Natuur en Milieu

Indrukwekkende ‘hemelse’ zonsondergang trekt wereldwijde aandacht. Zie jij de overeenkomsten?

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man heeft in Italië een bijzonder tafereel vastgelegd tijdens zonsondergang. De lucht leek te worden verlicht door een Christusfiguur die zijn armen spreidde, schrijft AccuWeather.

De viraal gaande foto, die op 1 maart is gemaakt, laat zien hoe zonnestralen de Tyrreense Zee bij de westkust van Italië beschijnen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Ze lijken als gevolg van een opening in het wolkendek de vorm aan te nemen van de religieuze figuur.

Open armen

“Toen ik dat zag, wilde ik het graag vastleggen en delen,” zei Alfredo Lo Brutto tegen Barbara Di Palma, een verslaggever van een nieuws- en entertainmentprogramma op de Italiaanse tv.

“Ik herkende er gelijk Christus de Verlosser in, met open armen, alsof hij heel Agropoli wilde zegenen,” aldus de man.

Lo Brutto maakte de foto in zijn thuisplaats Agropoli, een havenplaatsje ten zuiden van Pompeï.

Delen

Lo Brutto, die werkzaam is als kunstenaar en kok, zei dat hij normaal gesproken niet erg actief is op social media, maar dat hij dit indrukwekkende beeld toch graag wilde delen.

“Ik wilde dat andere mensen het zouden zien omdat het zo mooi is,” zei hij.

Christusbeeld

De foto gaat inmiddels rond op social media en heeft ook de aandacht getrokken van de nieuwsmedia.

De figuur op de foto van Lo Brutto doet denken aan het beroemde Christusbeeld in Rio de Janeiro in Brazilië, meldde Fox News.

[AccuWeather]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

project blue beam?

fff

Rikk
Rikk
4 jaren geleden

Tsja, in Italie gaat het wel erg slecht en wordt het volk steeds meer economisch uitgeknepen.
Dan krijg je dit soort berichten, de droomvlucht.

De Verlosser
De Verlosser
4 jaren geleden

Ons voorstellingsvermogen maakt tot wie en wat we zijn

rob
rob
4 jaren geleden

Niet allen in wolken maar men kan het overal in zien ,sommige branden komen door rook ontwikkeling ook weleens figuren tevoorschijn wat maar enkele ogenblikken duurt, en ja vooral religieuze mensen zien er soms een engelen of een duivel als persoon erin, wat natuurlijk een hersens spinsel is van het christus fundamenten van de voor ouders die er een betekenis aan gaven gebaseerd op Angst maar het is natuurlijk gezien alleen maar een verschijnsel , waar men in is groot gebracht met religieuze beeld figuren van wat men heeft geschilderd of uitgebeeld heeft uit een verleden, kunnen deze figuren zomaar in wolken of andere verschijnsels even gezien worden als religieuze verschijnsel, deze christus figuur die niet eens heeft bestaan maar is ontstaan door een geloof die deze figuur een betekenis heeft gegeven aan het christendom die zo en zoal een dualistische geloof is,,dat kan natuurlijk nooit echt de waarheid zijn, want het echte kent geen dualisme, waar men is groot gebracht met een soort geloof en er zijn natuurlijk ook vele soorten geloven en daar kan gewoon weleens in de Natuur zo maar ineens een beeld ontstaan door beweging en geeft met er een betekenis aan die gebaseerd met zijn eigen opvoeding, het is gewoon heel even een figuur en aangezien wolken bewegen kunnen er zomaar van alles erin gezien worden…men ziet vaak ook dier figuren in wolken zien ,dat kan ook niet anders want het zijn bewegende verschijnsels die door wind bewegingen zomaar ineens even een beeld laten zien..voor vele natuurlijk die erin geloven een bewijs van de figuur Jezus die door geloof is ontstaan ,maar in werkelijkheid niet heeft bestaan zoals het word vertelt alleen maar ook kan leven in gedachten van gelovige , gewoon over genomen van de hersens spinsels van de voorouders en de leugenachtige en bedrieglijke christusdom die is opgetekend , men weet nu wel beter dat het christendom altijd een soort dualisme heeft verheerlijkt.. alleen zo kon het groot word in zijn macht, van het dualistische geloof waar mee vele mensen op een brandstapel of aan een kruis werden genageld een soort beelddragende dualistische krankzinnigheid..vind men het gek dat vele dan een verlosser erin zien …maar waar van moet men eigenlijk verlost worden ,ja van die dualistische christusdom lijkt een goede oplossing om er niet meer erin te geloven ..dat is de ware verlossing..

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x