journalisten van de dagbladen, alle medewerkers van de NPO, RTL en nog wat anderen. Uiteraard een uitzondering van Ongehoord Nieuws. Zij hebben dat niet nodig, want zij zijn al heel lang wakker.

En dan ben ik nóg een heel belangrijke groep vergeten. ALLE artsen en verpleegkundigen, die nu nog steeds klaar staan om opnieuw de spuiten in de onnozele mensen te steken.

Als DAT nu eens zou kunnen? Zou er dan daadwerkelijk iets veranderen?

John
John
1 jaar geleden

Vergiftigen en tot slaaf maken is het streven van de eugenetische satanische ‘elites’.

En dit is weer een slachtoffer van hun psychopathische waan.

charles 3 is een belangrijke puppet daarin.

Als een charles 3, die als boezemvrienden satanisch pedofiel saville en een veroordeeld pedofiele bisschop had, zweert dat hij de great reset er doorheen zal drukken, dan zou dat zeker samen kunnen gaan met het ompimpen van alle engelse valuta, paspoorten e.d.

Immers, die gaan nu vervangen worden omdat beeldnis en tekst in lijn met de koning moeten worden gebracht i.p.v. koningin.

charlie zal graag het voortouw nemen de digitale munt en Ausweis te integreren, zodat het tot slaaf maken van het goyim doorgedrukt wordt.

Net zoals zijn geestelijk zieke vader wenste als dodelijk ‘virus’ te reincarneren, om zodoende de eugenetische agenda te verwezenlijken, maar dat fundamenteel niet kon begrijpen dat dit micro-biologisch onmogelijk is,

zal charlie ook stranden dankzij fundamenteel waanzinnig geloof in iets wat zo niet kan.

Ondertussen ondergaan de misleidde vergiftigden hun lot…..uitleiden proberen….

Zovelen al beschadigd, zovelen al dood….

De dag zal komen dat degenen die dit veroorzaken herkent worden als ziekelijk gebroed.
Als de woede om te overleven omslaat in een ‘elites’ verschroeiende gloed.

TOS
TOS
1 jaar geleden

Zo bizar. Deze mevrouw verdient erkenning voor wat haar is overkomen. En met haar iedereen die dacht een goede daad te doen maar nu met de gevolgen zit.

De industrie die hierachter zit is harteloos. En dan hebben je nog een hele rits meelopers, zwijgers, ontkenners.

Blijven delen, juist nu de injectiecampagne weer is begonnen en de uitnodingen te ‘vaccineren’ weer massaal in de brievenbus vallen. Hoe meer namelijk duidelijk wordt dat die injecties niets doen dan de gezondheid van veel mensen ontwrichten, hoe eerder onrecht kan worden aangepakt. Gezondheid moet met vrijheid prioriteit krijgen, zwijgen is geen optie, want dat betekent een vrijbrief voor de media om de farmaceutische industrie te blijven verdedigen.

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x